Výluka potvrzena

16.09.2012, 13:03 | Aktuální téma |  Jaroslav Francek
 

Nejstrašnější sen fanouška NHL se stal dnes v 6:00 ráno potvrzenou skutečností- 11. Října se NHL hrát nezačne. Další výluka po osmi letech se stala realitou. Spor mez NHLPA a vedením ligy je dostatečně znám, takže jen ve stručnosti. Hráči nechtějí přijít o své peníze, tedy procenta ze zisku ligy, jelikož ta každý rok slušně vydělává. Vedení ligy ale nabízí protiargument, že takové zvyšování příjmů hráčů ubíjí ekonomicky slabší týmy, jelikož se zvyšujícím ziskem roste jak platový strop, tak především platová podlaha, která byla v minulém ročníku daleko vyšší než platový strop před několika lety. Problém to je tedy nemalý a nemůžu a ani nechci zastávat se té či oné strany. Každá skupina má své požadavky, z kterých asi neustoupí a je jen na nich, kdy se domluví na schůdném kompromisu pro obě strany. Asi nemusím připomínat, že vše odneseme my, fanoušci.  Nejsmutnější je, že vedení ligy vlastně ani spěchat nikam nemusí, navzdory utěšujícím a ustaraným řečem komisaře NHL Bettmena. Vlastníci mají většinou i jiné příjmy a jednoduše ví, že fanoušci se zase vrátí. A hráči musí být tvrdí, jelikož se jedná o jejich budoucnosti na několik let dopředu. Problému tedy přehršel, ale řešit se je nikomu moc nechce.

Fanda Montrealu určitě zaznamenal kauzu okolo pracovního řádu provincie Quebec, která neuznává NHLPA jako odbor a výluka by tedy v této oblasti nemusela platit, ale vše bylo pomocí nezávislého soudu smeteno ze stolu.

Teď je tedy třeba soustředit se na hokej z nižších pater- AHL, KHL a Extraligu. Nás samozřejmě nejvíc zajímají hráči Montrealu Canadiens. Kde nastoupí? (seznam se bude aktualizovat)

Tomáš Plekanec - Rytíři Kladno (Tipsport extraliga - Česko)

Raphael Diaz - EV Zug (NLA - Švýcarsko)

Yannick Weber - Geneve-Servette HC (NLA - Švýcarsko)

Tomáš Kaberle - Rytíři Kladno (Tipsport extraliga - Česko)

Max Pacioretty - HC Ambri-Piotta (NLA - Švýcarsko)

Scott Gomez - Alaska Aces (ECHL - USA)

Andrei Markov - Víťaz Čechov (KHL - Rusko)

Alexei Emelin - Ak Bars Kazaň (KHL - Rusko)

Lars Eller - JYP Jyväskylä (SM-liiga - Finsko)

David Desharnais - HC Fribourg-Gottéron (NLA - Švýcarsko)

Colby Armstrong - Utah Grizzlies (ECHL - USA)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
22.10.2012 15:00 | reagovat
aa | a@centrum.cz


sportovní sázení, kvalitní informace

info zde:

http://bone.bloger.cz/
 
AvatarV novém čísle časopisu Svět Motorů je rozhovor s Plekym. Docela zajímavý. Prý jsou v Montrealu po zimě větší díry než u nás. Jinak Pleky je klidný řidič upřednostňující SUV. Má teda Touareg, kterým přijel i na sraz. BMW asi má k dispozici od týmu v Montrealu jak bylo vidět v Your Canadiens.
 
14.10.2012 01:49 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTak po první třetině Buldoci vedou 2:0c:)
 
13.10.2012 13:49 | reagovat
mariana.cervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Emelin do Kazaně
 
13.10.2012 13:09 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVčera nám odštartoval 77. ročník AHL. Bulldogs začínajú dnes zápasom na ľade Grand Rapids Griffins. smajlik
 
12.10.2012 18:52 | reagovat
marianacervinkova | mariana.cervinkova@gmail.com
Reakce na příspěvek:jj, gól byl pěknej, ale po první třetině to pak stálo za nic. A teda ten nájezd se Plekymu trochu hodně nepovedl, ale stane se.
akorát teda mi přijde, že rozhodčí "nadržujou" hráčům NHL co se týká vylučování. Včera měl jít Pleky (podle mýho názoru) sedět minimálně dvakrát.
 
AvatarReakce na příspěvek:Šašci to jsou. Schválně jsem se díval na různé diskuze o tomhle tématu a nenašel se nikdo, komu by to nevadilo, natož někdo, kdo by na Novu nenadával.

Mimochodem viděli jste včera gól Tlustého proti Plzni? Pleky předtím projel celé hřiště podél desek a udělal z celé obrany a Raska loutky, nádhera!
http://www.sport.cz/hokej/extraliga/clanek/435981-video-bitvu-strakovy-plzne-s-jagrovym-kladnem-rozhodly-az-najezdy-vyhru-skodovce-vystrelil-kovar.html#hp-sez
 
AvatarReakce na příspěvek:teď koukám na TV Fanda PLZ:KLA a Borovec povídal, že někomu uskočil míč smajlik to jsem nemohla smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to je pohroma pro všechny fandy hokeje. Šedivý, Velart aspol. jsou šašci, nebo že by povolali znova Vaška Tittelbacha? smajlik No máme se nač těšit.
 
Avatarno, dneska se mělo začít....jsem zvědavá, na jak dlouho se to nakonec protáhne.
jinak je úplně šílený, že olympijskej hokej bude na Nově. jestli to budou komentovat ti, co komentujou NHL, tak potěš koště...
 
04.10.2012 20:33 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarNo náš "milovaný" Markov si nakoniec zahrá v tíme "drevorubačov" z Čechova. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale hlavně, že tu ligu trošku pozvedli a umožnili i jiným týmům trochu vydělat.
S Plekym ses setkal?
 
AvatarReakce na příspěvek:Přitom ale neměli zdaleka nějaký drtivý tlak, naopak bych řekl, že při jejich pobytu na ledě jsme se dostávali do jejich pásma celkem často, protože s bráněním si až tak velkou hlavu nedělali. Jakmile ale zaútočili, bylo to vždy nebezpečné a hlavně hodně rychlé a jednoduché.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hned jsem si na tebe vzpomněl smajlik I ze slov Jardy nebo Plekyho, když už říkají, že tím často baví mluví za vše. Jsou úplně někde jinde a jde to vidět. Když to přeženu, tak si myslím, že při plném nasazení by dávali kde komu desítku.
 
AvatarTak dneska mě Plekyho lajna v Budějovicích moc nepotěšila...smajlik. Sice si za celý zápas nevypracovali tolik šancí, co jsem třeba viděl proti Pardubicím, ale ta jejich efektivita byla neskutečná!
 
AvatarReakce na příspěvek:Jede neskutečně, kéž by mu ta forma vydržela i za moře...smajlik. Jenomže tam nebude mít v útoku takové spoluhráče, s kterými si dokáže takhle vyhovět smajlik. A také tam samozřejmě bude mít proti sobě mnohem těžší soupeře...
 
27.09.2012 07:50 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarCharles Hudon (tohtoročná piata voľba Habs v drafte) sa v poslednom zápase riadne "rozšupol" http://www.theqmjhl.ca/schedule/show/game/62600
žeby do budúcna ďalší nádejný frankofónny Kanaďan v drese Montrealu?!?!?
 
Avatarto je forma smajlik Pleky má úplně suprovej začátek sezony. moc hezky se na to dívá smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To každopádně... Bohužel nové vedení chce mladé hráče, což je ale taky dobře. Mimochodem co reportáž srazu s Plekym? Budeš to teda dělat ty nebo Monika?
 
AvatarTak Pleky dnes zatím 3 1 a je radost se na ně dívat! Super hokej.
 
AvatarPleky je prostě neskutečné... Vím, že NHL je jiná soutěž, ale Jarda prostě měl jít k Plekymu, jim by to šlapalo i tam..
 
AvatarReakce na příspěvek:To říkali novináři a Pleky to dokonce dotáhal při své skromnosti tak daleko, že v jednom rozhovoru řekl něco jako že není rozdíl mezi hráči v ELH a NHL, že on měl jen víc štěstí. Samozřejmě to je blbost a Pleky je prostě jen skromný. Propast je obrovská na první pohled. Ale i tak jsem za naši ELH rád a hráči NHL jí dodali zase jiskru.
 
AvatarReakce na příspěvek:no to teda smajlik radost se na to koukat. smajlik průměr víc jak 2 body na zápas, to je moc hezký. jenom trochu škoda, že do nadpisů článků nebo ve zprávách cpou furt Jágra (ne, že bych proti němu něco měla, to vůbec).
hlavně se nevyplnilo jak říkali, že mezi hráči extraligy a NHL nebude takovej rozdíl, protože tam je propast obrovská.
 
24.09.2012 16:33 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:bol, ale pravdepodobne to bola možno nepravdivá informácia.
 
AvatarReakce na příspěvek:A nebyl původně Pacioretty psaný jako posila EV Zug - jak tady, tak na hokejforu?
 
AvatarTak Pleky zatím v extralize jede jako pila...smajlik!
 
24.09.2012 15:26 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://www.nhlpro.cz/clanek/22984-max-pacioretty-novou-hvezdou-ambri-piotty
 
AvatarReakce na příspěvek:Kovy se vrátil ve velkém stylu, Martínek bude už v úter proti Spartě, Ference bohužel až v první půlce října, takže konfrontace s Plekym jako rivalů nebude...smajlik. Hanzal ještě něco doléčuje, ale měl by být. V neděli se na Kladno už moc těším a doufám, že si tam promluvím i s Plekym.
 
21.09.2012 23:30 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Já si oddychl, že se nám Kabelka vyhnul obloukem. Zadlužit klub, pro jeho bezkontaktní obranu by nebyla žádná výhra...(na dva měsíce) Frolda, bez komentáře...kde ti nasypou, tam běž :D
Martínek bude určitě přínosem, je to výbornej bek na extraligu s nadstandartním přehledem. Ference tak to je bez debat. Jestli příjde ještě Hanzal a vrátí Kovy půjdou hodně nahoru.
PS: Chomutov ať jde do...:D
Už aby začla NHL, na druhou stranu není v lize moc týmů, kterým výluka může vadit MIN než nám..
 
21.09.2012 15:49 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarLitvínov znovu potvrzuje, jak neschopné má vedení. Tady by snad zblbnul i Ken Holland.
 
Avatardoplnění přestupů: Kaberle do Kladna
 
AvatarReakce na příspěvek:Samo, o tom se nepřu. Jen ten rok, kdy nehrál zápas mi přijde dost. Na druhou stranu je to zkušený bek a asi se s tím umí poprat. Jsem na něj hodně zvědavý v NHL, jestli s ním někdo podepíše.

A ano, provokuju smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Normální tvrdší souboj u mantinelu, nic hrozného. Pleky hrál dobře, z Kladna nejlepší, ale Červenka byl lepší.
 
AvatarReakce na příspěvek:Poslouchal jsi včera Antoše? I když toho člověka vůbec nemusím, u Martínka to trefil přesně - u nás patří k nejlepším obráncům! Myslím, že takový hráč by byl posilou i pro první mužstvo tabulky... A neprovokuj...smajlik
 
Avatarsledovali jste Kladno-Slavia? moc pěknej hokej, jenom mi bohužel přišel celkem ovlivněnej rozhodčími. Pleky podal hodně kvalitní výkon, ale jak ho Sobotka přimáčknul k mantinelu a zůstal na ledě, to vypadalo hodně ošklivě.
až se rozhraje i Jágr, to bude teprve paráda. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Víš jak to myslím, když odehrál loni sedm zápasů a zbytek promarodil smajlik
Ale pro poslední tým tabulky určitě posila smajlik smajlik smajlik
 
19.09.2012 14:01 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarReakce na příspěvek:No tak sakra, snad nám je něco platný, že tu hraje jeho brácha. Musí to nějak domluvit... i když s Frolíkem se počítá prý v Chomutově
 
AvatarReakce na příspěvek:Prý tam lákají Frolíka...
 
19.09.2012 13:23 | reagovat
Gordice | gordik@centrum.cz
AvatarKaždej někam míří, jenom do Litvínova zase tak akorát psí lejno
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak Ference v Budějovicích zhruba od 7.října...
 
AvatarReakce na příspěvek:To teď chybí všem hráčům z NHL...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, ale chybí mu zápasové tempo, tak uvidíme. Dneska se těším na Kladno- Slávka.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Martínek je jistej a naopak - on bude velkou posilou, přes léto s mužstvem trénoval a do přesilovky je výbornej. Ference se ozval sám, protože tady na své působení má výborné vzpomínky, takže tam to vypadá nadějně - otázka pojistky...smajlik. Z útočníků by měl být asi jen Hanzal, pokud ho doktoři pustí. Dvořák i Prospal mají v zámoří rodiny a ještě prý vyčkají, ale klub je s nimi domluvený, že v extralize jedině u nás. Michálkové nebudou ani jeden, oba jsou zranění.
 
AvatarReakce na příspěvek:co jsem cet tak se jim sam nabidl Andrew Fernece
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo ještě Backes, Streit... Tam peníze na pojistky a určitě i na nějaký ten plat jsou.

Co Míro u vás? Zatím Martínek, ten ale asi moc velkou posilou nebude, když skoro rok nehrál. Co Vinny a Dvořák, máš nějaké info?
 
AvatarReakce na příspěvek:No, co jsem koukal, tak Zug nebude mít vůbec špatný tým - Toews, Pacioretty, Gagner, Diaz... Vůbec švýcarská liga bude hodně zajímavá.
 
AvatarDíky za doplnění.

Já bych dodal, že Carey zatím čeká co se bude dít a hlavně jak dlouho výluka trvat. Pokud se potáhne, tak bude hledat tým, kde by hrál. Je to odsud:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3_t2fzr3n7k
 
18.09.2012 11:17 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Tak sem se oprávě z fejsbuku dozvěděl že kladno je v KHL :D:D a to sem považoval RDS za seriozní plátek :D
 
AvatarReakce na příspěvek:Raphael Diaz do EV Zug (podle NHLportal.cz)
 
AvatarKdo z redakce se doví další potvrzené nové působiště hráče z Montrealu, tak ať napíše do diskuze nebo rovnou do článku smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík