Preview - Dallas Stars

14.01.2010, 15:42 | Preview |  Monika Gordíková
 

Poprvé a naposled. Montreal doma přivítá Dallas Stars a víc se s ním už v této sezóně nepotká. V jediném setkání v minulé sezóně Canadiens vyhráli 3:1, vítězný gól tehdy dával Alex Kovaljov. Dallas je v tabulce Západní konference na jedenáctém místě se šestačtyřiceti odehranými zápasy a devětačtyřiceti získanými body. V Západní konferenci má třetí největší počet inkasovaných branek.

Stars utrpěli v úterý porážku 3:6 ve Philadelphii. Dva dny před tím podlehli v Columbusu 0:2. V lednu zatím odehráli šest utkání a pět jich prohráli. Žádná sláva. Leden Hvězdám zatím příliš nesvědčí. Montreal by potřeboval výhru, aby se vrátil zpátky na pozice zaručující postup do play-off.

„Musíme si dát šanci. Často nastřelujeme hráče," řekl dallaský Brad Richards.

Montreal těžce snáší zranění Andreje Kosticyna. Od jeho zranění, k němuž došlo 31. prosince, ještě nedokázali Plekanec ani Cammalleri bodovat. Můžeme jen doufat, že ve čtyřdenním odpočinku hráči k sobě našli nějaké křídlo, se kterým jim to půjde.

Dallasu bude chybět obránce Nicklas Grossman. Má zranění v dolní části těla. Mike Ribeiro se zotavuje ze zranění ze zápasu s Rangers.

O Andreji Kosticynovi se ví, že bude chybět ještě hodně dlouho. Jeho bratr Sergej má problémy s kotníkem. Hojí se pomaleji, než se očekávalo a Sergej by měl být mimo ještě týden. Georges Laraque pokračoval v tréninku. Lajny by měly být stejné, jako v minulém utkání. Jen by se měl ve čtvrtém útoku místo Whitea ukázat právě Laraque. Ryan O´Byrne bude náhradním obráncem.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
15.01.2010 21:17 | reagovat
daviddadson | david_dadson@centrum.cz
Reakce na příspěvek:Jsem taky pro to any byl price vymenen
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ti dám sekačky bez motoru...smajlik ! Já naopak doufám, že si aspoň bod odvezeme!
 
15.01.2010 15:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarDôležité dva body. A keď v sobotu porazíme Ottawu Senators tak sa dostaneme v tabuľke pred ňu. Dúfam, že sa nám to konečne podarí! Inak Gionta dnes podal parádny výkon ale nie len on ale aj celý tím. Keď som čítal, že Georges Laraque dal gól tak som si najprv myslel, že ma klame zrak ale našťastie ma neklamal. A čo sa týka trejdu tak je už niekoľko týždňov jasné, že odíde Jaro Halák lebo po sezóne by aj tak zažiadal o lukratívnejší kontrakt a to zvýšenie bude určite väčšie ako u Priceho lebo Price nemal túto sezón až tak ideálnu. A podľa mňa Bob spraví všetko preto aby udržal Plekyho. To by bol riadny k...t keby Plekyho vymenil. A financie sa nájdu. Jaro odíde a spolu s ním by som poslal buď Laraqua alebo nejakého obrancu napr. Gilla alebo Špačka. Maru by som nepodpísal a to máme hneď 3 - 4 milióny k dobru. Ale nemôžem predvídať čo sa Bobovi preháňa v hlave. A keby bola príležitosť tak by som sa zbavil Gomeza za akú koľvek cenu!!! Ale o je iba sen smajlik .
 
15.01.2010 15:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Proto jsem jen zvědav jestli Bob příjde s tradem golmana za křídlo k Plekymu nebo vyčká na AK47! Na forech jsem dost cítíl že domácí fanoušci jsou spíš pro trade Price než Jara! Jsem zvedav, snad se Pleky s Cammym chytnout a kdyby knim přišlo solidní kídlo tak paráda...Někde jsem četl trade Plekyho i Haláka, že na ně v létě stejně nebude, ale to je snad úplná blbost...!!!Dneska snad sekačky bez motoru přejedem a v sobotu senatory!
 
AvatarReakce na příspěvek:Včera se v té řadě vystřídali postupně Moen, D´Agostini a Lapierre, ale ani jednou to nebylo ono. Nejvíc tam včera možná seděl Lapierre, ale na Kosticyna v jeho poslední formě to nemělo ani náhodou. Ono se Plekymu dobře sbíraly body za asistence, když měl na křídlech takové dobré střelce... Je to ideální složení, všichni tři jsou technicky na výši a rozumí si. Výše zmiňovaní "náhradníci" jsou spíš bojovníci do třetí lajny. Gomezova lajna s návratem Gionty a příchodem Pouliota neskutečně vyrostla, o to větší škoda, že se naopak rozpadla ta Plekyho - to by tepre byl mazec!
 
AvatarReakce na příspěvek:No, byla to hlavně velká náhoda...smajlik.
 
15.01.2010 11:55 | reagovat
theo33 | Matts88@seznam.cz
Jsem doslova nadšen hrou Gomezovi řady. Hlavně co se týče Pouliota, řekl bych že to byl Bobuv nejlepší trade za poslední léta vůbec!Ten hráč má ohromný potenciál a klidně může dělat 60-70 bodů!Gomez se konečně cítí dobře a snad nás potáhne!Co se týče Plekyho, příjde mi až k neuvěření jak AK47 chybí Bohužel hlavně Paciorety absolutně nenaplnuje potencial, ktery je do nej vkládán. D´agostiny a Lapiere se taky ohromně zadrhly oproti minulým sezonám! Co vtom vězí hlavně u Lapiera mě to hooodně mrzí:-(Každopádně se máme o co opřít!Senatory musíme přejet bezpodmínečně!!! A v New Yorku se uvidí, tam záleží na Henrikovi! Teď jsem jen zvedav co -Bob jestli vyčká na uzdravení AK47 a nebo se pokusí sehnat křídlo k Plekymu s Cammym! Každopadně Gomezovu lajnu netrhat!!!Míro a snad Vás dnes dáme, když už jsme to tradičně trapně pustili Kladnu:-(
 
15.01.2010 10:53 | reagovat
jager666 | jager666@azet.sk
cammyho gol to bola parada
 
AvatarVysledek je neujdulezitejsi, tak doufam, ze v pristim utkani budem znova bodovat...
 
AvatarTak paráda, nemohl jsem to dokoukat, tak aspoň, že to kluci otočili... Trošku mě mrzí, jak se teď Pleky zadrhl... Dneska 5 fíků a chudák ani nahrávku, je to škoda, myslím, že by mu pomohlo jedno utkání, kde by dal druhou nahrávku... Dřív měl nahrávku skoro na vše, i na to, že se dotkl v obranným pásmu a teď nic... No snad se kluk zvedne... Gomezova lajna super, opravdu teď táhnou MTL, naštěstí se vždy někdy najde, kdo nás táhne... Jinak zrovna v první třetina jsem si říkal, kdy se asi tak trefí Laraque a on to kluk ušatá předvedl zrovna dneska... Price se nakonec docela zlepšil, podle mě za ty první moc nemohl, tam to hráč udělal skvěle a trefil to mezi nohy naprosto přesně a druhé, tam moc neviděl... Možná se daly chytnout, ale chybělo tam to potřebný štěstí... No nic, výhra je doma a to se počítá...
 
15.01.2010 04:06 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jj, Pleky se teď zadrhl. Ale směrem dozadu si pořád svoje odvede. Za ani 3 miliony se vyplácí. Hlavní jsou výsledky mužstva, až potom osobní statistiky.
 
AvatarNakonec jsme to tedy dotáhli ke dvěma bodům, což je hlavně po první třetině velice potěšitelné. Gomezův útok má dnes mé absolutorium, věčná škoda, že A.Kosticyn vypadl ze sestavy v té nejnevhodnější době - celý Plekancův útok tím strašně trpí. A je vidět, že Pleky už nechodí tak často na přesilovky, střídá ho tam Gomez nebo Metropolit. Co se dá dělat, snad se do Vancouveru chytne zpátky. Dva body máme a to je nejdůležitější!
 
Avatartak dva body jsou doma
 
AvatarDruhá třetina podstatně lepší, škoda toho vyrovnávacího góla. Price se taky zlepšil, měl tam pár výborných zákroků. Myslel jsem, že Laraque tam zboří plexisklo... Gomezův útok hraje výborně a hlavně má skvělý forčeking, z čehož Pouliot pohotově skóroval. I Plekyho lajna se zlepšila, ale rotují tam křídla šíleně - dneska už třetí hráč...
 
15.01.2010 02:48 | reagovat
vranakraka | vranakraka@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Paráda! Děkuju moc :-)
 
Avatarhttp://www.justin.tv/exou_02/popout/
 
Avatarkonecne hokej...:)
 
15.01.2010 02:38 | reagovat
vranakraka | vranakraka@seznam.cz
Reakce na příspěvek:dík
 
AvatarLaraque svatecny strelec koukam co :)
 
15.01.2010 02:31 | reagovat
vranakraka | vranakraka@seznam.cz
Zdravím. Kde to sledujete? Můžete sem napsat link? Díky
 
15.01.2010 02:31 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarJe to bída. Asi jsem to s těma očekávání přehnal. Dostaneme-li třetího fíka, tak to můžeme zabalit...
 
Avatara jeste k tomu nejiste rozehravky..jednou nastreli Markova, a podruhe primo na hokejku soupere...
 
AvatarTak když jsme se bavili v minulé diskusi o těch výkonech Priceho, tak dneska zatím taky žádná sláva... Ani jeden z gólů nebyl nechytatelný - při prvním sice musel sledovat i najíždějícího hráče, ale toho víceméně kryl obránce, na druhý gól viděl, clonící hráč přijel o zlomek později než Robidas vypálil. Jinak souhlas, že zatím hrajeme kulový, hlavně mě mrzí, že Plekymu to poslední dobou nějak moc nejde...smajlik . Hamrlíkův faul byl opravdu naprosto zbytečný, ale to už je v našem podání klasika...
 
AvatarHokej opravdu zatim na houby...
 
Avatartrochu jsme to jeho vylouceni nepochopyl zakroky tam byly teda horsi za ktery by u nas uz sedel hned
 
AvatarReakce na příspěvek:No a prdlo to i na naší po naprosto zbytečným vyloučení Hamrlík... Pořád ale pokračuje slabé hokej...
 
Avataruz jsem mylsel ze dostaneme gola pri vlasnti presilovce nstesti to prdlo na druhy strane
 
AvatarNo tak zatím to nejde nějak nikomu, krásný propadnutí Markova a dobře vyřešená situace 2 na 1... Hokej dost slabé, my jsme snad neměli pořádnou šanci, možná Cammalleri měl možnost, ale jinak nic... Dost bída, jak kdybych viděl výkon zhruba na začátku listopadu...
 
Avatarto zas udelal Martin tak Price v brane trijrat vyhopdil na hul soupere OMG
 
Avatarto jsem zvedavej jakto pujde Moenovi s Pleky a Cammlerym
 
Avatartoz dem sledovat
 
Avatartaky se nemuzu dockat:D
 
Avatarkurna uz aby bylo pul druhy :)
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Dallas Stars
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík