V Minnesotě to Montrealu jednoduše nejde... prohráli 3:4

21.10.2019, 06:56 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V Minnesotě se hrál vyrovnaný zápas, na body dosáhli ale jen domáci. Canadiens sice na začátku třetí třetiny díky Danaulta vedli, ale Wilds dokázali zápas otočit. Vítěznou branku vstřelil Zach Parise v čase 52:54.

Branky a nahrávky: 9. Zucker (Koivu, Suter), 40. Foligno (Staal), 49. Hunt (Dumba, Greenway), 53. Parise (Zucker, Koivu) - 23. Tatar (Petry, Domi), 24. Danault (Byron), 44. Danault (Gallagher).

D. Dubnyk (MIN) - odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 90,9 %
K. Kinkaid (MTL) - odchytal 58:24 minut, 29 zákroků, úspěšnost 87,9 %

1. hvězda utkání - Jason Zucker (MIN)
2. hvězda utkání - Zach Parise (MIN)
3. hvězda utkání - Brad Hunt (MIN)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Já si sice nemyslím, že bychom byli úplně marní při hře 5 na 5, tam jsme možná byli v první a třetí třetině lepší. Musím ovšem souhlasit s tím, že druhá třetina strašný, to jsme po třetím inkasovaném gólů nebyli schopní dát si snad jedinou normální přihrávku a vytvořit si tlak v pásmu. Snad potom jen ta přesilovka na konci stála za zmínku. Potvrdilo se bohužel to, co tady bylo zmíněnou už několikrát, Oslabení bráníme Katastrofálním způsobem. Oni jsi tam úplně v pohodě kombinovali v našem pásmu a my ten puk prostě ne a ne vyhodit a jejich efektivita v přesilovkách byla de facto rozhodujícím faktorem celého zápasu. Když se konečně naučíme pohledně hrát přesilovky tak zase neumíme normálně bránit oslabení. vyřešíme alespoň trochu jeden problém a následně je tady hned další, s tímhle vážně v tom PO nikdy nebudeme. Šancí jsme měli dost to se nám upřít nedá, ale koncovka jako už tradičně vázla. Tímhle stylem nemáme ani na Leafs, kteří zatím také nehrají nic moc.

BTW nechápu, proč CJ kromě první lajny ostatní 3 lajny úplně překopal, to mi prostě hlava nebere.
 
AvatarReakce na příspěvek:Strašný zápas, druhá třetina byla fakt jen pro otrlé a hodně lituju, že jsem tentokrát zůstal v noci vzhůru! Tam nebylo vůbec nic, jen plácaná. Oni hráli chytře a v pásmu byli nebezpeční a hlavně efektivní - naše bránění před gólmanem je k smíchu, o oslabeních ani nemluvě! Ve třetí snaha sice byla, ale že bychom si vynutili nějaký tlak, o tom nemůže být vůbec řeč... Alespoň se mi líbí Fleury se svou fyzickou hrou, super!
Jestli takhle hodláme pokračovat dál, tak už můžeme začít střádat plány na to, koho při trade deadline někam pustit...
 
AvatarZ takového tragéda jako je Dell uděláme hvězdu, to snad není normální. A křeč proti SJ trvá, na ně neumíme ať už hrají v jakémkoliv složení. V sobotu si snad zlepšíme chuť.
 
AvatarNezastírám, že Lehkonen patří dlouhodobě k mým oblíbenějším hráčům a to hlavně díky jeho bojovnosti a vůbec stylu jeho hry - i když tu určitě uslyším, že on a bojovnost nejdou dohromady... Má už druhou sezónu trochu pech v koncovce, ale je to prostě pracant a takticky vyspělý hokejista. Byrona jsem vyloženě miloval pro jeho obrovskou bruslařskou rychlost, s níž si pak poradil s kdekým - letos to je zatím ale celkově bída a mohu jen doufat, že se probudí ke svým lepším výkonům.
Tak jako tak, ani u jednoho z nich nemůžu říct, že by to bylo vyloženě nějaké fiasko, kvůli kterému by měli být třeba vyměněni...
 
AvatarReakce na příspěvek:Celou letošní sezonu je tragický, těm devíti zápasům říkáš celá letošní sezona? smajlik
Lehkonen je nadprůměrně kvalitní hráč do třetí lajny, že u nás hraje lajnu druhou není jeho vina. CJ mu věří, což asi taky o něčem svědčí, ne? A já ti garantuju, že by si Lehkonen zahrál třetí lajnu v Tampě, SJ, Vegas, zkrátka v každém kvalitním týmu.
Zkrátka jsi totálně, ale totálně mimo.
 
AvatarReakce na příspěvek:Meleš tady naprostý nesmysly, jak proboha můžeš říct, že Lehkonen je podprůměrný hráč, když jako 3rd liner za poslední 3 sezony dal 18,12 a 11 gólů. To je podle tebe podprůměrný hráč? Na tohle už tě tady jednou upozorňoval Parda a já tě na to velmi rád upozorňuji znovu. Hlavně , že když jsme tady všichni loni kritizovali tragickou hru Drouina, přesvědčoval jsi nás všechny o tom, že nemáme pravdu. Teď když tady nesmyslně považuje Lehkonena s Byronem za podprůměrné hráče a někdo na to má jiný názor, můžeš se hned podělat. A můžeš mě přesvědčovat dál, já si stejně budu pořád stát za svým názorem.

Přeji ti hezký den.
 
23.10.2019 11:49 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarBože to je jak do dubu. Nikdo tady netvrdí že byl Byron loni tragickej - jen ke konci sezony a celou letošní. Lehkonen je podprumerny hrac do 3 lajny. Podivejte se jakou maji 3 lajnu tymy kterym se chceme rovnat. Dokud nebude kvalita nebudou vysledky takhle je to jednoduche. A davat nekomu fleka za zasluhy je utopie. To radsi at je tam Poehling nebo jsme meli podepsat na rok Boyla apod.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, takže tím mi chceš říct, že za naše dvě poslední neúčasti v PO Můžou nejvíc Byron s Lehkonenem, nebo dokonce pouze Byron s Lehkonenem jo?

BTW neraduj se, protože na tvá slova určitě nedojde.

 
23.10.2019 09:07 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarNovinky: Babcocka prý dělí po dnešku od odvolání jedna prohra do konce měsíce.

Byron už trénuje ve 4 lajně a já doufám, že až bude Armia zdravý dojde na má slova.
 
22.10.2019 18:14 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Nikdy. Ty pochop že na jejich místa potřebujeme kvalitu - jinak nebudeme nikdy v PO nebo dokonce contender. To zas konečně pochopte vy. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přestaň to prosím nesmyslně omílat pořád dokola, už je to fakt trapný. Kdy už si konečně uvědomíš, že Byrona s Lehkonenem v našem týmu prostě potřebujeme?
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo to je vlastně taky pravda smajlik
Paulie B bohužel zatím ofenzivně je špatný, ale já nemám ve zvyku odstřelit hráče po pár zápasech, když vím, že ten hokej hrát umí. Podle mě se musí chytit, dát nějakou haluz a pak už to půjde. A CJ mu věří, myslím si, že ho hned tak neposadí. Útočně mu to nelepí, ale ve středu pole a ve vlastní třetině je pořád spolehlivý. Jeho faul byla ale jasná chyba, o tom žádná.
 
AvatarReakce na příspěvek:No upřímně - o štěstí byly spíš naše oba góly Danaulta než jejich...smajlik. A je pravda, že Byron je zatím dost marný, včera navíc úplně debilně fauloval v útočném pásmu a dostali jsme z toho vyrovnávací gól. Z Minnesoty jsme měli alespoň 1 bod přivézt po tom průběhu, když jsme to dokázali otočit...
 
Avatarzápas jsme viděl jen z prodlouženého sestřihu, ale jsou to trochu zbytečně ztracené body. Obranu bych pokáral hlavně za vyrovnávací gól na 2:2, kdy se v závěru druhé třetiny v útočném pásmu všech pět hráčů soustředilo pouze na hráče s pukem u mantinelu a za nimi zůstal hráč naprosto bez dozoru, tam ho měl jednoznačně někdo pohlídat, ještě k tomu se ta přihrávka debilně odrazí od brusle Petryho.

No nevím, jestli je úplně dobré za vítězný gól Kinkaida vinit, protože to byla docela rychlá přihrávka a navíc dost dobře trefené nad jeho rameno.

Velká škoda, teď nás čekají dva hodně těžké domácí zápasy, tak snad nějaké body vydolujeme.
 
21.10.2019 10:47 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarDneska skvělý podpis Florida.
Boyle za 934tis. je zadarmo, posila do 3 lajny jako dělaná a hráč do PO.
 
21.10.2019 09:12 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarŠkoda no, mohli jsme si po hodně dlouhé době připsat nějaký win streak, to je podle mne to co nám chybělo i loni do PO nějaká serie výher se u nás téměř nikdy nekoná. A budu se opakovat jako římský senátor na závěr proslovu...Každopádně si myslím, že Kartágo by mělo být zničeno. Tak i já opakuji Byron na tribunu/trade.
 
AvatarTo je k zlosti, když už nám začíná fungovat PP, tak hoříme v PK. Góly Minny byly hodně o štěstí, ale i z větší energie, my měli v sobě třetí zápas za čtyři dny, kdežto oni od čtvrtku stáli. Navíc jsou dole a tenhle zápas museli vyhrát a jelikož to nejsou žádní nazdárci, tak to zvládli. Velká škoda, i přesto všechno jsme na body měli, ale i tak jsou dva body z víkendového B2B za mě ok.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Minnesota Wild
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík