Montreal hladce přejel Rangers

05.03.2017, 07:23 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Značně posílený Montreal zvládl souboj na ledě Rangers a navýšil tak svůj náskok v čele Atlantické divize. Jordie Benn dal svou první branku v dresu Canadiens a bodoval také Steve Ott. Habs vyhráli už páté utkání za sebou, což je v NHL třetí nejlepší forma.

Branky a nahrávky: 42. Kreider (Stepan, Zuccarello) - 13. Weber (Pacioretty, Ott), 29. Lehkonen (Danault, Pacioretty), 39. Shaw (Galchenyuk, Markov), 47. Jo. Benn (Beaulieu, Galchenyuk).

H. Lundqvist (NYR) - odchytal 60:00 minut, 31 zákroků, úspěšnost 88,6 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 26 zákroků, úspěšnost 96,3 %

1. hvězda utkání - Carey Price (MTL)
2. hvězda utkání - Max Pacioretty (MTL)
3. hvězda utkání - Alex Galchenyuk (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Nikdo neřekne, co jim je. Radu ale už trénoval a asi v Edmontonu bude, Pleky netrénoval, tak uvidíme.
 
AvatarDneska bída, navíc domácí měli štěstí na odrazy puku na hokejky, ovšem hlavně my jsme nic nepředvedli, navíc laxnost v obraně. Teď nás čekají ještě 2 velmi těžká utkání, kde by to chtělo aspoň jedno vyhrát... Pak přijde rozhodující část sezóny, mače s týmy bojujiícími o PO a bitvy s Ottawou, tam je potřeba se předvést... Nevíte, co je s Plekym? a co Radulov?
 
08.03.2017 17:23 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarZ velké části stojí za úspěchem nový systém, který přinesl Julien a to aktivní napadání. Na oko pohledný hokej s velkým nasazením, který má hodně blízko k PO stylu, což bylo naplno vidět hlavně při zápase s Rangers. Myslím, že by to i pro PO mělo být znát než-li se adaptovat až při něm na trochu jiný styl hry. Nejen ten náš, ale každý mančaft v PO trochu změní styl na více fyzický a aktivní. Zároveň se zlepšila naše obrana a s ní v ruku v ruce výkony Careyho. Za dobu co je u nás Julda nepustil tuším víc než 2 goly za zapas.
 
AvatarJsem moc rád, že hrajeme solidně i bez Radua, za dob MT jsme si zápasy bez něj nedovedli představit.
Gally je zpátky, energie z něj jen srší, takže body doufám přijdou samy.
Jsem taky moc rád za znovuzrození bottom 6 scoringu z posledních zápasů, Mitchy na to čekal jako na milost.
Pricy samozřejmě red hot, ale kromě třetí třetiny jsme nehráli vůbec špatně. Přestříleli jsme je, přehitovali, byli lepší na buly i v possession.
Beci taky vypadají, že šli pod CJ nahoru, Davidsonovi bych určitě ještě dal šanci. Nesterov to bohužel odsírá ve velkém, přitom je to bek, který by jinde klidně mohl hrát druhý pár a chodit na PP. Ale jak máme 8 beků, z toho posadit lze jednoho dva, tak to je těžké se dostat do sestavy.

Gol v OT hodně kuriozní, ale šli jsme mu naproti dobrým vedením puku. Nicméně na neoblíbené Olejáře a Plameny musíme určitě zabrat.
 
AvatarOpravdu vynikající Price, rozdílové zákroky, to je to, co od něj potřebujeme. Příležitosti jsme také měli, naštěstí jsme zápas neztratili pár vteřin před koncem. Mít 4 body ze zápasů s Rangers a Vancouverem je super, navíc když nás čeká rozjeté Calgary a pak Edmonton...
 
AvatarTak západní trip jsme začali dobře, výhra ve Vancouveru vždy potěší, i když ta hra nebyla zdaleka taková jako proti Rangers. Domácí vůbec nehráli špatně a musím říct, že Price nás tam hodně podržel. Naštěstí jsme dali celkem brzy první gól a drželi jsme to hubené vedení až do třetí třetiny - oni srovnali podobným gólem a to tečí těsně před gólmanem. Ke konci zápasu nás přitlačili a úplně v závěru jsme mohli odjet s prázdnou... V prodloužení opět faktor Galchenyuk, i když ten gól s tečí Byrona byl hodně šťastný.
Davidson takový normál, nic zásadního nezkazil, ani se ničím zvláštním nepředvedl - docela mě překvapilo, že dostal přednost před Něstěrovem. Ten musí být řádně nasranej, že z Tampy, kde celkem nastupoval, přijde k nám, kde víceméně zahřívá lavičku...
 
07.03.2017 16:43 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Diky za pripomenuti, taky jsem na to zapomnel.
Jde to stahnout aktualizovanym rmc6(6.0.1.27).
 
07.03.2017 08:03 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pustit to jde na 3.pokus....2x se otevře nějaký okno (nic hroznýho) a pak to jede (akorát mi to nejde na celou obrazovku tak jsem zoomnul prohlížeč).
 
07.03.2017 00:57 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:V nějakém videu kde se volilo top 10 největších vtipálků kabiny v historii NHL, se Bergevin (ještě jako aktivní hráč) umístil hodně vysoko a někdo z hodnotících v tom videu tvrdil, že se vsadí, že se Bergevin musí hodně přemáhat zůstat vážný i v pozici GM. Tak tady je důkaz smajlik
 
07.03.2017 00:57 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:V nějakém videu kde se volilo top 10 největších vtipálků kabiny v historii NHL, se Bergevin (ještě jako aktivní hráč) umístil hodně vysoko a někdo z hodnotících v tom videu tvrdil, že se vsadí, že se Bergevin musí hodně přemáhat zůstat vážný i v pozici GM. Tak tady je důkaz smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, to jsem se ráno málem počůral smíchy, tady je to přístupněji na YT i s komentářem MB
https://www.youtube.com/watch?v=ipKYAfxbY3o

V tomhle je MB špičkový, nezkazí žádnou srandu a i ty rozhovory s ním mají hlavu a patu a člověk se někdy zasměje.
 
06.03.2017 20:43 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarBergy vie ako na seba strhnúť pozornosť smajlik
http://www.tsn.ca/must-see/video/must-see-bergevin-hides-behind-a-tree-to-avoid-the-media~1071618
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky za odkaz, ale zatím se mi nepodařilo nic spustit, všude vylítavají akorát reklamy a bůh ví co :-(
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprostý souhlas, pro mě taky od nás nejzajímavější hráč!
 
AvatarJen se přidám s velmi pozitivním dojmem z posledního zápasu - bylo až neskutečné, jak jsme je v první třetině přehráli! Spíš ne ani tak intenzita jako způsob, jakým jsme se prezentovali - přesně play-off mód, takhle by se mi to ve vyřazovacích bojích moc líbilo. Mně se tedy z noviců nejvíc líbil Martinsen - byl jsem z toho trejdu hodně rozmrzelý, zvláště, když jsem se dozvěděl, že už předtím prošel waiverem bez povšimnutí... Ale teď svým stylem hry přesvědčil, že pokud takhle bude pokračovat, je to ten pravý hráč do checking line! Líbil se mi, na rozdíl od zde některých, mnohem víc než Ott. Dali jsme sice dva šťastné góly, ale tu výhru jsme si plně zasloužili, hráli jsme fakt dobře. Je jen škoda, že ten projev nedokážeme udržet několik zápasů v řadě... Já jen doufám, že tohle je počátek přestavby našeho stylu, který Julien započal - moc by se mi to takhle líbilo.
 
05.03.2017 18:09 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarČetl jsem clanek ve kterem psali, že Martinsena chválili dokonce i NY komentátoři, za to jak hrál dravě, hitoval a tvořil prostor pro ostatní.
 
05.03.2017 16:57 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ja som pozeral z tohto odkazu, je tam aj viac streamov, tak si môžeš vybrať, ktorý ti pôjde najlepšie (len neviem či to pôjde aj stiahnuť).
http://watchseriesonline.info/internet/24ch/season-5.html
 
AvatarReakce na příspěvek:Já začal prvním dílem a pak jsem nějak na 24CH zapomněl. Máš stránku, kde bych našel ke stažení všechny díly nebo aspon pořadě? Díky
 
05.03.2017 15:36 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarCelkom zaujímavý seriál zo zákulisia Habs. Najnovšia časť je o príchode Juliena.
https://openload.co/f/T9lSSy3d2CM/24.ch.s05e13.hdtv.x264-crooks.mkv.mp4
 
05.03.2017 13:28 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:To MB zvládnul. Jen doufám, že Sergacheva nenechají v budoucnu vyhnít na farmě jako třeba Tinordiho.
V těch třech zápasech co odehrál za habs bruslil rozhodně rychleji než Markov a pozičně byl určitě méně zmatený než Yemelin. A to hráli chvíli i spolu.
Vůbec sem nepochopil co dělal v 1. týmu Johnston, asi byl zrovna na řadě na vyzkoušení, ale takovýho tragéda sem v NHL už dlouho neviděl. Pokaždý když se potkal s pukem nebo se dostal do nějaké herní situace sem trnul co zase provede.
 
AvatarSakic prý chtěl za Duchena Sergacheva (ten byl podmínkou), Chuckyho a 1. kolo. No, nevím na čem Sakic jede, ale zkusil to smajlik
 
AvatarPrvní třetina paráda, pak se dle očekávání rags dotáhli a taky měli velké šance a závary, ale Carey je po CJ zase neprůstřelná zed, tak neměli šanci.

Byl to divný pocit se dívat dnes náš tým, tolik nováčků, to bylo skoro jako vidět season opener smajlik Radu snad bude brzy zpět, ale jak již bylo řečeno, tak je fajn, že dokážeme být nebezpeční i bez něj. Líbily se mi všechny lajny, Gally bojoval, Max toho dost spálil, ale tentokrát to nevadí. Lehkonen dal fantastický gol, z téhle pozice to takhle přesně vypálit, je to zkrátka střelec od přírody, to je vidět.

Moc se mi líbil fail toho kašpara v bráně u Shawziho branky, netajím se tím, že královnu vůbec nemusím a jsem jen rád, že se nám proti němu takhle daří. Carey měl před zápasem zajímavé stats proti rags 10-1-0.

Benn je vzadu beast, sice nepohlídal tu krysu u jejich branky, ale měl to tam těžké. Jinak fantazie, do toho branka. Super trejd, MB. Ott taky hodně zkušeně odehraný zápas, pobavil mě on i Carey v posledních sekundách, jak si vzali do prádla Millera :D to jsem fakt málem spadl z židle a přesně proto máme Otta, určitě mu tam důrazně řekl, že tohle si dovolovat nebude, nebo dostane příště přes držku. Další novic Martinsen taky hodně dobrý zápas, jsem překvapený jeho hokejovým IQ a bruslením, navíc dohrával vše, co se hýbalo. Má sice připsané jen dva hity, to teda nechápu, jak se ta statistika posuzuje, protože měl v každém střídaní nějak check, ale takový 4th liner nám chyběl.

5. výhra v řadě a W streak přichází právě včas, protože všichni v bojích o PO dupou na plyn a vyhrávají, tak jako každý rok.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, dnes to bylo pěkné pokoukání, měli jsme asi 2 výpadky, kdy nás zatlačili, jenže z jednoho jsme se dostali tak, že jsme dali branku. Carey výborný, obrana hodně pomáhala Careymu, doufám, že v těchto výkonech budeme pokračovat. Hitovali jsme jako o život a čtvrtá formace má zatím v žilách bojovnou krev. Ottawa je ve formě, ale s ní to máme ve vlastních rukou, pokud je porazíme, tak se před nás nedostanou...
 
05.03.2017 10:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJojo pozitivní je to, že už to nestálo na první lajně a byla tam po dlouhé době nějaká kombinace a tlak do branky. Žasnul jsem jak jsme se do ní tlačili, to jsem neviděl v žádném z letošních zápasů. Lundqvist byl z toho chvílema mimo. Je fajn vědět, že i bez Radulova umíme kombinovat a střílet. Credit to Julien.
 
AvatarReakce na příspěvek:Po dlouhé době musím říct, že se na to dalo dívat. Fantastický výkon, jak v útoku, tak v obraně. Rangers hlavně v první třetině nevěděli čí jsou. Nedá se říct, že bychom je nenechali kousat, to ano, ale po většinu zápasu jsme měli hru pod kontrolou. Naše nové posily se mi líbily všechny, kromě Kinga. Ten si potřebuje možná ještě trochu sednout. Konečně mě také těší to, že góly dal někdo jiný než Max, Gally a spol. Jediné, co mě na tomto zápase opravdu mrzí je to, že nulu Careymu. sebral ten kokot Kreider.
 
05.03.2017 09:53 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
(Konečně) nakoupená kila a centimetry perfektně zatočila s rangery. A bez překvapení bylo díky kilogramům a centimetrům i víc místa pro kombinace a také pro více střelby. Hurá.
 
05.03.2017 09:20 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarV súboji s Rangers som čakal napínavejší priebeh ale dôležité je, že sme vyhrali. Konečne to bolo aj gólovo pestrejšie a Benn sa ukazuje ako dobrá posila obrany. Z nových hráčov sa mi tiež páčil fyzický prejav hry Otta, ktorý si navyše pripísal prvý bod v novom drese. Trip po západnej Kanade bude náročný, nielen pretože sa nám tam už tradične nedarí ale aj vzhľadom na súčasnú formu tamojších celkov (hlavne Oilers a Flames). A štve ma že Sens stále vyhrávajú, takže aj napriek 5 výhram v rade sme v podstate nezískali žiadny náskok. Bude to do konca ZČ ešte veľmi zaujímavé. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. New York Rangers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 03.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík