Shrnutí sezony 1. díl- brankáři

12.06.2013, 11:45 | Aktuální téma |  Jaroslav Francek
 

Dříve než přejdu k maskovaným mužům, tak bych rád něco napsal o sezóně celkově. V prvé řadě musím konstatovat, že zpětně můžeme sezonu hodnotit jen kladně. Ať už byl smutek po vyřazení v prvním kole sebevětší. Montreal dokázal skoro nemožné. Po naprosto zpackaném ročníku proběhlo zemětřesní ve vedení, tým se vhodně doplnil (Prust, Bouillon) a do týmu se vrátili marodi. Výsledná hra vypadala úplně jinak a výsledky se také dostavily. Montreal se stal posledním vítězem Severovýchodní divize před novým rozdělením soutěže a v konferenci nestačil pouze na suverénní Pittsburgh. Po celou základní část hrál hezký hokej založený zejména na šikovném a rychlém útoku a udeřit dokázal taky v přesilovkách. Vše doplňoval zezadu jistý Carey Price. Možná konec sezony nebyl ideální a krize padla na celý tým, důležité ale bylo, že si deku tým nepřenesl do play-off. Moc velké změny v kádru tým neprodělal, ale výměna nevýrazného Erica Colea za Michaela Rydera týmu velice prospěla. Velkými tahouny týmu byli i mladí hráči, kteří dostávali hodně prostoru. Ne ve čtvrté lajně jako za starého vedení, ale i v přesilovkách a v klíčových formacích. Je jasné, že mluvím zejména o Brendonu Gallagherovi a Alexi Galchenyukovi. Tito mladíci doslova zazářili jako komety a nominace na Calder Trophy u prvního jmenovaného nijak nepřekvapila. Zapomínat ale nemůžeme ani na Gabriela Dumonta a obránce Beaulieuho, Pateryna a Tinordiho, když poslední jmenovaný hrál dokonce i play-off a ukázal se jako naděje do budoucna. Před uzávěrkou přestupů tým doplnil Davis Drewiske. Hrál celkem solidně, ale kouče pravděpodobně příliš nepřesvědčil, takže ke konci sezony nehrál a v play-off dostal přednost právě zmiňovaný Tinordi. Černou kaňkou sezony bylo zranění Alexe Jemelina. Určitě semnou bude každý fanoušek souhlasit, když řeknu, že ztráta to byla citelná a já jsem si například ani nepomyslel, jak moc nám bude chybět. Ruský bek si ošklivě zranil koleno při hitování Lucice a horší na tom je fakt, že asi nestihne ani začátek další sezony. Zranění v průběhu ročníku bylo víc, ale dotyční se dokázali vrátit (Bourque, Diaz, Prust).

Vyřazovací část skončila po prohře 4:1 s Ottawou Senators. Asi není třeba rozebírat každý zápas, příčiny porážky asi každý zná. Montreal z toho může jen těžit. Mladí hráči byli nejen skvěle zakomponování do systému, ale okusili i play-off, kde byli stejně dobří jako v základní části. Je fakt, že pouze jedno vítězství v sérii bylo hodně kruté a vůbec to o pojetí hry nevypovídá, ale jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí a takhle zkušenost může Habs jen posílit.

Toť z mé strany něco málo o proběhnuvší sezóně. Teď předejdu ke konkrétním hráčům.

Carey Price

Základní část- 39z 2,59 90,47% 3 SO

Play off- 4z 3,26 89,43% 0 SO

Carey Price. Asi není jméno, které by se v Montrealu skloňovalo častěji. Hráč, na kterém v Montrealu vše stojí, na kterého všichni spoléhají a na kterého je vyvíjen enormní tlak. Po odchodu Jaroslava Haláka to neměl lehké. Dokonce i hodně hrdí Kanaďané chtěli mít v brance Slováka než jeho, ale vedení se rozhodlo jinak. Nutno říct, že dobře. Dvě sezony měl vynikající, kdy patřil do úzké špičky brankářů NHL. Letos byl v trochu jiné pozici. Tým změnil poměrně dost svou hru a navzdory tomu, že nový kouč Therrien má pověst defenzivního pedanta, tak hra striktně defenzivní určitě nebyla. Zejména oslabení bylo dost špatné. Ovšem Carey si s tím dokázal poradit navzdory faktu, že nebyl zdaleka tolik pod palbou a hra se odehrávala zejména v útočném pásmu Montrealu. Často v brance mrznul i několik minut bez práce. Měl pár horších zápasů, ale čísla si držel vynikající. Byl tím Pricem z před dvěma lety. Poté ale přišlo potvrzení play-off a celý tým se zbořil jako domeček z karet. Včetně Price. Zápasy plynuly, góly padaly do sítě buď vinou Price (jako třeba v Torontu) nebo jej tým nechal na holičkách a nezaobíral se bráněním (jako proti Washingtonu). Tato část sezóny se zkrátka nepovedla jak týmu, tak Priceovi. Hodnotí se ale za celý rok a podle toho vypadají i čísla. Pokud bych měl já hodnotit, tak do onoho osudného zápasu s Buffalem, kde jsme si pojistili play-off bych dal Priceovi jedničku, potom trojku. Vedení mu ale stále věří a stále je velkou oporou týmu.

V play-off se toho sesypalo strašně moc. V prvním zápase Carey byl Price jistý, ale vyrovnávací gól Silfverberga jej straší určitě doteď, nicméně slušný výkon. V druhém zápase byl výtečný, lepší než Anderson a přišlo krásné vítězství na domácím ledě. Bohužel jediné. Poté přišly zápasy, které Habs nezvládli jako tým. Ať už to byla první nálož 6:1, kde se hrálo pět na pět asi jen při úvodním buly nebo čtvrtý zápas, který jsme měli krásně rozehraný, ale podivné verdikty rozhodčích a velká smůla nás o vedení připravila. Tady Priceovi nešlo nic vytýkat a na číslech je znát především fakt, že se na úplném konci základní hrací doby čtvrtého zápasu zranil, do prodloužení nenastoupil a tím pádem si do statistik nezapsal bilanci z tohoto zápasu, kde byl výborný. Ale čert vem statistiky, kdo ví a kdo chce vědět, tak kvality Price uzná, kdo ne, bude na něj plivat dál. Fér je říct, že Anderson byl v této sérii v klíčových momentech lepší, nicméně pustil poměrně dost laciných gólů, ovšem tak nějak ve chvílích, kdy si to mohl dovolit.

Hlavní je, že zranění nebylo vážné a touto dobou by mělo být vyléčené. Příští rok se bude o brankáře starat nový trenér, který může být novým impulzem k dalšímu zlepšení.

Peter Budaj

Základní část- 13z 2,29 90,84% 1 SO

Play-off- 2z 6,77 77,42% 0 SO

Slovenský brankář dělal druhým rokem dvojku Priceovi a nutno říct, že jí dělal skvěle. Po průměrném začátku byl skvělý a jasně platilo, že s Budajem se vyhrává. Samozřejmě, že nastupoval proti slabším týmům, ale taky odehrál těžké zápasy třeba proti Bostonu a nezklamal. Proto není divu, že dostal smlouvu na další dva roky, což jsem já osobně moc nečekal, protože zejména loni byly od něj slyšet hlasy, že by chtěl chytat více, ale asi se svou rolí v týmu smířil. Vypracoval se tedy ve velice slušnou dvojku, se kterou můžeme být spokojeni.

Ve vyřazovací části to měl těžké. Po Priceově zranění nastoupil do rozehraného zápasu, ve kterém šlo o hodně. Prodloužení skončilo velice brzy po lehkém nahození, které měl mít. V šestém zápase nastoupil od začátku a je třeba říct, že tým moc nepodržel a rozdíl v brankovišti byl velký. Montreal tlačil a byl lepší, góly ale padaly za Budaje. Proto i ty odstrašující čísla. Shazovat to na Budaje by bylo zbabělé. Montreal sérii prohrál zejména v prvním a čtvrtém zápase, kde neudržel vedení.

Ve finále panuje s brankářským duem spokojenost. Do budoucna je na farmě připraven Dustin Tokarski, který ale nemá smlouvu na příští rok. Nicméně je velký talent, takže se dá předpokládat jeho podpis.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No a co? Má pointa byla, že ještě není jeho kontrakt na těch stránkách uveden. To, jestli začne v AHL nebo u Habs díky dvoucestnému kontraktu je v tuhle chvíli jedno.
 
AvatarReakce na příspěvek:blunden sa do stropu pocitat nebude kdyz bude hrat v ahl
 
AvatarReakce na příspěvek:díky :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, za pár let to mám v plánu smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, Richards je hotový a taky jsem se Suckers smál jak ho loni přeplatili. DD na křídlo? Pochybuju, on těží hlavně ze spolupráce s Maxem. Vinny za mě ano, ale DD musí pryč, což bude problém. A těch pět mega pro Vinnyho je moc, na to ani nemáme, když s nám zbývá do stropu sedm mega a počítá se s nějakými malými podpisy nějaký ten bek.
Jak jsem řekl, s tím Ellerem to nebylo myšleno úplně vážně, nicméně s přibývajícím věkem Vinnyho to nebude nesmyslné srovnání.
 
Avatarzatiel dostal qval. nabidku jen white.. weber tokarski ne..

BTW chcel by som ist na vylet do mtl s navstevou 1-2zapasu, sel bynekdo se mnou?
 
AvatarReakce na příspěvek:http://stats.nhlnumbers.com/teams/MTL?year=2014
A ještě tam není Blunden, kterého jsme prodloužili (2way)
 
28.06.2013 17:45 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tak Richards ať se k Montrealu ani nepřibližuje, ne každý RichardS je Richard :D Toho bych nechtěl ani zadara (obrazně) jak jsme se nasmál kamarádovi, když jej Rangers brali za takový balík.
Místo na centru je...DD by se přesunul na křídlo, on prostě centra hlavně v PO hrát nemůže jeho Bully a obraný povinnosti jsou hodně špatný. Navíc pořád je tu šance Plekyho tradu, takže nikdy nevíš. Galcheynuk at si da další sezonu na křídle jen mu to prospěje si víc přivyknout na NHL, pak jej přesune coach na centra. Eller bude dobrý, ve škatulce nadprůměrný hráč, ale hvězda (kterou Montreal neměl roky (že by PK :D) to nikdy nebude.

Míro: tak občas se stane no :D, ale teď vážně já jsem určitě pro Vinnyho, ale jestli bude chtít něco k pět mega a na více let, jak se píše, tak souhlasím s tím prvním článek a určitě ne! Ne, že by nedokázal hrát jako hráč za pět mega...horší než Gio nebude ALE já prostě nevěřím, že vydrží zdraví, on už 82 matchů neodehraje, hlavní aby byl na PO...3,5 mega ročně smlouva na 2-3 neváhám ale jinak nop...:)
 
Avatarkomu z Habs vlastně letos končí smlouva (kromě Rydera)??

 
AvatarReakce na příspěvek:Tak doufal jsem, že to vezmete trochu s nadsázkou, ale já Ellerovi hodně věřím smajlik
Nesouhlasím, na centru místo není! Vinny ano, ale DD musí pryč, nebo jak bys to chtěl hrát? Chucky na křídle asi bude s Vinnym i bez něj, ale pro jeho vývoj to určitě dobré není.
Jinak souhlasím, letošní léto bude hodně zajímavé a to se ještě chystají další buyouty (Brad Richards).
Důrazný bek bude velký problém, když je největší UFA akvizicí trhu mezi beky Hainsey smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Co se to děje - já musím snad poprvé s tebou do puntíku souhlasit a podepisuji se pod tvoje slova...smajlik. Lecavalier je pořád super hráč a srovnání s Ellerem je úplně mimo mísu - troufnu si tvrdit, že Eller nikdy jeho slávy nedosáhne. Takže na 2 roky za rozumný peníz určitě ANO!
 
27.06.2013 22:51 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nejprve doporučuji počíst: http://www.habseyesontheprize.com/2013/6/27/4470566/vincent-lecavalier-not-worth-the-risk-for-the-canadiens

http://www.habseyesontheprize.com/2013/6/27/4470516/vincent-lecavalier-montreal-canadiens
nejprve přirovnání Ellera k Vinnymu to bych hodně brzdil. Vinny je superstar, to Eller nikdy nebude. Vinny, kdyby neměl tak obrovské množství zranění, tak je top stále. Těch zranění bych se bál nejvíce, jinak bych neváhal. Na centru místo bude, Galchenyuk at si dá ještě jednu až dvě sezony na křídle na centra v nhl ještě není připraven. Po roce je tam přemístí a bude, na křídle se ale lépe zvyká. Kdyby k nám chtěl na rok na dva neváhal bych. Když si vzpomenu před pár lety když Bob nabízel Subby, Max a 1round a ted jej můžeme mít zadara, tak se člověk může jen smát, že nedošlo na přání fandů! Já věřím plně MB, že buduje hlavně dopředu.
Na druhou stranu, mít na free agency..Vinnyho, Iginlu, Briera (ano další prcek, ale co dokáže on v PO, to je přesně co Habs potřebuji (přeci jen Pleky, DD v PO nestačí) (Hlavně JEN NE JAGRA!) tak, že něco zkusí takhle lehce je získat pro mladý tým. Neváhal bych. Montreal velkou rybu, co bude inspirovat mladý potřebuje. Za rok Gionta, Marky gone...Subby balík, Eller taky spolkne, prostě jeden z těchto lídrů by se víc než hodil.
MBho priorita je ale nějaký důrazný bek, uvidíme co vymyslí, každopadně to bude nejlepší free agency a draft za poslední roky co pamatuji. Těším se :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Byla by to dobrá posila za rozumné peníze (dva roky, šest mega). Ale v tom případě by se musel pakovat nějaký centr. Nejlépe DD. Tím ale zmizí jeho spolupráce s Maxem. Do toho na post centra čeká Chucky a s ním jeho další vývoj, přeci jen přes DD se výš v sestavě dostane snáze. Otázka je, jestli vůbec Vinny k nám chce (jestli je připraven na ten tlak).
Za mě spíš ne, neb si myslím, že v našich řadách roste další Vinny (Eller).
 
27.06.2013 21:55 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarjen to ne!!!
 
27.06.2013 20:52 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://www.rds.ca/hockey/canadiens/pourquoi-pas-1.635591
Vinnyho vyplatila Tampa zo zmluvy. Čo poviete bola by to celkom dobrá posila?! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já se díval live a už dával oči v sloup, že bude zase OT kdoví do kdy do rána a najednou bum Bolland smajlik Nádhera, Ruins mi teda líto vůbec líto. Ten obrat s Torontem se jim vrátil i s úroky.
Kabelka asi nějaký flek najde, ale být jím tak to zapíchnu ve Lvu Praha a má klid.
 
AvatarReakce na příspěvek:teda ten konec byl infarktovej....já si teda všechny zápasy finále nahrávala (nezjišťovala výsledek) a musím říct, že jsem myslela, že bude 7. zápas (taky kdo ne). Až mi toho Bostonu bylo malinkou chviličku líto smajlik ale Chicagu jsem to přála mnohem víc a zasloužilo si to smajlik
Buyout Kabelky je asi výhodnej pro obě strany...podle mě ho nějakej tým na jednu až dvě sezóny zaměstná
 
AvatarTolik dobrých zpráv pohromadě - Chicago posadilo Boston na prdel, Kaberle už mimo naší organizaci... Hned je to takové trochu lepší...smajlik.
 
AvatarPředem se omlouvám, ale pořád nestíhám dopsat článek o obráncích, tak snad zítra.
A když je řeč o obráncích, tak podle TSN vedení informovalo Kabelku o buyoutu, sice se to čekalo, ale fajn to mít potvrzené.
 
20.06.2013 15:55 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:fakt dobrej článeksmajlik
 
20.06.2013 08:21 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://www.tsn.ca/nhl/story/?id=425872
 
17.06.2013 12:37 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=673778&navid=DL|MTL|home
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo je to skvělý individuální úspěch, tak jen doufám, že to bude i další motivace zlepšovat se a Norrise obhájit.
U Caldera jsem taky čekal spíš Huberdeaua, ten byl letos výborný a od určitého času ve floridském útoku dominoval.
 
16.06.2013 10:54 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Gratulácia P.K.!!! smajlik
http://www.youtube.com/watch?v=K9xLwH7exMU
No ja som čakal, že Calder získa Huberdeau, nakoľko bol produktívny aj napriek tomu, že sa Panthers nedarilo.
 
16.06.2013 10:50 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatargratuluju PK k první Norris Trophy smajlik
škoda jen že Gallagher nedal nejlepšího nováčkasmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to bych bral všemi deseti! Pak mě ještě napadl Penner, ale ten už je starší a přeci jen asi za zenitem a ani ta výkonnost není kdoví jaká.
 
15.06.2013 09:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://slovaknhl.sk/clanok.php?id=15879#komentare
 
AvatarReakce na příspěvek:Za ty "drobné" proč ne. A díky za odkazy
 
14.06.2013 07:13 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:http://canadiens.nhl.com/club/news.htm?id=673677
http://www.rds.ca/hockey/canadiens/drewiske-a-convaincu-le-ch-1.631206
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=425369
http://slovaknhl.sk/15859-drewiske-podpisal-s-canadiens-novu-zmluvu.html
 
AvatarReakce na příspěvek:Zdroj, podrobnosti? MB říkal, že obránců není nikdy dost, navíc při zranění Jemelina to asi tak špatný nápad není. Tinordiho chce třeba nechat na farmě vyhrát než aby v prvním týmu hrál sem tam 12 minut. Kdo ví. Pokud to je za pár peněz tak s tím nemám problém.
Kaberleho buyout by měl být jasná záležitost. Molson naznačil, že buyout je složitá věc, ale když to pomůže zlepšit tým, tak nemá problém.
Trh se otevírá 5.7.? To je za chvíli, no jsem hodně zvědav.
 
AvatarReakce na příspěvek:pokud vím, trh se otevírá 5. července.
jinak souhlasím, s odstupem času se sezóna nedá označit jako nepovedená, naopak Habs mile překvapili. smajlik Aspon já osobně nečekala, že po zákl. části skončí na druhým místě konference. smajlik
 
13.06.2013 17:58 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDavis Drewiske predĺžil s Montrealom o ďalšie dva roky. No ako nehral zle, ale úloha, ktorú plnil v obrane by v pohode zvládol taký Tinordi. Zbytočný podpis! smajlik
 
13.06.2013 17:37 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:Gio podle mýho nepude, pač má jako jedinej z týmu klauzoli o zákazu přestupu kamkoli (full no trade clauses).... smajlik

nicméně týmu by jeho odchod hodně prospěl smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ho nemám až tak v oku, ale na MS byl dobrý. V kempu určitě bude a uvidí se.
 
13.06.2013 12:54 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Pochybujem, že Danny Kristo sa vypracuje na elitného útočníka. Možno maximálne do tretej či štvrtej formácie. Mne by sa pozdával taký Pascal Dupuis s Pittsburghu, ktorému sa skončila zmluva. Podľa mňa by skvele zapadol na krídlo k Plekymu. Len to je iba moje prianie. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Určitě to bude chtít jednoho nebo i dva křídelníky k Plekymu. Když je Ryder out a Gio zraněný, tak to doufám MB nenechá jen tak, nebo že by Kristo?
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky, nijak jsem to s kritikou nehrotil, protože si myslím, že tuhle sezonu doceníme až za nějakou dobu. A navíc u brankářů toho až tak moc co kritizovat nebylo.
Gionta, Kaberle, Markov... Představte si tým a především platový strop bez těchto hráčů. To by byla paráda. Reálný je asi jen buyout Kabelky. Trejd Gia a Markova asi nebude, ale uvidíme.

Kdy je letos vůbec otevření trhu s hráči? 1.7. jako vždy to asi nebude.

Finále hezky začalo, ale nic to neznamená. Sobotní zápas snad dám živě.
 
13.06.2013 09:01 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Gionta je síce môj obľúbenec, ale asi fakt nastal čas na zmenu. Len neviem, či ho bude nejaký tím chcieť, keď je teraz viac náchylný na zranenia. Základ tímu máme dobrý, len ako si spomínal bude to chcieť jedného kvalitného krídelníka. Uvidíme čo MB vymyslí, teraz je celkom pokoj nakoľko sa každý pripravuje na draft, ale potom sa to hádam rozhýbe. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak naskočil do jednoho utkání, kde jsme už byli totálně v ... Spíš budeme potřebovat, aby Price podával v PO výkony jako Quick nebo Rask, samozřejmě mu k tomu musí i více pomoci tým... Moc děkuji za článek, i když je asi až moc pozitivně naladěn, tak se dobře čte a proč vlastně ne, pozitivní myšlení je potřeba čím dál více:) Uvidíme, co nám přinese léto, jestli budeme aktivní a získáme řízného beka (zvlášť když nebude Jemelin) a třeba se zbavíme Gionty a dotáhneme místo něj většího a kvalitnějšího útočníka... Navíc teda nás čeká nová zkouška v podobě jiných divizí a bude to sranda... Dneska Medvědům už došel dopec štěstí, snad to tak bude pokračovat, i když hráli opravdu dobře a co jsem viděl, tak to Jestřábům nedají lacino...
 
13.06.2013 08:18 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMimo téma, ale příští rok (14/15) bysme se mohli dočkat týmu v některým z těchhle měst
Seattle
Quebec
Hartford
Houston
Las Vegas
Hamilton

K článku, pěkně se to čte, uvidíme co bude dál. Osobně bych Budajovi přál aby hrál víc, ale kvalitní dvojku potřebujeme a určitě ho nebudeme chtít pustit, navíc jak sám přesvědčil, není to brankář pro PO..
 
AvatarReakce na příspěvek:Ooo děkuji smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:taky se těším smajlik pěkně se to čte smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Děkuji, budou asi tři, jelikož útočníků je hodně, tak to asi rozdělím na dvě části jako loni smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:No vlastně Tokarski se musí prvně podepsat, aby to byla naděje do budoucna, díky! Doplním.
 
Avatardiky za pekny clanek, uz se tesim na dalsi dve casti :-)
 
12.06.2013 12:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarPekný článok! No som zvedavý kto bude novým trénerom brankárov a čo sa týka Tokarskiho tak ten nemá zmluvu na budúci rok. Takže momentálne na farme ostávajú Peter Delmas a nováčik z univerzitných súťaží Mike Condon. Ale predpokladám, že ešte aspoň jedného brankára MB doplní. smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.10
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • V přímým přenosu mně normálně jel anglicky mluvený stream. ... | více
  • Jj, francouzsky mně to jelo. Výkon dobrý, využitá přesilovka ... | více
  • V pohledu na trenera se vazne neshodneme, to nema ... | více
  • Ano, přesně, co teď píšeš v první větě, tady ... | více
  • Míro, já taky nevím jak se vyjádřit smysluplněji, ano ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík