Vítězství v Pittsburghu

11.12.2019, 07:26 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens uspěli na hřišti Penguins a přidali třetí výhru z posledních čtyř zápasů.

Domácí sice vedli už ve třetí minutě 1:0, ale poté už to bylo režii Montrealu. Velkou pochvalu si zaslouží také brankář Carey Price, který z 34 střel inkasoval pouze jeden gól.

Branky a nahrávky: 3. Guentzel (Rust, Malkin) - 33. Tatar PPG (Gallagher, Danault), 37. Armia (Petry), 40. Weber (Lehkonen, Armia), 59. Gallagher ENG (Tatar, Weber).

Tristan Jarry (PIT) - odchytal 59:49, 22 zákroků, 3 og, %ús 88.0
Carey Price (MTL) - odchytal 60:00, 33 zákroků, 1 og, %ús 97.1

1. hvězda utkání: Carey Price (MTL) - 33 zákroků, %ús 97.1
2. hvězda utkání: Joel Armia (MTL) - 1+1, vítězný gól
3. hvězda utkání: Tristan Jarry (PIT) - 22 zákroků, %ús 88.0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Drouin si zlomil zápěstí a byl na operaci, návrat se očekává tuším někdy na konci ledna.
KK a Suzuki jsou NHL ready, Poehling možná ještě úplně ne, ale dnešním povoláním má další šanci ukázat svůj progres.

Hodně mě bavily góly proti Pens, Tunův gól a hlavně co tam předvedl Dany předtím? Wow, se štěstím, ale takhle vybojovat puk, klobouček. Army klasika, od puku ho odstavit leda bagrem smajlik A Webyho otočka by mi spíše seděla na jednoho černouška, který šel za něj do Nashvillu smajlik Tohle od něj asi čekal málokdo. A Gally čtvrtý zápas s gólem, to taky stojí za zmínku. Život je zase krásný po takovém zápase, ale jak tady bylo řečeno, tak to musíme potvrdit i s Ottawou a začít konečně zase pravidelně vyhrávat. Naše divize je neskutečně vyrovnaná.
 
11.12.2019 17:33 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarAno ano SC je jistota, porazili jsme Pens na jejich ledě!! smajlik

A teď vážně. Nečekaná, ale cenná výhra. Musíme to však potvrdit v následujících dvou zápasech. Naše divize je našlapaná - na třech bodech je 5 týmů. Pokud nás potká další série proher, tak na play-off můžeme zapomenout.

Btw co říkáte na vyhození kouče Dallasu? Nový trend? Že by se \"našlo\" něco na Julliena/Bergerona? smajlik
 
11.12.2019 16:43 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Je to taková škoda, že jsme přišli o Drouina, nevíte jak to s ním vypadá? je vidět, že v útoku máme prostě malej depth / myslel jsem si, že to bude jinak...ale je vidět, že ten tým je ještě moc mladej a KK, Suzuki a Poehling ještě potřebujou čas....

nicméně myslím, že se o PO porveme)

 
AvatarReakce na příspěvek:No v třetí třetině jsme neměli vůbec nic a jenom jsme spolehli na bránění a víceméně vyhazování puků...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale Pens nás nějak extra nemačkali a za mě to byl poctivý výkon. První třetina pomalejší z obou stran, ve druhé jsme byli jasně lepší a ve třetí výsledek dobře odbránili. Každopádně musíme nyní doma 2x vyhrát, jinak je tato výhra opravdu naprd...
 
AvatarReakce na příspěvek:Potvrdit to proti sens musíme, ale hlavně musíme potom porazit Detroit. To by bylo opravdu hodně smutné, kdyby tu jejich tragickou sérii ukončili zrovna s námi a ještě ke všemu u nás. Stát se to ale samozřejmě může.

Tak jsem se znovu podíval na ten gól pens a máš pravdu, že to Chiarot dostal hozený fakt jak psovi kost.
 
AvatarReakce na příspěvek:Vždyť to Chiarot dostal hozený jak psovi kost, s tím toho na modré pod tlakem moc neuděláš!
 
AvatarTak nás jedna hodně povedená třetina nasměrovala ke dvěma bodům - ostatní dvě, hlavně ta poslední, byly slabé a o to víc je to vítězství překvapující...smajlik. Price spolehlivý výkon, Armia jeho klasika a Weber gól jako ofenzivní mazák smajlik. Pokud ale tyhle body nepotvrdíme proti Ottawě, nemá to vlastně žádný význam...
 
AvatarPo chybě Chiarota jsme celkem brzy prohrávali a ačkoliv jsme z mého pohledu byli po většinu první třetiny aktivnějším týmem, do nějakých vyložených šancí jsme se moc nedostávali. To naštěstí platilo i o pens. Druhá třetina to už bylo jiné kafe a dívalo se na to z naší strany velice dobře, naprosto bez jakýchkoliv debat jsme byli lepším týmem a zcela zaslouženě otočili vývoj zápasu. Navíc všechny naše góly byly pohledné, hlavně ten Webyho. Ve třetí třetině sice pens dost kousali, ale Carey to zavřel a pohlídali jsme si to. Barber hrál celkem v pohodě, nemám mu co vyčítat. Peca je out, stejně nám toho moc nedává, ale zranění mu samozřejmě nepřeji, místo něj by tam mohl jít třeba Poehling. Podtrženo sečteno, opět velmi cenné body a myslím, že v následujících dvou zápasech máme velkou šanci na další.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík