Montreal přerušil sérii Washingtonu

16.11.2019, 07:52 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens triumfovali na hřišti Capitals a ukončili jejich šňůru na bodech, která trvala 13 zápasů. Hosté zabrali v prostřední části kdy si vypracovali vedení 0:4. Domáci dokázali už jen snížit, ale Tatar rozhodl o cenných bodech z hlavního města USA. Slovenský útočník Tomáš Tatar zapsal celkem čtyři kanadské body (1+3) a Danault tři body (1+2). Montreal přidal třetí úspěch v řadě.

Branky a nahrávky: 46. Ovečkin PPG (Carlson, Bäckström), 56. Kuzněcov (Wilson) - 27. Danault (Tatar, Gallagher), 30. Weber (Chiarot, Danault), 32. Weal (Thompson, Tatar), 35. Suzuki (Danault, Tatar), 58. Tatar ENG (Chiarot, Weber).

Ilja Samsonov (WSH) - odchytal 58:55, 35 zákroků, 4 og, %ús 89.7
Carey Price (MTL) - odchytal 60:00, 26 zákroků, 2 og, %ús 92.9

1. hvězda utkání: Phillip Danault (MTL) - 1+2, vhazování 60%
2. hvězda utkání: Tomáš Tatar (MTL) - 1+3, čas na ledě 13:47
3. hvězda utkání: Alex Ovečkin (WSH) - 1+0, 6 střel na bránu

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarŠílená třetí třetina. Rozhodčí se do toho pořádně vložili, prvně nevylučují za nic a pak za vše i za to, co vůbec faul není. Bereme bod, což je rozhodně málo, ale za výkon jsme si víc nezasloužili. Domi si to vynahradil za předchozích 19 zápasů. Rozhodla stupidita na konci druhé části, tohle se prostě nesmí stávat, darovat Devils branku líp už nešlo. Působili jsme strašně utahaně, přesto jsme to mohli a měli zvládnout. Za tento zápas si hráči od CJ hodně vyslechnou a je za co...
 
17.11.2019 03:51 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarVe 3 třetině Domi teda perlí, 6 trestných minut. Jinak rozhodčí tento zápas moc nezvládají.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nádherný gól, ale takto debilně vrátit 2x Devils do hry, WTF? Hlavně ten druhý gól je pořádně na nasrání při naší přesilovce, kdy už před tím namažeme soupeři do brejku. Inkasovali jsme nejvíce branek v posledních minutách. Nejdou nám vůbec nohy, je to utahaný. Devils mají sice hodně střel, ale taky hodně jich bylo vyloženě propagačních. Mohla být klidná poslední část, takto se budeme bát o body.
 
17.11.2019 02:33 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTYPYČO ! Tomu se říká první NHL gól. Fleury !

btw. Kinkaid v pulce zápasu 30 zákroků...to je hodně gumy pro brankáře.
 
AvatarReakce na příspěvek:Odehráli jsme sice výborný zápas, ale krotil bych hodně ten optimismus - stačí se třeba podívat na zápas s Flyers, kde to byla třeba úplná hrůza, i když jsme to dotáhli až do prodloužení... Kinkaida bych nezatracoval, zatím neměl moc možností své kvality pořádně ukázat a celkem mě to mrzí, protože při tom podpisu se jako jedno z prvních pozitiv uváděl fakt, že konečně je tu dvojka, která Priceovi uleví a ten pak může být na závěrečné boje na jaře (doufejme) v plné síle - a to se neděje... O všech čtyřech nebezpečných lajnách bych taky mluvil malinko rezervovaně...
 
16.11.2019 19:32 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Je to nádhera. Webby úžasnej, Carey má fakt skvělou techniku a i když to třeba není vidět na procentech a průměru, tak skoro nedělá chyby.

Tatar, Drouin a Gally letos opravdu mašiny...konečně máme opravdu 4 nebezpečné lajny a k tomu opravdu pořád slušný a nepoužitý talent pool :))

co předvádí Primeau v AHL je taky dost solidní. bergy si může mnou ruce, až na Radulova se skoro všechno obrací v jeho prospěch)) jen Kinkaid není úplně dobrá dvojka se mi zdá... klidně bych dal šanci Lindgrenovi, aby trochu zvýšil svou trejd value. Primeau ať chytá co nejvíc v AHL.

 
AvatarReakce na příspěvek:Takto by se mi formace moc líbily. Mete ale po brankách, které dal, hraje také výborně. Prostě teď nám to šlape, snad to dnes a dále vydrží...
 
AvatarSouhlas, Fleury a Chiarot zatím nejpříjemnější překvapení v defenzívě - u Fleuryho navíc k jeho klidu v rozehrávce (někdy tedy až moc smajlik) oceňuju jeho hru do těla, která je výborná! Mete i Kulak nebo Reilly jsou momentálně až za ním.
Budu se opakovat, ale Tatar musí zpátky k Danaultovi a Drouin k Domimu s Armiou - takhle to fungovalo nejlépe a nemá smysl to rozhazovat jen kvůli faulům Tatara nebo pokusům o vzkříšení Byrona! Až se uzdraví Kotkaniemi, klidně bych ho dal dohromady se Suzukim a Lehkonenem a čtvrtá je pak Weal(Byron)-Thompson-Cousins, časem určitě Poehling (za mě co nejdříve).
 
AvatarReakce na příspěvek:Čekal jsem vše, ale že takhle poměrně pohodově porazíme Caps doma, to teda ne smajlik . Taky jsem si moc zápas užil.
Weby je fakt blázen, ani se nedivím, že Samsonov uhnul hlavou u té střely. Takhle od mantinelu dát gól tímhle stylem to se jen tak nevidí, poklona.

Tuna byl u CJ na černé listině díky faulům, ale podle mě to už je zapomenuto a dal ho zpět k Suzukimu i po návratu Drouina, protože Tuna zkrátka boduje všude kde je smajlik Super zápas pro něj. Drouin je bohužel poslední zápasy trochu slabší jak tady vzpomínal Míra nedávno, vůbec to nelepí Maxovi a už vůbec ne Armymu. O Byronovi nemluvě, ten by netrefil moře z pláže jak říkával Jarda Jágr, je mi ho strašně líto, i přes pomoc CJ se ne a ne chytit. V tomhle je NHL neúprosná, s léty prověřenými hráči panuje určitá trpělivost, ale takhle to nepůjde do nekonečna a bohužel se asi lord dočká a Paulie opravdu bude sedět. Zvlášť teď, měl by hrát KK, Weala vyndat po takovém zápase nevím nevím, Suzuki je naprosto ready, takže za mě to je na Paulim, bohužel smajlik Jsem zvědav jak to CJ vyřeší, stejně jako brankoviště. Abychom to s Devils neposrali, s marnými týmy nám to moc nejde.
Škoda té (vzácné) Meteho hrubky, zbytečný druhý gol v naší síti, ale to je detail. Strašně se mi dlouho líbí Fleury, hraje neskutečně klidně a s přehledem, doufám, že se brzy prosadí i bodově.
 
AvatarSakra to byla jízda. Takto přejet doma Caps, klobouk dolů. O to důležitější bude dnes to potvrdit a myslím, že to bude o dost těžší než dnes. Tatar jede, už by ho mohl Julien omilostnit a dát ho do první formace. Weber asi umí s goole překladačem nebo česky:) Posledních x zápasů neskutečně a jeho branky, lahůdka. Takto si představuji správného kapitána. Pěkně si se Theo rozepsal o hráčích, nedá se nesouhlasit. Na Suzukim se mi hlavně líbí, jak jde nahoru, to jsem třeba postrádal loni a bohužel i letos na Kotkaniemim. Thompson a Chiarot, každý zápas skvěle udržená úroveň hry. Byron je zatím mimo, CJ se ho snaží nakopnout, ale prozatím to nejde. Moc jsem si zápas užil a snad to dnes kluci nepokazí...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Washington Capitals
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík