Allen pochytal 47 střel Tučňáků a pomohl Habs k výhře

28.11.2021, 09:48 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hlavní postavou utkání byl golman Jake Allen který pochytal 47 střel z 50. Canadiens nejprve vedli po brance Drouina. Utkání se tak rozhodlo až ve třetí třetině kdy padlo 8 branek! Více jich dali hosté a vezou si tak dva nečekané body.

Branky a nahrávky
43. Rodrigues PPG (Crosby, Guentzel), 58. Carter (Kapanen, Crosby), 59. Crosby (Kapanen, Carter) - 36. Drouin, 44. Dvorak (Niku, Anderson), 47. Lehkonen (Caufield, Norlinder), 59. Anderson ENG (Dvorak, Toffoli), 60. Anderson ENG (Toffoli, Romanov), 60. Toffoli ENG (Dvorak, Romanov)

Statistické okénko
Střely na bránu: 50 - 33 | Přesilová hra: 1/3 - 0/4 | Trestné minuty: 8 - 6

Kdo se postavil do brankoviště?
Casey DeSmith (PIT) - 28 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,3 %, odchytal 58:00
Jake Allen (MTL) - 47 zákroků, 3 OG, úspěšnost 94,0 %, odchytal 59:29

Tři hvězdy utkání
1. Josh Anderson (MTL), 2. Jake Allen (MTL), 3. Evan Rodrigues (PIT)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarSvým způsobem se mi bude po emotivním chování Bergevina stýskat...
 
29.11.2021 11:35 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarParda - já vím. Jak říkám vyházel bych všechny krom MB.
BTW. Mellanby rezignoval proto, že mu bylo sděleno že nebude povýšen na GM.
 
AvatarTi půjdou jakmile dojde nové vedení... Asi každý vidí, že pozitiva převažovala, špatných rozhodnutích se nejde vyvarovat, ale pod takovým tlakem udělat více dobrých je znak dobrého GM. Každopádně se sluší poděkovat a uvidíme, jakým směrem se dáme dále...
 
AvatarTimmins se pakuje taky, v podstatě celé vedení je pryč kromě koučů.
 
29.11.2021 08:21 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarMB byl dle mne hodně dobrý GM a měl jsem ho rád. Dost možná tak dobrý, že jeho docenění přijde až časem.Chytrý chlap s výbornou mentalitou kterého měla ráda celá liga a o práci se bát nemusí, 100% po něm brzy někdo sahne.

Osobně bych ho nechal a vyházel zbytek, hlavně Timmins. Tato sezona je dle mne stejne odepsana tak proč dělat takova prazdna gesta.
 
AvatarAno, přesně, jak říká Parda - utrpěli jsme vítězství, ten herní rozdíl je veliký a ostatní jsou pořád dokola omýlané věci. Situaci okolo Petryho také absolutně nerozumím, pokud není zraněný, není přece možné, aby během pár měsíců totálně zapomněl hrát hokej a využívat toho, co ho zdobilo - perfektní bruslení a výborná střela. Nic takového letos nevidím ani náhodou...
Co se managementu týče, nemohu komentovat uvažovaná nová jména, protože je neznám. Mohu jen říct, a souhlasit s níže napsaným, že Bergevin u nás předvedl mnohem více toho pozitivního než negativního a rozhodně patří k těm nejlepším GM, které alespoň já od začátku svého fandění Habs pamatuju.
 
AvatarJe to šílené, půl roku zpět jsme byli kousek od SC a teď se čistí komplet vedení.
Byla to jízda, ne vždy bezproblémová, ale i tak Marcovi patří velké díky, po jednom tripu do QF a SC final byly a jsou obrovské úspěchy, co by za ně spousta organizaci dalo (Leafs).

Organizaci myslím předává v neporovnatelně lepším stavu než ji přebíral. Problémové kontrakty se na začátku sezony nezdály být téměř žádné, teď tam určité problémy na horizontu jsou, tak uvidíme jak se s tím nové vedení popere.
 
28.11.2021 22:39 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/news/statement-from-marc-bergevin/c-328428376?utm_source=twitter&utm_medium=post&utm_campaign=CHCcontent&utm_content=EN-1128-marc

The best GM since Serge Savard..

Ok laťka byla těch 25 let proklatě nízko, ale Marc lepší než jeho předchůdci. Katastrofální offseason, vlastní vinou ale i kopcem smůly jeho režim stála místo. Gorton je profík, uvidíme, koho si vybere...Darche, Madden, Briere, Roy (snad NE).

Z osobní zkušenosti, i na pracovní - good man, díky Marcu, byla to jízda.
 
28.11.2021 22:39 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.nhl.com/canadiens/news/statement-from-marc-bergevin/c-328428376?utm_source=twitter&utm_medium=post&utm_campaign=CHCcontent&utm_content=EN-1128-marc

The best GM since Serge Savard..

Ok laťka byla těch 25 let proklatě nízko, ale Marc lepší než jeho předchůdci. Katastrofální offseason, vlastní vinou ale i kopcem smůly jeho režim stála místo. Gorton je profík, uvidíme, koho si vybere...Darche, Madden, Briere, Roy (snad NE).

Z osobní zkušenosti, i na pracovní - good man, díky Marcu, byla to jízda.
 
AvatarV NHL je možné opravdu všechno. Utrpěli jsme výhru je asi trefný popis. Tři góly do prázdné jsem už dlouho neviděl a samozřejmě to skóre hodně přikrášlují. 50 střel soupeře je brutální číslo, opět a znovu nevyužitá čtyř minutová přesilovka ve dvou zápasech po sobě je taky brutál, zde ještě okořeněná inkasovaným shortym Pens. Nedalo se na to dívat, cca od oůlky už to bylo o fous lepší, ale i slepý musel vidět, že jsou Pens jinde a nás držela jejich neschopnost proměnit šance a výtečný Jake Allen. Naše přesilovky jsou naprostá bída, ale to je furt dokonala. Petry neumí už ani vyhodit z pásma, opravdu by mě zajímalo co s tím klukem je. Pochválit jde rozhodně Andyho, hrál fantasticky a samozřejmě Allena. Opět nechápu proč hrají PP všichni beci jen ne Romanov (a Savard, tam to je ale jasné).

Asi přijdou změny ve vedení a MB smlouvu neprodlouží. Nevím co si o tom myslet, Gorton bude asi jako rádce nového bilinguálnímu GM a ani nechápu co chtějí vymýšlet. MB je MB, ale za to kde jsme teď ho opravdu neviním, co se mohlo posrat se posralo a ne jeho vinou. Ale je to bussiness tak majitel dělá svou práci. Hlavně ať z toho zase není kovbojka a nemá nás v hubě celá liga.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík