Red Wings si z Montrealu vezou výhru v prodloužení

27.01.2023, 08:23 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hokejisté Detroitu byli na ledě Montrealu lepším týmem, své převahy ale nedokázali využít a na vítězství se pořádně nadřeli.

Detroit šel vždy do vedení ale Montreal vždy za nedlouho dokázal odpovědet a stav srovnat. Konkrétně na branku Rasmuseena odpověděl Pezzetta, na Beggrena Harvey-Pinard a na gól Sundqvista opět Harvey-Pinard.

Duel tak nakonec dospěl až do prodloužení, ve kterém rozhodl Robby Fabbri.

Branky a nahrávky
6. Pezzetta (Harvey-Pinard, Belzile), 27. Harvey-Pinard (Dach, Savard), 39. Harvey-Pinard (Pezzetta, Belzile) - 4. Rasmussen, 24. Berggren (Larkin, Seider), 34. Sundqvist (Kubalík, Seider), 63. Fabbri (Rasmussen, Seider).

Statistika
Střely na bránu: 23 - 42 | Přesilová hra: 0/2 - 1/2 | Trestné minuty: 9 - 9

Kdo se postavil do brankoviště?
Jake Allen (MTL) - 38 zákroků, 4 OG, úspěšnost 90,5 %, odchytal 62:36
Ville Husso (DET) - 20 zákroků, 3 OG, úspěšnost 87,0 %, odchytal 62:36

Tři hvězdy utkání
1. Rafaël Harvey-Pinard (MTL) - 2+1
2. Alex Belzile (MTL) - 0+2
3. Moritz Seider (DET) - 0+3

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPěkný zápas s velice sympatickým výkonem od nás a souhlasím, že Matheson konečně ukázal své lepší stránky smajlik. Harvey-Pinard, pokud mu tahle snaha vydrží, měl by rozhodně být stabilním členem prvního mužstva a to bez debat! Svůj vysoký standard opět potvrdil Dach, za mě náš nejlepší hráč minimálně posledního měsíce a mám z něj radost. Konečně se po dlouhé odmlce trefil Suzuki, hezký gól přidal mladý Barron, za což jsem taky rád.
 
AvatarU RHP se to pomalu stává takovou klasikou.smajlik smajlik
 
AvatarCelkem solidní výkon a asi zasloužené dva body. Vynikající zápas dnes odehráli Matheson Harvey-Pinard.
 
AvatarJo Dadonovův příchod do teď nechápu, naštěstí se jeho i Drouina zbavíme když ne v březnu, tak v létě na dobro.
Co říkáte na zranění Maxe Pacciorettyho? Chudák, pořád elitní střelec s šílenými čísly a morduje ho zdraví. Obnovené zranění achilovky snad i ohrožuje jeho kariéru a přitom jsem mu tak držel palce v Carolině. Velká škoda.
 
AvatarJá vždy mrknu další den, ale nevydržím většinou celý zápas, nejsem takový masochista jak Míra... Doufám, že aspoň dva starci půjdou pryč a do konce sezony budou hrát podobní jako je Harvey-Pinard, kdy jindy je zkoušet. Dadonov to byl omyl už od příchodu a bohužel jen tak nezmizí. Drouin ten u nás bude taktéž pořád, jde o to, kolik toho se svým chatrným zdravím nahraje. Armia ať zůstane...
 
AvatarJo ten poslední zápas byl hezky nahoru dolů a pak to rozhodl Tkachuk dost se štěsím o brusli tečujicího beka.
Mám to stejně s veterány, Armiovi bych asi ještě šanci dal, podle mě půjde nahoru až půjde nahoru celý tým. A u něj se hodí i další aspekty hry, které nejdou vidět na bodech. Drouin a Dadonov jsou jasní, kdo by chtěl někdejší ofenzivní hvězdičku Drouina, který ještě nedal gól letos.
Máme bye week, takže další Habs hockey nás čeká až další víkend v odpoledním B2B, tak si od těch porážek zatím můžeme chvíli odfrknout.
 
AvatarTak já se dívám vždy druhý den, jsem masochista a chci si to protrpět...smajlik. Poslední zápas se mi celkem líbil, nebyla to nuda, jen tedy ten nezvládnutý konec to pokazil. Jinak souhlas, dostáváme laciné góly a to se navíc mohou gólmani přetrhnout - viz naposledy ten famózní zákrok Allena lapačkou někdy ve druhé třetině... Myslím si, že Hoffmana dokážeme udat, Edmundsona nejspíš taky a určitě by byl i zájem o Savarda, ale tam to asi nehrozí. Drouin, Dadonov nám určitě zůstanou, u Armii nevím, zda bych chtěl, aby zůstal či ne...
 
01.02.2023 18:52 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHarvey-Pinard oleeee... Proč takovýhle nehrajou a crcáme se s kašparama? :-) Defenziva hrozná, takový komický góly co dostáváme, viz ten druhej třeba... Ach jo.
 
AvatarTak co, dívá se na to ještě někdo? smajlik Já moc ne, naposled v neděli s Ottawou, kde jsme to po slibném začátku totál prosrali, ale to se dá čekat. Včera zas, místo do OT se šlo leda do řiti :D
RHP se hezky chytl, snad v tom bude pokračovat a vybojuje si místo. Jen bude teda boj se zbavit těch našich veteránů, podle mě půjde možná Edmundson, pokud nebude furt zraněný.

Super trade předvedli Isles, jsem rád, že posilují soupeři Floridy v boji o wild card a taky věřím Isles, že by mohli hodně potrápit Boston v prvním kole.
 
AvatarJo, ale na druhou stranu náš gól na 2:2 byl také neregulérní. Raymond před ním dostal pořádně do obličeje, ale akce to byla hezká.
 
27.01.2023 16:04 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarAť už tyhle vošklivý dresy někam zamknou :-) Vyhráli jsme v nich vůbec? Dle mě 3.gol DRW zase neregulérní, fakt tohle posuzování \"bránění brankáři\" moc nechápu. Hokej asi celkem zajimavej, škoda že jsme nevyužili tu mega šanci těsně před koncem. Harvey-Pinard asi zastoupí Caufielda :-)
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík