Ottawa zvládla prodloužení v Montrealu

21.11.2019, 08:01 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal se na začátku druhé části díky brance Suzukiho dostal do vedení. Ottawě se ale brzy podařilo vyrovnat a nakonec dotáhnout duel do prodloužení. V něm rozhodl Brady Tkachuk.

Branky a nahrávky: 21. Suzuki (Danault, Gallagher) - 30. Pageau (Ennis, Borowiecki), 61. Tkachuk (Tierney, Zajcev).

C. Price (MTL) - odchytal 60:38 minut, 22 zákroků, úspěšnost 91,7 %
C. Anderson (OTT) - odchytal 60:38 minut, 35 zákroků, úspěšnost 97,2 %

1. hvězda utkání - Brady Tkachuk (OTT)
2. hvězda utkání - Craig Anderson (OTT)
3. hvězda utkání - Nick Suzuki (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarDnes další ostuda, moc se kluci asi nepoučili a nedali do toho opět vše. Ani nemám sílá projet záznam. Prohry se nám začaly pěkně hromadit, o to víc mrzí ztracený zápas s Rangers.
 
AvatarHm, tak tohle jsem teda nečekal. Ráno jsem to nedokoukal a šel na křtiny za stavu 4:0, super, večer se dodívám jak jsme to dohráli a pohlídali, takový vývoj zápas by mě ve snu nenapadl.
Trapné, jinak to nejde popsat. Velká škoda, že skvělý výkon Domiho lajny zůstal ve stínu takového kolapsu. Nemám co dodat, nezbývá nic než to hodit za hlavu, poučit se a vletět na Boston.
 
AvatarSilný šok, naprosto odfláknuté. Když už skoro promrháme vedení 4:0, soupeř se dotáhne na branku a my opět odskočíme o dvě, tak si takový náskok v poslední třetině prostě musíme pohlídat. Tohle bylo šílený. Obrana neexistovala, Price se svezl a bylo dokonáno. Pořád nevěřím, že nemáme ani bod. Domi se konečně probral, celá jeho formace velmi dobře dopředu. Mnohem víc mě štve ta druhá ztráta dvou brankového vedení ve třetí části. Tam se musí začít hrát chytře a hlavně najistotu a ne jim darovat tak laciné branky.
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, ušili jsme si z ostudy pořádný kabát a ztratit čtyřbrankové vedení s týmem, který byl totálně v pasti a naší rychlou hru a napadání absolutně nestíhal je prostě neodpustitelné. Do gólu Chytila byl v podstatě na place jediný tým. Jenže pak si necháme nasázet 3 góly a rázem je z jasně vyhraného zápasu drama. Sice jsme za stavu 4:3 dokázali stále to rychlé tempo udržet a navýšit vedení, ale to bychom si nesměli nechat dát okamžitě gól a poté další a ještě při vlastní přesilovce, z toho se fakt zvedá člověku žaludek. Jsme dementi, kteří dostanou další nářez od ruins, protože ti nám určitě budou chtít vrátit ten první vzájemný zápas. Jak jsem si pochvaloval naše výkony z první čtvrtiny ZČ, tak ta druhá začíná opravdu žalostně. Tohle byl první očistec této sezony, hlavně kvůli naší sebejistotě, že už jsou dva body doma. Nejvíce je mi asi líto Lehkonena, protože předvedl jednoznačně svůj nejlepší výkon sezony, Bohužel ani Domiho probuzení nám nestačilo. Kdo by to byl řekl za stavu 4:0, že ten zápas pustíme, bohužel se tak nepochopitelně stalo. No myslím, že CJ musel hodně po zápase zvyšovat hlas. Ta prohra je o to horší, že byla s týmem, který vzhledem ke kvalitě soupisky absolutně nenaplňuje očekávání a navíc to pro ně byl B2B zápas.smajlik
 
AvatarNe, tohle není pravda, to je jen hodně špatný sen...! No, bohužel je to realita a za tenhle zápas by většina hráčů měla dostat pořádně profackováno! Co už chceme víc, než vést nejprve o 4 góly, pak ve 46.minutě o 2 góly??? Po čtvrtém gólu přišlo uspokojení, že už se nemůže nic stát a z toho přišel první gól. A než jsme se probrali, bylo to 4-3... A to se přitom tak dařilo nové lajně Suzuki-Domi-Lehkonen, která sama zařídila 4 góly! Ale naše obranná činnost v tomhle zápase byla fakt na blití smajlik. A ani Price neměl zrovna nejšťastnější den... Takhle jim darovat 2 body je na přesdržku a \"hezky\" nám vrátili ten památný obrat z roku 2008, kdy jsme my naopak prohrávali 0-5 a vyhráli v nájezdech...
Tohle prostě mužstvo, které chce postoupit a navíc má proti sobě soupeře se zápasem v nohou, nesmí dělat!
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, Domi není zatím tím Domim z loňska a zajímavý postřeh s tím Shawem - nepřemýšlel jsem nad tím takhle... Suzuki nejspíš převezme na PP roli Drouina, už se tak pomalu děje a je to jen dobře! S Kotkaniemim, bohužel, taky souhlas, i když ho dost zabrzdila ta pauza a nevíme, jak by na tom byl, kdyby k ní nedošlo... Ale je pravdou, že loni se mi líbil mnohem víc - jediným pozitivem u něj před tím zraněním mi přišla větší odolnost v osobních soubojích. Na Fleuryho hodně sázím, už jsem se tu o něm rozepisoval víckrát, typově výborná kombinace ofenzivněji laděného beka s velice dobrou hrou do těla - za mě super!
 
22.11.2019 15:17 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDomi se trápí v podstatě od začátku, samozřejmě absence Drouina nepřidá, začal velmi dobře. Kdo mu ale chybí podle mě nejvíc je Shaw. Ač jeho trejd považuju za správné rozhodnutí (vzhledem ke zdraví), tak Shaw loni pro Domiho vybojoval obrovské množství puků, mraky černé práce oddělal a měl velkou zásluhu na jeho loňském střeleckém probuzení. Ale nebojím se, Domi se do toho dostane.

Suzuki mě hrozně baví, hrozně. Na PP je vidět, jak na něj začínají spoléhat. Ohromná herní inteligence. O Fleurym už tu byla řeč. Kde jsem ale rozmrzelí je Kotkaniemi, jeho stabilita se zatím nelepší, spíš naopak. Jeho dobré pasy tam zůstavají, ale nemá vedle sebe střelce, který by z toho těžil. B. Tkachuk, i díky věku, je zatím o dva stupně před ním.
 
AvatarDíky za info kluci, musela to být pořádná grcačka. Prostě to proti slabším soupeřům neumíme, další důkaz. A tyhle ztracené body nás pak v dubnu mohou hodně mrzet.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, Domi je bohužel dost mimo, podle mě mu hodně ubližuje to, že nemá v lajně Drouina, na To si ovšem bude muset ještě nějakou dobu počkat.
 
AvatarHrozně jsme se začali trápit v útočném pásmu, hrajeme o dost míň přímočaře. Do poloviny zápasu byl jeden tým na place, po té se hra vyrovnala. Bohužel máme jen bod, což je ztráta. Bohužel se hrozně vytratil Domi v posledních zápasech. Chce to zase těžší soupeřesmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Tohle ale měly být dva body, protože první třetina byla jednoznačně v naší režii a Sens jsme absolutně k ničemu nepustili. Z převahy a to dost jednoznačné jsme ovšem nedokázali vytěžit gól a to je prostě špatné. Hlavně je velká škoda, že jsme třeba neudeřili v tom perfektně ubráněném oslabení. Na začátku druhé třetiny to konečně přišlo, a na naší hru se pořád dalo dost dobře dívat, ale Sens už se dostali mnohem více do hry. Ve třetí třetině už na nás byla vidět dost velká únava, tahali jsme nohy a Sens nás místy a přehrávali. Prodloužení nám bohužel nevyšlo a je to možná ještě více zbytečně ztracený zápas, než s Devils.

Hodně se mi líbili Weal a Thompson, ale třeba ani KK se nemá za co stydět. Fleury svým výkonem alespoň trochu odčinil tu hrubku v Columbusu.
 
AvatarA je to tu zase - dokážeme porazit silná mužstva, ale vzápětí prohrávat s relativně slabšími mužstvy! Proto jsem psal, že bych tu nějak nejásal nad tím, jaký mančaft máme - nedokážeme udržet konzistentní výkonnost po nějakou delší dobu a hlavně neumíme hrát proti slabšímu soupeři, kde máme my tvořit hru. Proti Ottawě to postupem času bylo utahanější a utahanější a vlastně bylo jen otázkou času, kdy dostaneme ránu z milosti...
Ze tří zápasů, kde jsme měli mít reálně alespoň 4 body, máme 2...smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík