Po delší době výhra, Habs přehráli Arizonu

28.02.2024, 08:07 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Do Montrealu přijela Arizona, která aktuálně podává ještě horší výsledky než domácí. Ti předvedli větší efektivitu v koncovce a berou tak výhru.

Branky a nahrávky
8. Armia (Newhook, J. Roy), 25. Harris, 46. Pearson (Harris, J. Evans), 60. Suzuki (Armia, J. Evans) - 28. Kerfoot (Moser, Schmaltz), 55. Bjugstad (Maccelli, Kesselring).

Statistika
Střely na bránu: 21 - 38 | Přesilová hra: 0/0 - 0/3 | Trestné minuty: 6 - 0

Kdo se postavil do brankoviště?
Samuel Montembeault (MTL) - 36 zákroků, 2 OG, úspěšnost 94,7 %, odchytal 60:00
Connor Ingram (ARI) - 17 zákroků, 3 OG, úspěšnost 85,0 %, odchytal 58:32

Tři hvězdy utkání
1. Samuel Montembeault (MTL) - 36 zákroků
2. Jordan Harris (MTL) - 1+1
3. Matias Maccelli (ARI) - 0+1

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarCo ti na tom mam říct, zvykni si nebo se preorientuj na tu nasi stupidni ceskou ligu :-D
 
AvatarJá už začínám být na slovo Rebuild alergický.smajlik smajlik
 
AvatarTo jsi napsal az ted, jinak ses poslední dobou vyjadřoval spise netrpelive i k teto sezóně, tak jsem to aspoň pochopil ja. Ale uz bych to neresil, sve postoje k rebuildu mame jiné a kazdy pevně dané.
 
AvatarParda: Tvl, sorry, ale já už fakt nevím, o čem ty mluvíš, fakt mi přijde, že neumíš číst...smajlik. Nebo tedy, jak si vykládáš tohle mé sdělení: \"Má očekávání před začátkem sezóny byla asi taková, že se budeme plácat někde okolo divoké karty a pokusíme se o PO. Po zranění Dacha mně bylo jasné, že toho nedosáhneme, takže jsem spíš řešil, jestli se mi bude naše hra líbit a nebudeme dostávat nějaké nářezy. A sledoval jsem Slafkovského, Caufielda, Montembeulta a mladé obránce.\" Přijde ti, že jsem tímhle nereflektoval naší realitu??? Já už opravdu nevím, jak to mám napsat... smajlik. Myslíš, že má očekávání po zranění Dacha byla mimo realitu? Co jsem tak toho moc velkého čekal - že nebudeme dostávat příděly a naše hra se mi bude líbit? Vždyť jsem, de facto, napsal totéž, co ty ohledně mého očekávání našeho umístění... Příděl jsme sem tam nějaký obdrželi, ale nebylo to pravidlem, a proto v tomhle směru nic zásadního nenamítám. Naše předváděná hra a herní systém vůbec - to je jiná věc. Tam zdaleka tak spokojený nejsem, i když byly zápasy, kdy se mi to líbilo, to nepopírám.
 
AvatarTenhle zápas moc neukázal, že máme na čem stavět. Co dohánět ale rozhodně máme.
 
AvatarMiro ad argumentace, pises ze si v zari chtel bojovat o WC, ja teda tak optimisticky nebyl, ale doufal jsem alespoň v boj o okoli WC, coz jsem ale podminil tim, ze musi vse klapnout a sednout si s formou. Coz se nestalo a zraněni nas kosi nadale. A takovy Gallagher, byl jsem tady jeho advokát, Theo ho tady zobrazoval jako dedka pred duchodem co da bazen a pojde, coz se úplně az tak nenaplnilo si pořád mozna marne namlouvam, ale bohužel je jeho přínos tymu uz nicotny, od Pearsona jsem taky cekal vic, Dvorak to same a od RHP se po loňském golovem zazraku taky čekalo vic, ale mel hodne smulu v zakonceni na zacatku sezóny a pak se zranil s čímž bojuje doteď. Proto jsem svoje ocekavani vrátil do reality coz se mi zda ze ty ne, sorry. Pořád jen musime byt lepsi ale bez nahledu do reality. Theo jak správně pise tak na centru to je u nas z moc hezké konstalace sesup na totální bidu coz je btw i dost odpověď na to nahazovani v hernim projevu ktere ty tady porad zminujes a ja se te na ni ptam s cim ji chces hrat, Suzukiho rozctvrtit nemuzeme. Leda naklonovat. Evans bohužel zadny kreativec neni.
Zapas s Arizonou je za me dalsi dukaz ze snad do budoucna mame na čem stavet, ale taky sakra co se ohánět, abychom mohli vubec pohlizet po úspěchu v teto šíleně nadupane lize.
 
AvatarAno, vždycky jsem tu hodně komentoval Slafkovského a dost dlouho jsem byl hodně zklamaný - ale hlavně vedením, že ho takhle zabili v prvním týmu. Poté, co se rozpomněl, že umí i vystřelit, je jeho hra úplně jinde a dá se na to koukat smajlik. U Montembeaulta jsem jednoznačně spokojený a za mě už teď jasná jednička! Ani Caufield mě osobně nijak nezklamal, ale třeba jsem od něho neměl taková očekávání jako jiní. A tohle všechno jsem ale v těch příspěvcích psal, že někteří jednotlivci zlepšení prokázali, jen zlepšení, za mě, nevidím v herním systému... A samozřejmě beru v potaz, že nám opět chybí zranění hráči, kteří jsou celkem zásadní pro naší hru (Dach), nebo odešli (Monahan) - proto jsem nic velkého nečekal. Co jsem čekal, byl ten alespoň částečný posun v systému.
 
28.02.2024 09:38 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMoc netuším, jak diskuze probíhá, ale k mému dotazu vedle.

Frankie: Ač cítím 90% ironie, tak to je pak těžký, aby splnili tvoje očekávání. Když se podíváš na reálnou \"sílu\" týmu na papíře v hlubokém rebuildu.

Míro: Pokud to bereš takhle racionálně, pak zrovna u Slafka, Montembeaulta, mladí beci musíš být spoko. První se zlepšuje druhý nás připravil 2O23 o Fantilliho/Carlssona a 2024 taky ukradl pár vítězství. Caufield je gólové zklamání, to je fér. Operace ramene je na něm znát.

Těžko kouč udělá něco s hráči, jako Gallagher, Anderson (můj oblíbenec), Pearson, Armia (ač je to lepší než loni), kteří jsou herně extrémně zatím, jak jsou zaplaceni.

Si vem jen ty centry: 1C Suzuki, 2C Dach, 3C Monahan, 4C Dvorak a teď se podívej, jak poslední měsíc ta sestava vypadá na téhle pozici :) S tím by ani Bowman naklonovaný s nebožtíkem Patem Burnsem dohromady těžko něco udělali.
 
AvatarTak jsme po delší době doslova utrpěli vítězství s mužstvem, které je tak nějak ve stejném procesu jako my. Přesto nám tohle mužstvo předvedlo, jak se dá do pásma přejít jinou cestou než nahazováním a za první 2 třetiny nám dovolilo pouhých 12 střel na bránu, za celý zápas 20 (nepočítám prázdnou branku)... Hlavně v té druhé části to byl místy až hrozivý rozdíl v pohybu a hokejovosti. Nebýt vynikajícího Montembeaulta, nemáme ani bod. Takže to jenom tak na okraj naší probíhající diskuse...smajlik.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Arizona Coyotes
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 27.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík