Napravia si Habs chuť proti Sabres?

28.11.2014, 20:33 | Preview |  Michal Házi
 

Dlhšie obdobie voľna sa pre hráčov Montrealu skončilo a v piatok večer sa predstavia na ľade Buffala. Naposledy zverenci trénera Michela Therriena utrpeli zahanbujúcu porážku 0:5 s Rangers. Dnešný duel bude dobrou príležitosťou napraviť si chuť, ale proti húževnatému súperovi to nebude vôbec ľahké. Debut v drese Habs si odbyje útočník Eric Tangradi. To znamená, že kouč upustí od systému hry so siedmimi obrancami. V pozícii zdravého náhradníka bude zrejme Tom Gilbert. Do bránky sa po jednozápasovej prestávke vráti Carey Price. Stretnutie začína o 1:00 SEČ a odveta je naplánovaná nasledujúci deň v Bell Centre. Predpokladaná zostava Canadiens vyzerala nasledovne:

Pacioretty - Desharnais - Parenteau
Galchenyuk - Plekanec - Gallagher
Prust - Eller - Sekáč
Tangradi - Malhotra - Weise

Markov - Subban
Gončar - Jemelin
Allen - Weaver

foto: Bill Wippert/NHLI via Getty Images

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Na bod to bylo, byli jsme lepší, i když to nebylo ono. Často v jejich pásmu, ale jasných šancí jako šafránu. Snad jen Plekyho krásná bomba, tam byla i smůla. Teď je doma musíme porazit. Jemelin mi zase tak nevadí, ale Allen je tragéd, má hrát jasně Gilbert, který podle mého nehrál vůbec špatně. Vůbec nechápu, proč takové hráče trejdujeme a ještě je stavíme, za Bourqueho by byl lepší vak s puky... No nic, je potřeba zase šlápnout, lépe bránit a hlavně být nebezpečnější a ne to honit kolem hrazení...
 
AvatarReakce na příspěvek:No, řekl bych v tomhle případě spíš "jednooký mezi slepými králem..." - vůbec to nebyla z naší strany nějaká hitparáda, hrozně kostrbaté a jen občas to bylo ke koukání smajlik. Ten herní projev se mi prostě nelíbí a to ani trochu!
Máš pravdu, že Jemelin zrovna nezáří a dost snadno se nechává přebruslovat (jako včera u prvního gólu), navíc včera přidal ten dementní faul těsně před koncem, z čehož pak rezultoval rozhodující gól. Ale pořád je někde úplně jinde než Allen, to je naprosto evidentní! Allen prostě hrát nemůže, místo něj určitě Gilbert nebo Beaulieu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Byli jsme lepší, ještě aby ne, a často zalezlí u nich v třetině, ale nebylo to vždy tak nebezpečné, jak by mělo být.
Allen motovidlo je, ale s tím jsem tak nějak počítal, že to bude taková trochu lepší verze Murrayho, ale pro mě je nejhorší bek Canadiens jasně Jemelin. Včera byl u každého průseru před naší bránou, už ani to hitování neumí, navíc už nemůžu ani vidět tu jeho držku, typický hloupý rusák, co neumí slovo anglicky po 4 letech v americe. Neskutečně mě vytáčí, už mám na něho alergii. Tohle MB podělal, on tu smlouvu neměl nikdy dostat...
Kéž by dostal penalizaci za ten faul na Gia, i když tolik štěstí asi mít nebudeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Takovýmhle gólem ztratit v předposlední minutě body je otřes! Navíc předtím dementní zákrok Jemelina, který znamenal přesilovku soupeře v posledních dvou minutách zápasu...smajlik. Náš výkon byl opět takový všelijaký, i když ani Sabres nehráli nic moc - tím spíš takový zápas prohrát je špatný. Musíme se zvednout, poslední dva zápasy byly bída a hlavně teď strašně těžko dáváme góly. Ztrácet body s takovýmhle soupeřem prostě nemůžeme!
Jinak Tangradi celkem dobrý dojem, ovšem na to motovidlo Allena si asi nezvyknu...
 
AvatarSabres z ničeho vydolovali dva body (ty jejich střely nebyly moc nebezpečné, u obou jejich gólů naprostá klika, ačkoli ten první gól byl nádhernný)...O to víc mrzí nevyužité šance, viz Plekyho tyč...zítra jim to snad vrátíme i s přídavkem smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já report určitě ne, pokud se nikdo nenajde, tak dáš v neděli krátkou zprávu z dvojzápasu:)
 
AvatarDík za preview, já jel z práce rovnou do hospody, zcela výjimečně, takže nebyla ani možnost ho napsat. Dívat se na zápas live nebudu, nemám na to smajlik
 
28.11.2014 20:45 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatara čo sa týka reportu prosím zmáknite to niekto pretože na zajtra mám už program. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Buffalo Sabres
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík