Ani v Anaheimu se vyhrát nepodařilo

01.11.2021, 08:36 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Montreal před pár hodinami padl s LA King a pomohl jim tak ukončit sérii porážek. V Anaheimu soupeři pomohl úplně stejně. Domácí prohráli 6x v řadě, ale sedmý zápas byl proti Habs... :-) Montreal přitom do zápasu nevstoupil špatně a po druhé třetině držel remízový stav 2:2. Domácí ale v poslední části přidali dvě branky a zvítězili 4:2.

Branky a nahrávky
4. Henrique (Milano, Shattenkirk), 13. Lettieri (Henrique, Shattenkirk), 51. Terry (Getzlaf, Fowler), 59. Carrick (Fowler, Lundeström) - 5. Hoffman (Wideman, Drouin), 39. Evans (Lehkonen, Petry).

Statistické okénko
Střely na bránu: 26 - 18 | Přesilová hra: 2/6 - 1/4 | Trestné minuty: 10 - 25

Kdo se postavil do brankoviště?
John Gibson (ANA) - 16 zákroků, 2 OG, úspěšnost 88,9%, odchytal 59:46
Sam Montembeault (MTL) - 22 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88%, odchytal 58:14

Tři hvězdy utkání
1. Ryan Getzlaf (ANA) - 0+1
2. Adam Henrique (ANA) - 1+1
3. Troy Terry (ANA) - 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarTak dnešní předpokládané složení lajn vypadá zajímavě, alespoň tleskám za snahu s tím něco udělat - mimo Perreault, Evans, Paquette (suspendace), ale i Romanov...:
Tyler Toffoli -- Nick Suzuki -- Brendan Gallagher, Mike Hoffman -- Jonathan Drouin -- Josh Anderson, Artturi Lehkonen -- Christian Dvorak -- Joel Armia, Michael Pezzetta -- Adam Brooks -- Alex Belzile
Ben Chiarot -- Jeff Petry
Brett Kulak -- David Savard
Sami Niku -- Chris Wideman
Jake Allen
 
AvatarCC na farmě, jsem jen pro. Loni jsem varoval před až moc velkým očekáváním, ale jeho výkony mi zavřely pusu, po sezóně to přišlo zase, CC for Calder, kolik dá CC gólů 30? 40? Opět jsem brzdil, že za dvacet bude rád. Pořád těch dvacet může dát, když na farmě opět najde pohodu. Hokej hrát umí, to už ukázal a ostuda to není, jeho kámoš Zegras taky loni začal na farmě a jak jsme mohli včera vidět, tak to k něčemu bylo, byl ho plný led i před ten náraz od Pacquetta.
 
AvatarJá se v té bídě snažil najít aspon něco, ty ses s tím nesral teda smajlik U Dvořky beru hru jako celek, nemá špatné buly, v obranné hře mi nepřijde špatný a v týmu je z těch lepších útočníků, ale to znamená v současné době být jednooký mezi slepými.

Niku mi nepřijde jako podprůměr, má dobrý pohyb, dobré hokejové myšlení a solidní střelu, takový ve všem o třídu lepší Mete. Proto bych jej rád viděl více a víc než Widemana, který mě neoslovil.

O Edmundsonovi zatím nevím přesně, ale minulý týden se psalo, že se vrátil do Montrealu od nemocného otce, když byl tým na tripu, tak třeba se tento týden už vrátí do hry, uvidíme.
 
AvatarNo tak pro mě není ani Dvorak nic extra, má hrozně těžkopádné bruslení, vracení se s útočícím hráčem mu taky dělá problémy - ale je fakt, že v té momentální sestavě patří k tomu lehce lepšímu, což je smutný...smajlik. Anderson sice maká, ale ty jeho typické rychlé průniky mu letos prostě nejsou, uvidíme dál. Drouin s Hoffmanem, tam je to alespoň to, co bych od takových hráčů celkem očekával - sice ne top, ale velice solidní hra. Zbytek, bohužel, podprůměr. A vzadu je to ještě horší - absolutně největší zklamání určitě Petry, na jeho poměry hraje přímo hrozně! Savard vůbec nic a asi je hodně rád, že se loni svezl s tou nadupanou sestavou Bolts pro SC - svou hrou tomu málokde nějakou znatelnou měrou pomůže... Romanov je oproti loňsku hodně mizerný, dělá strašné zmatky při obranné hře, v předbrankovém prostoru nechává hráče úplně volné - ale ona ta kombinace se Savardem je sama o sobě strašlivá! Chiarot hraje to své, tzn. velmi solidní a poctivá hra. No a zbylé trio Kulak, Wideman, Niku je lehce podprůměr - suma sumárum nic, čeho by se měli soupeři bát...smajlik. Takže jediným pozitivem, a to velkým, je Allen - vynikající výkony, bez něj bychom ani ty 4 body neměli. Hodně smutné vyhlídky...smajlik. A neví někdo, jak je to s Edmundsonem a jeho návratem do hry?
 
AvatarDeset zápasů za námi a dvě výhry, to je opravdu bída, tohle nečekal asi nikdo. Po hodech příchází půst, ale to není půst, to je hladovka.

Obrana hoří. Naše doména, naše chlouba z minulého ročníku je v troskách, čtyři věže jsou v troskách, Eddie a Weby out, Chiarot není špatný, ale Petry bez formy ho sráží. Petry vždy posunul hru na další level při absenci Webyho, ale to teď neplatí a jde to vidět. Tohle je podle mě základ veškerého našeho úpadku, protože bez obrany tu menší kvalitu vepředu nezamaskujeme a to pak je jedno zda je v bráně Carey nebo Jake.
Pak je tady nemohoucnost v útoku, kde lze vyloženě pochválit Drouina, pak to ujde u Andyho, jenž má skvělou work ethic a fakt maká, ok je Dvořka, Hoffmanovi to hezky střílí a momenty má Evans, ale to je žalostně málo. Bohužel ani Gally nebyl nic extra dokud se nezranil, od všech ostatních potřebujem víc. Armia si vytváří šance, ale není schopen je proměňovat a když se ocitne na PP, tak neskutečně kazí. CC? Suzy a Toffer jsou zoufalí, potřebujeme víc. Paquette konečně předveld to čím je známý a šel za to na pětku ven, dle mého to na pětku nebylo, ale ok, jen víc takové razance a důrazu a to nejen od něj. Perrault střídá lepší zápasy s těmi kdy si jej člověk ani nevšimne, ty druhé jsou bohužel častější. Lehky taky slabota.

Savard je bídný, chtěl jsem mu dát těch deset zápasů a bohužel nepředveld vůbec nic a má nakročeno k tomu být Alzner II, což je teda mega průser. Romy jde pomalu nahoru, Niku se mi líbí a nechápu, proč šel dolů, je lepší než Wideman. Kulak ok, ale jak jsem psal, ta strach budící čtyřka vzadu, která nás tak zdobila chybí neskutečně moc.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Anaheim Ducks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík