V St. Louis výhra až po nájezdech

17.11.2008, 12:00 | Reportáž ze zápasu |  redakce
 

Tak máme za sebou další mač, který nás stál málem zdraví. Montreal nás poslední dobou pěkně napíná. Alespoň, že to dnes v noci dobře dopadlo. Dlouho to ale vypadalo v aréně St. Louis všelijak. První branku dali domácí Bluesmani již po třech minutách. Šťastným střelcem se stal Steve Regier. Byla to vlastně trochu nešťastná branka. Po vhazování před Pricem se puk dostal k Janssenovi na modrou, ten vypálil a kotouč pak těsně před naším brankářem tečoval právě Regier. Další branka padla až v prostřední části. Díkybohu, do sítě Mannyho Legaceho. Svou výjimečnost při ní předvedl Andrei Kostitsyn. U Priceho si "vyzvedl" puk, prokličkoval se až na druhou stranu ledu a tam zakončil svou akci bekhendovým gólem. Situace oku lahodící. Domácí se však nevzdali a ve třetí třetině se při přesilovce prosadil znovu prosadil Regier. Perron projel po pravé straně hřiště jako blesk a doslova naservíroval přihrávku Regierovi. Na 2:2 srovnával čtyři minuty před konce základní hrací doby Lang. V následném prodloužení branka nepadla, a tak přišly na řadu samostatné nájezdy. Rozhodující nájezd a zároveň jistotu dvou bodů pro Montreal vykonal Kovalev. Vzhledem k průběhu předchozích zápasů, můžeme být rádi, že samostatné nájezdy dopadly tak, jak dopadly. Nejvíc mrzí, že Pleky má dost šancí a málokteré využije. Třeba v tomto zápase hned asi po dvou minutách. Snad mu konečně začne přát štěstíčko.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak v Caroline se zatim hraje podle me pekny utocny hokej. Carolina je podle predpokladu jako domaci tym drobet lepsi, ale zatim bez goloveho efektu. Akorat presilovka Caroliny byla hruzna - tam gol visel ve vzduchu. Tak se to ma hrat... Jsem zvedavy co predvedou v presilovce habs. Snad neco velice podobneho... ale mam obavy ze ne. GO HABS
 
AvatarSouhlasím, hokej to není špatný, Carolina se dostala na koně díky přesilovce opět za neexistující faul, Kosticyn se hráče jen lehce dotknul hokejkou a je pískáno hákování... Moc tomu nerozumím, když některé ostré zákroky u mantinelu (ne v tomto zápase) se naopak pouští. Ale ten poměr střel 18-8 je hrozivý!
 
AvatarJo vidis ten faul jsem chtel taky zminit. To bylo opravdu trapne vzhledem jak se to tam u mantinelu zezadu pak rezalo (z obou stran) Holt ti rozhodci by fakt potrebovali brejle. Takovy letmy dotek hokejkou je faul, ale ze tam nekdo zajede zezadu hokejkou kdovi kde :-) to je v poradku - na obou stranach... O pomeru strel to neni. Polovina jich bylo z nepripravenych pozic z dalky kde price mel krasny vyhled
 
AvatarTak tenhle zapas musi bavit. Ted se to jeste vic rozjelo. Lang ukazal ze to na ranim treninku dobre natrenovali :-) ale tech presilovek bylo celkem dost - skoda te 4na3 - to chtelo gol :-( Jinak hracum s jmenem Ruutu by meli automaticky davat voditko a nahubek:-)
 
AvatarTak jedna přesilovková akce nám vyšla, jinak je to opět tragédie, kde jsou ty zlaté loňské časy, kdy jsme si to dokázali dát z první a kombinace byly rychlé a hlavně přesné... U nás se teď snad nenajde hráč, který by byl schopný pořádně vystřelit "z voleje". Nakonec jsme mohli dostat gól při naší 5 na 3! To nesmyslné vylučování pokračuje a to na obou stranách, úplně stejný zákrok jako Kosticyn v první předvedl Lang teď a znovu šel ven... Na druhé straně tam leží hráč Caroliny na Priceovi a hokejkou mu masíruje záda a rozhodčí jen č...
 
AvatarTak rozhodci piska sem tam hovadiny ale zatim nam to neublizilo a vice vyloucenych sedelo na lavici Caroliny. TO co tam delal z pricem to nema obdoby - bylo by nacase vypustit laraquea ale asi nehraje.
 
AvatarSouray daval krasny gol z voleje... akorat za Edmonton :-( Streit to taky umel... Ted nema kdo...
 
Avatara je to v prd... ale zaslouzene... bohuzel si koledovali a dostali...
 
AvatarBohužel přišlo to, o co jsme si koledovali. Nejdřív zbytečná ztráta puku Kosticyna, který místo střely pořád něco vymýšlí, a pak opět po zbytečném vyloučení O´Byrneho gól z přesilovky, kterou hrají domácí naprosto odlišně od nás. Chvílemi jsme i v pěti na obou stranách pod velkým tlakem, jen se bráníme a vyhazujeme puky. V tomhle zápase už body nezískáme...:-(.
 
AvatarPrvni 2 tretiny to jeste slo ale pak carolina pritlacila a absolutne jsme nestihali. Ach jo co s tema klukama je ? Jediny kdo fakt hraje dobre je snad Price... jinak to je hruza des. Na pomer strel v dnesnim zapase se radsi ani nedivam. Myslim ze to bude tak trojnasobek toho co jsme my vystrelili za posledni 3 zapasy dohromady :-( Ta v minule sezone tak skvela presilovka je uplne v prd... Streit asi chybi vice nez jsme cekali. Nasi obranci NEUMI vystrelit. Pokud ano tak to je takova strela ze to nedoleti malem ani k brane. To musi lamat kosti a hokejky v ceste... No v Ottawe to bude souboj dvou tymu kterym to moc nejde. Uvidime... GO HABS
 
AvatarJsme v herním útlumu a dneska se to markantně ukázalo - i když dokážeme s odřenýma ušima hájit jednobrankové vedení dvě třetiny, nakonec se převaha Caroliny zákonitě projevila. Nebýt Priceho, mohla být porážka daleko vyšší. My jsme měli za celou poslední třetinu snad jen jednu nebezpečnou střelu a to Kosticynovu tyč. K závěrečnému náporu jsme se ani nedostali. Musím říct, že Plekyho útok byl dnes absolutně neviditelný, ale ani zbylé lajny, včetně první, nic moc neukázaly. Chce to vrátit se k osvědčenému, pořád to bylo lepší než tohle. Ve čtvrtek v Ottawě a pak doma rozjetý Boston - úspěchem by byly dva body.
 
AvatarNechápu, jaký ignorant dělá nominace na tři hvězdy zápasu! Price měl 46 zásahů, pustil jen dva góly a podle mě byl nejlepším hráčem na hřišti. Mezi třemi nejlepšími ale není...
 
AvatarTak uz jsem se probudil z mrtvolnosti :-))) Price ze neni mezi TOP 3 ? To si delas srandu. Vzdyt ten jak uz jsem psal - hral skvele a diky nemu jsme meli sanci na vitezstvi po vetsinu zapasu !!! Dneska chytal opravdu vyborne. Bohuzel pri tak velkem poctu strel se velice zridka stane ze by golman byl bezchybny... to je holt statistika :-(
 
19.11.2008 12:00 | reagovat
Jardys
To je sice pěkný, že Price chytal dobře, ale když se v zápase nezíská ani bod, tak je to jaksi k ničemu.
 
AvatarTo Jardys: To jsi nám neřekl nic nového...! Jenom se podivujeme nad tím, že Price po takovém výkonu není mezi třemi nejlepšími hráči a je tam třeba Samsonov za jeden gól, který sice důležitý byl, ale rozhodně ne tolik, jako celozápasový výkon našeho gólmana.
 
19.11.2008 12:00 | reagovat
Jardys
Myslím si právě, že tentokrát ten výkon Priceho důležitý moc nebyl když jsme prohráli.
 
AvatarOceňují se individuální výkony, takže běžně se stává, že mezi třemi hvězdami zápasu jsou i hráči z poraženého mužstva. Je to teď sice jedno, ale Price měl být rozhodně druhou hvězdou zápasu.
 
19.11.2008 12:00 | reagovat
LordRahl | down down by the river
Tak po uchvacujícím rozjezdu se stroj zastavil...poslední zápasy je to už jen labutí píseň předešlých výkonů, naneštěstí špatný herní projev nekončí. Nejde ani tak o body kterých máme stále dost ale spíš o to aby se z momentálního útlumu chlapci probrali... nevýrazné výkony a bezzubý herní projev nás ted trápí víc. Naštěstí na post brankaře to zatím nedolehlo a tak debakly typu Boston se zatím neopakují...řekl bych že Bob zasáhne do sestavy povoláním někoho z farmy, škoda že mezi námi už není Grabovski ten by byl přesně takovým impulzem.
 
AvatarTento špíl jsem nesledoval, ale podle komentů je to pořád to stejný. Přesilovky pořád asi špatný, nechápu, proč se jim prostě nevysvětlí, že se musí střílet, bohužel ale na lajně většinou bývají hračičky, takže to se pak nemůžeme divit, že to nejde. Opravdu chybí Streit nebo Souray:) Brankáři nás zatím drží nad vodou, když jsem viděl poměr střel, tak jsem málem upadl, asi se měl Carey co otáčet. Zítra Ottawa, to už se podívám, ale neočekávám nějaké bodové úspěch, na to jsme v moc velkým útlumu, kéž bych se teda mýlil:) Hlavně bych si přál, aby se Guy vrátil k osvědčeným lajnám, max do první šupl S. Kostitsyna a Higginse dal k Langovi. Pak budou dva špíly doma a ty to chce bezpodmínečně vyhrát
 
AvatarJsou zápasy, které rozhodně stojí za pozornost a téměř každý si v nich něco zajímavého najde, ať už v tom pozitivním nebo negativním smyslu - viz třeba náš zápas s Islanders nebo naopak nepovedený v Bostonu. A pak jsou zápasy, u kterých lze říct, že nestojí ani moc za zmínku. Z tohoto soudku je určitě včerejší zápas v St.Louis. Ani jedno mužstvo nepodalo nijak oslnivý výkon, např. naše přesilovky, to je jedna velká ostuda! Nakonec jsme tedy dva body vydřeli, což se cení, ale předvedený výkon v posledních třech zápasech je víc než alarmující. To zřejmě pochopil i Carbonneau a včera totálně přeházel složení útočných řad. Moc to ale nepomohlo a upřímně řečeno, některé trojice byly až zarážející - např. Plekyho útok s Higginsem, ale hlavně s Kostopoulosem!!! byl k hodně podivný... Snad se to v budoucnu vrátí do osvědčených kolejí a bude to šlapat jako loni. Většina našich hráčů mi poslední dobou připadá jak bez zájmu a naše hra ztratila téměř jakoukoli nebezpečnost. Doufám, že je to jen stav dočasný, jinak by to nevěstilo nic dobrého.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. St. Louis Blues
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 06.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík