Od porážky k porážce

18.02.2018, 13:29 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal už zřejmě naprosto rezignoval a zajel si do města zahardu zahrát hlavně něco jiného, než hojeh... To Golden Knights překonali další rekord! Nováček soutěže si připsal dvadvacáté domácí vítězství v sezóně, což se žádnému klubu v první sezóně nepodařilo.

Branky a nahrávky: 3. Smith (Schmidt, Marchessault), 7. Hunt (Sbisa), 10. Nosek (Haula, Carpenter), 24. Carpenter (Miller, Marchessault), 24. Smith (Engelland, Marchessault), 45. Schmidt (Smith) - 5. Hudon (Pacioretty, Morrow), 12. Ščerbak (Galchenyuk, Alzner), 49. Drouin (Petry, Gallagher).

M. Fleury (VGK) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 90,9 %
A. Niemi (MTL) - odchytal 9:51 minut, 3 zákroky, úspěšnost 50,0 %
C. Price (MTL) - odchytal 50:09 minut, 25 zákroků, úspěšnost 89,3 %

1. hvězda utkání - Reilly Smith (VGK)
2. hvězda utkání - Ryan Carpenter (VGK)
3. hvězda utkání - Nate Schmidt (VGK)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, opět se projevilo vše, co nás trápí celou sezonu. Takže tragická koncovka i kousek toho štěstí. Vyrovnávací branka toho byla důkazem, tak blbý gol můžeme dostat snad jen my. Překvapilo mě, že jsme vůbec na bod dosáhli, ale měli být jasně dva. Věc kolem Scherbaka mě nepřekvapuje, prostě u nás klasika, o nic nejde, ale mladý pošleme pryč. Bohužel Julien je zatím stejný, jako Therien...
 
AvatarTakže klasika - herně dobrý, byli jsme v 5 na 5 i nebezpečnější, ale koncovka bídná, zbytečná vyloučení, kde Flyers jsou silní, a Price opět bez kouska štěstí, protože ten vyrovnávací gól před koncem by normálně měl mít. V prodloužení to Voráček trefil parádně...
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, tohle je demence, kterou asi nikdy nepochopím! Scherbak se konečně začínal aklimatizovat v NHL, dovolil si víc s pukem a místo toho, aby se dál rozvíjel, když už jde o hovno, pošlou ho pryč...smajlik. Tohle bych fakt nečekal ani v nejmenším! A spojení Paciho s Drouinem také nepochopitelné. Julien mi začíná pomalu, ale jistě trochu vadit - takhle se ani do žádného náznaku přestavby dostat nemůžeme! Už si snad i přeju, aby Paci šel pryč a něco se změnilo, i když mi bude chybět...
 
AvatarA je to oficiální, Bergevin je největší vypatlanec z celé NHL. Scherbak je zpět v Lavalu smajlik Dnes, kdy všude v dalších týmech hrají mladí a staří sedí po tribunách se u nás vesele mladí posílají do prdele když můžou hrát v NHL ve ztracené sezoně a kdy už jde o hovno. A Julien to brání dementními kecy, že přece Scherbak nemusel přes waiver a ostatní kluci by museli. Koho by sralo, kdyby se na waiver dali Froese a Logan Shaw? Raději budeme mít v týmu 4th linery bez budoucnosti než mladého skill kluka. Mě už z toho debila fakt odveze. A ano, GM dělá rozhodnutí koho pošle nahoru a dolů, i když Julien mu asi zdárně sekunduje vzhledem k tomu jak zbožnuje Rusy a dozadu ne až tak spolehlivé hráče.

Pacioretty - Drouin - Lehkonen
Byron - Plekanec - Gallagher
Galchenyuk - Danault - Hudon
Deslauriers - Froese - Carr

Seskládaní útoků další gol, Pacioretty-Drouin, aneb postrach všech obran je zpět pospolu, jo ted to určitě vyjde smajlik

 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, Logan Shaw je nesmysl na úrovni Dwighta Kinga. Nesmyslný pick up z waiveru. Měli bychom si taky uvědomit co s DLR. Nebude z něj nový Pleky, to už je jasné, ale mohl by snad být dobrý 3./4. centr, pokud dostane pořádnou šanci třeba 10-15 zápasů v řadě a kdy jindy když ne ted.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jen jim dát ještě prostor a netahat sem L. Shawa a podobné. Jinak podpis dobrý.
 
AvatarTak máme podepsaného dalšího mladého hráče - po Lindgrenovi také Deslauriers na 2 roky za 1,9 mil. Za mě dobrý, ten kluk není vůbec špatnej. K němu Carr, Froese nebo De La Rose a máme velmi solidní čtvrtou lajnu.
 
19.02.2018 11:53 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:bříško Kovy má :D ale zas - nám pomůže dobrá rozehrávka vždycky - teď nemáme nic i když z Danaulta vyrůstá dobrej n.2 centry a skvělej n.3. Překvapil mě dřív rychlej konec Sekyho, ale jelikož potom to samý následovalo i u Ducks tak těch party bylo asi opravdu moc:((
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo s Plekym by ta oslava mohla mít jiný rozměr, ale bohužel smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Kovář v NHL? Podle me provar jako prase... V KHL dobrý, ale když ho teď vidím na olympiádě, tak žádná sláva.
K tomu diskusnímu vláknu u minulého článku - já fandím Habs fakt dlouho a vlastně od posledního SC jsem si prošel dosti mizernými léty, kdy jsem se rád díval vlastně jen na pár borců (Ručinský, Damphouse, Koivu, Zedník, Recchi, Theodore a pár dalších, už si to všechno ani nepamatuju...), jinak to bylo vždycky spíš o tom, že jsem byl tak nějak smířený dopředu s tím, že my na žádný výrazný úspěch prostě nemáme. Výjimkou byl ten rok, kdy u nás řádil Kovaljov s Plekym a Kosticynem - a stejně to nedopadlo. Chci tím říct, že mě už nějaký ten rok navíc, co by měla třeba trvat nějaká přestavba (ať už radikální, což si nemyslím, nebo částečná), vůbec vadit nebude. Ale chtěl bych se toho SC ještě jednou dočkat, to určitě! Mrzí mě, že už u toho Pleky nebude, protože ty oslavy tady by byly moc fajn. Ale to už moc fantazíruju...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si s tou myšlenkou taky chvíli pohrával, ale byl by to asi špatný nápad a není náhodou, že po něm neštěkl ani pes.
Jan Kovář? Viděl jsi ho někdy v civilu? Ten by neprošel fyzickými testy ani v AHL natož v NHL :D Ruce, myšlení má fantastické, kdyby na sobě zamakal, tak mohl zkusit i NHL, ale už je pozdě.
 
18.02.2018 14:07 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
přijde mi možná škoda že Bergy nezkusil dát šanci šipačovovi když ho Vegas pustilo, ale asi by to byl moc velký risk - my bychom mu ale mohli dát větší šanci a třeba by se dal dohromady.

Osobně bych se nebál zkusit získat Jana Kováře na centra druhého útoku, třeba by překvapil a jeho výkony v KHL jsou skvělý.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Las Vegas Knights
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík