Canadiens dokázali dohnat tříbrankovou ztrátu. Na výhru to ale nestačilo

04.04.2018, 07:45 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Winnipeg dokázal uspět na ledě Montrealu, i když si závěr zápasu velice zkomplikoval. Jets ztratili tříbrankové vedení a o svém vítězství rozhodli až v prodloužení.

Branky a nahrávky: 40. Lehkonen (Galchenyuk), 44. Byron (Gallagher, Drouin), 51. Rychel (Petry), 59. Galchenyuk (Schlemko, Petry) - 13. Laine (Byfuglien, Connor), 15. Ehlers (Stastny), 36. Roslovic (Poolman), 51. Niku (Connor, Copp), 63. Connor (Roslovic, Myers).

C. Price (MTL) - odchytal 62:46 minut, 27 zákroků, úspěšnost 84,4 %
S. Mason (WPG) - odchytal 63:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 90,0 %

1. hvězda utkání - Kyle Connor (WPG)
2. hvězda utkání - Paul Byron (MTL)
3. hvězda utkání - Jeff Petry (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
24.02.2019 01:04 | reagovat
breadnemakinymn | otmtivariSkithTitSoata@ultimatecarinsurance.us
lxhzsd [url=https://icbdoilonline.com/#]cbd college[/url]
 
08.04.2018 07:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo a je to konečne za nami, sezóna je samozrejme veľkým sklamaním. No vzhľadom na to, ako vyzeral tento tím pred sezónou sa to tak trochu dalo očakávať. Čo ma však štve najviac, je fakt, že organizácia bola slabá aj v nižších súťažiach AHL a ECHL. Ako nepochopím prečo Berge drží na lavičke Lavalu Lefebreho a spol. Za roky čo pôsobí ako kouč farmárskeho celku nedokázal dokopy nič a rozvoj mladých hráčov stagnuje. V prvom rade by to chcelo kompletnú výmenu trénerského kádra na farme a tiež výmenu asistentov v prvom tíme. Najatie nových ľudí do oddelenia developmentu pretože aj to ide dole vodou. Niekde som čítal aj názor, že dobré by bolo aby sme to v manažmente spravili podobne ako v Toronte, teda že obsadiť funkciu prezidenta klubu niekým, kto sa na rozdiel od Molosona rozumie hokejovým záležitostiam. A tiež nič proti Timminsovi ale aj tu zrejme dozrel čas na zmenu. Čo sa týka hráčskych zmien, Berge prosím ťa keď si už urobil blbosť s podpisom Alznera, maj tú guráž vyplatiť to drevo zo zmluvy. Kľudne ho zastane síce nie o moc lepší ale predsa menej platený Benn. A čo je najdôležitejšie v Montreale musia prestať myslieť na slávne minulé časy. NHL sa zmenila a ak chcú byť Hsbs konkurencieschopný musia sa tomu prispôsobiť. V opačnom prípade si na podobné sezóny budeme musieť zvyknúť...
 
AvatarReakce na příspěvek:Zrovna jsem chtěl taky napsat o sezoně 11/12. Taky jsem tam dost trpěli na marodku, to tehdy ještě Markov laboroval s koleny, Subby byl ještě mladý a Gauthier bral do týmu esa jako Kaberle, Campoli a v útoku hráli AHL hráči jako Palushaj, Nokelainen, Leblanc a další. Zápasy jsme hodně ztráceli v třetích třetinách, to si taky pamatuješ naprosto přesně, ale hlavně jsme tedy prohrávali v drtivé většině o jednu, dvě branky. Moc dobře si pamatuju jak jsme vůbec nedostávali žádné nářezy jako dnes, kdy pět branek v síti je běžný stav. Hráli jsme hodně do obrany, žádný hezký hokej a zápasy jsme prohrávali, ale nedostávali jsme přiděly. Ale zase farma na tom nebyla tak zle a byla to dost jiná situace nebo jsem ji možná jen já vnímal jinak, nevím. A rozhodně jsem nebyl po té sezoně tak v pasti jako jsem dneska. Pro mě je tedy rozhodně letošek jasně nejhorší sezona mé aktivní fanouškovské doby.
 
07.04.2018 18:30 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Těžko říct, před šesti lety byl rovněž celý tým jalový až běda krom první lajny (určitě si pamatujete Erica Colea střílelo mu to parádně). Ten rok jsme navíc byli \"experti\" na ztrácení dobře rozehraných zápasů - vést o dvě či tří branky pro nás nic neznamenalo. Tam aspoň se dalo upínat k tomu, že se po sezoně změní GM a věci se pohnout kupředu.
Letos GM zůstává a ten bordel co za svojeho vládnutí způsobil má nějak napravit. Picků máme plno, ale znovu, pokud nebudeme umět vychovat mladé hráče, bude to k ničemu. Gallagher by si zasloužil novou dlouhodobou smlouvu, pohříchu je jeden z mála, kdo vypustí duši při každém zápase.
 
AvatarReakce na příspěvek:Když to vezmu tak, že sice Habs tak nějak sleduju od osmdesátých let, ale v té době toho bylo samozřejmě strašně málo k dispozici, takže víc je beru až od devadesátých let, tak těch zklamání tam bylo fakt hodně - třeba sezóna, kdy jsme darovali Roye Coloradu...
 
AvatarByla to nejhorší sezona Habs, kterou jsem zažil od doby co jim fandím. Byla ještě pro někoho z vás ta úplně nejhorší?smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, však jak loni ostrouhalo Colorado a vyžrali to Devils a hlavně Flyers. Je to o štěstí a ne o tom kolik zápasů prohrajeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ježíši, vždyť to stejně bude loterie o první místa draftu, tak bych z toho takovou tragédii nedělal. Nevíš, jak mají hráči postavené smlouvy a bonusy, takže oni třeba pořád hrají pro své prachy...
 
AvatarReakce na příspěvek:Byl to hezký moment, snad aspoň malá vzrpuha v té bolestivé sezoně. Na WC nakonec nejede, tak už ho čeká jen umorné a dlouhé léto.

Já čekal výhru, když je v bráně Coreau tak to je záruka prohry pro Wings. A jejich tým je opravdu tragický, jejich tanking je spíš realita.
 
06.04.2018 06:54 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBože, to jsou takový paka. Zápas který mají jednoznačně prohrát tak vyhrajeme, Red Wings si šli za prohrou zkrátka více odhodlaně nežli my a buďme rádi, že Sedinovci dnes zkrátka vyhrát museli. Doufám, že v posledním zápase sezony si na Toronto, kterému už o vůbec nic nejde nebudeme honit triko podobně jako dneska. Otawa 100% skončí pod námi.
 
05.04.2018 16:00 | reagovat
lukyhabs | lukas.tomanovski@seznam.cz
Hodně důležitý moment pro Careyho. Psychicky je zničený, tohle ho snad trochu zvedne.

https://hokej.idnes.cz/sport-hokej-nhl-carey-price-montreal-canadiens-fq6-/nhl.aspx?c=A180405_141120_nhl_elv

Koukali jste?

 
05.04.2018 09:41 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarje na čase dneska s dead wings konečně prohrát, aby byla šance, že se Sens a Yotes dostanou v tabulce před HABS....před sezonou kdyby mi to někdo řekl, tak bych si myslel, že právě opustil Bohnice....smajlik smajlik
 
04.04.2018 15:51 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Rasmus by byl skvělý, jak píšeš, určitě nejvyspělejší a nejtalentovanější hráč - i když nemá den, hraje spolehlivě a dá se na něm budovat tým. Ostatní křídla jsou...křídla a Zadina se bojim je jak psal Parda - pro nás moc dravej ale nekomplexní hráč - potřebuje piplat. U Tkatchuka toho můžeme mít nejvíc garantovaného předem. Myslím ale že pokud nebude Rasmus, půjdeme po Bouchardovi.
 
04.04.2018 13:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarV krátkosti k draftu. Aby nás ještě dnešní bod nemrzel :D Šance na TOP3 před lottery je velice slibná, hlavně už nevyhrát...

Ale lottery stejně může dopadnout jakkoliv.

Rasmus Dahlin je bingo. Stejně jako Auston pro Leafs, ne nadarmo se mu říká McDavid obrany. Opravdu je o dvě třídy jinde než ti další. To kdyby vyšlo, tak se bavíme úplně o jiném týmu.

Ani další nejsou špatní. Zadina je rozdílový hráč, střelou připomíná Laineho, Tkatchuk je jak mix bráchy a táty. Vyšší než brácha, bourák, heart and soul, mohl by být lídr. Svechnikov je strašně rychlej, velkej. Všichni jsou křídla, takže si nevybereš.

Mně se asi nejvíc líbí Tkatchuk, možná z nich nejmíň talentovaný, ale víš co v něm máš.

Draft je hlavně deep na beky, v druhém, třetím kole můžeš nějakou dobrého nahmátnout. Slabý je na centry. Skauti tam žádného elitního nevidí. Dva šikovní Finové (Kupari, Kotkaniemi), jeden Amík (Wahlstrom/LW). Ale prostě beků je tam dobrých spousty...Hughes je ještě šikovnější Mete, Bouchard je velkej, silnej, solidní bruslař.

Jsem hodně zvědav.

 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík