Montreal prohrál s Detroitem v prodloužení

16.04.2024, 08:04 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Red Wings se ve velice důležitém utkání dlouho trápili a Montreal toho dokonale využíval. Canadiens vedli na začátku 36. minuty již 4:1 a s Detroitem to vypadalo hodně špatně. Red Wings se nicméně dokázali vrátit do hry a při závěrečné hře bez brankáře zachránil sezónu domácího celku Lucas Raymond, který poslal zápas do prodloužení. V něm se přihlásil o slovo podruhé a vystřelil Detroitu vítězství, které ho nadále drží ve hře o play-off.

Branky a nahrávky
9. Compher (DeBrincat, Chiarot), 36. Compher (Perron, P. Kane), 51. DeBrincat (Gostisbehere, Määttä), 59. Raymond (Perron, Gostisbehere), 65. Raymond (Larkin, Gostisbehere) - 5. Gallagher (Hutson, Savard), 7. J. Barron (Jos. Anderson, J. Evans), 26. Harvey-Pinard (J. Evans, Kovacevic), 36. Gallagher (J. Evans).

Statistika
Střely na bránu: 35 - 21 | Přesilová hra: 0/1 - 0/0 | Trestné minuty: 0 - 2

Kdo se postavil do brankoviště?
Alex Lyon (DET) - 17 zákroků, 4 OG, úspěšnost 81,0 %, odchytal 63:32
Samuel Montembeault (MTL) - 30 zákroků, 5 OG, úspěšnost 85,7 %, odchytal 64:35

Tři hvězdy utkání
1. Lucas Raymond (DET) - 2+0
2. J. T. Compher (DET) - 2+0
3. Alex DeBrincat (DET) - 1+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarParda: Hutsona já osobně jen tak hanit nebudu, protože už jsem se na něj těšil před začátkem letošní sezóny a bude u mě mít určitě solidní dobu hájení...smajlik.
 
AvatarSamozřejmě Kovacevicsmajlik smajlik
 
AvatarTakhle laxní přístup ke zbytku zápasu za stavu 4:1 jsme si rozhodně mohli odpustit. Dalo se čekat, že Detroit bude aktivnější a bude mnohem více bojovat, ale darovali jsme jim to jak na zlatém podnose. I když nám o nic nejde, dost mě to vytočilo. Hutson je z jiného světa, Rychlý, vypadá takticky velice vyspěle a výborně čte hru. Snad nám roste další elitní bek. Můžeme mít v budoucnu jednu z nejlepších obran v celé lize. Mně se hodně líbí i Kovačevič, který je za mě trochu nedoceněný.
 
AvatarČekal bych, že si tady někdo rýpne do Hutsonovy - a že byl u nějakých golů, včetně OT wineru, ale za mě perfektní výkon, pohyb má skvělý, vylepší fyzičnost, dostane taky víc do hlavy co si na tomto levelu dovolit může a co ne a bude to nádhera. Povolán byl i Mailloux, tak snad dnes bude i on v sestavě.
Výsledek neřeším, prohry jsou spíše pro nás lepší, ale pustit 4:1 není ideální, ale co už smajlik
Chystáte se někdo na MS? Potvrzený je zatím CC v Ostravě, to mátě všichni asi z ruky, já se snad na něj dostanu, uvidím ještě.
 
AvatarHutson první zápas a první bod v NHL...smajlik. Ten jeho pohyb na ledě je vynikající, jen mě trochu děsí ta jeho vyhublá postava, s tím by asi dlouhodobě v téhle soutěži fungovat nemohl - zvláště pak na postu obránce. Až nabere ještě nějakou svalovou hmotu, bude to top bek! Jinak k zápasu - sice nám už dlouho o nic nejde, ale vést zase o 3 góly a prohrát... smajlik. Detroit utekl hrobníkovi z lopaty a pořád jsou ve hře o osmičku.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík