Montreal vyhrál v Madison Square Garde 4:2

02.03.2019, 07:17 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Úvodní třetina patřila zejména Vladislavu Naměstnikovovi. Ten svou tečí z páté minuty otevřel skóre a pak si vytvořil další čtyři slibné šance. Do těch se kromě něj nedostal prakticky nikdo, za Montreal to často zkoušel jen obránce Weber, ale Henrik Lundqvist za svá záda žádný kotouč nepustil.

Zatímco v první části bylo rušno hlavně před Pricem, tak ve druhé dvacetiminutovce bylo k vidění mnoho zajímavých situací na obou stranách. Více práce měl bezesporu Henrik Lundqvist, který přišel o své čisté konto v čase 27:27. Na oba góly hostům parádně přihrál zadní mantinel, který z neškodných nahození udělal gólové šance pro Brendana Gallaghera a Joela Armiu.

A Armia úřadoval i poslední části zápasu. Právě finská posila z Winnipegu zvýšila ve třetí části na 3:1 a po snížení Lemiuxe zápas uzavřela trefou do prázdné branky. Canadiens tak vítězí podruhé v řadě a zůstávají na šestém místě Východní konference.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, na tenhle příspěvek jsem samozřejmně reagovat nechtěl.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Když si necháme dát 3 góly ze čtyř střel v první třetině a z tlaku nedokážeme skórovat, nemůžeme se konečnému výsledku ani trochu divit. Benn při prvním gólu předvedl dvě stupidní rozehrávky, tohle je neodpustitelné. Hodně jsme bohužel propadali v obraně a poskytli pens tři brejky, to je celkem dost.
čtvrtá lajna opět naprosto tragická, ale to už asi nemá cenu komentovat. Weise není ani stínem toho, čím byl u nás před pár lety. Musím říct, že v posledních dvou zápasech se mi moc nelíbil ani Kotkaniemi, nevím jak vám, ale mě jeho hra připadá dost bídná. Careyho mi dne bylo opravdu líto, za žádný s těch gólů absolutně nemohl.
Vše se nám začíná tak trochu bortit jako domeček z karet, Carolina zase vyhrála takže se na nás dotáhla. Logicky se na nás dotáhli i Pens a jediný Columbus z našich tří konkurentů prohrál.
Čeká nás trip do Kalifornie, kde asi body čeká málokdo z nás. Nezbývá než doufat, že nějaké urveme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já se s tebou nebudu hádat, ale s nima se rozhodně nepočítalo na PO což se taky potvrdilo, jak vidno z pohledu na tabulku, jsou v rebuildu, o čemž svědčí i ten dopis fanouškům. Talent mají, je to mladý tým, ale PO potenciál tam vidíš asi jen ty smajlik

Jo jo, Carey je prostě pán. U toho videa jsem měl na krajíčku, to je přiznám.

 
02.03.2019 21:42 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarNěkdy to prostě lepí, jindy nelepí - však ten hokej není žádná věda :)))

This guy gets it! Skvělý hokejista, skvělý člověk

https://www.youtube.com/watch?v=7xnHQh-5Dhk
 
AvatarReakce na příspěvek:Já Rangers zrovna dvakrát nemusím, ale když se podívám na jejich sestavu, tak tam vidím mnoho talentovaných hráčů. Možná jsou v rebuildu, jinak by neposílali pryč zuccarella. Ovšem, že by vzhledem ke kvalitě hráčů nebyli PO tým, to si nemyslím. Jen jim to prostě letos nelepí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Co nechápeš, jsou v rebuildu, podívej se na jejich sestavu. Mačkali nás protože my jsme hráli otřesně ne že by oni hráli dobře...
 
02.03.2019 14:37 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarArmia to je můj kůň :-D Super výkon hlavně Carey nás udržel ve hře o body. Bohužel nikdo kolem nás neprohrává a moc šancí nám na PO ve finále nedávám, nicméně nezbývá než doufat a vyhrávat zápasy o 4 body...jako teď proti Pens.
 
AvatarJá nechápu, jak Rangers mohou být mimo postupové pozice. Proti nám rozhodně předvedli výkon hodný PO týmu. Jak píšete, v první třetině nás mačkali neskutečným způsobem.
V té druhé jsme sice viditelné pookřáli, oni se tolik do šancí nedostávali, ale když už ano, tak bylo před naší bránou pořádné horko. Price naprosto famózní výkon a nevím, proč nebyl vyhlášen první hvězdou zápasu. Armia sice hattrick, to je paráda, ale za mě je první hvězda jednoznačně Carey. Jak už jsem psal, například ve druhé třetině se rags do šancí tolik nedostávali, ale přesto si troufnu tvrdit, že byli mnohem schopnější ve vytváření vyložených šancí, než my. Výhra potěší, ale že by to bylo na jedničku říct nemohu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vím, ale já jim chtěl dát trochu času po tradu na aklimatizaci. Weisy je opravdu špatný, nějaké hity ale jinak mi přijde na ledě ztracený a vždy na špatném místě. Thompson naopak špatný vůbec není, jelikož přispívá zkušenostmi, skvělým buly a dobrou defenzivní hrou. Přeci jen takového centra potřebuješ, Peca jím úplně není a je třeba ulevovat Danymu, jelikož Domi má jiné úkoly a KK je ještě mladý. Proti němu ani popel. Říkal jsem si, že Weisy vyšoupne ze sestavy Deslarieuse, ale oni na tom jsou stejně, ne- li lépe ve prospěch Deslarieuse. A jak říkáš, energie kterou tvořili Peca a Hudon tam není, přitom zrovna proti rags by se to podle mě hodilo. Jo, proti Kings se třeba bude hodit čtvrtou lajnu poskládat zase 20-21-22, ale proti bruslivým týmům z východu nemá Weisy co nabídnout.
 
02.03.2019 11:53 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Vydřený vítězství, ale aspoň, že to tam padalo - Carey famózní, Armia zasloužená pochvala za všechnu práci, je to fakt takovej Lehtinen plus Lindors postavou :D

Jen jak se koukám na tabulky tak PO buď my nebo Caroline si myslím...Pens to urvou a myslím že columbus a isles taky....smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, říkám to tu od začátku, co k nám noví hráči do čtvrté lsjny přišli - ještě ani v jednom zápase jsem nezaregistroval, že by současné složení téhle lajny dokázalo agresivně napadat v pásmu a udělat tam pořádný chaos tak, jak to několikrát dokázala ta bývalá řada. Ta energie tam není ani náhodou, žádný posun v tomhle směru a Weise je z nich jasně nejhorší, to tu říkám také od začátku! Chci vidět Weala, Pecu, Hudona i toho Deslaurierse - všichni tihle jsou na tom lépe.
 
AvatarByla to opravdu bída do našeho vyrovnání. Pak jsme naopak po šťastné vedoucí brance měli na hokejkách tak další 3-4 tutovky. Ve třetí části celkem v poklidu pohlídáno. Rozhodně absolutorium Carey, Armia skvěle. Nejlepší pasáží byla asi hra 4 na 4 a náš kolotoč v čele s Domim, co ten tam vyváděl, připadlo mi, že je na ASG. Každopádně dnes musíme hrát celých 60 minut, jinak body nebudou...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ta první třetina byla opravdu grcačka, vůbec jsme nebruslili, s pukem jsme se jen náhodně potkávali a pořád si dávali přednost, neskutečně z toho bolely oči. Slabí rags to naštěstí nebyli schopní trestat a jediný gól jsme si dali de facto sami, naštěstí přišel obrat, zlepšení hry, góly a nakonec v pohodě dotažená výhra, ale hlavní strůjce byl Carey, protože nás podržel v zápase a několika fantastickými zákroky zachránil zápas, ale jak říká Míra, jiný soupeř by to trestal a my bychom se mohli jít leda klouzat.
Takže Carey jasná hvězda zápasu, jinak kromě první třetiny všichni tahali za jeden provaz. Tuna krásný blind pass na Gallyho, tomu se říká chemie. Armia je fakt neskutečný, jen tak mimochodem jede v úniku že se sotva plouží s bekem na zádech a zavěsí smajlik Zasloužený hatty za tu těžkou práci v zápasech. Skvěle hrál Lehkonen, bohužel mu to prostě nelepí. Líbil se mi celkem i Folin, byť si stále myslím že obrana měla zůstat jak byla. Bohužel musím pokárat Weisyho a to se mi neříká lehce. Neudělal nic špatně, ale nevidím žádný jeho přínos hře a nemůžu se zbavit dojmu, že Peca nebo Hudon by se na druhé křídlo hodili mnohem víc.

Důležitý W, teď pojďme porazit i oslabený Pittsburgh.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a samozřejmě Armia - první hattrick (nějak se nám s tím roztrhl pytel smajlik) a opět jeho až flegmatická, nicméně straně účinná hra. Gratulace.
 
AvatarTakže když navážu na můj noční příspěvek z první třetiny, musím jen říct - díky Bohu, že jsme dali 2 celkem šťastné góly, de facto, z ničeho a hra Rangers se úplně rozpadla (taky nechápu) a nám stačil jenom trochu zlepšený pohyb k tomu, abychom ty body tedy nakonec udělali. Ale celkově to bylo strašně nezáživný utkání, to den předtím jsem se díval na kus zápasu Islanders-Leafs a to bylo o třídu jinde... Vyzdvihnout musím určitě Price, protože bez jeho zákroků za stavu 0-1 a 2-1 bychom si asi body neodvezli!
Proti Pittsburghu s touhle hrou neuspějeme, musí přijít změna.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík