Danault zaznamenal hattrick a Habs si připisují výhru v Las Vegas

23.12.2018, 02:30 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Brandon Pirri skóroval ve druhém zápase v řadě a tentokrát se prosadil dokonce dvakrát, jenže Vegas to bylo k ničemu, protože Phillip Danault krátce před před koncem utkání zkompletoval hattrick a gólem při hře bez brankáře poslal utkání do prodloužení, které rozhodl Paul Byron. Domácí Vegas posedmé v řadě nevyhrálo, zatímco Montreal podruhé za sebou ano.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, v první třetině jsme Tampu dokázali dokonale zaskočit. Pak se probrala parádní střelou a nebýt té debilní rozehrávky Tatara, mohli jsme po první třetině vést o dva góly. Ještě nesmíme zapomenout na to, že Kotkaniemi nedal za stavu 2:0 tu tutovku. Byl to nádherný zápas plný zvratů, který korunovali dobrými výkony Danault a Shaw. Tampa se po čtvrtém gólu nějakou dobu k ničemu nedostala a my jsme toho využili k parádnímu obratu, po kterém jsem věřil, že to udržíme. Bohužel chyba Niemiho nás stála vedení. O tom posledním gólu se raději bavit ani nebudu. Kdybychom prohráli v prodloužení, rozhodně bych takhle vytočený nebyl. Mohli jsme mít velice cenný skalp. Prohru jsem čekal, ale ne takovýmhle způsobem, je to opravdu velká škoda. smajlik
 
AvatarTak slibně rozjetý zápas s tak silným soupeřem tak debilně ztratit, to je fakt k nasrání! Dostali jsme zase gól po rozehrávce na paty ve vlastním pásmu, zase jsme projebali dvougólové vedení... smajlik. Dvě třetiny jsme hráli dobře a možná jsme byli i lepší, jenže ve třetí jsme už nestíhali a vrcholem byl rozhodující gól minutu před koncem... Tampa ukázala, jak obrovský rozdíl je ve kvalitě jejího a našeho zakončení! Velká škoda, tady jsme minimálně bod mohli mít...
 
29.12.2018 22:08 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Juulsen sa zranil v zápase proti Belleville Senators.
 
AvatarZápas u kterého jsem po ránu málem zase usnul, tedy až na ten začátek. Jinak zase na druhou stranu poměrně slušně zvládnutý, přeci jen Cats mají solidní útok a hodně silných individualit, Nemo neměl až tolik práce a nemusel řešit závažné situace kromě posledních dvou minut.
Asi není nikomu moc co vytknout, snad již zmíněný Drouin. Benn podezřele dobrý, Mete skvělý, co ten nabruslí, kolik dobruslí a vyveze puků, skvělý match k Webymu. Výborná Danyho lajna, KK dvě tyče, ale pozitivum je, že pálí a nic nevymýšlí na rozdíl od Drouina a někdy i Domiho.

Caryho zranění nemá být nic vážného, spíš mohli rovnou říct, že je doma kvůli narození dcery, na tom přece není nic špatného, a při té příležitosti doléčí malé zranění. Schlemko na IR asi nikomu nechybí. Že byl povolán Alzner místo Juulsena mě sere, ale pokud ho míní CJ spíš nechat sedět na tribuně, tak to raději ať tam sedí Alzner a Noah hraje big minutes na farmě.
 
29.12.2018 13:57 | reagovat
newt | lukas.grygar@gmail.com
AvatarReakce na příspěvek:A přitom když se člověk podívá na bodování, tak 32b ve 38 zápasech, to si jen říkáš, kde ten by mohl být..
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, ten začátek byl z naší strany asi vůbec nejlepší pasáží zápasu a měli jsme tam přidat další gól. Nestalo se a pak velmi hloupými chybami jsme nabídli srovnání a najednou to bylo vše zase o jediném gólu. Naštěstí jsme ho dali my v přesilovce a pak ho potvrdili, což se ukázalo jako velmi důležité pro konečné 2 body - na konci jsme totiž měli \"z prdele kliku\", protože to tam za Niemim zvonilo a hořelo v brankovišti fakt hodně... Je to důležité vítězství, protože dnes se v Tampě asi moc očekávat nedá a v Dallasu to vypadá obdobně... Opět se musím pozastavit u Drouina - ten chlap je zralej na ránu, aby se už konečně probral, protože jsem už od něj strašně dlouho neviděl nějakou akci, která by se mu povedla, je absolutně neviditelný, téměř vše zazdí a dokáže dát góla jen do prázdné brány...smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Výhra rozhodně potěší, po pár minutách to mohlo být i víc než 2:0. Pak smolné srovnání a málem bylo vše pryč. Dopředu si myslím, že jsme nebyli zase tak špatní. Vzadu opět několikrát zmatek. Tentokrát zahrál dobře Benn, kéž by takto hrál pořád. Ke konci skvěle podržel Niemi, máme 3 výhry v řadě a ještě venku, kdo by to čekal...
 
29.12.2018 07:33 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarVýhra nad Panthers poteší a zahanbiť za nedali ani v Lavale. Záložný celok Habs zdolal vedúci tím celej ligy Charlotte Checkers 4:2. Brankár Connor LaCouvee v prvom štarte za Rocket vychytal víťazstvo. smajlik
 
28.12.2018 13:28 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJeště ohledně našich prospectů na WCJ. V týmu Ruska máme Romanova - přiznám se, že jsem o něm dodnes nic moc nevěděl. Zaujal mne až tím že byl vyhlášen hráčem zápasu. Vypadá to na slušného defenzivního beka. V 18 letech hraje stabilně v CSKA, letos 28 zápasu 0 bodů, ale 11 v /- ,což je u 18letého mezi dospělými super. Obecně jsou na něj názory, že je pro něj defenzivní hra primární věc. Tak uvidíme co z něj bude - a snad se ho nezbavíme v nějakém tradu, abychom posléze jako obvykle nebrečeli.
 
28.12.2018 08:22 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Jo - protože je zraněnej Schlemko, dále pak Price, Gallagher a Shaw prý z osobních důvodů...
 
27.12.2018 17:35 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarKája Alznerů povolán do 1.týmusmajlik smajlik smajlik smajlik
 
24.12.2018 12:47 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarKrásné svátky a v roce 2019 Stanley Cupsmajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlas, povedený zápas po dlouhé době, kdy jsme opravdu předváděli dobrý hokej proti silnému soupeři, ty výhry 5:2 nad slaboučkou Ottawou teď přeci jen musí stranou.
Mohli jsme si zápas pohlídat dříve kdybychom proměňovali více šancí, párkrát tam zívala prázdná brána, ale bylo potěšující vidět, že naše střely nejsou žádné propagační, naopak, bylo to tam hodně 1A šancí. Tušil jsem, že vyrovnáme, Dany překvapil hat trickem. Snad ho to trochu ofenzivně nakopne. Jinak pochvala Metemu, všimli jste si toho kvapíku v OT před Pauliho brankou? To byla mega rychlost. A konečně má normální TOI. Carey podržel, snad se stabilizuje top 4 Mete-Weber a Reilly-Petry.

Drouin mi dnes nepřišel tak hrozný, dvakrát mu tam puk přeskočil hůl v dobré pozici, to se stává. Podle mě měl jeden z těch lepších zápasů.

Vánoční video Habs je hodně dobré :-)
 
AvatarTaké všem fandům šťastné a veselé, v novém roce pevné zdraví a trošku radosti s Habs. Poslední zápas před pauzou se povedl, zaslouženě jsme vyhráli, šancí jsme měli více. Danault konečně zabral, tuto sezónu byl hodně za očekáváním. Drouin prostě není vůbec cítit na ledě, bludný kámen je oproti němu v centru dění. Uvidíme, co předvedeme po svátcích, snad nějaké body urveme a hlavně předvedeme podobný výkon jako dnes, to by bylo nejdůležitější...
 
23.12.2018 12:37 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:https://www.youtube.com/watch?v=N-vYXkHFajE&feature=youtu.be
celkom podarené video... smajlik
 
23.12.2018 12:25 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarHabs nám pripravili krásny vianočný darček, tak šťastné a veselé... smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:A jinak samozřejmě také všem fandům Habs přeju pohodové a příjemné prožití vánočních svátků.
 
AvatarZápas z naší strany asi nejpovedenější z několika posledních, ale pořád děláme dost zbytečných chyb, které nás teď málem stály jakékoliv body... Danault velmi dobrý večer, jeho první hattrick a hlavně ten první gól byla lahůdka! Pak sice zachrápal u vyrovnávacího gólu, ale vše vynahradil tím důrazem na brankovišti minutu a půl před koncem. Byronův vítězný gól byl už takovou třešničkou na dortu smajlik. Julien se během zápasu vrátil k tradičnímu sestavení útoků a ono to tentokrát sedělo, protože třeba Tatar hrál výborně proti svým bývalým, Lehkonen zpátky u Kotkaniemiho mi taky přišel živější než v první lajně. Takže opět jediný, kdo zůstal hodně za očekáváním, byl Drouin a to už je trochu na pováženou... smajlik.
 
AvatarTak v celku myslím zasloužené vítězství korunované dobrým týmovým výkonem. Měli jsme ale i velké štěstí, Vegas bylo hodně nebezpečné. Byli jsme ovšem podle mého názoru celkově lepším týmem a jak říkám, vítězství bylo rozhodně zasloužené. Co mě ale docela vytočilo byl vyrovnávací gól Vegas, tam k tomu naše obrana přistoupila trochu laxně a té dorážce se rozhodně dalo zabránit. Při gólu Vegas na 3:2, jakým způsobem se Pirri ocitl za naší obranou, to jsem opravdu nepobral. Danault mě hodně překvapil svým výkonem, protože se nedá říct, že by v téhle sezoně byl nějak výrazně vidět. Hattrick jsem od něj opravdu nečekal. Jinak tohle byl poslední zápas před vánocemi, tak vám všem přeji krásné prožití Vánočních svátků a šťastný nový rok a hodně radosti od Habs. smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Las Vegas Knights
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Savard je rozporuplna osobnost, veteran, oblíbený v kabine, ale ... | více
  • Jinak k tomu přirovnání Hutsona - ano, malinko připomíná ... | více
  • Hutson - minule první zápas a první bod, dnes ... | více
  • Výborně napsané Pardo, kloubouk dolů. Souhlasím se vším. Myslím, ... | více
  • Neřekl bych, že to byla nevydařená sezóna, spíš tato ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík