O opět Cole Caufield! Podruhé rozhodl v prodloužení, tentokrát s Torontem

04.05.2021, 06:54 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal nastoupil proti vedoucímu týmu divize - Torontu. A nebyl to vůbec špatný hokej.

Montreal v zápase musel vždy dotahovat. Nejprve se trefil Morgan Rielly. Na počátku druhé třetiny se podařilo Canadiens vyrovnat na 1:1. V přesilové hře se do odkryté klece trefil Toffoli. Toronto se dostalo do vedení po teči, koho jiného než, Austona Matthewse. Už to vypadalo na těsnou výhru Toronta, ale domáci odvolali brankáře a vyplatilo se. Zápas srovnal Danault minutu před koncem základní hrací doby.

Hrdinou dnešního zápasu se stal znovu Cole Caufield, jenž sice v první třetině trefil tyčku, ale vše si vynahradil v prodloužení, když přesnou střelou opět rozhodl o bonusovém bodu pro Habs!

Montreal Canadiens: Toronto Maple Leafs 3:2 v prodloužení

Branky a nahrávky: 22. Toffoli (Suzuki, Petry), 60. Danault (Suzuki, Petry), 65. Caufield (Petry, Suzuki) - 5. Rielly (Galchenyuk, W. Nylander), 38. Matthews (Muzzin, J. Thornton)

Střely na branku: 23:29

Jake Allen- 27/29 - 93,1%

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarRozhodně by to bylo více hratelnější s Oilers, než s Torontemn i když všechno je možný. Vůbec by mi nevadilo, kdyby jsme v PO chytli Toronto. Dle mého by to byla velmi zajímavá série. Byl bych tak nějak smířenej, že by Toronto po většinu série mělo tlak, ale může se stát opravdu cokoliv a jestli se chceme dostat co nejdál, musíme porazit každého.

Romanov, když u něj nepočítám ty dvě chyby, ze kterých málem padly góly, tak hraje dobře směrem dopředu. Musíme mu dát chvíli čas, já v něj věřím.
 
05.05.2021 15:14 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
laval má titul a v posldním zápase i přes prohru přes 60 střel....nevím jak to dělá ten Bouchard. Zas tak skvělý hráče na první pohled nemá a to pořád přichází o ty nejlepší (Primeau, Caulfield, Poehling...)

kdybychom šli na Oilers místo na Toronto tak nám docela dost věřím... a do sestavy bych pustil Gallyho a Webs, ale jinak bych do ničeho nešahal /bohužel pro Tatara a Byrona...
 
AvatarTak určitě bych netvrdil, že Romanov je ofenzivně skvělý, do toho má ještě hodně daleko. Ale snaží se hrát ofenzivně, to ano, jen to nesmí s držením puku přehánět, protože psk přesně přicházejí ty chyby. Líbí se mi, že hraje dost do těla, myslím, že je naším nejčastěji hitujícím hráčem...
 
AvatarKlobouk dolů před kluky za poslední tři odehrané zápasy, herně konečně opravdu pastva pro oči. V tomto zápase chytali skvěle oba golmani a my jsme si to vyrovnání za tu bojovnost zasloužili a navíc vyrovnal ten, od kterého by se to čekalo asi nejméně, Danault. Romanov dvě stupidní chyby, naštěstí ani jedna neskončila gólem, takže by se mu to dalo odpustit. Ofenzivně je skvělý.

Koho ale především musím vychválit, tak to je Suzuki, ten kluk, má famózní střelu z kruhu a i když včera neskóroval, dokáže si vždy gól nebo důležitou asistenci načasovat do fáze zápasu, kdy to nejvíce potřebujeme. Snad mu jeho parádní forma vydrží.
 
AvatarHe did it again smajlik Nádhera, tohle přesně potřebujeme před PO.
Romy někdy zmatkujke vzadu, ale buďme shovívavví, je to pořád velice mladý bek.
Mě dělá starosti KK, už má zase suché období bez bodů, přitom šance mívá, potřeboval by se chytit před PO.
 
AvatarTři zápasy, tři výhry, třikrát po sobě se nám podařilo otočit zápas. Paráda. Je škoda těch neproměněných šancí, to nás bude v rozhodujících fází (třeba před PO) mrzet. Jinak zápas z obou stran byl dobrý. Šancí jsme měli o něco více než Toronto. Skvěle zachytal Allen. Na to, jaké máme absence, tak jsme začali hrát pohledný hokej, na který se dá dívat. Určitě se naše hra zlepšila. Nesmíme taky furt brát ohled na ty \"nejlepší\". Když v takových výkonech budeme pokračovat a postupně budeme přidávat na pedál, tak si to Play Off udržíme.
 
AvatarRomanov šílený, dvakrát totálně namazal. Jinak jsme ale předvedli velmi podařený výkon, zápas se musel líbit. Přesilovky solidní, měli jsme tlak i šance. Campbell několik skvělých zákroků, ale Allen nezůstával pozadu. Prodloužení hrajeme na držení puku a vypracování ideální šance, leč pak uděláme blbost jako Evans a jdou 2 na brankáře, naštěstí to zazdili. Caufield se rozehrává do zajímavé formy. Máme 3 vítězství v řadě, což jistě potěší, hlavně se zlepšila hra, obzvlášť když přihlédneme k pěkné řádně zraněných.
 
04.05.2021 09:12 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarKofíld na hrad!
 
AvatarSuper zápas, řekl bych, že remíza po základní části zasloužená, i když Campbell tam musel řešit víc jasných šancí než Allen, byť na něj šlo víc střel. Opět jsme dokázali zvýšit úsilí v závěru a přineslo to ovoce - a to nemluvím o tom, že tam byly jasné neodpískané fauly ze strany Toront (podražení Armii, Andersona...). No a prodloužení? Asi jsme našli specialistu...smajlik. Sice jsme to zase hráli jak připosraný, to fakt nechápu, naštěstí ale Caufield si zase dobře našel to místo, kde ho zase Petry dobře našel a střela měla výborné parametry smajlik! Kdo mě naopak poslední zápasy začíná srát, to je Romanov - dělá strašlivé kiksy a dneska z toho byly tedy pouze 2 samostatné nájezdy bez gólu... smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík