Carey je zpět! Odnesla to Arizona 5:2

21.10.2016, 07:43 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Do branky Montrealu se konečně postavil Carey Price a po konci duelu mohl slavit se svými spoluhráči vítězství. Canadiens měli utkání celou dobu pod kontrolou a vyhráli vysoko 5:2.

Branky a nahrávky: 14. Jemelin (Byron, Desharnais), 23. Mitchell (Beaulieu, Byron), 25. Weber (Markov, Plekanec), 26. Galchenyuk (Gallagher, Pacioretty), 53. Lehkonen (Plekanec, Weber) - 27. Chychrun (Martinook, Vrbata), 37. Dauphin (Richardson).

C. Price (MTL) - odchytal 59:11 minut, 27 zákroků, úspěšnost 93,1 %
L. Domingue (ARI) - odchytal 25:49 minut, 15 zákroků, úspěšnost 78,9 %
J. Peters (ARI) - odchytal 34:11 minut, 23 zákroků, úspěšnost 95,8 %

Tomáš Plekanec (MTL) - 0+2, 4 střely, čas na ledě 16:50
Martin Hanzal (ARI) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:23
Radim Vrbata (ARI) - 0+1, 3 střely, čas na ledě 16:07

1. hvězda utkání - Shea Weber (MTL)
2. hvězda utkání - Brendan Gallagher (MTL)
3. hvězda utkání - Alexandr Radulov (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
23.10.2016 21:57 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:No já na Radulova nahlížím přísněji než na Lehkonena bo Radulov má plat skoro 6 melounů proti Lehkonenovým 850 tisícům. Mimochodem je druhým nejvíc placeným útočníkem ..... po Plekancovi.
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, ale Radulov nemá zkušenosti z NHL...? Spíš je to o tom, že chce za každou cenu ze sebe smáznout nálepku rebela a hajzlíka (což se mu u mě nepovede smajlik).
 
23.10.2016 17:48 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Proti Radulovovi mám pořád výhrady bo jsem na něj daleko náročnější než na Lehkonena. Občas ztratí puk, ale to je tím, že on je mozek tý lajny a vnáší tam překvapivé řešení situace. Zas je fakt co si už těch puků vybojoval. Ale má i zábavné scénky vyplývající z nezkušenosti s NHL - proti pens jak napálil toho obránce a pak se mu šel omlouvat, tučňáci se už začali stavět bo si mysleli, že se jde rvát a rozhodčí ho odtlačili pryč.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak objektivně je Radulov náš spolu s Gallagherem nejlepší útočník. Já to tady už raději nepíšu, ale je to fakt smajlik . S Lehkonenem srovnávat nejde, to je sniper, ale i dříč a penalty killer a když chodí na PK u Therriena, tak to už něco musí umět. Radu je puck mover a hodně rád drží puk. Je až z podivem, že měl první áčko až včera, měl jsme za to, že už nějaké dostal. Přijde mi, že je u všeho nebezpečného, co kdo kromě první lajny u nás vykouzlí. Jsem moc spokojen s oběma, jen aby jim to šlapalo dál a hlavně aby to začalo lepit i Plekymu.

Naše bilance z Bostonem se asi mezi divizními soupeři jen tak nevidí smajlik Jsem strašně rád, že tak umíme zrovna na ně.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ač nerad, tak musím říct, že v posledních zápasech je Radulov hodně dobrý a to mnohem lepší než Lehkonen...
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak jde o to, aby vydržel Price, pak budeme rozhodně bojovat o top umístění v konferenci... Velmi dobrá hra, až na přisilovky, kde to nebylo ono. Každopádně Boston už z nám musí mít solidní komplex...
 
23.10.2016 15:54 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Je to paráda, ale už mě začíná děsit, že ten letošní začátek sezony vypadá stejně tak skvěle jako ten loňský. :) Ale letošní posily jsou proti loňsku jiné kafe - Shaw, Weber, Lehkonen skvělý, Radulov občas taky.
Obrana tolik nedivočí jako loni - Weber má se Subbanem při stejném počtu zápasů, stejný počet bodů ale za účast na ledě 8 kladných bodů, Subban mínus čtyři.
 
AvatarReakce na příspěvek:Je vidět, že pozorně sleduješ přenosy - ty statistiky to potvrzují...smajlik. Ale máš pravdu, přesně takhle to tam zaznělo a ani se mi tomu nechtělo věřit, že jsme tam 8 zápasů neprohráli - a teď jsme to ještě natáhli...
Jinak jsme to odehráli velmi dobře a jsem moc rád, že nám takhle fungují třetí a čtvrtá řada. A s Mitchelem souhlas u toho gólu - super bojovník! Price to měl těžký, moc střel na něj nešlo a o to je to těžší. Ale vypořádal se s tím dobře.
 
AvatarDo Bostonu se jezdí jen pro body! Něco ze statistik, před tímto zápasem jsme byli s Bostonem posledních 10 zápasů 7-2-1 s 8 výhrami v Bostonu v řadě a neprohráli jsme tam v základní hrací době od ledna 2012. Carey je o sobotách 22-1-1 od roku 2014. Pretty impresive.

Hráli jsme výborně, slabší začátek a přesilovky byly jediné negativa zápasu. Nervozní konec způsobený Beaulieovým hladem po golu do prázdné nepočítám.
Jejich 3. a 4. lajny jsou hodně mladé a nezkušené, tam si moc neškrtli, problém nám dělaly jedině jejich top six útoky, kde jsou pořád silná jména.
Od nás obětavý výkon (Mitchy u své branky, to je Warrior!), všechny 4 útoky hrály perfektně. Paulie neskutečný v PK, první lajna měla taky skvělé momenty. Markov dnes zase ukázal, že rychlostně nestačí, potom panikaří a už ani ty rukama nestíhá. Vůbec bych jej v 1st PP unit nehrál a nechal bych obranné páry tak jak hrají normálně.
Carey fantazie jako vždy...
 
AvatarTakhle dominantní výkon jsem z naší strany už dlouho neviděl. V třetí třetině jsme už trochu vynechávali vzadu, ale jinak oni neměli nic, pásmo nikdy nepodrželi dýl jak pár sekund a těch střel nakonec nastříleli dost, ale to byly vše jen testovky na rozchytání Caryho. Nemít ty darované goly, tak odjíždí domů s debaklem a to jsme toho ještě spoustu spálili.

Maximálně pozitivní zápas ve všem, asi není moc co dodat.
Radulov se stává mým hodně oblíbeným hráčem, předvádí neskutečně věci.
Jemelin hraje od začátku sezony velice dobře, asi tady chodí číst moje posty (haha).

Byla nádhera vidět Caryho zpět, konečně!
 
21.10.2016 09:39 | reagovat
wp2t | wp2t@seznam.cz
Zatím je to naprosto skvělé. Jsme jeden tým, žádná hnutá cihla ze základu nenarušuje statiku stavby.
 
AvatarReakce na příspěvek:A ještě se konečně trochu rozjíždí i Pleky, mně by tedy vůbec nevadilo, kdyby měl pomalý rozjezd a o to lepší playoff...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jj, konečně zápas, kde můžu říct, že jsme soupeře přehráli a dalo se na to po většinu času i dívat smajlik! Jen ty dvě hrubky našich beků (Sergachev, Beaulieu), kdy namazali na oba góly, mě trochu naštvaly... Jejich prvního gólmana bych vinil maximálně ze čtvrtého gólu Galchenyuka, u předešlých tří toho moc udělat nemohl - všechno to byly dobře trefené a tvrdé střely.
Každopádně dva body potěší. Boston bude ale trochu jiná káva...
 
AvatarV tomto zápase jsme byli opravdu lepší, navíc jejich brankář si nevybral nejlepší den. Máme další dva body a teď zežrat Medvědysmajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Arizona Coyotes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík