V generálce Montreal porazil Ottawu

29.09.2019, 09:46 | Aktuální téma |  Martin Formánek
 

V posledním přípravném utkání vyhráli hokejisté Montrealu na Ottawou 4:3 v prodloužení. O vítězný gól se postaral Nick Suzuki, který společně s mladíky Cale Fleurym a Ryan Poehlingem začnou sezónu v hlavním týmu Canadiens

Branky a nahrávky: 17. Danault, 26. Tatar (Gallagher, Danault), 60. Gallagher (Petry, Weal), 65. Suzuki - 30. Ryan (Duclair, DeMelo), 31. Duclair, 58. Chlapík

C. Price (MTL) - odchytal 63:25, 34 zákroků, 91.9%
A. Nilsson (OTT) - odchytal 64:04, 30 zákroků, 88.2%

1. hvězda utkání: B. Gallagher (MTL) 1+1
2. hvězda utkání: P. Danault (MTL) 1+1
3. hvězda utkání: A. Duclair (OTT) 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ti rozumím, ale zase z týmu nemůžeme dělat školku. Taky mám rád mladý talent, ale nedávná historie NHL hodněkrát jasně ukázala, že přehnaná sázka na mladé taky nikam nevede. A sezóna bude dlouhá a Poehlinga si ještě určitě užijeme. Neviděl bych to špatně. A Thompson má své kvality. Nicméně Folina bych se taky nebál poslat na waiver, ono kdy jindy je nejmenší šance, že ho někdo pickne než teď, kdy tam všech 31 týmů dává své (ne)potřebné hráče? A točit 8 beků je kravina.
Fleury myslím ve čtvrtek hrát bude, na to bych si i vsadil.
 
AvatarReakce na příspěvek:No, pro mě osobně je tohle špatné rozhodnutí, jeden z trojice Folin-Reilly-Fleury měl jít dolů, nejlépe ten první... Poehling i přes ten otřes mozku hrál solidně a prostě do sestavy patří.
To složení útoků je asi rozumné, i když osobně bych byl hodně zvědavý na lajnu Drouin-Domi-Suzuki, ale tam by byl asi velký problém s hrou dozadu...smajlik. Dlouhodobý problém mám s Thompsonem, místo něj jasně Poehling. Finská lajna by taky nebyla k zahození, ale jak jsem řekl, spíš by v tom případě byl trochu oříšek u Domiho útoku s defenzívou. Jinak si hodně přeju, aby v prvním zápase nastoupil vzadu Fleury...
 
02.10.2019 08:50 | reagovat
LukinhoHabs | lukas.tomanovski@seznam.cz
Tak už nám to konečně začíná. Mrkněte na tohle, komplet české preview NHL sezony. Kdo patří k hlavním favoritům a kdo jak posílil?

Pochopitelně i na Habs dojde.

https://www.youtube.com/watch?v=HDiEiOFvwFE
 
AvatarTak B je správně, Ryan Poehling jde na farmu, ale dle slov MB je jen otázka času, kdy se vrátí. Zkrátka měl smůlu, že ho ten otřes mozku obral o 10 dní campu. Nevadí, zápasy v Lavalu pod plnou zátěží mu určitě neuškodí.

Takže asi tak:
Tatar-Danault-Gallagher
Lehkonen-Domi-Suzuki
Drouin-Kotkaniemi-Armia
Byron-Thompson-Weal
Cousins

Mete-Weber
Chiarot-Petry
Kulak-Fleury
Reilly-Folin

Není to špatné, uvidíme co na to soupeři.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nikdo v něm Mesiáše neviděl, jde o to, že absolutně vypustil závěr sezony, kdy jsme jeho body potřebovali nejvíc a to se prostě nedá tolerovat u už zkušeného ofenzivního hráče s takovou smlouvou. A plačky jeho zastánců, že ta kritka byla přehnaná jen kvůli jménu nebo nějaké takové blbosti se spasitelem, jsou taky mimo. Pleky svého času taky dostával sodu, když měl suché období a to hrál two way centra, tak proč by sodu nemohl dostat čistě na ofenzivu laděný Drouin. A MB to řekl dobře, je od něj třeba víc.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Subbana taky přece nenabízel k tradu smajlik
Dnes do 5am jejich času musí seknout roster na 23 lidí, tzn. jeden musí z kola ven. Podle mě půjde buď Folin, ale ten musí přes waiver a MB své obránce miluje, tak to asi vidím spíše na Poehlinga, který je NHL ready, ale je přeci jen po zranění a na waiver nemusí.

Míro, ona Ottawa není tak slabá jak si spousta lidí myslí. My byli ve skoro plné stejně jako oni a nebyl to špatný zápas. A pořád jen příprava, o Domiho strach nemám. Drouin je velká neznámá. A když na to přijde, nic moc přípravu a konkrétně ani zápas neměl KK, takový Tkachuk ho přehrával, ale v tuto chvíli na to je jedno. Uvidíme ve čtvrtek.
 
AvatarReakce na příspěvek:No já tedy nevím, ale tady je Bergevinovo vyjádření: https://www.nhl.com/news/jonathan-drouin-trade-talks-marc-bergevin-denies/c-309492700
Tak jak to je...smajlik
 
01.10.2019 11:58 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:K dispozícii na výmenu môže byť ale pri jeho herných výkyvoch je jeho aktuálna hodnota malá. Čiže nikto ho nevezme za adekvátnu protihodnotu. Podľa mňa maximálne môže dôjsť k trejdu niektoreho obrancu či útočníka z bottom six za draftovú voľbu aby sa uvoľnilo potrebné miesto pre 23 člennú zostavu. Ak ponechajú všetkých 3 nováčikov v prvom tíme.
 
30.09.2019 14:19 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDruin je údajně k dispozici na výměnu. Opakuju, že za ty prachy za které hraje a body které dělá, je to vynikající výsledek. Že v něm hodně lidí vidělo mesiáše je jejich problem. Suzuki určitě tým udělá a doufám že Fleury taky a kdyby ne tak v případě zranění je dobře že máme kam sahnout. Otázkou je Poehling myslím, že letos bude ještě farmařit. A predikce na tuto sezonu, nemyslím si že jsme se někam posunuli, ostatní posílili my přiznejme si to ani hovno -řekl bych že budeme opět bojovat o účast v PO. A možná budeme rádi když to bude tak těsné jako loni. Rád bych byl příjemně překvapen... takže Go Habs GO!
 
AvatarReakce na příspěvek:No, já musím říct, že jsem naopak po poslední přípravě trochu znervózněl... Proti takovému soupeři nemůžeme tak rychle ztratit dvoubrankové vedení a pak mu ještě takovou školáckou chybou Price nabídnout vedení - pozitivem pak určitě je, že jsme dokázali vyrovnat a pak v prodloužení i vrátit vítězství na naší stranu. Nervózní jsem hlavně proto, že třeba Domi toho v přípravě moc neukázal a teď v tom zápase nedokázal ani jednou přejít jeden na jednoho... Když k tomu připočtu velice náladového Drouina, trošku mě děsí, kdo bude tahounem mužstva - sice je to pořád příprava, ale... Co mě naopak potěšilo, tak to byl výkon Fleuryho vzadu (snad se do sestavy dostane) a samozřejmě Suzukiho - jak píšeš, v šancích byl trochu váhavý až nervózní, ale je velmi pohyblivý, což dokázal tím gólem v prodloužení. Jinak přesilovky, bohužel, vypadají úplně stejně jako v minulé sezóně...smajlik.
 
AvatarHezky zakončená příprava. Co dodat, pozitiva jsou jasná, chyby našich opor v přípravě nevadí a Suzuki je pán. Někdy sice v šancích vypadá trochu vystrašeně, ale do toho se dostane a hlavní je, že se do šancí dostává. Tak uvidíme jak dopadne poslední kolo ořezání sestavy a vzhůru do Raleigh.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Ottawa Senators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík