Pittsburghem nedal Montrealu šanci bodovat

23.02.2024, 08:06 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Pittsburgh dokázal po dvou porážkách najít cestu k vítězství a v domácím prostředí si poradil s Montrealem. Rozdílovým hráčem byl v tomto duelu Tristan Jarry, který držel svůj tým nad vodou. Dva góly dokázal vstřelit Kris Letang. Za Montreal si připsal jedný čestný úspěch Matheson.

Branky a nahrávky
12. Letang (Malkin, D. O'Connor), 32. Rust (E. Karlsson, Crosby), 32. D. O'Connor (Puustinen, E. Karlsson), 59. Letang - 10. Matheson.

Statistika
Střely na bránu: 27 - 31 | Přesilová hra: 0/3 - 0/4 | Trestné minuty: 8 - 6

Kdo se postavil do brankoviště?
Tristan Jarry (PIT) - 30 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,8 %, odchytal 60:00
Cayden Primeau (MTL) - 23 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88,5 %, odchytal 59:11

Tři hvězdy utkání
1. Kris Letang (PIT) - 2+0
2. Drew O'Connor (PIT) - 1+1
3. Tristan Jarry (PIT) - 30 zákroků

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarParda: No, na rozdíl od tebe ale já o nikom netvrdím, že nemá žádné argumenty a umí jen kecat - naopak na tvé připomínky reaguju...smajlik.
 
27.02.2024 19:51 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarJá čekal Stanley Cup, jako každej rok. Po druhém zápase jsem si řekl, že to nebude tak jednoduchý, ale stále jsem očekával Stanley Cup.
 
AvatarJa to zobecnoval, proto jsem psal v mnoznem čísle. Ale to je jedno, ty zase neberes v potaz moje argumenty tak to se muzeme bavit donekonecna a každý ma svou pravdu.
 
AvatarParda: Sorry, ale už píšeš vyloženě lži - předně tu na nikoho nenadávám a nikoho nevyhazuju, jen jsem řekl svůj názor, stejně jako ty. A tvrdit, že umím jen nadávat a argumenty nikde, tak to jako neumíš číst? Myslím, že v těch mých příspěvcích jsem argumentů napsal celkem dost - to, že ty je nebereš v potaz, je věc jiná a není to má chyba...smajlik.
Theo: Má očekávání před začátkem sezóny byla asi taková, že se budeme plácat někde okolo divoké karty a pokusíme se o PO. Po zranění Dacha mně bylo jasné, že toho nedosáhneme, takže jsem spíš řešil, jestli se mi bude naše hra líbit a nebudeme dostávat nějaké nářezy smajlik. A sledoval jsem Slafkovského, Caufielda, Montembeulta a mladé obránce.
 
AvatarAno a ještě dodavam ze nam vsem preju uspesnou TDL, uvidime co mam KH připraví, shodneme se asi všichni na tom, ze vysokych picku mame dost a nejaky by se hodil vymenit za hotového hráče.
 
27.02.2024 09:04 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarTo je panečku počteníčko. Zeptám se i Míry i Frankieho. Jaké bylo vaše reálné očekávání od sezony 23/24 před sezonou a jaké po druhém zápase, kdy se zranil pro ofenzivu druhý nejdůležitější útočník týmu?

Opět bych doporučil poslech NHL Fokus podcastu a ať si jen nepřihřívám polivčičku, tak je to řada skvělých (lepších) ze zámoří. Vážně to pomůže v reálné orientaci při přestavbě.

24/25 už na ten tým budu koukat přísnějším okem. 25/26 chci real tažení. To je realita totálního rebuildu. Hezký týden a TOP3 prospekt útočníka na draftu 2024. Děkuji :)
 
AvatarKdyz to je s vama těžké, nadavat ano, ale argumenty k tomu nemate tak to je pak fakt tezke se bavit, ale ok, mate to nastavene jinak, tak buďte nasrani kdyz vas to baví se na to takto divat :-) treba vam dam za dva tri roky za pravdu a budu tady prvni vyhazovat KH a MSL, vubec nerikam ze se to nemuze stat a ze zrovna oni maji na to nas zase privezt zpět mezi elitu NHL, ale ja jim ten cas na to se predvest dam a ted jim verim.
 
26.02.2024 19:38 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarPlzeň hraje od roku 2008 v hale (první hokejbalová v ČR), do té doby hrála na Štruncáku (hned vedle fotbalovýho stadionu), stejně jako Litice (ty tam hrají dodnes).

Jinak pokračuj v těhle kecech \"jen se trochu zamysli co píšes a hlavne to chce trochu uvažovat v souvislostech.\" To vůbec nevzbuzuje pocit, že jsem idiot a ty nejchytřejší... Prostě mám na věc již vypsaný názor, víc už to komentovat nebudu. S NEprogresem a NEkoučováním jsem prostě nespokojen.
 
AvatarPořád dokola, tak to necháme...smajlik. Ano hrajeme s tím co máme a to jsme nějakým způsobem získali - jestli to provedl Petr nebo Pavel je mi úplně jedno...
 
AvatarNo mimo to neni, kdyz si je management KH z většiny nevybral a podedil je po MB. Navic jsme ve verejne priznanem rebuildu a vy tady prcate management, trenera a ja nevim koho všeho za výsledky, kdyz by mel mit v rebuildu alespoň par let imunitu. Navic opakuji podesate, podle tebe na to maji, opakuji otazku, s kym to chces hrat? Ja taky doufal ve vic v září, ale s formou se moc nikdo nepotkal, do toho zase plno zranenych, i kdyz RHP nebo Dvorak toho taky moc nepredvedli, kdyz uz hrali, proste rok zklamáni, cest vyjimkam a první lajně.
Michal- ja jsem nerekl nikde, ze nekdo od nas nema na NHL, ale nemame elitni brankare a obrance zatim a nemame elitni bottom 6 utok, tak to proste je.
 
AvatarParda: Dáváš to do jiných souvislostí, napsal jsem, že je trochu mimo říkat, s kým to jako máme hrát, když jsme si ty hráče vybrali sami - to je celé a myslím, že to dává smysl, ne...smajlik?
 
AvatarPardo - Já se jen vrátím k tomu, jak jsi tady něco říkal o kombinační hře. Frankie si tady totiž stěžoval, že jen nahazujeme a snažíme se puk dojet a nejsme schopní se do útoku normálně prokombinovat. Ty jsi řekl něco v tom smyslu, že naše bottom six na jiný způsob hry nemá. Pokud nemájí na kombinační hru, tak asi bohužel nemají co dělat v NHL. Nevím co jiného k tomu říct.
 
AvatarMiro, ted ctu jeste tebe u starsiho clanku, co je mimo, chtit po nasi bottom 6 vetsi kvalitu? Vždyť ty zapasy sledujes, ta kvalita tam prostě není a s tim se proste neda ani o PO zapojovat, natoz chtit neco vic proboha. Ty to nevidis? Pearson a Gally jsou bohuzel uz jen pasazeri i pres veskerou snahu, Anderson velky spatny, Ylonen zklamání, co tam cekas? A ze za to chces jebat Hughese, protoze si ty hrace on vybral? No to nemas pravdu, jsme zpet u nutnosti rozlišit rebuild eru KH a eru MB.
Abyste nerekli, ze vas tady davam jine tymy co jsou na tom hůř tak se podivej na tym jako ke treba Devils, jejich kvalita a talent je jina galaxie nez u nas a stejne si PO asi nezahrajou, Detroit, jak dlouho hrali tuzku nez konečně nasli tu správnou kombinaci a snad si to PO letos zahrajou. A kolik to bylo prosuckovanych let? Mraky. Ja doufam ze tohle nebude nas pripad a my svetlo na konci tunelu uvidíme rychleji ale letos ani pristi rok to určitě nebude.
 
AvatarNebuď vztahovacny jak baba :-) nerekl jsem ze se nemuzes vyjadrovat, jen se trochu zamysli co píšes a hlavne to chce trochu uvažovat v souvislostech. Ted možná blbost, ale ty jsi nedelal chyby když jsi hral hokejbal? Jasne, ty jsi to hral jen pro svuj pocit jako amater a nasi kluci jsou velice dobre placení profici, ti nejlepší z nejlepších hrajici nejlepší ligu, ale ten princip je stejný, sere je to stejne jako tebe, sere to MSL, ale musime pracovat s tim co mame, doufat ze za A budou lepší s přibývajícími zkušenosti a nebo a budou lepsi neu souperi a nebo za B nebudou a nahradí je snad někdo jiny a lepsi koho vymenime, draftujeme a nebo snad uz nekde v nasem prospect poolu existuje.
A ze vas obtezuje prohravat a nevidět posun? Me taky, ale vyhazovat trenera to nespravi a mit nereálné pozadavky taky ne, chce to trpělivost a opravdu celemu Hughesovu managementu dat alespoň tech pet let.

A v tom hokejbalu jsme se asi fakt minuli, v Plzni jsem byl jako dvojka v extralize muzu jednou na tripu, druhy den v Mostu, takze taky cely vikend v prdeli. Ale uz si ani nebyvavuju vase hřiště, v Mostu je kryte, to vim, ale ted si vybavuju, neni pod kopcem?myslím že jsme se sli rozbehat a nadavali :-)
 
24.02.2024 17:25 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarA jinak naprostej souhlas s Mírou, vidím to stejně a psal mi z duše.
 
24.02.2024 07:43 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarProtože to ve mně evokuje to, že k tomu vlastně nemůžu nic říkat, když jsem to nikdy nehrál... Hele asi jsme se nestřetli. Já hrál většinou soutěže tady na Plzeňsku - Rebels Plzeň, Fireball 99 Plzeň a Plzeň-Litice. V letech od 2013 do covidu jsem hrál i 1.nhbl za Litice nebo Plzeň (v Opavě jsem hrál myslím 2x, ale v pozdějších letech než 2011). To byly celodenní výlety, jednou nám v noci dokonce zdechla lokomotiva u Berouna, tak jsem se vrátili až asi v půl čtvrtý ráno v pondělí :-) Od covidu už jen soutěže na Plzeňsku.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík