Montreal v Tampě bez gólu

17.02.2019, 08:19 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V tampské Amalie Areně vydržel bezbrankový stav až do 43. minuty, kdy se prosadil nejproduktivnější muž NHL Nikita Kučerov. Ani ne o minutu a půl později už to ale bylo 2:0 a Lightning nakonec zvítězili tříbrankovým rozdílem.

Branky a nahrávky: 43. Kučerov (Stamkos, Palát), 44. Gourde (B. Point, Kučerov), 57. T. Johnson (Stamkos, Palát)

A. Vasilevskij (TBL) - odchytal 59:49 minut, 20 zákroků, úspěšnost 100,0 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 34 zákroků, úspěšnost 91,9 %

1. Andrej Vasilevskij (TBL)?
2. Nikita Kučerov (TBL)
3. Yanni Gourde (TBL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTakže jsme posrali, co se dalo a tím trojzápasem jsme totálně znegovali tu hru a výsledky z předešlého týdne! Tímhle jsme udělali rozhodující krok z osmičky a nsledující 2 zápasy s Columbusem a Flyers to jen potvrdíme - oba jsou na tom momentálně herně víc v pohodě a miniáně jeden z nich půjde před nás. Ne, že by to letos bylo to nejhlavnější, to už jsem tu říkal několikrát, ale zase na druhou stranu, pokud to máme takhle rozehraný, jsou takovéhle zápasy jako na Floridě trestuhodné! Strašná spousta chyb, do toho se podojí Niemi, naše přesilovková nemohoucnost a výsledkem je lekce z produktivity od mužstva, které bychom prostě porazit měli...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak já si zase třeba myslím, že proti preds jsme předvedli mnohem lepší herní projev a šancí si vytvořili více. Jediný problém byl, že jsme si prostě vylámali zuby na Rinnemu. Na druhou stranu ten dobrý herní projev byl pouze ve druhé třetině, ale i tak si myslím, že to bylo lepší, co se vytvořených šancí týče. Tvůj názor ti ale neberu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nemám co dodat, velká škoda, rozhodně na špičkové týmy máme, ale musíme více skórovat a vyvarovat se vyloženým chybám, to oni hned trestají. Drouin bohužel dvě hrubice vedoucí ke gólům dva zápasy po sobě, to není moc dobrá vizitka. A taky v bráně nesmí stát Vasil, ten má spolu s Bishopem proti nám bilanci že by nás vychytal i s prstem v nose.

 
AvatarReakce na příspěvek:No tak hrozný to určitě nebylo, to zase nemůžu souhlasit - s Preds to bylo určitě horší a to celkově. A co jsi jako v přesilovkách jasně nejlepšího mužstva soutěže čekal...? Dostali jsme z ní sice jednoho góla, ale bránili jsme je velmi solidně na to, jak si to oni umí rychle dávat. Čtvrtá lajna v novém složení je zatím horší než ta stará a jsem moc zvědavej, za jak dlouho se to změní...
 
AvatarReakce na příspěvek:Naprosto nekoukatelný zápas, co se našeho herního projevu týče. Možná jsme v prvních dvou třetinách eliminovali jejich útočnou sílu, ale rozdíl v kvalitě obou týmů byl jednoznačně poznat. Nedá se říct, že bychom neměli šance, ale Tampa jich měla mnohem více a byla lepší ve všem. Jejich přesilovky jsou na rozdíl od těch našich pohledné a i když jsme je až na jednu dokázali ubránit, Tampa nás v nich neskutečně točila a mnohdy jsme nedokázali ani vyhodit. Ve třetí třetině se moje obavy naplnily, před zápasem jsem si říkal, že se nesmíme nechat vylučovat a i když to dlouho nevypadalo, nakonec jim to tam v té přesilovce spadlo. Čtvrtá lajna se zatím hledá a absolutně nehraje tak, jak jsem si představoval. Drouin mě opět vytočil stupidní rozehrávkou, po které jsme inkasovali. Tohle udělal ve druhém zápase po sobě, už mi začíná fakt srát. Lehkonen to samé, ten je tak neskutečně marný až je to do očí bijící. Dneska musíme cats porazit, ale procházka růžovým sadem to nebude.
 
AvatarTakticky velmi dobře zvládnutý zápas v prvních dvou třetinách, kdy jse dokázali eliminovat útočnou sílu Tampy a to dokonce i v přesilovce. Dali jsmei prvního góla a je obrovská škoda, i kvůli té individuální akci Gallaghera, že nakonec po přezkoumání videem nebyl uznaný pro předchozí ofsajd Kotkaniemiho, který si to na modré nepohlídal - jsem si jistý, že platit ten gól, vše by se odvíjelo trochu jinak... Ve třetí části už jsme přesilovku neubránili (po velmi přísném vyloučení Danaulta...) a chvíli nato po chybné rozehrávce Drouina to bylo o dva góly a nebylo už moc co řešit.
Škoda, sehráli jsme lepší zápas než v Nashvillu a i nějaké ty šance tam byly, bohužel jsme to nevydrželi po celé utkání. Čtvrtá lajna mi opět nijak neimponovala, není to vůbec žádný posun a takový Weise se připomněl až na konci úplně zbytečným faulem - do té doby jsem ani nevěděl, že hraje...smajlik. Nejsem zastáncem tohoto složení, nemá to šťávu a jsou strašně nepohybliví - musí tam přijít Peca nebo Hudon!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík