A zase prohra, tentokrát si na Habs smlso Colorado

03.12.2021, 08:45 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal pokračuje ve svým nevýrazných výkonech a i dnes odezvdal všechny body svému soupeři. Colorado se po včerejším výprasku v Torontu vzpamatovalo a dnes v Montrealu vyhrálo s přehledem 4:1. První třetina byla ještě poměrně vyrovnaná, ale druhá a třetí už ne. Colorado dokázalo v každé z nich dát dvě branky a potom stačilo si svůj náskok hlídat

Branky a nahrávky
27. Chiarot PPG (Caufield, Armia) - 24. Ničuškin SHG (O'Connor), 36. Makar (Girard, MacKinnon), 43. Burakovsky (Ničuškin, Kadri), 58. Landeskog ENG (Rantanen, Toews)

Statistické okénko
Střely na bránu: 20 - 34 | Přesilová hra: 1/5 - 0/3 | Trestné minuty: 8 - 12

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 30 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,9 %, odchytal 59:03
Jonas Johansson (COL) - 19 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95,0 %, odchytal 59:57

Česká & slovenská stopa
Do tohoto utkání nezasáhl žádný český ani slovenský hráč.

Tři hvězdy utkání
1. André Burakovsky (COL), 2. Cale Makar (COL), 3. Ben Chiarot (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTohle fakt dokážeme jenom my. Přísahám, že tuhle sezonu už nevstávám.smajlik
 
AvatarTakže už je zraněný i Toffoli, nebruslil Armia - ty vo.e, s kým my ty zápasy budeme hrát...? Ne, že by na těch výsledcích nějak moc záleželo v té naší situaci, ale přece jenom hrát téměř s polovinou farmy je trochu moc...
 
AvatarNebyla to dnes až taková hrůza na naše poměry, dařilo se nám dorovnávat a využívat chyb Preds, ale takhle debilně prohrát v OT, který jsme taky nehráli špatně, to je na přes držku. Hoffman hledal nevím co před tou bránou sám na místo pokrytí volného Forsberga. Alarmující je opět počet střel těžce přes 40, což se stává dost děsivým standartem a vlastně důkazem toho, že jsme v drtivě většině zápasu ten horší tým. Chválit moc není koho kromě Allena opět, snad CC byl celkem snaživý a byl vidět, to samé Poehling a Evans, vzadu Romanov, jinak bída, děs a podprůměr.
 
AvatarMně to normálně jelo, pouštěl jsem tedy na mobilu. Ale zase nebylo moc o co stát, jako každý zápas. Naštěstí se dá přeskakovatsmajlik
 
AvatarChci si spustit přenos normálně jako vždy na NHLTV a napíše mi to Media error: Video not available. Co to jako je za debilní chybu, že přenos není dostupný? Víte to někdo?
 
04.12.2021 10:14 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarGorton samozřejmě není GM. Ale nenechme se oklamat, on je nový sheriff in the town, on bude rozhodovat kdo půjde, kdo zůstane. GM bude důležitý, ale spíš jako tvář.

Darche, Briere, Madden Jr. agent Pat Brisson jsou jedni z favoritů. Jmen je tam zajímavých dost. Darche, Madden mají za sebou výsledky. Brisson miliony kontaktů. Briere je tvář. Jsem zvědav. French media předhazují Roye, sám chce. Ale please HELL NO!

Zhovadilost je jedna věc, druhá, že Chiarota bude chtít třetina týmů před PO. Bek co odehraje v top 4 20-25 minut PO proti TOP 2 útokům za dobrý prachy k dispozici moc není. První kolo je povinnost - btw: ještě nějaký late round pick (nebo B prospect) dostane k tomu prvnímu kolu :) Tak trh prostě funguje na TDL.

Musím přiznat, že se divím, že ještě pravidelně zvládáte koukat. (dám tak zápas týdně). Jak jsem psal cca 3-4 týdny. Hrůzná, KRÁTKÁ, ale i šíleně smolná offseason, v jednu chvíli i 11 zraněných hráčů. Tady není o čem, Gorton bude dělat výprodej a korekce (v developmentu mladých HLAVNĚ!). Cíl téhle sezony je jediný - urvat co nejvíc picků a draftovat v top 5. Proč našlapovat kolem? To je realita.

A ano, budeme se loučit s řadou našich oblíbenců - smutek. :/
 
AvatarTheo to určitě myslel tak, že to první kolo musí vyobchodovat Gorton nebo nový GM, zatím jsme bez GM.
Ano, Tampa za Savarda loni první kolo dala. Je to jak říkáš, TDL se někdy spustí nesmyslné transakce, touha vyhrát je velká.
Petry taky marodka, což teda né že by byla velká ztráta, ale řada out hráčů je šílená. A DD byl potvrzen do konce sezony, nikdo se odvolávat nebude, což je vlastně úplně jedno, s tímto by nedokázal zázraky žádný kouč.
 
AvatarAle Gorton není nový GM, ne...? Každopádně, to, že někdo dá za Savarda 1.kolo, je jeho zhovadilost - samozřejmě, vždycky je to při TD takové malé (někdy větší) šílenství, kdy reálná hodnota hráče nemá s tou skutečně nabízenou většinou nic moc společného.
 
AvatarTaky to beru za hotovou věc, letos to na něm stojí a tuto roli taky zvládá, je velký, skvělý do obrany, u nás i nějaké body dělá a je z něj letos i střelec k pohledání.
Jen ten zbytek bude horší, když má každý delší smlouvy.
 
03.12.2021 13:11 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarI SAAAAAAAAAAAAAVARD udělal loni první kolo draftu...:D

Chiarot je hráč, co se osvědčil v PO. U contendera může hrát 20-25min na zápas, proti dvěma top útokům soupeře. Jestli Gorton (nový GM) za něj neudělá first round pick tak je břídil...

Nebojím se, udělá :)
 
AvatarNevím, jak říkám, drží si nejstabilnější formu, ale za první kolo bych si představoval ještě o něco kvalitnějšího beka - třeba Petry v loňské formě...
 
03.12.2021 11:42 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarBylo...
 
AvatarTo je taky snad jediný hráč, který si jakžtakž drží vyrovnanou a solidní formu... Ale za první kolo by to stejně nebylo smajlik.
 
AvatarTak aspoň Benny Chiarot zvyšuje svou cenu a ten 1st rounder za něj dostaneme smajlik (zoufalý smích).
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Colorado Avalanche
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík