Mark Streit IN - Andrei Markov OUT

27.07.2017, 16:35 | Přestupy |  Martin Formánek
 

Včera podepsal švýcarský veterán Mark Streit roční smlouvu s Montrealem Canadiens a vydělá si 700 tisíc dolarů. Streit se tak vrací do týmu, který jej v roce 2004 draftoval a v jeho dresu strávil první tři roky své kariéry v NHL.

Reakce na tento krok byla rychlá. Montreal nepřistoupil podmínky nového kontraktu Andreje Markova a ten tak v týmu po 990 zápasech končí. Uvidíme zda to pro Markova bude konec kariéry, nebo přece jen sleví ze svých požadavků a bude pokračovat jinde, zřejmě již ale ne v Montrealu.Mnozí si bez Markova Canadiens ani nedokáží představit, někteří rozhodně ano. Rozhodně ale děkujeme za skvělé výkony!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Hezký úvod :-)

Klukům to zatím sedí, CJ měl dobrý odhad, ale víc ukážou až exibition games, které začínají dnes. Hrajem v Quebec City vyrukujeme na Boston bez Caryho, Webbyho a Drouinovy lajny, tak se snad dobře ukážeme.
 
18.09.2017 10:59 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarAhoj vespolek, už sem moc nestíhám chodit, ale aspoň se snažím nekompromisně hájit naše barvy v práci smajlik

https://youtu.be/aFNvg3nDFMc?t=27s

Jinak Hudon včera paráda, to by byla pohádka, kdyby ta lajna s ním, Plekym a Lehkonenem takhle válela i v sezóně..
 
AvatarReakce na příspěvek:To složení útoků je ošemetná věc, CJ sice lajnami nemíchal tolik jako MT, ale nějak se odehraje preseason, nějak nastoupíme 5.10. v Buffalu, nějak jinak můžeme hrát další zápas. Každopádně křídla máme opravdu hodně silné, jen nás nesmí potrápit centři. Jsem zvědavý na Hemáka, jestli zůstane zdravý, tak může pomoci docela dost a to i dozadu, posledních x let se z něj stal hodně univerzální hráč.

Trošku jsem mrkl na videa s Metem a je to teda bruslař jako víno, trochu mi připomíná Kruga z Ruins. Jak už jsem to tady říkal s Juulsenem, vůbec bych se nebránil modelu Webber a mladý bek, at už Juulsen nebo Mete, je to dnes moderní a mi se takové trendy líbí.
 
17.09.2017 14:39 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Taky se mi zdálo že CJ natvrdo řekl že Chucky potřebuje prostor ke střele a zároveň mít okolo sebe dříče jako je Gally. Proto se asi zdá lajna Max-Jo-Lehko nebo Hemák reálnější. K Chuckymu asi připadne kromě Gallyho Danault...ale to se uvidí. Každopádně Chucky potřebuje tým aby fungoval a aby v něm byl trochu ztracenej - narozdíl od Lehka a Drouina.

Lehkonen působí jako super kluk, takovej budoucí Saku - Fin, pracovitej, tichej vůdce, Victor Mete a Juulsen jsou příslibem toho že dlouho to nebude viset jen na Webbsovi, kterej je přesně ten typ lídra, kterýho k sobě Carey potřeboval, aby to v locker roomu nebylo jen na něm, protože Max je podle mě poctivej hráč, dobrej i dozadu, ale prostě podobně jako Carey jdou spíš příkladem na hřiští - Alzner je v tom ohledu taky trochu správnej komunikativní lídr.

Bojím se jen, že Jeřábek, pokud se nechytne zázračně na chemii celýho týmu, že není úplně hráčem pro NHL. Ale za to může to nepovedený MS a mám možná zkreslený úsudek.

Jonathan by mohl být tím frajerem, který se nebude trápit tlakem a jen bude chtít hodně hrát a kterej bude jednou možná i kapitánem.

Co mě těší je, že za Alem a Careym máme možná nejtalentovanější mladý brankáře (McNiven, Fucale, Lindgren...)




 
AvatarKonečně to vypuklo, včera začal camp. Hned to začalo ve velkém, udělaly se nějaké kombinace a novináři do toho začali hned za tepla bušit smajlik smajlik smajlik No klasika. Je to jen začátek, takže třeba něco zůstane, třeba ne. Zaujala mě lajna Max-Jo-Hemák, jsem rád, že spárovali Webbyho s Metem a Schlemka s Juulsenem, čili veteráni a mladé naděje. Všichni vypadali nadšeně a plní energie, tak snad nám to i předvedou 5.10 v Buffalu.
 
14.09.2017 12:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek::D

Trochu ulítl no, už senilita, ale je to legenda..
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, je fakt dobrej...smajlik.
 
Avatarhttp://hokej.idnes.cz/montreal-canadiens-nhl-0b6-/nhl.aspx?c=A170913_112944_nhl_mh2#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=sport&utm_content=main
Bože, to je kokot ten novinář...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:zde od 0:57
https://www.youtube.com/watch?v=9vhvfyEVku8

 
AvatarReakce na příspěvek:A kde ho uvidím...smajlik?
 
AvatarBTW co říkáte na Plekyho "háro"? :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Nic nového tam není, nebyla tam vůle ho přeplatit.

Každopádně díky za rozhovor, je určitě zajímavý. Probíral se tam Schlemko, ale myslíš, že je reálné, aby udělal tým Juulsen?

Na golgovém turnaji se všichni rozkecali, nepadlo tam moc zajímavého, snad jen že Drouina zkusí od začátku na centru a z úst CJ bylo poznat, že Chucky na centru je jeho noční můra, takže ho tam asi vůbec neuvidíme, snad jen v případě zranění, což je podle mě dobré rozhodnutí, já jen už za centra nepovažuji. Ale to se samozřejmě vše může milionkrát změnit.

Už se nemůžu dočkat sezony, příští týden začíná preseason, už se to blíží smajlik
 
11.09.2017 20:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPro Pardu i ostatní, poslední moje zmínka k Radu. Rozhovor, který by mohl upřesnit, utřídit, co už dávno ven vylezlo.
http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/bergevin-we-ll-try-drouin-at-centre-1.853107

Schlemko vedle Webera hmm, jsem zvědav. V Calgary si ho dobře pamatuju, jak pendloval mezi 6bekem a tribunou, ale zlepšil se, tak uvidíme :)
 
11.09.2017 20:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPro Pardu i ostatní, poslední moje zmínka k Radu. Rozhovor, který by mohl upřesnit, utřídit, co už dávno ven vylezlo.
http://www.tsn.ca/radio/montreal-690/bergevin-we-ll-try-drouin-at-centre-1.853107

Schlemko vedle Webera hmm, jsem zvědav. V Calgary si ho dobře pamatuju, jak pendloval mezi 6bekem a tribunou, ale zlepšil se, tak uvidíme :)
 
Avatarhttps://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/913150-smutny-konec-ostrileneho-borce-nhl-kanadan-prohrava-boj-s-alkoholem-a-nikdo-o-nem-nic-nevi.html pekne čteni to zrovna nenismajlik
 
Avatarhttps://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/913150-smutny-konec-ostrileneho-borce-nhl-kanadan-prohrava-boj-s-alkoholem-a-nikdo-o-nem-nic-nevi.html pekne čteni to zrovna nenismajlik
 
01.09.2017 14:27 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNo Gelinas asi žádnej spásnej bek nebude, ale při tý bídě co je v obraně u nás asi za zkoušku stojí. Myslel jsem, že je to synátor Martina Gelinase což byl můj oblíbenec v dobách kdy hrál za Canucks, ale není.
 
31.08.2017 16:12 | reagovat
sefor | opiumlord@seznam.cz
Já teda nevím,u Avs bylo všechno špatně a jedinej hráč kterej něco hrál byl rantanen.ale když hrál Gelinas v NJ tak byl hodně nadějnej
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ho znám moc dobře. Gelinas je bek s výbornou střelou, loni v zápase rozbil plexi. Když mu sedne, tak to je dynamit, ale jinak jsou jeho schopnosti omezené. Umí zahrát solidně do těla, je velký, ale nemá moc hokejové IQ a dozadu taky spíš slabší průměr. A bruslař je to solidní. Já ho znám, neb jsem i fanda Devils a tam měl první dvě sezony skvělé, pak šel doků, loni u Avs tragédie, ale tam nehrál dobře nikdo. Je to frankofonní Kanadan, tak je podle mě tento PTO jeho poslední šance, motivaci má, neb je to samozřejmě obrovský fanda Habs. Uvidíme, ale tohle je spíš jen krok ve stylu Bergevina nikdy není dost obránců.

 
AvatarReakce na příspěvek:Vůbec nevím, kdo to je - znal jsem jiného Gelinase...smajlik. Očekávám, že do kempu zkusíme ještě nějaké známější jméno z řad starších hráčů, třeba bych klidně i Hudlera nebo někoho podobného.
U těch lajn bych asi já prohodil Gallaghera s Lehkonenem, jinak asi souhlas.
 
AvatarZajímavé info z charitativního turnaje:
Max je nadšený z Drouina a jeho skillu. Trénují spolu a asi si i rozumí lidsky. Max také vyjádřil přání s JD hrát v lajně.

CJ prozradil, že je s Drouinem domluvený a začne camp na centru. A také že bude pracovat na hře Chuckyho bez puku.

Perfektní scénař, kdy by to JD na centru šlo, takhle by se mi to líbilo:
Gally-JD-Max
Lehko-Dany-Chucky
Hemák-Pleky-Byron
Mac-Mitchy-Shaw (Martinsen, Carr, Holland)
 
AvatarEric Gelinas u nás na PTO. No, na NHL nemá, nehrál ani v Coloradu, což už o něčem vypovídá. Na farmu a jako záloha ok.
 
16.08.2017 15:08 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJá zase po přečtení článku v serii o našich prospektech jmenovitě o Hudonovi, jeho detailním rozboru vč. srovnání s jinými vrstevníky, kteří neměli ani tak dobrá čísla jako měl on a už dávno mají odehráno 100 někdy i 200 zápasů v NHL nedokážu pochopit, proč naše vedení nechá takového zakončovatele dál v AHL a v NHL mu dá prostor na 6 zápasů ve 4 lajně. Ruku v ruce s tím, že nejsme schopni ty góly dlouhodobě dávat. Potom měníme Sergacheva aby jsme měli scoring, nepodepíšeme Radulova kterej hrál vepředu nejlíp a přišel zdarma. A hráče kterej je jeden z mála prospektů vyjímečný dál opomíjíme. Nechápu...

Mimo jiné koukal jsem na nějaká videa z kempu a Ikonen na centru je úžasnej playmaker!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, to já tady melu celé prázdniny... S Raduem by náš útok spolu s Drouinem vypadal úplně jinak, řekl bych docela dost dobře a křídla bychom měli výborné. No ale to bych se jen opakoval.
 
16.08.2017 11:16 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarOno keď som si pozeral všetky tie videá, spätne som si uvedomil aký vplyv mal Radu na náš útok. A teraz keď je preč mi pripadá naša ofenzíva pred nadchádzajúcou sezónou omnoho slabšia. Úprimne momentálne nemáme medzi útočníkmi s výnimkou Maxa hráča jeho kvalít. Neverím, že posily typu Dourin či Hemský prinesú potrebný strelecký potenciál, z ktorého profitovali Habs v minulej sezóne vďaka Radulovovi. Jedine ostáva veriť, že sa v dobrom svetle ukážu mladíci (lenže nato sa nemôžeme spoliehať s ohľadom na "kvalitu" našich posledných draftových volieb). Obrana o tú nemám až taký strach. CJ čo sa týka defenzívnej hry dokáže vyťažiť z dostupných bekov maximum (ak keď netvrdím, že máme excelentnú obranu, to ani náhodou len útok mi prijde ako naša najväčšia slabina).
 
AvatarTrochu se nudím a rád se probírám tím dobrým z lonské sezony, tak jsem vybral nějaké hezké goly, mohli bychom udělat malou anketu, který se líbí nejvíc? Je to samozřejmě těžké rozhodování, srdce říká Gally a jeho vydřený gol proti Preds, rozum ale říká Radu a jeho ztrapnění obrany Sens. Hned v závěsu je ale ten neuvěřitelný švih Maxe proti Cats.

Max proti Cats
https://www.youtube.com/watch?v=OuHhTCvBcqk

Radu proti Sens
https://www.youtube.com/watch?v=U-WMU_pUoLU

Radu proti Pens
https://www.youtube.com/watch?v=R3c75GHH2IE

Radu proti Rags
https://www.youtube.com/watch?v=I2Rpb9PCN5c

Dany proti Jets
https://www.youtube.com/watch?v=1gwn-JM7ssU

Lehko proti Cats (ten první)
https://www.youtube.com/watch?v=PV_hk74vxUs

Lehko proti Red Wings
https://www.youtube.com/watch?v=6t7inWTW8fI

Gally proti Preds (čas 3:48)
https://www.youtube.com/watch?v=sDXBbOI0os0&t=256s

Gally proti Rags (čas 6:30)
https://www.youtube.com/watch?v=sDXBbOI0os0&t=256s

Chucky proti Jackets
https://www.youtube.com/watch?v=1bbDqvMPhP4

Chucky proti Yotes (5:20)
https://www.youtube.com/watch?v=fGyPYZD-rMA

Shawzi proti Leafs
https://www.youtube.com/watch?v=XL9G7qsudmc

Webby proti Leafs
https://www.youtube.com/watch?v=HyNGDK7q7_I

Byron proti Preds
https://www.youtube.com/watch?v=BzszQEiRLDU

Byron proti Red Wings (2:00)
https://www.youtube.com/watch?v=DRkQjSSFlwU

Markov proti Sens
https://www.youtube.com/watch?v=bl1tw8iTL9I

Petry proti Rags
https://www.youtube.com/watch?v=AWSnOtUI-K0


 
AvatarDwight King jde do KHL, no není divu, na NHL už fakt neměl. Takhle se pozná špatná akvizice, když po vypršení kontraktu jde hrát úplně mimo Ameriku. Jo, tohle se fakt nepovedlo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Super článek, resp. série článků, zítra v práci se to bude hodit. Já pevně doufám, že nám nějaký prospect zase vyjde, když už ty z prvních kol za moc nestojí. Potřebovali bychom další steel jako byl Gally nebo svého času Pleky. Jinak jsou ty naše draftky k smíchu...
http://www.hockeydb.com/ihdb/draft/teams/dr00006929.html
 
10.08.2017 13:50 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarOkurková sezona dospěla i k nám, 10 dní žádný příspěvek přerušuji aspoň tímhle.

Hodím odkaz - kdo nečetl, dle mne možný budoucí ofenzivní bek Number 1. Jen doufám, že ho Bergevin nepošle někam dřív než si za nás nazuje brusle.

http://www.allaboutthehabs.ca/2017-top-30-habs-prospects-8/
 
01.08.2017 09:07 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:taky jsem to četl a v duchu se smál - Michel určitě nebyl suprbad kouč, ale musel by trénovat Phillu 70. let s Bobym Clarkem :D tam by ho všichni respektovali - je to trenér, kterýho budou mít vždycky rádi právě hráči jako David Kočí, bojovníci ze 4 a 3 lajny, a na těch tým stojí, ale musíš mít trpělivost i na toho Subbana :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Nebránil bych se tomu, ale to se podle mě nestane, oni to nějak pořeší a spíš ho střeli contenderovi na TDL. A furt se mluví o tom centrovi...

Čtu si takhle rozhovor s Davidem Kočím a hle smajlik Míša Therrienů.

Který trenér vás v kariéře ovlivnil způsobem, že si na něj rád vzpomenete?

Je jich spousta, protože za kariéru člověk potká hodně trenérů. V mém případě to byl třeba Michel Therrien. Zažil jsem ho v Pittsburghu a byl to pedant na tvrdou práci. Pod jeho vedením jsem se dostal dál. Hrál jsem víc, nastartoval mě.

Byl lidský?

Nó, to nevím, jestli je správný výraz (usměje se). Byl tvrdej. To každopádně. Kdo dělal, toho nechal hrát. Lemply ne! Takhle by to mělo být. Trenér by měl být spravedlivý. Nedělejme z toho žádnou vědu. Nemakáš? Nehraješ! Jiná cesta nevede.
 
31.07.2017 14:05 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Detroit má teď problémy s platovým stropem - myslím, že vzít Mikea Greena na jednu sezónu by se za těch 6miliónů mohlo vyplatit - tolik mu zbývá ve smlouvě - kdyby to samozřejmě nevypadalo na Duchenea, ale myslím, že zkusí ještě jednou Chuckyho nebo Drouina na téhle pozici... co myslíte?
 
28.07.2017 15:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Za mě taky ne, v PO jsem ho schválně sledoval a ploužil se tam tak, že o něm člověk ani nevěděl. Do první lajny to není možná za hodně let nebo ve slabším týmu. K němu bych se neupínal jako ke spáse na kterou roky čekáme.

Co se Markova / Streita týče obecně se v zámoří mluví v superlativech na adresu Bergyho, za málo peněz ne zas tak velký downgrade. Podobné a neříkám stejné u Hemského/Radulova opravdu se tím šetřením nabízí to, že je v tom nějaký vyšší záměr a Bergy má něco domluveného...tak uvidíme jestli to dopadne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, že to není to samé, to jsem ani nepsal...
 
AvatarReakce na příspěvek:To není rýpnutí, to je blbost, ale čekal jsem kdo s tím přijde jako první smajlik Protože těžko lze srovnávat Markova, jenž byl Habs draftovaný a strávil tady 16 let, organizace ho podržela v dobách, kdy mu hrozil konec kariéry ze zdravotních důvodů a novou smlouvu podepsal pomalu na operačním stole, a Radulova, jenž do týmu jako UFA bez závazků přišel a tak i stejně po jednom roce odešel, jo to fakt není to samé :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Za mě určitě ne takový trejd, snad k němu nedojde. RNH pro mě není centr číslo jedna...

Takže to je taková věrnost na oko, ano chci tady být, neumím si představit hrát někde jinde, ale jen za moje peníze, jinak to balím... To si se vrátil k Radulovovi nebo je to o Markovovismajlik smajlik Je to jen takové rýpnutí, vím jak jsi to myslel:)
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, ta varianta s Gallagherem je asi nejreálnější, bohužel... Nevím, jestli RNH dokáže splnit naše představy o kvalitním prvním centru, nejsem o tom vůbec přesvědčený a ještě navíc za ztrátu Gallaghera...smajlik. Ale je víceméně jasné, že Bergevin něco podobného prostě udělat musí, tak uvidíme - jeho vyjednávací pozice není, bohužel, moc dobrá.
 
AvatarReakce na příspěvek:RNH je taky alternativa, ale vždy je třeba se dívat na to, co by to přineslo druhé straně. Získali by v Chuckym výborného hráče, který je lepší dopředu, ale horší dozadu než RNH. A levnější je, ale jen na dva roky, co by jim to řešilo pak, je otázka. Pokud Chucky udělá v příštích dvou sezonách podobné body jako měl 15/16, tak si řekne o stejně nebo víc, než má ted RNH. Takže Oilers asi nebudou chtít přistoupit na výměnu kus za kus, ale museli bychom něco přihodit, aby z toho oni něco měli, navíc ví, v jaké jsme my situaci s centry. A mě a ani MB se určitě do Edmontonu nechce posílat za RNH víc než jen Chucka.

Bohužel se mi jeví víc a víc pravděpodobné, že pokud přijde RNH, tak za Gallyho smajlik a to bych obrečel. Pro EDM ideál, mladé, levné, skvělé křídlo pocházející z Edmontonu a k němu by jim MB musel asi ještě přibalit prospecta nebo nějaký výběr. Tahle výměna mi asi vychází nejreálněji, ale bylo by to těžké smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To by rozhodně bylo :-)
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, jestli jste četli hlavní čásit tiskovky s Markovem, ale on očividně měl pouze dvě varianty- Habs nebo Rusko. Ostatní nabídky měl, ale nechal si je asi pouze nabídnout. Na roční kontrakt by kývnul, ale nechtěl se bavit o penězích, takže určitě moc s těmi 6 miliony níž jít nechtěl, takže jsem rád, že ho MB nevzal ani na ten rok. A očividně se mu nechtělo stěhovat, což se mu nedivím s velikostí jeho rodiny, tak to prostě zabalil a usadí se v Rusku a už tam zůstane. Sice říkal, že si nechce zavírat dveře do NHL a Montrealu už vůbec ne, ale je asi všem jasné, že to je jeho konec v lize.

Takže to je taková věrnost na oko, ano chci tady být, neumím si představit hrát někde jinde, ale jen za moje peníze, jinak to balím a jdu domů a zahraju si na olympiádě.

Díra na beku je pořád a kdo bude hrát s Webbym je otázka, ale za mě pořád lepší jít do sezony takhle než s tak starým bekem prvního páru za 6 mega.

BTW, co takhle zkusit vedle Webse Juulsena? Už jsem to tady psal, proč to nezkusit? Boston hodil McAvoye rovnou do PO, my vlastně taky svého času nasadili mladého Subbyho rovnou do PO 2010 a jak se to vyplatilo. Hamilton, Carlo další Bostonští mladí beci začali v NHL brzy vedle staršího beka (čára) a jak se chytli. Je takový trend, já bych do toho šel. A kdo to v Bostonu koučoval? No CJ smajlik

 
28.07.2017 11:08 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Nevím, jestli je reálný kdokoli jiný než RNH, nevím jak hraje dozadu, ale řekl bych, že je to jediná varianta a řekl bych že Bergy musí být blízko podpisu, jinak by Markova i za těch 6mil na jednu sezónu vzal. Teoreticky by mohlo jít o centra ne na úrovni Tavarese, ale Duchenea možná ano (vzhledem k tomu že je mladší a může se na Duchenea dotáhnout, když bude mít dobré vedení). Edmonton by si tak uvolnil ruce na další podpisy příští sezónu, protože po Draisaitlovi tolik místa už mít pod Capem nebude)
 
AvatarJinak sraz asi padl, že? Pleky trénuje na Kladně, ale setkání s ním je asi scifi? Celkem by si bylo o čem povídatsmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně by se líbil Tavares, ale asi je to jen moje přání a nerealizovatelné. Chybí nám i ofenzivní bek, ale tam si myslím, že ani o nikoho usilovat nebudeme a uvidíme, jak to Julien sestaví. O útočníka se věřím budeme snažit, opravdu máme velký polštář v cap hitu... Překvapuje mě, že jsme Markova na rok nepodpsali, pokud byl ochoten přistoupit i na roční smlouvu...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to sice hodně smutné, ale s Markovem máš pravdu... Jeho konec u nás jsem si přál, ale to jsem čekal, že ho nahradíme někým kvalitativně lepším a podstatně mladším - a to se rozhodně nestalo! Opravdu nemáme pořádného ofenzivně laděného beka k Weberovi, což je společně se stálou absencí prvního centra naše největší slabina. Streit sice ofenzivnějším bekem je, ale rozhodně nemá ani náhodou na to hrát v prvním páru. A jediný konstruktivní obránce Petry hraje na stejné straně...
S prvním centrem si iluze nedělám, koho by asi tak Bergevin mohl přivést? Draisaitl je utopie, Tavares de facto také. Nikdo jiný mě reálně nenapadá...
 
27.07.2017 21:07 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nathan MacKinnon..jasný 1st.centr pro nadcházející sezonusmajlik smajlik smajlik
 
27.07.2017 20:48 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJsem zvědavý, kdo bude hrát s Weberem? Ač Markov už má svoje mouchy. Na soupisce v loňské sezoně NEBYL a teď není lepší varianta než on vedle Webera, simple.

NB8 to nezvádl, Jemelin byl postupem času příšerný, Petry sám říkal, že nezvládá hrát nalevo. Až Markov u něj obstál a vedl si nad očekávání.

no first center, no first puck moving D. 8,5 mega na offer sheet na Leona nestačí. Věřím, že MB má plán, musí, protože s volnými 8,5 mega do sezony nepůjde určitě.

 
AvatarReakce na příspěvek:Ten návrat do KHL jsem se přiznám nečekal... Nevím co ti rusáci mají furt s tou olympiádou, fakt jsou asi vychovaní jinak.

Centr, no mluví se hodně offer sheetu Draisaitla, to by byla pecka, ale to je asi jen zbožné přání fans. Pak je tady ten neustále omílaný Tavares, no uvidíme.
 
27.07.2017 20:22 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarAndrei Markov just told reporters he passed up NHL opportunities to go back to Russia and play in the KHL. Guess we will see him at Olympics.

Markov also said he would have played for MON on a one-year deal, but the Canadiens declined.

MB použil s Markym i Raduem tvrdé vyjednávání. Snad má back up plan s kvalitním "C".

 
AvatarMarkovovi patří velký dík za to, co zde odvedl, ale teď chtěl opravdu moc, kdyby si řekl 4 mega, tak ok, ale toto opravdu ne... Takže díky a sbohem... No a teď prosím prvního centra...
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík