Druhá porážka v řadě, tentokrát s Calgary

15.11.2023, 08:18 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté Calgary zvítězili v Montrealu poměrem 2:1, góly padaly pouze ve druhé třetině. Skóre otevřel hostující Kadri, na kterého ovšem okamžitě odpověděl Lindström. Na další gól čekalo 11 minut, rozhodnutí nakonec přinesl Connor Zary svou třetí trefou v ročníku.

Branky a nahrávky
23. Lindström (Dvorak, Slafkovský) - 23. Kadri (Zary, Zadorov), 34. Zary (R. Andersson, Pospíšil).

Statistiky
Střely na bránu: 35 - 29 | Přesilová hra: 0/4 - 0/3 | Trestné minuty: 6 - 8

Kdo se postavil do brankoviště?
Sam Montembeault (MTL) - 29 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,1 %, odchytal 58:35
Jacob Markström (CGY) - 34 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,1 %, odchytal 60:00

Tři hvězdy utkání
1. Jacob Markström (CGY) 34 zákroků
2. Connor Zary (CGY) 1+1
3. Juraj Slafkovský (MTL) 0+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarAno, to je asi jediná věc, kterou lze nějak ocenit...
 
AvatarTak třeba při oslabení si nějakou tu černou práci odvede. Gól by se mu hodil, to je pravda.
 
AvatarA co tedy Evans zatím předvedl, když ti nepřijde neviditelný? Ano, vidím ho, ale jenom bruslit, nevybavuju si nějakou pěknou akci nebo gólovou nahrávku, což od útočníka čekám. To samé Harvey-Pinard. Anderson bojuje a je na tom herně lépe než třeba ti dva, ale výsledek opět nula - ani jeden vstřelený gól! A to na jeho gáži je prostě špatně.
 
AvatarNo, tak tohle je vážně průser, měli jsme si jednoznačně zvýšit sebevědomí s letos fakt marným Calgary před těžkými zápasy s VGK a Bostonem a následným Kalifornským tripem. Místo toho rupneme doma o gól v zápase, ve kterém jsme po většinu zápasu jednoznačně lepším týmem. Tenhle zápas jsme prostě měli vyhrát.

Anderson sice nedává góly, ale hraje naprosto famózně, nebude to trvat dlouho a spadne mu to tam. Harvey-Pinard bída a já osobně nechápu, proč tomu tak je. Evans mi neviditelný nepříjde a za mě hraje to co se od něj očekává.
 
AvatarRozdělení Suzuki - CC nevím, jestli přineslo nějaký lepší efekt. Evans a HP jsou pro mě zatím zklamaní, hlavně co se týká produktivity a to HP byl i ve vyšších formacích než ve 4. Dnes rozhodně škoda, na body určitě bylo...
 
AvatarCo je nám platné, že zahrajeme výborně proti aktuálně jednomu z nejlepších mžstev v NHL, když pak 2x ztratíme s mužstvy, která by měla být přibližně na naší úrovni... Dobrá, v případě Canucks to momentálně asi úplně nesedí, protože jsou na vlně a mají velmi dobré výsledky, ale u Calgary to rozhodně platí a takový zápas doma prostě musíme vyhrát! Jenomže naše jalovost v koncovce začíná být stále větším problémem a takový Anderson snad nedá góla ani do prázdné branky... Ale to není jen on, Evans je téměř neviditelný, Harvey-Pinard taky oproti loňsku nic moc, malinko se zadřel Newhook, i když jeho hra se mi líbí. O Slafkovském toho bylo napsané již dost a vůbec nechápu, jak může být podruhé za sebou mezi třemi hvězdami zápasu...smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Calgary Flames
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík