Neuvěřitelný obrat v Torontu!

06.10.2019, 08:55 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Druhý zápas sezóny odehrál Montreal opět venku, tentokrát na ledě velkého rivala - Toronta. Ještě do 46. minuty to nevypadalo dobře - Canadiens prohrávali 1:4. Jenže pak nastal neuvěřitelný obrat, kdy hosté vstřelili čtyři góly po sobě, tři z toho navíc při oslabení. Zápas poslal nakonec do prodloužení útočník Auston Matthews, na 5:5 vyrovnal v čase 58:45. V nájezdech zajistil úspěch Montrealu útočník Paul Byron.

Nejvíce bodů v tomto zápase zaznamenal Brendan Gallagher, který nasbíral tři body (1+2). Nejaktivnější hráč byl Shea Weber, který vystřelil na bránu hned osmkrát.

Branky a nahrávky: 6. Matthews (Rielly, Ceci), 16. Kerfoot (Moore), 22. Moore PPG (Michejev, Kerfoot), 46. Nylander PPG (Barrie, Kerfoot), 59. Matthews PPG (Barrie, Marner) - 2. Domi (Lehkonen, Gallagher), 46. Drouin SHG (Domi), 47. Gallagher SHG (Weber, Danault), 54. Petry TS, 56. Danault SHG (Gallagher, Weber), rozh. náj. Byron.

1. hvězda utkání: Brendan Gallagher (MTL) - 1+2, 7 střel na bránu
2. hvězda utkání: Paul Byron (MTL) - 0+0, rozhodující nájezd
3. hvězda utkání: Alexander Kerfoot (TOR) - 1+2, čas na ledě 15:21

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak to zase přeháníš, byli lepší po většinu zápasu, ale že by si nás tam vodili jako malé synky jak ty naznačuješ, je taky přehnané. A pozor, pokud jsi viděl jen sestřih Leafsnetu, ehm tedy Sportsnetu, tak ten je dost jednostranně zaměřený. I my měli tuny šancí. A Chyba Kapanena? Prostě chyba. I my je udělali a vedly ke golu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já to myslel tak, že to byl top zápas pro diváka. A ostantě i výsledkem, že byli herně lepší sere pes a na to se zapomene, ale obrat a už jen samotný fakt, že jsme Toronto v tak plné sestavě konečně porazili, je určitě úspěch, protože loni jsme s nima hořeli. A tu poslední Poehlingovu výhru moc neberu, to jim hvězdy seděly před PO. Ale vím kam míříš, to samozřejmě souhlasím smajlik

Defenceman Victor Mete played a solid game but, for the 122nd consecutive game, he failed to score a goal. That established a team record for futility as he moved past Mike Komisarek, who scored his first NHL goal in his 122nd game.
Ouch smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:To mně taky, s Torontem se mi náš výkon líbil až po snížení na rozdíl jediné branky. Do té doby jsme absolutně nevěděli čí jsme a nebýt toho nesmyslu ze strany Kapanena, kdo ví jak by to celé dopadlo.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak já tedy doufám, že za top zápas budu považovat ještě jiný...smajlik. Mně se tedy herně víc líbil ten náš výkon v Carolině...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak o tom se nemusíme bavit, jasně že je Toronto jinde, což místy hodně ukazovali, ale naštěstí to není jen o tom, zkrátka nás neuhlídali až do konce jak měli. A naopak bylo vidět jak jim dělá problém náš pohyb a agresivní napadání. Štěstí měli i oni, gól na 5:5 se taky odrazil od blokujícího Thompsona a to už měl Matthews jednoduché. No a Kapanen smajlik To jsem ještě nikdy neviděl, takový kolaps.
No nečekal bych, že předvedeme top zápas sezony už v tom druhém.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo ten pohled na naší PP byl hodně smutný, Hutchinson to měl hodně jednoduché a ještě Webymu ani jedna rána nesedla. Tohle už je ale totální kolaps trenérů, to je pořád dokola, to se nečumí na videa?
 
AvatarMrkl jsem až dnes a nestačil jsem ve třetí části zírat. Mít dva body po takovém obratu, velmi potěší. V první části po vyrovnání jsme opravdu nevěděli, kde nám hlava stojí. Za třetí část ovšem klobouk dolů. Vynikající Domi, Carey velmi dobře. Zase špatná přesilovka v prodloužení, stojatá a vše na Webera, jak lehce Toronto bránilo a přitom trojka neudělala skoro ani krok. První dva těžké zápasy a mít 3 body, super...
 
AvatarReakce na příspěvek:Výborný začátek, výborný konec, ale v mezidobí jsme herně dostávali strašně na prdel! Toronto jasně ukázalo sílu svého mužstva, byli hokejovější i rychlejší a důraznější v koncovce. Naši ale prokázali nezměrnou bojovnost, vůli a charakter, samozřejmě s notnou dávkou štětí a s přispěním stupidity Kapanena...smajlik.
Ten první gól nebyla chyba Fleuryho, ale Kulaka, který tam nesmyslně míchal puk do poslední chvíle, aby ho pak dal na obsazeného hráče smajlik. Kulakovi a Suzukimu se zápas vůbec nepovedl. Ale obrátit v Torontu z 1-4 na 5-4 a to za cca půlku třetí třetiny, to je fakt velká paráda!
 
AvatarDo nové sezony jsme tedy vkročili v tempu uragánu. Neskutečný zápas se sladkým koncem pro nás. Zápas byla taky velká škola pro Fleuryho a Suzukiho, oba Julien trochu odstavil po jejich chybách, což mu ale asi nejde vyčítat, ostatně se dalo čekat, že budou chybovat jako každý novic v lize. Věřím, že si více zahrají proti \"jednodušším\" soupeřům. Suzuki pak skončil ve čtvrté pětce, ale my potřebovali tlačit a taky se to podařilo. 3 goly v necelých pěti minutách, wow. Na druhou stranu mi dost vadí, jak CJ zatím moc nevyužívá KK. Nevím proč hraje Armia PP a KK a ne. Domi, Gally, Dany, opět Jo, Petry, Weby a samozřejmě Carey, velká pochvala a velké díky za perfektní polední zážitek, ty zhruba dvě hodiny špičkového hokeje utekly jako voda.

Jo a Míro, s tím Thompsonem jsem si samozřejmě předtím trochu zapřeháněl, ať tě trošku nadzvednu smajlik Ale i dnes hrál skvěle, zatím se mi nezdá, že by přes něj měl Peohling přejít.
 
AvatarWow What a comeback, no musím přiznat, že po gólu Nylandera bych na nás nevsadil ani cent. Měli jsme skvělý úvod do utkaní, ale po první inkasované brance jsme celkem odpadli. Měli jsme obrovský problém se vůbec dostat z vlastního obranného pásma a forcheckingu Toronta jsme absolutně nedokázali konkurovat. Náš přechod do útoku byl totálně bezmyšlenkovitý a kostrbatý a já už jsem se pomalu smiřoval s tím, že půjdu spát naprosto znechucený.
Vše se změnilo po našem snížení na rozdíl jediné branky, tam jsem náš tým absolutně nepoznal, vlilo nám to krev do žil a nutno říct, že nám hodně pomohla ta stupidita Kapanena. Poslaní Petryho na nájezd bylo pro mě trochu překvapením, ale on s tím neměl evidentně žádný problém.
Fantastický zápas odehrál Domi, ten se mi ze všech našich hráčů líbil asi nejvíce. Jinak Carey i přes pět inkasovaných gólů naprosto famózní, bez něj bychom to jen těžko dotáhli. Pro mě osobně opravdu nádherný zážitek.
 
06.10.2019 10:56 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Včera jsem si poprvé koupil čepici a šálu - fanouškovský suvenýry - montrealu. Ale že to bude mít takový voodoo účinek, pf, to jsem nečekal smajlik 3 góly v oslabení / Philip Danault a jeho další růst / konečně nájezdy pro Careyho ... nemám slov nádhera!

Drouin na PK? to byla klika.))
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík