Habs na záver ZČ víťazne

13.04.2014, 12:06 | Reportáž ze zápasu |  Michal Házi
 

Tak a je to tu! Posledný zápas v základnej časti, v ktorom si hráči Montrealu zmerali sily s celkom New Yorku Rangers. Zverenci trénera Michela Therriena sa v ňom pokúsili odčiniť zahanbujúcu štvrtkovú prehru 0:2 proti Islanders. Canadiens sa v sobotu večer museli zaobísť bez pomoci útočníkov Travisa Moena, Brandona Prusta, Alexa Galchenyuka či Larsa Ellera, ktorí stále doliečujú zranenia. Našťastie u väčšiny spomenutých sa nejednalo o nič vážne a pre blížiace play-off by mali byť ready. V bránke s Careym Priceom nastúpili Habs do stretnutia s nasledujúco poskladanými útokmi:


Pacioretty - Desharnais - Vanek
Bournival - Plekanec - Gallagher
Bourque - Briere - Gionta
Weise - White - Blunden

Markov - Jemelin
Bouillon - Weaver
Gorges - Subban

Úvodné minúty zápasu neboli divácky príliš atraktívne, nakoľko oba celky si dokázali vypracovať len zopár menších šancí. V piatej minúte putoval na trestnú lavicu za podrazenie obranca Mike Weaver a hostia mali k dispozícii početnú výhodu. Najväčšiu príležitosť mal počas presilovky útočník Derick Brassard. Jeho delovka našťastie skončila v Priceovej lapačke. Na opačnej strane to skúšal na brankára Cama Talbota strelou z bekendu Max Pacioretty. V pätnástej minúte otestoval pozornosť gólmana Rangers z medzikružia forward Thomas Vanek. Prvá tretina skončila bezgólovo.

V dvadsiatej piatej minúte hrali Canadiens presilovku, počas ktorej niekoľkokrát nepríjemne ohrozili bránku New Yorku. Gól aj napriek zvýšenej aktivite vsietiť nedokázali. O dve minúty neskôr hosťujúci obranca John Moore dorážal pred Careym puk, ani ten však neskončil v sieti Habs. V dvadsiatej deviatej minúte to strelou spoza obrancov skúšal Danny Briere, lenže neúspešne. Prvý útok Montrealu v polovici zápasu po jednej z akcií spôsobil rozruch pred Talbotom, no newyorský gólman chytal výborne. Ďalší zaujímavý moment priniesla tridsiata piata minúta, keď po delovke obrancu Raphaela Diaza puk „opečiatkoval" obe žŕdky Priceovej bránky. Za zmienku stojí ešte Plekyho únik vo vlastnom oslabení, ktorý bohužiaľ nezakončil presne. Po dvoch tretinách bolo 0:0.

V štyridsiatej tretej minúte bol blízko ku gólu Ryan White, lenže netrafil ideálne puk. V štyridsiatej deviatej minúte počas presilovky útočník Brad Richards prevetral Careyho lapačku nepríjemnou strelou od modrej. Štyri minúty pred koncom to skúšal na Cama Talbota z uhla forward Brendan Gallagher, lenže ani on neuspel. Ďalšiu dobrú príležitosť vypracoval mladík Gallagher pre spoluhráčov o dve minúty neskôr, no tí to nedokázali náležite zužitkovať. Ani záverečná dvadsaťminútovka gól nepriniesla, takže sa pokračovalo v predĺžení.

V druhej minúte predĺženia to na newyorského gólmana skúsil Josh Gorges, ale puk skončil opäť v Talbotovom náručí. Rozuzlenie prišlo chvíľu nato, keď bol Brian Gionta faulovaný a rozhodca nariadil trestné strieľanie. Montrealský kapitán nájazd úspešne premenil a rozjasal dovtedy nezvyčajné tiché publikum v Bell Centre.

No s výraznou pomocou Careyho zákrokov a s veľkým kusom šťastia to nakoniec Canadiens doviedli do víťazného konca. Výkon hodnotiť nebudem, ten nebol ideálny. Podstatné je, že Habs si trochu zdvihli sebavedomie pred play-off a dosiahli 100-bodovú hranicu, čo sa im naposledy podarilo v sezóne 2007/08. Teraz budeme čakať na výsledok nedeľného stretnutia medzi Tampou Bay a Washingtonom, ktoré rozhodne o tom, či bude Montreal začínať vo vyraďovacích bojoch doma alebo vonku.

Hviezdy zápasu:
1. Carey Price 41/41
2. Cam Talbot 26/27
3. Brian Gionta 1 + 0

foto: Richard Wolowicz/Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarA co se našeho zápasu týče - bohužel, Therrien nezklamal, je to idiot a Briera pošle do čtvrté řady...smajlik. Co už na tohle říct, to opravdu nevím, o Bouillonovi škoda mluvit. S tímhle tedy máme být favoriti téhle série??? Nechci vidět tu ostudu, až nás vyřachnou podobně jako Ottawa...
 
AvatarLuke: Přesně tohle jsem měl na mysli - jak Kýhos, stejně jako ty, ihned brečel, že Jandač je tím známý a schválně mu zlikvidoval Němce...smajlik! Bože můj, že to vůbec vypustí z huby, když nějakou dobu předtím udělá Hanzlík podobnou prasárnu, i když ne se stejnými následky? A Kýhose dobře pamatuju kdysi v 1.lize na lavičce Chomutova, když hrál s Budějovicema, na jejichž střídačce byl pro změnu Jandač - to, co tehdy "ordinoval" Kýhos svým svěřencům, aby hráli na Prospala, Dvořáka a spol., tomu se jen těžko dá říkat hokej a takový člověk bude o Jandačovi mlít, že posílá někoho likvidovat...? Tak právě kvůli takovým kecům jsem to Spartě (nebo možná spíš Jandačovi) přál.
 
16.04.2014 17:08 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Samozřejmě idioti se najdou všude, ale nemyslím si, že se to u nás víc hrotilo. Stačí se jen podívat na stránky fanklubu Sralty a je krásně vidět, jak celou dobu provokovali. Pak se nemůže nikdo divit, že se tu půlku zápasu řve, jak je Sparta zaj.baná smajlik Navíc, když tomu nasadí korunu Jandač, kterej pošle svýho hráče ze 4. lajny zramovat Němce. A to, že furt říká, jak to bylo neúmyslný a jaká to byla náhoda, tak s tím ať na mě nechodí. Šli po něm už od začátku zápasu a navíc, když si vzpomenu na čtvrtfinále 2012 (Jandač na střídačce Sparty), kdy nám vyřadili dva klíčový hráče, tak to asi náhoda nebude. Nejvíc mě dostala jedna diskuze, kde nějakej nýmand napsal, že je vyřadilo zas nějaký Brno, který ani nemá metro (achjo smajlik smajlik smajlik)
Spartička měla po té ZČ zase nosánky moc nahoře a ještě k tomu jim k postupu přes Vítky dost pomohli pruhovanci, tak je dobře, že už jsou na dovolené. Věřím, že se Kometa na té vlně euforie, která tu zase je, doveze až k 12. titulu smajlik
 
16.04.2014 16:33 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=hP6ky20tmd0
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky moc nechápu, jak chcem používat naši PO zbraň, když je ve čtvrtém útoku. Když už chce teda z Plekyho lajny udělat checking line a tím pádem tam místo pro Dannyho není, tak by jasně měl centrovat třetí lajně, v sezoně jim to s Giem šlo a bud na křídlo dát Bourqua nebo Ellera no a Larry by hold byl ve středu čtvrté pětky, taky by se nic nestalo, rozhodně to je smysluplnější. Na PP by Danny snad měl čas dostat, včera trénovali v Brossardu dvě PP unit každá na jiném ledě a v té druhé Danny byl, tak aspoň že tak.

Frankie dostal přednost před Murraym a Tinordim, ne? Nechtěl jsi to napsat takhle? Třetí pár by totiž měl tvořit právě Boo a Weaver. Jinak souhlas, Boo už letos není NHLer, mnohem raději bych tam viděl Natea, ale to bych se tady pořád jen opakoval.

Ač ELH téměř vůbec nesleduji, tak jsem samozřejmě přál Kometě, ale taky mě ty rádoby důležité kecy o rivalitě mezi Brnem a Prahou vytáčí. A všímám si, že to víc hrotí Brňáci, nevím o co jim furt jde. Já jsem z pohledu nafoukaného Pražáka Polák a nechává mě to chladným, tak nevím proč se to musí řešit furt dokola. Ale buďme rádi za takové malinké rozepře, které zůstávají jen u slov, co má říkat slavná pivní fotbalová liga a zdejší baníček, o rádoby derby baníku s naším SFC Opava ani nemluvě, to je něco neskutečného. Výběh opic v ostravské ZOO má víc inteligence než celý ochoz těchto "fans".
 
16.04.2014 11:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Je až neuvěřitelné, jak se skloňuje náš úspěch v PO s Pricem (samozřejmě v každém PO rozhodují gólmani), ale v žádném případě (snad krom Pens, kde mají v bráně labila) to nemá takovou váhu.

Když jsem viděl útoky ...Prusty po měsíci a hned u Plekyho...chápu, chce je dávat na Stamkosovu lajnu...ale obávám se, že při venkovních duelech mu to bude prd platný...navíc když už Plekyho obětovat "jen" na boření, tak pořád ač Gallyho žeru je Gionta prostě lepší defensivní specialista. Přesto bych tam raději nalevo viděl Briera k dvojici Gally Pleky....Dát toho kluka na centra 4 lajny (To je zas Therrienovina) snad aspoň na PP nějaký čas dostane!

Frankie dostal přednost před Murraym s Weaverem...Ač jsem měl Frankieho vždycky rád a dlouho je zastával, ale za mě je to letos právě on ten nejslabší bek. Nelibí se mi víc dokonce než Murray...Bohužel Beaulieu nebo aspoň Tinordi jsou jen naše přání...

Jak jsem psal níže, přál jsem Kometě, tudíž jsem byl rád, jak to dopadlo. Spartu jsem nikdy nemusel a ani jsem to nikdy nezastíral. Na druhou stranu mě ty dětinský žabomyší války Praha vs Brno Čechy vs Morava dost s prominutím srali. Opět se v plné kráse mezi oběma fanouškovskými tábory ten komplex "malýho péra". Já nepocházím z Moravy, právě naopak, přesto jsem to přál Kometě...bylo mi totál u prdele město, část země ale prostě tým proti týmu... kdo mi je víc sympatický a tohle mě na té sérii tolik vadí. Rivalita je věc jiná! Viz Slavia Sparta, Habs Bruins atd...
 
15.04.2014 00:11 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:hmm tak jen některý.. ignorujte to přátelé :)
 
15.04.2014 00:10 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatarjá se na to vyseru, nejdou mi vkládat příspěvky -_-
 
AvatarReakce na příspěvek:Nejsem příznivcem Sparty, ale musím říct, že třeba kvůli blábolům, které vypouštěl z huby takový Kýhos, jsem si přál, aby právě Sparta šla dál...
 
14.04.2014 22:11 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ku.va joooooo, paráda, namyšlenci vyřazeni!!!! Brno zas jednou vzhůru nohama smajlik
 
AvatarTheo: Ty ses nakazil ode mě...smajlik? Sdílím vesměs stejné obavy jako ty - přesilovky a buly jsou opravdu tragické a máš plnou pravdu, že to jsou výrazné faktory úspěchu v play-off! Já se ale asi nejvíc obávám té naší obrany, protože je víceméně jasné, že vždy jeden z dvojice Murray-Bouillon bude hrát, k tomu oba Rusové, kteří mi rozhodně nepřijdou jako neprostupný pár, a k tomu všemu tebou zmiňovaný Subban...smajlik. Takže sázet musíme na Priceho, první útok a "hlídačské" schopnosti Plekyho lajny, která k tomu, dle mého, bude doplněna buď Prustem nebo Weisem. No, jsem na to moc zvědavý...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dobře jsi to shrnul, nemám co dodat.
 
14.04.2014 15:47 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTaky trochu přihodím pšenkou...za mě optimismus poněkud opadl (tím netvrdím, že nepostoupíme) ale trápí mě fakt, že až moc naše působení PO padá a stoupá s Careym. Kluk může vyhrát jednu sérii ale ne víc v řadě, ostatní musí pomoci. Poslední zápasy jediné co mě zajímalo, aby se nikdo nezranil...bohužel nestalo se :(

Pozitiva: 1) Maxovi nepůjde o 40, takže Vanek a a snad i DD před prázdnou kasou nebudou nahrávat na Maxe tím půjde první lajna nahoru. 2) Carey zdá se být v pohodě, uvidíme co v PO. 3) Gionta ukáže v PO, že ještě nepatří do starého železa a bude hodně důležitým hráčem.

Negativa: 1) PK totálně pod dekou, díky Therrienovi 2) Frankie či Murray začne v PO, co na tohle říct :( 3) podle mě nejdůležitější! stats Corsi, buly a přesilovky je až neuvěřitelné (také to všude píší), jak se v každém zápase necháme přestřílet a porážet na buly a přesto máme tolik výher. (nikdo v NHL to tak nemá) Bojím se že v PO zvláště bully a PP jsou ty x-factor stats, který nás mohou hodně strašit.

Otazníky...1) Bude prust moen ready pro PO, bojím se, že první je jeden hit od skalpelu, a druhý stejně jako Burký jednu ráno do hlavy od konce kariéry, proto se bojím že impact těchto dvou nebude tak velký, jak by byl za normálních okolností. 2) Ukáže Danny B ještě něco ze svého magic, já pevně doufám že ano, vždy jsem toho kluka za to neskutečně obdivoval. 3) Dokáže Pleky uhlídat Stamkose a potáhne konečně tým v PO...4) nejdůležitější! Bude Therrien zas blbnout?

Zkrátka na papíře vypadá tato série daleko víc pro nás (to loni s Ottawou bylo stejné :D) ve skutečnosti mám k Lightings obrovskou dávku respektu a nečeká nás vůbec nic lehkého, přesto jestli Therrien nebude dělat voloviny tak by nás měl v druhém kole čekat svátek s Bostonem a tam se děj vůle ...

K porovnávání atmosféry Brno Bell Centre. To snad nelze ani porovnávat. Kdo někdy byl v nhl na hokeji, (kanada, usa) tak ví, kde je pravda....ani na derby s Bostonem ta atmosféra není zas tak výjimečná. V PO jde nahoru, ale velký vliv na to má televizní přenos, jenž šíleně zkresluje.

Jardys: ač nejsem Brňák ani z Moravy, tak doufám že dnes tady vyhrajete. Budu vám fandit!

 
14.04.2014 14:02 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Srovnávat atmosféru v Brně a v Montrealu se podle mě vůbec nedá. Jsou to úplně dva odlišný světy a jiný způsob fandění. Co se týše hluku a rachotu v hale, tak v Brně je určitě mnohem větší po celý zápas než v Montrealu. Atmosféra v Brně je lepší i v tom, že se fandí i když se prohrává a nehraje se moc dobře. V Montrealu se fandí většinou jenom když se hraje pěknej hokej a ještě Habs vedou. V NHL se moc nefandí když domácí prohrávají a hrajou blbě. Plus pro NHL je samozřejmě v množství diváků a nádherných halách. Mít v Brně halu pro 21 000 diváků tak to bude 10x větší hukot než v Montrealu.
 
AvatarIndividuální stats:
Max s 39 góly 4. nejlepším střelcem NHL, s 11 vítěznými góly je první v lize. Je tak desátým nejpilnějším střelcem s 270 pokusy.
Pleky s třemi SHG je na špici v lize.
Subby je s 53 body 5. nejproduktivnější bek.

Co se nepovedlo:
Stats naších centrů na buly. Larry 53,2%, DD 50,8% a Pleky pouze 48%.
Subban je mínus 4, Larry 15, Chucky a Murray 12.

To nejlepší nakonec, Carey Price:
6 čistých kont (2. místo v lize), úsp. 92,7% (3. místo), před ním je pouze Harding s pouhými 29 zápasy a Rask, který chytal za bodově nejlepším týmem ligy. S 34 výhrami je šestý v lize, čelil pátému největšímu počtu střel 1828. Jasný MVP Habs i této sezony.
 
AvatarSrandovní srovnání:
Habs 2011/2012
31 výher
skóre 212:226

Habs 2013/2014
46 výher
215:204

Pouze tři vstřelené góly navíc a přesto o 15 výher víc. 226 inkasovaných gólů ze smolné sezony jen ukazuje, jak špičkovou obranu jsme tehdy měli (4. nejmenší počet inkasovaných branek).
 
AvatarReakce na příspěvek:V Americe je to trochu jiné. Nejsou tam fanouškovské kotle jako tady a nepokřikují se tam hesla, tam se jen povzbuzuje Go Habs Go, ale myslím, že kravál tam bude taky slušný, když se Habs dostávají do šance nebo se hrají vypjaté zápasy. Není to samozřejmě v každém zápase, fanoušci některé soupeře vůbec neprožívají a ticho pak je i u nás v Bell Centre, ale v derby, o PO ani nemluvě, by sis z té atmosféry sedl na prdel, to se nějaké tvoje Brno může jít vycpat smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nerozhoduje pořadí v konferenci, ale v divizi. Podívej se na dvojici Rags a Flyers, taky to je 2. a 3. tým své divize, ale mají méně bodů, tak jsou pod námi. My jsme 3. a hrajem s druhou Tampou. Vítězové divizí hrají s dvěma nejhoršími celky z postupové osmičky, tam už na divizi nezáleží.
 
AvatarReakce na příspěvek:http://m.youtube.com/watch?v=0Fz51BF9A-E
Dobře to tam vysvětlujou smajlik
 
14.04.2014 09:46 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Stejně to pořád moc nechápu proč teda hrajeme s Tampou, když rozhoduje pořadí v konferenci. Podle počtu bodů jsme v konferenci 4. a podle pořadí v divizích 5. Takže jediná logika proč hrajeme s Tampou je, že hraje druhý proti třetímu týmu v divizi.
 
14.04.2014 09:32 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:* to "jsem" v té druhé větě je tam samozřejmě navíc smajlik
 
14.04.2014 09:31 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jo, na poměry NHL možná smajlik Jen jsem se mi zas nabídlo srovnání, jak se fandí třeba u nás v Brně. No prostě dva rozdílný světy, u nás chvílama není slyšet vlastního slova a tam většina jen v uvozovkách blbě čumí a žere popcorn smajlik To, že občas zabékají "Go Habs go!" nebo "Go Bolts go!" tak to moc nepočítám jako fandění, abych pravdu řekl...
 
AvatarReakce na příspěvek:No úplně stejně - první v konferenci na osmého a vítěz druhé divize na sedmého v konferenci. Je úplně jedno, z které divize mužstva na divokých kartách jsou...
 
14.04.2014 09:03 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Doufám, že výkony habs v play-offs budou lepší než můj pravopis v předchozím příspěvku. To je strašný
 
14.04.2014 08:47 | reagovat
Jardys | jardys86@seznam.cz
Tak já jsem se teď právě probuďil ze sna. Myslel jsem si, že se do play-ooff nasazuje normálně po konferencích s tím, že na první 2 místa jsou nasazeni vítězoví divizí. A ejhle ono je nasazení jako za starých časů po divizích. A korát teda nevím jak by se tvořili dvojice, kdyb na divokou kartu postoupili 2 týmy ze stejné divize.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to zase pozor, Tampa je zavedená organizace, vyhráli v roce 2004 SC, má dobré fanoušky, chodí tam dost lidí a v ticho tam určitě není a v PO nebude tím tuplem. Začínat doma by bylo lepší pro nás fans, hráčům to je jedno. Navíc kde jsme podali letos nejhorší výkony (5:0 s craps, 6:0 s Kings, 2:0 s Isles...)? No doma. Venku se nám daří, tak proč na to nenavázat i v PO.
 
13.04.2014 23:44 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Stejně v NHL je to prostředí úplně jedno, vzhledem k tomu, že se tam skoro vůbec nefandí a je tam ticho jak v divadle, ale tak pro dobrej pocit aspoň no smajlik A s tím Ovečkinem jsem si říkal přesně to samý, idiot smajlik
 
AvatarTak začínáme na Floridě, craps si z nájezdů dělali dobrý den a debil Ovečkin si hrál na all-star. No nic, loni jsme začínali doma a nepomohlo nám to, tak to letos zvládnem takhle, věřím v to.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně o tom žádná. Subban je teď ofenzivně a se sebevědomím dole, nevěří si. Jde to na jeho hře vidět. MT si může gratulovat, neboť to je celé jeho vina. Snad se na to Subbby vykašle a bude zase hrát svou hru v PO, protože v tom se on vyžívá v zápasech kde o něco jde.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já mám sice obavy, ale pořád věřím, že na postup máme a pevně v něj doufám. Bude záležet, co první formace a Price. Plekyho lajna se asi obětuje na Stamkosovu. Věřím, že se předvede i třetí formace, která by mohla být nás trumf. Snad nepohoří obrana a musíme doufat ve zlepšení přesilovek, bez toho to nepůjde, Subban musí zase začít dávat branky...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak musím zdejší přemíru pesimismu nějak vyvažovat smajlik Já nás za mírného favorita považuji, máme zkušenější tým a snad i dostatečně kvalitní. Jako favorité jsme považováni i obecně, co jsem si všiml. Samozřejmě tvé obavy nejsou neopodstatněné a všichni tady o našich problémech víme, ale já doufám, že Tampu porazíme a konečně to první kolo po dlouhé době přejdem. Jak už jsem řekl, tak osud nám k tomu nachystal poměrně příhodné podmínky, takže teď už to je jen hráčích, jak se s tím poperou. Ale nedá se nic moc předvídat, PO je jiná soutěž, i když to zní jako klišé.
Otloukánci podle mě nebudem, protože Bolts nemají zrovna tvrdé mužstvo. Malone řeší jiné problémy než hokej, takže se mi jen tak z hlavy nabízí Brewer, Killorn a samozřejmě bojovníci Gudas s Callahanem. Ale na to bysme mohli umět odpovědět.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je dobře, že je tu alespoň nějaký optimista...smajlik. Já nevím, ale nepasoval bych nás do role favorita - Tampa má sice celkem mladý tým, ale je to hodně ofenzivní mužstvo a oproti tomu naše obrana nebude tím nejsilnějším článkem, to už vidíme teď (Bouillon, ale i oba Rusové, Murray...). Takže, jak psal Michal, bude to opět stát a padat s výkonem Price. Další věcí je, jak přizpůsobí svou dosavadní hru "na krásu" první formace jiným potřebám play-off, jak bude fungovat Plekyho lajna při předpokládaném krytí Stamkose, jak budeme schopni přitvrdit, abychom nedopadli jako otloukánci stejně jako loni proti Ottawě a tak dál, a tak dál...
Samozřejmě věřím v náš postup, ale je tady dost obav...
 
AvatarNeříkám, že je nový systém ideální, ale nechápu proč se rozčilujete, když nám nový systém přiřadil hodně hratelného soupeře pro PO. Se starým systémem bychom šli na Philu, což by bylo mnohem horší než Tampa, která je papírově druhý nejslabší tým v PO. Mladý tým, u kterého nikdo neví, co s ním udělá PO tlak, bez St.Louise a na nějakou dobu bez prvního brankáře. Takže nevím co víc bychom chtěli, pro postup jsme favoriti a pokud to letos nevyjde, tak to bude hodně špatné.
Nechtěl jsem před koncem ZČ nic říkat, ale tohle musíme dát a musíme postoupit, jiný cíl není.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, to mi asi nejvíc vadí... Každopádně ZČ za námi a já neočekával, že dosáhneme na 100 b, takže za ZČ určitě palec nahoru... Teď začíná jiná soutěž a já mám celkem obavy. První formace hraje až do prázné, nikdo nechce v dobré pozici vystřelit, to se musí úplně změnit v PO a doufám, že změní. Druhá, tam je dříč Gallagher, ale bohužel Pleky je docela mimo, nejde mu to už tak 10-15 zápasů. Možná až na jeden až dva kde se mu zadařilo i bodově. Třetí uvidíme, co předvede Briere a hlavně musím pochváli Giontu, který naopak odtržením od Pleky se zvedl a říká si o místo ve třetí lajně i na další rok. Vypadá to tak, že největší tíha bude opět ležet na brankáři, Price nás buď dostane dál nebo půjdeme. Musíme dobře bránit a čekat na svoje šance, žádné bláznění. Za chvíli to začne a já se moc těším...
 
13.04.2014 14:00 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarSakra, až teď se dívám, že je tam nějakej divnej systém nasazování týmů pro play off (měl jsem za to, že to bude jak předtím, 1. v konferenci vs. 8. v konferenci atd, a ono ne). Takže nejen, že domrvili to rozdělení konferencí, ale ještě k tomu toto smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.07
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Ahoj a vítej, to byla teda odluka :-smajlik S ... | více
  • ahoj snad po dvou letech, nekam jsem prestal chodit, ... | více
  • Nechapu proc to musel koupit a tim padem zabit ... | více
  • Ty vole Capfriedly končí, co budou fandové NHL dělat ... | více
  • Ano, to měl tehdy MB těžké, to je bez ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík