Boston si z Montrealu veze výhru v prodloužení

13.12.2016, 07:37 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Teprve potřetí v sezoně nezvládli Canadiens domácí utkání. Carey Price si tak na svou 250. výhru v NHL musí ještě chvíli počkat. Boston přerušil sérii tří porážek v řadě, stejný počet duelů za sebou před tímto duelem naopak vyhrál Montreal. Bruins vyhráli na ledě Habs tři z předešlých čtyř střetnutí.

Branky a nahrávky: 57. Byron (Mitchell, Markov) - 39. Czarnik (McQuaid, Spooner), 64. Spooner (Krug, Czarnik).

C. Price (MTL) - odchytal 63:20 minut, 27 zákroků, úspěšnost 93,1 %
T. Rask (BOS) - odchytal 63:20 minut, 30 zákroků, úspěšnost 96,8 %

1. hvězda utkání - Tuukka Rask (BOS)
2. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
3. hvězda utkání - Ryan Spooner (BOS)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Však neříkám, že ho Kurg chtěl trefit na hlavu. Troufám si tvrdit, že je v NHL mizivé procento hráčů, kteří chtěji soupeře opravdu trefit do hlavy, přesto se ty hity dějí a hráči jsou za to trestáni. Úmysl se přece nikdy neprokazuje, své standarty ze soudních síní si v USA ještě do NHL neprosadili. Prostě jsou zodpovědní za svou hru. Ale jak jsem si ten hit pustil víckrát, tak uznávám, že to na suspendaci není, ale nemůžeš říct, že si za to Shaw mohl sám, to je prostě kravina. Hráč může za hit, když má hlavu dole s pukem nebo když přihrává nebo přijímá přihrávku, klasické situace. Ne, když se po něm natahuje a hraje o něj.

S golem taky nesouhlas, ale je to jedno, neuznal se, my prohráli a jde se dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Není to blbost, nedokážeš hráči, že chtěl protivníka trefit do hlavy, když jí má takhle skloněnou - navíc se opravdu víc sklonil těsně před tím hitem, když se natahoval pro puk. Kruga nesnáším, je to takový hajzlík, ale tady mu úmysl nikdo nedokáže a flastr za to nebude - můj názor.
S tím gólem to samé - jenom jsem to posoudil v kontextu s tím, co jsem v poslední době viděl za uznané góly. Na první pohled jasně neregulérní, přesto uznané (třeba Islanders-Blues).
 
AvatarReakce na příspěvek:Hráči to tak asi neberou, Carey je modla, ale nájezdy mu paradoxně vůbec nejdou a nebál bych se ho označit za silně průměrného golmana na nájezdy. OT odehráli strasně, to je fakt.
Nechytá stále Price, spočítej si kolik hrajeme za sezonu B2B zápasů (MT co je na lavičce nechal Caryho chytat B2B tak max dvakrát) plus tu absenci na začátku sezony a dojdeš k tomu, že Carey letos pojede dle zveřejněného plánu, čili plus mínus 60 zápasů. Což je normální nebo i spíš menší porce pro jedničku.

Ten rumour o SJ jsem taky slyšel, pěkná ptákovina smajlik Leda poslat Webera za Vlasica a Maxe plus něco za Pavelskiho, proč by to SJ dělalo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Co to je za blbost, že si to Shaw zavinil sám? smajlik Natahoval se po puku, tak se sklonil. Krug mu dal hit na hlavu. To je prostě fakt. Kdyby hráč klečel třeba po pádu a někdo ho přizabil kolenem tak si za to taky klečící hráč může sám? Princip je stejný. Neříkám, že ho Krug chtěl trefit do hlavy, ale je zodpovědný za svou hru.
Krejčího gol regulérní? Hráč v bráně a golmanovi nepřekáží, když do něj ještě najel? Docela blbost ne? Hra mohla pokračovat třeba odrazem puku do rohu po Caryho super zákroku, Pastrnák furt v bráně a Carey co? Musel by ho pustit, v momentě by vystřelili na bránu a gol. Proste hráč v bráně rozhodně golmanovi překáží. A to se na to dívám ne jako fanda Habs a hater ruins, ale jako nezaujatý pozorovatel, protože mě tyhle zákroky v brankovišti a na golmany vždy zajímaly a sleduje je léta po celé lize. Podle mě naprosto jasně neuznaný.

Jinak ale souhlasím, zápas jsem neviděl jen dlouhý sestřih, ale OT hrůza, PP šancí jako máku a nic z toho. Nepochopím, co v OT dělá Markov. Tam se mají točit Webs, Petry, N8 a tečka. Bohužel Radu se tam trochu zasekl a neměl šanci vystřídat. Jinak jestli jste se dívali až do konce, tak ten offside byl hoooodně těsný, nechutně těsný, až mi přišlo, že opravdu off byl, ale uznávám, že na takovém rozmazaném zpomaleném záběru nešlo neuznat gol v OT.
 
13.12.2016 13:29 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarŠkoda no, vyhrál sťastnější i když v prodloužení nás Ruins přehrávali naši jak když už se jim nechce nebo spolehaji na najezdy a Careyho. Ani moc nerozumim co sleduje MT tim ze chyta stale Price, chce snad po nem 75 zapasu v zakladni casti nebo co? Nedivil bych se kdyby prislo zraneni uz jen jak do nej posledni zapasy porad nekdo skace. Montoya by mel dostat duveru a moznost ziskat sebeduveru.

Jinak Bergevin udajne na kafi v San Jose neusmlouval Vlasice, pry udajne i Pavelskiho, ale tomu se mi nechce verit kdyz za nej nemame absolutne co nabidnout navic SJ je taky contender tak proc by se ho zbavovali.
 
AvatarReakce na příspěvek:Po hodech přichází půst, což se potvrdilo. Hokej vyrovnaný, ale za ty absolutně tragické přesilovky si tu prohru zasloužíme! I šancí bylo dost, tutovky Beaulieu, Pleky a další, ale koncovka tentokrát prostě špatná.
Hit Kruga na Shawa byl tvrdý i nebezpečný, ale potrestaný za to asi nebude, protože si to do značné míry zavinil Shaw sám tím, že se sklonil. Na druhé straně nechápu, proč když šel minule ven Jemelin za ten údajně nízko vedený bodyček, tak nyní to bylo mnohem níže na Marchanda (ne, že by mně to vadilo...smajlik) a rozhodčí nic...
Gól Krejčího v OT podle mě regulérní, Pastrňák, ležící v bráně, Priceovi v ničem nebránil. Jinak my jsme to prodloužení odehráli strašně pasivně, nechápu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Bohužel, ale takhle ztrapňovat jsme je nemohli donekonečna smajlik

Heading into the game, Rask was 5-15-3 lifetime against the CH … and two of the Ws were against Mike Condon last season.

This one was against Price, who was riding a nine-game winning streak against Boston. His last loss, also 2-1, was on Feb. 6, 2013.

Prostě to jednou přijít muselo a ještě oni byli naspeedovaní, protože byli na třízápasovém losing streaku.

Nevím co tam zas Pastrňák zkoušel v tom OT, aby nedopadl jak Palmieri idiot.
Kruga doufám suspendace nemine za ten hit na hlavu. Hlavně at je Shawzi ok, to by byla další velká ztráta. Miluju jak se Gally vrhl na Kruga, total leadership. Neskutečně mu přeju, aby mu to tam začalo padat jak byl zvyklý.
 
AvatarŠkoda, že nám prodloužení moc nevychází, ale alespoň bod máme. Zápas jsem neviděl, tak se těším, až tu někdo napíše rozbor:) Rozhodně byli dobří oba brankáři, což se Raskovi proti nám moc často nedařilo.. .Do konce roku nás čekají velmi těžcí soupeři a kolem přelomu vše venku, takže nic moc. Uvidíme, jak se s tímto bez Galchenyuka popasujeme, snad urveme aspoň 5 výher do nového roku...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 16.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Čekal bych, že si tady někdo rýpne do Hutsonovy ... | více
  • Hutson první zápas a první bod v NHL...smajlik. Ten ... | více
  • Ano, typove každý trochu jiny ale MM letos opravdu ... | více
  • No tak Souray byl bombarďák, co těžil z tvrdé ... | více
  • Dnes Matheson 60. bod, docela pro nekoho potichu ma ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík