Výhra nebo konec sezony, část II.

29.05.2014, 18:20 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Ano, po úterní výhře Habs se nic nezměnilo a i dnes budou čelit vyřazení z play-off, neboť stav série je 3-2 pro Jezdce. Ovšem šílený úterní zápas vlil do žil hráčům novou energii, z níž určitě budou dnes chtít čerpat. V zápase se toho stalo hodně a spousta toho bude mít vliv na další zápas(y). Dale Weise po tvrdém hitu na hlavu od Moora sice do zápasu ještě v třetí třetině nastoupil, ale dnes ráno nebruslil a jeho start je s velkým otazníkem, jelikož se objevují spekulace o otřesu mozku u vytáhlého Kanaďana z Manitoby. Hříšník a další nenáviděný Ranger Moore si už proti Canadiens nezahraje, jelikož dostal dvou zápasovou stopku. Jeho místo zaujme ex Canadien Rapha Diaz. Alexi Jemelin dnes také nebruslil a jeho zranění v dolní části těla ze zápasu čtyři jej pravděpodobně nepustí na led ani dnes. Do sestavy se naopak vrací po svém trestu Brandon “Warrior“ Prust, jenž do týmu určitě vnese novou energii. Otázka dne nejen pro Rangers zní, jak Lundqvist zareaguje na své bídné poslední výkony, které vyvrcholily střídáním v pátém zápase po čtyřech gólech v jeho síti.

Habs zkrátka musí hrát znovu jako o život a přivést sérii ještě jednou zpět do Montrealu. Dnešní zápas začíná v MSG opět ve dvě ráno.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
30.05.2014 11:15 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Přesně jak píšete, před klukama klobouk dolů, dovoluju si říct, že kdybychom měli NYR v prvním kole, tak je přejedeme podobně jako Tampu, ale po Bostonu nám došly síly, a Rangers se po Pittsburghu dostali děsně nahoru.) Těším se na nový prospekty a taky...tenhle tým má fakt naději a myslím, že v příští sezóně bude zas o trochu silnější - Pleky si svý uhraje, Max, PK, Nathan, Gally, Eller, Chucky budou ještě trochu víš a to samý Carey si myslím.) Thomas Vanek je zklamání, vůbec bych se o něj nepral...ale třeba překvapí
 
30.05.2014 09:05 | reagovat
Cina | cina1@centrum.sk
AvatarKonferečné finále nečakal asi nikto... a asi je lepšie prehrať už teraz ako finále a tiež vôbec neverím, že by sme proti LA/CHI mali nejakú šancu...

Aj tak... hodne ma to bolí, mali sme hrateľného súpera, ale boli sme jaloví jaloví.
 
AvatarTak můj hoodně dlouhý sen pokračuje - sice si poslední cup pamatuju celkem dobře, ale 21 let je fakt moc...smajlik. Jak už bylo napsáno, dneska jsme absolutně neměli nárok, naprosto zasloužené vítězství Rangers a taky souhlasím s tím, že nám totálně odešly síly. Série se nelámala v tomhle zápase, ale jak už jsem říkal, v druhém a čtvrtém zápase - jeden z nich jsme prostě měli mít a to bez debat!
Sezóna, alespoň pro mě, skončila hodně nad očekávání, takže z tohoto pohledu velká spokojenost. Ale vždycky to bolí, když je to takhle blízko, stejně jako v roce 2010... smajlik. Navíc nyní jsme měli mnohem hratelnějšího soupeře, o to víc to mrzí.
Že by nám něco v téhle sérii hrálo do karet, tak to se zrovna říct nedá - první podělaný zápas, Price out, Weise out, Jemelin out atd. S některými hráči je nutno se rozloučit a mezi prvními bych dal sbohem Vanekovi - jestli nehrál se zraněním, tak okamžitě pryč! Naopak velké poděkování zaslouží Tokarski, neskutečně se s tou situací vypořádal - klobouk dolů! A pak dříči jako Gallagher, Weise, Bourque, Pleky, většina obrany atd. Prostě pozitiv bylo pro mě víc než negativ, i když jsme na vrchol nedošli!
 
30.05.2014 04:55 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTy první dva zápasy nás staly postup. Dnes už na to nebylo musíme si přiznat, že ta třetí třetina byla potupná...

Přeji to Mooreovi, je to bojovník s velkým srdcem. Měl zůstat u nás.

Nakonec ztráta Priceho nebylo klíčová. Dustin byl neskutečný...bohužel už nebyly síly.

Děkuji hráčům za skvělý run. Jsem zvědav na MB, tenhle tým má budoucnost říkám to pořád! Ještě to rozdýchávám...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Moore je solidní do bottom six, to jsem ti tehda napsal, ale zas extra bych z něj nedělal. Weise je lepší a i ten dnes chyběl.
Jdu to zaspat, teď mě to mrzí, ale sezona se určitě bude hodnotit kladně, i přes fakt, že vytoužené finále bylo hodně blízko...
 
AvatarReakce na příspěvek:K tomu asi není co dodat, bohužel jsme dnes k výhře nebyli ani blízko, byť je skóre těsné a stačila jedna šmudla, ale nestalo se.
I tak děkuji Canadiens za skvělou sezonu, která přinesla plno radosti a skvělých zážitků!!! Díky kluci.
 
30.05.2014 04:50 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJe to škoda :-( Je pravda, že dnes jsme toho jejich panáka v bráně moc neprověřili, ale vyhrát jsme mohli.... škoda zase chyby kdy honíme puk za brankou místo toho abychom se starali o to co se děje před ní. Pak NYR už nemuseli a nám došly síly. Škoda, že jsme pak víc nestříleli. Klukům děkuju za super sezonu, příště už to snad vyjde. Tokarski úžasnej. MONTREAL FOREVER
 
30.05.2014 04:47 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarNa to že věděli, že jim v podstatě o nic už nejde hráli jak ponocní. Jak píšeš Michale, druhej zápas doma, druhej zápas venku.. Přidáme k tomu dnešek a sou to 3 zápasy který jsme měli mít. Tokarski hrál naprosto skvěle. Obrana takejsi jakejsi průměr, útok hodnotit nebudu. Nevím jestli by to stejně neodehráli i borci z farmy. V této sérii nás podle mě nejvíc potopili ex-Habs a Lundqvist. Nezbývá než čekat do října a fandit Kings ať ty kurvy semelou ve 4..

Pardo, ty pořád co mám s tím Moorem, že je to průměrnej hráč, že nevadí že sme ho pustili.. Hodně se mi líbil už v PO 9/10 když hrál za nás. A dneska opět ukázal že umí..

No nic, byla to krásná sezóna, sem zajímavej co se bude dít v létě (Vanek, Budaj atd.).

To už radši prohrát 5:3 než 1:0. Měl jsem radši jít do té hospody..
 
30.05.2014 04:43 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarTak ani letos se bohužel nedočkáme, je to škoda. Ale bylo vidět, že už prostě chyběly síly. Co se dá dělat, život jde dál smajlik
 
AvatarJasně nejhorší utkání od nás, Rangers nás přejeli, byli ve všech ohledech lepší a zaslouženě získali doma potřebné vítězství. My měli za šedesát minut jednu jedinou možnost Vanekem, to je v tak důležitém zápase zatraceně málo. Nedokázali jsme rozjet smysluplnou akci, jen nahazování a následně prohraný souboj v rohu a zase zpět do obranného pásma... V tomto zápase zaslouží jediný hráč pochvalu - Tokarski. Vyseknout mu ji musíme za celou sérii, chytal fantasticky, škoda jen, že mu hráči více nepomohli... Bohužel cesta ke snu končí, prohráli jsme si to v jiných zápasech...
 
30.05.2014 04:11 | reagovat
Mattew | NovakMatous@seznam.cz
AvatarDíky Tokarskimu to zatim je jen 1:0...škoda, že ho v tom dneska tým pěkně máchá.
 
AvatarReakce na příspěvek:Došly síly, není šance toto utkání vyrovnat. Rangers nás válcují a dělají, co chtějí. Leda ohromná haluz... Bohužel sérii jsme si prohráli v prvních domácích zápasech, hlavně ve druhém doma a vlastně i venku...
 
30.05.2014 04:05 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZačneme hrát? Nebo už nejsou žádné síly?
 
30.05.2014 03:56 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarMusí do toho dát všechno! GO HABS GO
 
AvatarReakce na příspěvek:Nateovi dnes vůbec nešel puk, jak se sere, tak se sere.
Vanek to měl na holi a primadona se takhle vytáhne, to je k vzteku... no nic, musíme zatáhnout.
 
30.05.2014 03:49 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím...nejde nám nic do karet. Navíc Beaulieu ač toho kluka mám rád, tam vypadá jak někde na rybníce :( Teď ho stáhl a pětka se utaví :(((

Snad jen Vanek probuzený živou vodou, musí se prosadit! U některých hráčů je utavení už vidět, na druhou stranu Rangers mají v nohou dvě sedmi zápasové série...ale bohužel točí regulérně všechny hráče, což u nás se říct nedá a asi se to už projevuje!

Jestli nepředvedeme nejlepší třetinu v sezoně, tak to bude špatné. Bojím se ale, že Mooreovi to je souzeno, za ten jeho osud...:( GO HABS!
 
30.05.2014 03:42 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarAch jo..... proč musíme pořád bejt nebo čumět za bránu :-(
 
AvatarVypadáme neskutečně vyčerpaně, hlavně beci. Když už jsme zlepšili hru ve druhé desetiminutovce, tak inkasujeme, Markov při golu sotva stál na bruslích, nechali jsme se jednoduše vykombinovat. Jedinou naději vidím v přesilovce, jinak branku nedáme, ohromná škoda šance Vaneka, tam jim Lundqvist chytl postup se obávám...
 
30.05.2014 03:05 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Řeknu ti to takhle, podle mě ho dostane dřív, než DiCaprio smajlik
Já teda nevím, mě se naše hra vůbec nelíbí. Pouštíme je hrozně lehce k nám a my se k nim dostáváme jak o hůlce. Kromě Tokarskiho a pár dobrejch bloků od obrany bych nevyzvedl nic. Ale abych jen nekritizoval, rozhodně jsou kluci lepší, než rozhodčí, kteří přehlídli vysokou hůl na Gia a podražení Markova, teď musíme udeřit hned v řpesilovce, další 0-0 neudržíme..
 
30.05.2014 02:54 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarVysvětlil někdo klukům v čele s Markým a Vanekem, že se střílí v takových možnostech??? Uff

Nezačali jsem vůbec dobře. Spíš bych řekl příšerně. Naštěstí Tokarski zatím drží kluky ve hře! Musíme hooodně přidat, jestli chceme udržet letošní run!

Beaulieau měl špatný start. Přesto milý Therriene, nestahuj to téměř jen na čtyři beky, jinak je totál utavíš už! Někteří jedou už z posledních sil! Ellera Galchyneuka bych rád viděl na PP! Jako jedni z mála dnes mají Swagger!

 
AvatarPleky chce se Stanley Cupem taky Oscara? Nechápu, kde se to v něm bere, on přece takový nikdy nebýval!!!
Jinak třetina v obrovském tempu od obou týmů, úvodní tlak jsme vydrželi, tak jdeme do nich!
 
29.05.2014 22:54 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarChalani na to majú, tak treba veriť! smajlik
 
29.05.2014 22:02 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarZase mi není souzeno se podívat na celej zápas, o půl šesté valím zas na brigádu, takže budík nastavenej na 4:00, abych viděl aspoň poslední třetinu (zápasu smajlik )

Věřím, že borci na ledě nechají duši a série se ještě vrátí do Montrealu! GO HABS GO! smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, v pohodě.

Bohužel se to potvrdilo a naše nejlepší lajna je rozdělená, no nic, musíme i tak bojovat.

http://www.thescore.com/news/510689
Carey se dnes přidal ke spoluhráčům na tréninku, což je super zpráva.
 
29.05.2014 18:40 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTak přeci jen v prvním kole mám po hráči větší požadavky než být "pouze" dělníkem ledu. Ale je pravdou, že draft 2004 krom prvních dvou jasných výběrů nebyl tak nabitý...Každopádně jeho opravdu vůbec nepostrádám!

Weise out, Jemelin game time...Vanek s Brierem dále ve čtvrté lajně.

Diaz podle očekávání nastoupí za Mooreho, bude hodně vyhecovaný, jestli rozhodne, tak mě klepne! Naopak doufám, že nám pomůže nějakým svým tradičním nedůrazem kolem branky! Hank měl volno, bude připravený. Musíme se tlačit do branky, jak nikdy!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík