Calgary odjíždí z ledu Montrealu s nepořízenou

25.01.2017, 07:47 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Kanadský souboj přinesl vcelku jednostranné utkání. Nulu Price odčarovali hosté dvě sekundy před závěrečnou sirénou, což byla snad jediná kaňka na výkonu Montrealu. Flames sice byli střelecky aktivnější, jenže nevyzráli na výborně chytajícího brankáře. Potřebný klid přinesly domácím přesilové hry. Calgary padlo počtvrté v řadě.

Branky a nahrávky: 20. Shaw (Andrighetto, Petry), 25. Plekanec, 30. Radulov (Beaulieu, Weber), 49. Carr (Mitchell, Price), 57. Radulov (Plekanec, Shaw) - 60. Bennett (Tkachuk, D. Hamilton).

C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 96,8 %
C. Johnson (CGY) - odchytal 60:00 minut, 15 zákroků, úspěšnost 75,0 %

1. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
2. hvězda utkání - Tomáš Plekanec (MTL)
3. hvězda utkání - Alexandr Radulov (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
27.01.2017 09:34 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pěkný trade.
Za AHL prospecta a 6 kolo dostat, puck moving beka, navíc levorukého je fajn. Samozřejmě nejde o nějaký poklad "ale za ty prachy" hráč na svůj věk s velkými zkušenostmi v NHL. Dodá nám to depth a nestálo to nic.
Jinak nedávno jsem četl článek o tom, kde se rozebíralo,že Tampa se bude muset kvůli expansionu, cap hitu a vzhledem k tomu, že nejspíš nepujde do PO před TDL zbavit Namestnikova nebo Johnsona a jako hlavní potenciální zájemci jsme byly my. Tak uvidime jak si Yzerman s Bergevinem porozumí.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak první trade přišel - máme obránce Něstěrova z Tampy, opačným směrem jde obránce Racine a výběr v 6.kole 2017. Na první pohled solidní výměna, i když Něstěrov je zase na obránce menší postavy. Za to ale solidní bruslař a celkem si rozumí s pukem - prostě Rusák...smajlik. Navíc je mu pouze 23 let. Uvidíme, koho vystrnadí ze sestavy - vůbec bych se nezlobil, kdyby to byla náhrada za Markova!
Jinak na Long Islandu hrajeme strašně a docela zázrak, že po dvou třetinách držíme remízový stav...
 
AvatarCarey v bráně a vlastně bez změny v sestavě, tak jdeme dnes do zápasu. Isladners jsou 3-0-1 po změně trenéra, ale musíme je porazit. Určitě ale musíme začít zezadu, jejich útok je pořád smrtící.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já bych tohle asi za ani jednoho z nich nedal, Sergachev má obrovský potenciál a u Gallyho jsou v tom přiznám se i osobní sympatie, uměl bych jednoho z nich si spíše představit něco jako Scherbak 1st rounder Ghetto, ale to by pro ně asi bylo málo. Však uvidíme, za co se nakonec budou stěhovat, jestli vůbec.

Zvědav hodně při TDL budu na DRW a jejich výprodej, zejména Vaneka. Za tu krysu bych já osobně nedal ani pytel puků s jeho morálkou.
 
26.01.2017 09:48 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Moje chyba není Centr ale LW.
 
26.01.2017 08:57 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Osobně bych do toho co navrhuješ klidně šel, jediné čeho by mi bylo líto by byl Sergachev radsi bych dal radsi McCarrona nebo treba Fucaleho.
Hráče jako Landeskog jen tak nesezeneme a C do dalsich let potrebujeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nýmand smajlik No znovu se do té komunikace pouštět nebudeme, ale je jasné, že ta cena je nesmyslná, pokud je to pravda. To ho Arizona neudá nikdy.

jeho reálná cena podle mě je 2nd rounder prospect a to určitě ne former 1st rounder.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak protihodnotu máme, není nic těžkého nabídnout za Landeskoga nebo Ducehan něco ve stylu Sergachev 1st rounder Gally, ale to tady asi nikdo nechce.
 
25.01.2017 21:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJeště dnes vyběhla zakulisni informace ohledne Hanzala a proč ještě není u nás.
Osobně jsem moc rád že není za tu cenu at si toho nýmanda nechají.Nedal bzch za něj ani 1st round natož ještě to co chtěli navíc.

We’ve been hearing about high prices for rentals. Word is Arizona’s initial ask from Montreal for Martin Hanzal was Michael McCarron and two draft picks — one a first-rounder, the other conditional. I look at it this way: You never know until you ask. But it also tells you why Hanzal is not a Canadien. We’ll see if both teams circle back
 
25.01.2017 21:39 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJeště dnes vyběhla zakulisni informace ohledne Hanzala a proč ještě není u nás.
Osobně jsem moc rád že není za tu cenu at si toho nýmanda nechají.Nedal bzch za něj ani 1st round natož ještě to co chtěli navíc.

We’ve been hearing about high prices for rentals. Word is Arizona’s initial ask from Montreal for Martin Hanzal was Michael McCarron and two draft picks — one a first-rounder, the other conditional. I look at it this way: You never know until you ask. But it also tells you why Hanzal is not a Canadien. We’ll see if both teams circle back
 
25.01.2017 18:49 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Toho SO je velká škoda, Careymu by to každej přál, ale Weby to chtěl zahrát jednoduše a holt to nevyšlo.

Dost koukám na to, že jádro týmu je silný i když hvězdy jsou mimo - chucky, gally. To samý se nedá říct o obraně ale jestli se chytne Nate a přestane dělat chyby, tak nám do uzávěrky tradů chybí jeden silnej útočník a jeden houževnatej a velkej obránce.

Jinak se bojím, že Monty s Careym budou muset vytvořit v POffs Trumbovu Wall that is so great...so big...so huge :(

Rangers, Pens i Caps mají zejména dopředu v týmu větší depth. A trade s Coloradem tak nějak čekám že nevyjde, protože prostě nemáme protihodnotu. Ale rád se budu mýlit
 
AvatarReakce na příspěvek:Už jsem se k tomu dostal... No ty vole to jsme zvědav na rozhovory, pokud se k tomu vrátí. Takhle podělat SO, to se jen tak nevidí. Nakopat do řiti zepředu.

Jinak goly moc hezké, PP zase zafunogovala náramně, takže spokojenost. Teď jen konečně vyhrát i druhý zápas v řadě a bude to ok. Máme sice náskok, ale máme strašně nahráno dopředu a hlavně taková Ottawa se začíná dotahovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:No Weber měl puk na hokejce u mantinelu, klid na vyhození, taky to vyhodil, sice prudce, ale ve výšce, kde to mohl obránce zachytit rukou - což také udělal...
 
AvatarReakce na příspěvek:To až fakt byl takový kiks? To mě jebne až to uvidím, za to fakt zabíjet. Já ráno v čumím v komatu na mobil, 5:0 a dvě minuty do konce. Paráda, Carey SO a ráno mě málem trefil šlak. To fakt naštve, to by zase těm dementům ala "Carey Price has allowed three or more goals in 9 of his last 11 games" zavřelo huby. Ale co už, hlavní je výhra, kterou jsme nutně potřebovali. Teď Islanders, na které poslední roky hodně umíme. Jim se teď sice pod novým koučem daří, tak je na čase, aby i Weight poznal pachuť prohry smajlik
 
AvatarZasloužené vítězství, hru jsme po celý zápas kontrolovali a ten poměr střel je naprosto nevypovídající o průběhu zápasu - další důkaz toho, že statistikám se prostě věřit nedá...smajlik. Ale rozhodně k nasrání je způsob, jakým jsme připravili Price o čisté konto - dostat góla v poslední vteřině zápasu a ještě mít předtím puk na hokejce k lehkému vyhození, to je fakt na přesdržku!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík