Plekanec se podruhé trefil a Montreal si veze ze St.Luis bere bod

07.12.2016, 07:28 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens vedli zásluhou dvojice Plekanec-Byron už 0:2, ale Blues dokázali srovnat. Jaden Schwartz se stal hrdinou St. Louis, když byl u všech tří branek svého týmu. Dvě dokonce sám obstaral, včetně té rozhodující v prodloužení.

Branky a nahrávky: 48. Stastny (Schwartz, Parayko), 51. Schwartz (Stastny, Bouwmeester), 64. Schwartz (Steen) - 11. Byron (Plekanec, Barberio), 38. Plekanec (Byron)

J. Allen (STL) - odchytal 63:38 minut, 28 zákroků, úspěšnost 93,3 %
A. Montoya (FLA) - odchytal 63:38 minut, 28 zákroků, úspěšnost 90,3 %

1. Jaden Schwartz (STL)
2. Paul Stastny (STL)
3. Tomáš Plekanec (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky možnost to zkusit s Plekym, pak by mi ale přišla druhá řada slabší. Bude to boj. Shawzi taky umí hrát centra, Lehko taky a Radu hrál na C v KHL, takže možnosti jsou a času na toho všechny možnosti vyzkoušet bude bohužel taky dost.

Danault se ráno necítil dobře a nebyl na rozbruslení. Pokud mu nebude dobře, tak budeme hrát na sedm beků, do sestavy se vrací Beaulieu a debut si zažije Redmond. Pateryn taky léčil nějakou bolístku. Ghetto bude hrát. Těším se na příští rok až bude farma v Laval a ne v takové vzdálené prdeli, při zranění to pak bude pro nás mnohem lepší.

Na farmě to ohledně zranění taky není o nic lepší, McCarron se vrací, ale Scherbak je out s ramenem a asi na dýl. Bohužel De la Rose se za poslední dobu moc neprojevuje ani v AHL a vypadá to, že to bude bust. Farmu nesleduju, ale když o IceCaps někdo mluví/píše, tak DLR nezminuje.

Musíme se s tím poprat, dnešní hokej je rychlý a strašně fyzicky náročný, takže se zranění dějí. Devils dnes musíme porazit, byla by to velká vzpruha po těch všech problémech.
 
AvatarReakce na příspěvek:Hmm, tak to je tak trochu průser... Není to sice taková pohroma jako loni Carey, ale rozhodně to není nic příjemného ztratit nejproduktivnějšího hráče na takovou dobu! Desharnais se nahradí v pohodě, ale Galchenyuk nám bude sakra chybět smajlik.
Na rozdíl od tebe si rozhodně nemyslím, že Danault má na to hrát prvního centra - to ať teď hraje Pleky, jak hraje, ale má s tím určitě mnohem víc zkušeností a myslím, že tam i nastoupí. Mitchell, Danault a Shaw dalšími centry. Není to žádná hitparáda, ale není na výběr. Snad za to období moc neztratíme - a to se modleme, aby to koleno pak drželo...
 
08.12.2016 15:02 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarAspon ze ani jeden z nich nepotřebuje operaci. Tipnul bych si, že na centr pujde i Shaw a pokud to bez Galch a DD nebude fungovat přijde trade. Je čas aby se probral Pleky a Gallagher.
 
AvatarDD i Chucky jsou mimo na 6-8 týdnů, wow. DD se zranil trochu vtipně...
Desharnais left the game after attempting his FIRST bodycheck of the season. Picking the wrong target, DD emerged decidedly second-best in his collision with Jay Bouwmeester, who is nine inches taller and almost 40 pounds heavier than the intrepid Canadiens centre.

Povolán byl Ghetto. Bohužel je zraněn i Huddon a McCarron. Zvědav bych byl na Scherbaka, kterému se zatím daří letos v AHL víc než loni.

Já bych to poskládal nějak takhle:
Patches Danault Radu
Lehko Pleky Gally
Byron Shaw Ghetto
Carr Mitchy Flynn

Jinak centr je i Lehko, hrál tak i loni ve Frolundě. Ale dát nováčka na centra první lajny by byl asi risk. I když na pár střídání zkusit to... Možná bych se tomu nebránil.

 
08.12.2016 08:55 | reagovat
Aki | michal.pajtl@seznam.cz
AvatarTak jak Chucky, tak DD budou chybět 6-8 týdnů
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, velká škoda, ten chlap tam nic neposral a byl dosti pohyblivý - pro mě momentálně lepší než Beaulieu! Centra potřebujeme, to je fakt - hrát s DD na prvním centru je děs!
 
AvatarBarberio zpět na farmě. Šanci dostane Redmond nebo je zpátky N8, ale Barbs hrál dobře a je to trochu škoda.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jsem taky shlédl velký sestřih a projel rychle zápas a je to přesně jak říkáš. A to mi přišlo, že oni měli opravdové šance jen v přesilovce, dobrá práce PK units, 4 pp jsme ubránili, ale hrozná PP, když jsme jich pět nedokázali využít. Tyčky škoda, u viny nebo neviny Montyho je to sporné. U nás je ta nevýhoda pro každý back up, že bude vždy srovnáván s Carym. A ten je téměř bezchybný a lehké goly nepouští, 90% branek dostane z teče, dorážky nebo když nevidí. Opět dle mého názoru zápas, který bychom s Carym v bráně vyhráli. Ale to jsou kdyby a Carey nemůže hrát 82 zápasů, bohužel.

Byron se dotkl bruslí a poté si to Gunnarson zametl svou bruslí do brány, takže to je správně.

Složení útoků děs, já bych určitě od začátku hrál s Danaultem v první lajně, DD tam neměl co dělat. Pokud bude Chuckyho zranění dlouhodobější tak asi MB něco zkusí, no uvidíme. Burmistrov dostal už šancí dost, ale s Radsem by to mohlo fungovat, těžko říct.

Pleky se trefil, ted je na řadě Gally.

 
07.12.2016 19:09 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak to opravdu vypadá, že máme 2 topline centry dlouhodobě mimo. V zámoří už se spekuluje o možné náhradě. Skloňuje se Burmistrov s tím, že Jets mají na centru přetlak a jeho dávný talent se momentálně utápí ve 4 lajně, takže ani cena by nemusela být nikterak závratná. Osobně se mi ta myšlenka líbí s Radulovem by mohl Burmistrov ožít velmi rychle a mít z hokeje radost, zároveň je to i řešení do budoucna za DD / Plekance.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nj, copak MT, ale pokud se DD zranil, tak kdo mu bude hrát prvního centra? Ten z toho bude bezradný... Jinak Byron se toho dotkl bruslí, bylo to videt z jednoho horního záběru. Každopádně jsme trip ustáli se ctí, mohlo být lépe, ale co už.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ten zápas vypadal herně asi tak, že opticky byli Blues o něco lepší, ale my hráli celkem dobře a ve finále jsme možná měli víc šancí - navíc jsme dali dvě tyčky... Velká škoda toho prvního inkasovaného gólu, protože to mohl Montoya (jinak vcelku dobře chytající) jasně mít a to je nastartovalo k vyrovnání - jinak už to v té době vypadalo, že si to pohlídáme smajlik. V prvním útoku hrál na centru sám veliký DD, než se ve třetí zranil a odešel do šatny. Bylo to vůbec tak nějak poskládaný, no Therrien... - Gallagher šel od Plekyho k Mitchellovi a Shawovi, Pleky dostal Byrona a Lehkonena, ve čtvrté Flynn-Danault-Carr. Pleky vlastně zavěsil i první gól, i když to byl vlastňák, ale nevím, proč mu ho nenapsali - Byron se toho puku podle mě nedotkl. Ale to je jedno, těm dvěma to spolu celkem seklo, druhý gól parádní. Opět úřadoval Radulov, Paciorettymu tam připravoval parádní pozice - ten z toho dal tu jednu tyč, hned vzápětí pak Weber... Na dva body rozhodně bylo, ale prodloužení je loterie.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty počítáš jen čtyři zápasy Kalifornie St. Louis, ale technicky trip začal v Detroitu, takže 5 zápasů a bilance 2-2-1, 5 boodů z deseti.
Jinak přesně jak říkáš, v Kalifornii jsme bývali vždy hodně přehrávani, teď jsme s ty zápasy odehráli dobře a stačilo málo a mohli jsme v Anaheimu i SJ vyhrát my. Takže za mě taky spokojenost.

Jen ten dnešní zápas, viděl ho někdo, jak jsme hráli? Škoda toho ztraceného vedení 2:0. Fajn, že se Pleky trefil, asi si to tu byl přečíst smajlik Zavěsil to krásně. V OT škoda, tam jsme Schwartze nechali proklouznout hodně lacino...

Jak jsme vůbec hráli? Viděl jsem jen goly a to byl u Maxe a Radse Gally? Psaný tam byl na centru ale DD. Pleky zase ty goly mastil s Byronem. No asi měl MT zase formu.

Doma to chce určitě lépe bodovat.
 
07.12.2016 08:49 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarViděl jsem ze sestřihu. Škoda, ztratit zápas když vedete 2:0 ve 3 třetině, obrovská Montoyova chyba gol na 2:1 byl jeho a dostal Blues do hry.
 
Avatar3 body z 8, většinou jsme se vraceli jako zpráskaní psi a teď jsme v každém zápase proháněli velmi těžké soupeře, za mě spokojenost, i když při troše štěstí bodů mohlo být více... Dnes konečně Pleky, Montoya aspoň bod. Vracíme se na domácí led a chce to šňůru vítězství...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. St. Louis Blues
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík