A zase prohra... tentokrát v Anaheimu

21.10.2017, 08:15 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Ani 51 střel nestačilo Montrealu na vítězství na ledě Anaheimu. Brankář Ducks John Gibson za svá záda pustil pouhé dva kotouče, zatmco Habs lovili puk z branky hned šestkrát. Útočník Derek Grant k výhře přispěl dvěma góly - svými vůbec prvními v NHL.

Branky a nahrávky: 2. Rasmussen (Jaycob Megna, Bieksa), 4. D. Grant (Beauchemin, Montour), 14. Vermette (Wagner), 46. Montour (Bieksa, Silfverberg), 48. D. Grant (O. Kaše, N. Ritchie), 48. Wagner (Perry, Vermette) - 23. Byron (Alzner, Jo. Benn), 38. Gallagher (Mete, Petry)

J. Gibson (ANA) - odchytal 59:29 minut, 49 zákroků, úspěšnost 96,1 %
C. Price (MTL) - odchytal 60:00 minut, 39 zákroků, úspěšnost 86,7 %

1. John Gibson (ANA)
2. Derek Grant (ANA)
3. Kevin Bieksa (ANA)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak konečně zápas, ve kterém se na nás alespoň trochu usmálo štěstí v koncovce, protože až tak lehce se tahle výhra nerodila. Weber konečně trefil bránu a hned je to znát...smajlik. Celkem se mi líbil čtvrtý útok, hlavně Scherbak se směrem dopředu snažil, McCarron zase občas docela slušně zahrál do těla.
Teď jen doufat, že tohle nás trochu probudí a přidáme další body - pokud by to tak bylo, věřím, že jsme schopni se z toho ještě dostat...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ideální to není, ale CJ musí nějaké změny udělat a je fakt, že Drouin a Max už spolu být nemohli, když jsou pod takovým tlakem a nebodují. Byronova bojovnost by snad Drouinovi mohla vyhovovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Také mi to takto moc nesedí, ale co se dá dělat, jen doufat, že si to sedne. Plekyho lajna dobrý. Paci by měl být prostě u Drouina. Galchenyuk se musí probudit a to se ve čtvrté nestane... Dneska musíme za 2 b...
 
AvatarReakce na příspěvek:Mně to takhle moc nesedí - Galchenyuk měl zůstat výše, Byron v první lajně je také trochu nesmysl. Jediný útok, který mi dává smysl, je ten Plekyho, tam by to mohlo fungovat. Ovšem největší perlou je obranná dvojice Alzner-Benn - kdo z těchto dvou bude bruslit, to ví asi jenom Julien...smajlik.
O zápase raději nespekuluju, pro nás nyní každý bodík zázrakem, takže asi tak...
 
AvatarByronDrouinLehkonen
Shaw – DanaultPacioretty
De La Rose/Hudon – Plekanec – Gallagher
Scherbak – McCarronGalchenyuk
Mitchell

Mete – Weber
Alzner – Benn
Davidson – Petry
Morrow

takhle se trénovalo, no proč ne, za pokus to asi stojí.
CJ zase šil do Chuckyho, že hrál na hovno a proto je znova ve 4. lajně, neverending story. Bergevin zase frajírek poslal do prdele novináře, když chtěli konferenci, je to fakt blb.
Florida zatím letos nic moc, ale v bráně bude proti nám vždy jistý Reimer a s naší formou se určitě budeme muset jo snažit, abychom byli schopni proti nim něco uhrát.
 
AvatarHemský má podezření na otřes mozku. Jeho křehkost se zase projevila, ale tady si o to koledoval sám tím svým (ne)pohybem. Jsem snad ještě neviděl, aby se někdo nechal takhle sundat dvakrát za sebou (když nepočítám hráče, kteří do sebe cíleně šli). Zranění nepřeji nikomu, to je jasné, ale v jeho případě si na jeho nepřítomnost fakt stěžovat nebudu.

Mac a Scherbak mohou dát nový impulz našemu útoku, ale podle mě je CJ zase posadí někde do 4. lajny a bude po prdeli. Zkusil bych Scherbaka dát do top6, nemáme co ztratit.

Sergachev vs Drouin- je pořád velice brzy hodnotit, ale v naší situaci těžko hodnotit dle bodů. Drouin je nejproduktivnější hráč a hraje z útočníků řekl bych dobře a že je na týmu deka není jeho chyba, to by nevytrhl ani Gretzky.
 
23.10.2017 10:07 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:To ano, oba jsou ještě mladí (Sergachev nemá ani dvacet), a třeba bude Drouin sbírat 70 bodů za sezonu a Mikhail skončí hluboko na farmě. To ukáže až čas, nicméně v současné chvíli tam ta pachuť pro mne je, zvlášť když "embéčko" prezentoval Drouina téměř jako všelék na naši ofenzivu (čemuž jsem nevěřil). Jen mne jímá hrůza, co nás může ještě potkat na poli výměn. Galcheynukova cena je v tuto chvíli nic moc, takže i případné trejdy by byly pravděpodobně pro nás složité...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jenže za McDonagha si dostat prd a tady Drouina, takže holt jsme museli něco obětovat, to se nedá nic dělat. Rozhodně jsme udělali mnohem horší trejdy než tento a navíc u Bolts by teď bodoval i Benn...
 
23.10.2017 08:14 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarTak byli povoláni Scherbak a McCarron, oba už nehráli poslední zápas proti farmě Bostonu. Směrem dopředu nám můžou jen pomoct, horší to být ani nemůže. Hlavně na Nikitu jsem zvědavý, loni dal svůj premiérový gól v NHL, tak snad v tom bude pokračovat.
https://www.habseyesontheprize.com/latest-news/2017/10/22/16517122/nikita-scherbak-michael-mccarron-recall-montreal-canadiens-from-ahl-laval-rocket

Jinak Sergachev má při velice omezeném času na ledě za 9 zápasů 3 5. Jasně, Bolts se daří, avšak zatím drží se starýma mazákama krok. Že by se opakoval "slavný" trejd Gomez - McDonagh? Vůbec bych se nedivil. Florida naposledy vyhrála jednoznačně v D. C., takže nás v úterý nečeká nic lehkého.
 
21.10.2017 13:52 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarOsobně jsem žádné extra body z western tripu nečekal a že jsme prohrali vše dost jednoznačně...no budiž. Loni jsme do vánoc vedli celou NHL a jak to dopadlo. Nebil bych na poplach neodvolaval vedení ani netrejdoval jak už se spekuluje. Však ono si to časem sedne, tým máme dobrej. Jen chybí myšlenka rozuměj "Radulov" v útočném pásmu. Hlavní je že nás hřeje 9M pod stropem smajlik smajlik smajlik = sarkasmus
 
AvatarNo jo no, připomíná mi to začátek sezony 2015/2016. Tam jsme taky na začátku vyhrávali co se dalo. Teď naopak zase prohráváme co se dá. Jednoduše řečeno sezona 2015/2016 obráceně. Zápas opravdu nemá smysl komentovat.
V sezoně 2015/2016 jsme na začátku vyhráli opravdu co se dalo. Tak doufejme, že když teď naopak všechno prohráváme tak v ostatních zápasech sezony budeme šlapat.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a v druhé třetině jsem udělali franchise record v počtu střel na bránu za třetinu- 30. A stejně ten zápas prohrajeme.

A ještě si je třeba uvědomit s kým jsme prohráli, jak jsem psal před tripem, tak Ducks jsou pobití zraněními, hráli bez Kesslera, Getzlafa, Vatanena, Lindholma, z kraje zápasu se jim zranil Fowler... A stejně nám dají šestku, to se jen tak nevidí fakt.
 
AvatarKlasika, první třetina a kluci ještě jsou na pláži. První gol, kde bylo pravý křídlo, aby blokovalo střelu? Pak si opět dáme něco sami a je to. Druhá třetina dobrá, ale k čemu to je, když další dvě stojí za hovno... už poněkolikáté si necháme nasypat tolik branek za pár minut, že ostatní to nedostanou ani za zápas. Price je chudák, nejde mu to a ostatní mu ani v jednom zápase nemopohli... no a když už se to má srát, tak borec zlomí hokejku a přesně nahraje kamošovi na křídle a ten vymete životní gól... Viděli jste ten rozdíl v lajně, když tam byl u Plekyho Hemák a pak Gally? Trošku nechápu změnu v přesilovkách, Shaw a Gally jsou stejní hráči, ti nemají hrát v jedné formaci... Ach jo, je to celkem k zblití, ale Floridu doma porazíme...
 
AvatarReakce na příspěvek:Ten šašek Hemský tam za dvě minuty TOI chytl dva výstavní hity, není divu, s tím jeho pohybem a rychlostí bych ho měl čas trefit i já. Zranil se a už do zápasu nezasáhl. Vůbec nikomu nechyběl.

Souhlasím s Mírou, tohle je totální zmar. Meleme je v druhé třetině a co z toho. Pak si necháme dát tři slepené goly a je po zápase, přitom to za stavu 3:2 vypadalo tak nadějně. I já jako velký optimista už tohle nevidím jako slump, do kterého se dostane v sezoně každý tým a ty lepší týmy se z toho vylížou, ne, z toho se už nevylížeme. Snad to bude stát MB místo...

Jsem totálně znechucený, člověk se těší půl roku za sezonu a teď předvádíme tohle.
 
AvatarTohle nepotřebuje komentář, my jsme strašný tragédi a i kdybychom měli tisíc střel na bránu, góly dávat nebudeme. Sice jsem tu prohru i tady předpokládal, ale samozřejmě mě to sere! Zápas jsme zabalili hned na začátku, to už je pokolikáté a nechápu, proč si na to nedají už pořádný pozor. Když už se ve druhé části zvedneme, přijde opět dementní pasáž ve třetí třetině, úplně stejně jako v LA, a je hotovo. Price opět předvedl, že do pohody má strašně daleko a i když on samozřejmě není viníkem téhle prohry, nemám z něj vůbec dobrý pocit a myslím, že tak to vnímají i hráči před ním - o většině z nich ani nechci nic psát, to je prostě o ničem!
 
21.10.2017 09:12 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarNooo tak "snový" začátek se pěkně rozjel. Zase jsme dostali takový nešťastný góly.... škoda že v NHL není nějaká repre pauza aby se to mohlo rozebrat atd. Nezbývá než doufám, že se to změní k lepšímu a obrana začne fungovat. Hemák po právu TOI 2:08...
 
21.10.2017 08:26 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTo je už totálna tragédia čo Habs predvádzajú v tejto sezóne. Aspoň môžeme dúfať v dobré draftové pozície.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Anaheim Ducks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík