Shrnutí sezóny 1. díl - brankáři

29.04.2012, 19:29 | Aktuální téma |  Jaroslav Francek
 

Jak už asi každý ví, tak sezóna pro Canadiens dávno skončila a brány play off pro ně zůstaly letos zavřené. Je teda na čase udělat menší rekapitulaci sezóny. Ve třech dílech vám nabídneme shrnutí výkonů našich hráčů na třech hlavních postech, tedy brankáři, obránci a útočníci. Začneme odzadu a to ochránci naší svatyně.

Carey Price
Brankář, jež je stále pro jistou část lidi tím protěžovaným brankářem, který si to nezaslouží, ale Carey tyto pochybovače ubíjí jednoho po druhém a po letošní sezóně zbyli snad jen ti největší pesimisti a odpůrci této mladé kanadské hvězdy. Na výkony a čísla, zejména v počtu výher, z loňské sezóny pochopitelně vzhledem k postavení Montrealu v tabulce nenavázal, ale brankářské výkony pouze řečí čísel nemluví. Důležitá je přínos pro tým a tam to dopadlo na jedničku.
V základní části byl tím top hráčem, na kterém leželo největší břemeno zodpovědnosti a nutno říct, že se toho náš brankář ujal se ctí. Po celou sezónu odváděl skvělé a především konzistentní výkony noc co noc a jen jeho zásluhou nebyl vstup Habs do sezóny ještě tragičtější než byl. Počet výraznější chyb a gólů na jeho triko byl minimální a v žádném zápase nedostal více než pět gólů (prohra po nájezdech 5:6 s Avs se jako šestý gól nepočítá), tedy v žádném zápase nedostal "kotel" a co je hlavní, tak nikdy nebyl střídán, což je letošní ligové unikum. Slabých večerů se nevyvaroval nikdo ze současné brankářské špičky vyjma Caryho Price.
Průběh sezóny tedy proběhl u Caryho Price poměrně bez obtíží. Své dvojce Peteru Budajovi dal šanci projevit se velice sporadicky, což je ale podle mého názoru správě, a nebýt smolného zranění ke konci sezóny, tak by byl mezi nejvíc vytíženými brankáři ligy, tak jako loni. Jak už jsem řekl, tak Carey Price, se na konci sezóny zranil, ale podle jeho slov to naštěstí otřes mozku nebyl. Pouze si pohmoždil krk a bolela ho hlava. Přes léto bude mít dost času na uzdravení, aby i příští sezónu předváděl takové výkony jako letos.
Také je třeba říci, že se právě Carey stal chráněným volným hráčem a bude tedy čekat na svou smlouvu, kterou mu nabídne ale až nový GM týmu. Nechme se překvapit. Níž než na 6mil. Dolarů za sezónu se asi nedostaneme a čekejme spíše dlouhodobější smlouvu.
Na závěr čísla rodáka z Anahim Lake:
Úspěšnost zásahů- 91.64%, průměr branek na zápas- 2,43 a 26 výher z 65 zápasů.
Jen pro zajímavost: V úspěšnosti zásahů se umístili až za Carym borci jako Ryan Miller, Cam Ward, Ilja Bryzgalov nebo Marc Andre Fleury. Celkem slušné na tlačenku z posledního týmu konference, že?

Peter Budaj
Slovenský brankář nahradil na postu dvojky Alexe Aulda, jež odešel do Ottawy. Na poměry dvojky dostal poměrně slušný plat (1,1 mil). Do týmu samozřejmě šel s tím, že si moc nezachytá, což se i navzdory zranění Caryho potvrdilo. Odchytal 17 zápasů, kde zaznamenal 5 výher a čísla měl o chlup horší než jednička týmu. Je třeba říct, že rodák z Bánské Bystrici nezklamal a předváděl dobré výkony. Zaskvěl se v zápase proti Rangers, kde Habs vyhráli 4:1 a Budaj byl důležitým článkem. Habs mají tedy zase dobrou dvojku, ovšem otázkou je, zda-li Budaj bude chtít krýt záda Carymu Priceovi, když ví, že moc šancí dostávat nebude. V průběhu základní části byly totiž slyšet hlasy, že se Peter Budaj hlásí o své místo v brance. Ne že by se chodil domáhat své šance u kouče, jistý tlak tam ale by. Určitě má ambice na to být znova jedničkou týmu NHL. Uvidíme co napoví nová sezóna a její konec, kdy bude Budajovi končit kontrakt.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
16.06.2012 13:46 | reagovat
a | vopaa@centrum.cz
sportovní sázení,spolehlivé informace
info zde:

http://gobe.iprostor.cz/
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale tohle může udělat jen Formes a myslím, že není problém mu napsat - mail tu na něj je a první impuls musí přijít od Pardy! Já jsem tu zatím neviděl, že by sám chtěl, aby mu byl přístup zřízený - až teď.
 
AvatarReakce na příspěvek:Díky moc, je na tebe spoleh smajlik
 
08.05.2012 19:00 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Ok už som to dal na web a propo napísal som formesovi na ICQ a aj na FB nech ti vytvorí prístup do adminu. smajlik
 
AvatarMáš to na mailu
 
08.05.2012 16:28 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No ohľadne tohto no prístupu do adminu to môže vytvoriť len formes. A čo sa týka článku kľudne ho pošli mne ja to hodím na web a nejako sa skúsim popasovať aj s tou fotkou. smajlik
 
AvatarAno, nějak oficiálně mě uvést do redakce by neškodilo, doufal jsem, že to nebudu muset osobně psát smajlik
Hodně zajímavé foto
http://c2058.r58.cf3.rackcdn.com/obrazky/91/91276.jpg

Pacci ukázal svou velikost a profesionalitu, ale do očí bych se tomu přizdisráči taky nepodíval.
 
08.05.2012 13:30 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatartak jsem si trochu zavzpomínal a přečet si článek z rubriky napsali jsme...8.5....

...furt si nemůžu pomoct, ale nejlepším pro HABS by bylo, poslat alajšský dřevo do hamiltnu...pak pokud by bylo trochu toho štestíčka a "dřevařský hrdosti" tak by moh nejdýl po roce ukončit svoji hvězdnou hráčkou (pardon platovou) kariéru...jako to před rokem udělal například kapitán NYR Chris Drury :)
 
08.05.2012 11:14 | reagovat
jarosenko | jarosenko@seznam.cz
AvatarProsím vás mohl by někdo Pardovi zařídit admin?? Psal Michalovi, aby vystavil článek a ten je asi mimo. Tak psal mě. I když nemám čas tak jsem ho chtěl vystavit, ale fotka kterou tam chtěl má špatné parametry na web. Když to oříznu, tak by neměl vidět hlavu. A jako já nemám čas někde hledat fotku. Myslím že je tu domluvená spolupráce už nějaký čas, tak už mohl mít přístup k adminu zařízený. Už se ani nedivím že Monča odešla. Tady totiž nic nefunguje...
 
07.05.2012 21:55 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarMimochodom Max Pacioretty si v drese USA pripísal ďalšiu asistenciu. Hm na MS mu to tiež celkom ide. smajlik
 
07.05.2012 19:30 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Hm to by mohlo byť zaujímavé duo Bergevin - Dudley. Montrealčan a Toronťan. smajlik
 
AvatarAsistentem nového generálního manažera Montrealu Marca Bergevina by měl být podle informací kanadské televizní stanice TSN Rick Dudley, jenž naposledy působil v managementu Toronta. Vedení klubu už vede s Montrealem jednání o možném přesunu zkušeného činovníka. Dudley v minulosti působil rovněž jako generální manažer Atlanty.

z nhl.cz, za mě proč ne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ani nevíš jak bych si přál, abys měl pravdu ty a ne já, ale fakt je to u mě 60:40 že Gomez zůstane.
 
AvatarReakce na příspěvek:No já bych teď byl ohledně Gomeze naopak trochu optimističtější - Bergevin je nové "koště", navíc absolutně nespjatý s předchozím managementem Habs, takže má volné ruce a určitě se bude chtít zavděčit i fanouškům, takže Gomez může být pro něj lákavým soustem...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Pátý bod mi přijde taky jako blbost. Navíc ta výměna názorů mezi Plekmy a Subbanem našemu mladíkovi prospěla. Od ní hrál skvěle. Ale jak již bylo řečeno, tak Bergevin bude mít povinností mnohem víc.
A co se týká Gomeze, tak tam jsem spíš pesimistický.
 
Reakce na příspěvek:To je super zpráva.smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik
 
Avataromg hokej z olimpúiady neuvidim http://profit.tyden.cz/clanek/olympijsky-hokej-miri-na-novu/
 
AvatarReakce na příspěvek:jj, myslela jsem, že ten začátek článku. ten konec byl lepší. Josh by si "C" každopádně zasloužil. Co se týče Gionty, pokud ho vyměněj, zlobit se nebudu. Když ještě ten rok zůstane a bude zdravej(!), tak to taky přežiju. smajlik
jak na to tak koukám, kolik hráč je bez smlouvy, tak se asi GM nudit přes léto nebude...
 
06.05.2012 09:04 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Tiež som čítal ten článok a ten úvod piateho bodu o tom, že jeden z dvojice Plekanec, Subban by mal odísť, tak to je podľa mňa totálna blbosť. Čo sa týka tej druhej časti tá je už trochu rozumnejšia. Síce mám Giontu ako kapitána rád, ale Josh čaká na "C" už dosť dlho a podľa mňa bude veľmi dobrým kapitánom. Navyše Cole sa výborne chytil tak skôr či neskôr môžeme očakávať Giontovu výmenu. Brian narozdiel od Gomeza je aspoň vymeniteľný. No a zbaviť sa nepotrebných hráčov ako Campoli a spol.
Dúfam, že nový GM bude mať približne podobné "myšlienkové pochody" ako mi tu na fóre. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:osobně nesouhlasím s bodem 5...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, jak je na tom Crawford s francouzštinou, ale když ho kontaktovali, tak asi dobře...smajlik. Je to velká zkušenost a osobnost, tam bych se asi tomu nebránil - těžko říct, ale rozhodně by to asi byla taková sázka na jistotu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Prostě se někdo jiný bude snažit naší nabídku Priceovi přebít - pokud to někdo udělá, buď bychom museli dorovnat nebo ho ztratíme. Ale u RFA Priceho a Subbana máme první právo kontraktu my jako dosavadní zaměstnavatel.
 
Avatarvysvetli mi nekdo co je to offer sheet??
 
05.05.2012 21:31 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarmyslim, že těch úkolů bude mnohem víc...

http://www.nhlpro.cz/clanek/22027-pet-ukolu-pro-marca-bergevina

a trocha poezie na závěr:

snad švédové zbytek vypustěj
jinak naší repre vykostěj...
smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Já se díval na Slováky, tam to umí... Jako ono i Goligouvsky nebo jednou i Pakourety, to jsou opravdu pecky... No a naši obranci už září, brzo...
 
05.05.2012 19:38 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarZástupcovia Montrealu by sa mohli v krátkom čase stretnúť s Marcom Crawfordom. No tak ďalší možný kandidát. Čo by ste povedali na neho, ako prípadného hlavného kouča Habs? smajlik
 
AvatarA příběh "Pakiorety" pokračuje dál, tentokrát v podání Dusíka a už mi to leze na nervy! Na Facebook už jsem jim to napsal, ale to asi moc z nich teď nečte...
 
AvatarReakce na příspěvek:Polák by byl velká posila, snad to LA utne a bude moc přijet, co nejdříve. Dneska to bude velký test, uvidíme, jak obstojíme, hlavně v obraně a v bráně...
 
AvatarReakce na příspěvek:No to je právě ten velký rozdíl mezi našima gólmanama - Kovář ty vyráží mnohem méně než Štěpánek, což bude při kvalitě naší obrany obrovský problém! Pokud nám nepřijede takový Polák, nemáme na tomhle mistrovství šanci. Sice útok bude v pohodě, tam si to sedne, ale rozhodne ta obrana a to je tragédie smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já myslím obecně, v hokeji to ještě stálice drží až na nějaké přebrepty jako teď, narážím spíš na fotbal apod. Ono i Švédi se dost natrápili, jsou to první zápasy, slabší týmy mají plno sil a navíc Dáni dokáží soupeře trápit čím dál tím víc, podobně jako Německo. Věřím, že hráči z NHL se probudí, jen potřebují 1-2 zápasy na rozkoukání, Pleky tu byl přeci jen už dýl, taky je to na něm vidět... Kovář byl výborný, minimálně 3 tutovky chytil, jen mi u obou brankářů přijde, že moc vyráží puky před sebe... Jsem zvědavý dnes na Štěpánka, co předvede proti velmi silným Švédům, dneska to bude jiný hokej...
 
AvatarReakce na příspěvek:My jsem byli snad kromě počtu vstřelených branek horší ve všem! Nejen, že líp bruslili, ale líp si nahrávali. Naši mi místy připomínali Habs. Nahrávka na pět metrů byl obrovský problém. Žádná tvrdší hra, bez nápadu... Věřím, že se to časem zlepší, musí...
 
AvatarReakce na příspěvek:Eller, Hansen i Nielsen, tedy všichni hráči z NHL, byli výborní. Co mě nejvíc zarazilo byl fakt, že jsme byli bruslařsky prostě horší - a to je hodně alarmující...
 
Avatarjo, Pakioretty byl dobrej smajlik ne, vážně....viděla jsem sice kousek, ale Paccioretty hrál pěkně.
k zápasu Dánsko-ČR...škoda, že Pleky takhle nehrál celou sezonu. Formu má teď parádní. Ale kromě již zmíněnýho Plekyho a především Kováře (kterej doufám dostane hodně šancí- skvělej výkon) to nebyla žádná sláva-pomalá hra a jak říkali v TV, chyběla agresivita.
Dánové se rok od roku lepší a Eller hrál parádně. Myslela jsem, že dostane cenu pro nejlepšího hráče Dánska.
 
AvatarReakce na příspěvek:tak to nevim...
 
04.05.2012 19:09 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarna MS si zatim hráči HABS ostudu neuřízli...Pleky, Eller a ani naše nová hvězda Pakiorety smajlik smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo a ještě jsem chtěl říct, že si nemyslím, že by šla ČT s kvalitou dolů - svůj vysoký standart si tahle hokejová redakce, až na několik výjimek (Antoš a spol.), drží dál.
 
AvatarReakce na příspěvek:Co se naší hry týče - až na pár jedinců naprostá tragédie a pokud tohle předvedeme proti Švédům, dostaneme neskutečný kotel! Pleky nezklamal, i tam předvedl dobrý knockout smajlik. A samozřejmě, jak už jsem předesílal, vynikající Kuba Kovář - snad se Lojza díval velice pozorně!
 
AvatarReakce na příspěvek:Krásně to trhalo uši, to je hrozný, to si neumí zjistit, jak se to vyslovuje, bohužel i na ČT jdou postupně s úrovní dolů... Hra hrozná, Dáni lepší, snad to nějak urveme, obrana neumí pořádně rozehrát, na to dojedeme proti lepším týmům...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo u něj jsem problémy s výslovností čekal smajlik
Eller je zatím úžasný. V tom klukovi toho je fakt hodně. U nás časem určitě centr číslo dvě, ne-li jedna.
Já jsem taky předpovídal boj, ale že budeme hrát takové prd asi čekal málokdo. Snad ten tic tac toe gol Hemského pomůže a naši se probudí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak zatím hrajeme velký kulový, moje předpovědi se zatím naplňují smajlik .
 
AvatarTak teď mě rozsekal Záruba - "Max Pakioretty"...smajlik smajlik smajlik. Zrovna u něj bych tohle nečekal...
 
04.05.2012 16:41 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Zatím oba v šanci.. Ale bez gólu
 
04.05.2012 16:18 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarEller vs. Pleky....
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevyšlo mi to, ten speciál je doufám na prodej minimálně do konce týden, nevíš víc?
 
AvatarReakce na příspěvek:Nebyl bych takový optimista, že by Dánové byli lehčím soupeřem než Francie - bude to hodně těžký.
 
Avatardneska je super den smajlik nejdřív plakát s Plekym a teď jsem si na poště vyzvedla tričko s logem Habs a 14 na zádech smajlik
ještě, aby naši hráli podobně jako USA, třeba i líp. smajlik
 
04.05.2012 13:20 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:A další asistence :)
 
04.05.2012 12:49 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
AvatarReakce na příspěvek:pálí ostrejma jako by hrál za HABS :)
možná by stálo novýmu GM za optání, zda by Ryan nechtěl hrát od nový sezony za HABS....
 
04.05.2012 12:35 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarJá vim že OT ale Pacioretty po 2 třetině gól a asistenci..
 
AvatarTaky trošku sázím na něj. U Canucks podle mě v létě proběhne menší zemětřesení.
 
04.05.2012 06:27 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Čo ja viem Vigneault má vraj divnú povahu, ale na druhej strane je to vraj aj veľmi prísny tréner a takého potrebujeme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Therien už u Habs působil a že by mě nějak nadchnul, to říct nemůžu (alespoň co si pamatuju). Mě by moc lákal ten Vigneault z Vancouveru, když tam s ním údajně nejsou spokojeni...smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:jj, díky. já totiž čtu noviny většinou na netu a až když mě něco zaujme, tak to teprve koupím smajlik
 
03.05.2012 19:46 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarTaké drobné info: Ďalším možným kandidátom na post hlavného trénera Montrealu je niekdajší kouč Pittsburghu Penguins Michel Therrien. Čo vy na to, brali by ste ho ako možného HC? smajlik
 
AvatarDík za info, kupuju. S Bleskem jsi mě pobavila, Blesk to pouze vlastní. Sport je jinak samostatný.
 
Avatarhttp://isport.blesk.cz/clanek/hokej-reprezentace-ms-2012/122302/sport-magazin-se-superplakatem-tomas-plekanec-a-12-zlatych-tymu.html
vychází tohle jako příloha s Bleskem nebo zvlášť?
 
Avatarjsem zvědavá na novýho GM, co předvede....Cunneywoth prej byl vrácen do funkce asistenta trenéra a dál se uvidí. jenom by mě zajímalo komu asistuje...
škoda, že Subby nebude na MS...snad to nebude nic vážnýho...a koukala jsem, že Nokelainen zase vypadl z finský repre.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, je fakt, že nikdy nezklamal a EHT zachytal skvěle, otázkou je, jestli si to přenese i do MS. Ale víš jak to je, raději určit jedničku, než aby byli oba v nejistotě. Plus Lojzův dodatek, že vzhledem ke Kovářově výkonnosti se o své vytížení Kovář taky bát nemusí. Podle mě ideál. A nikde není řečeno, že při dobrých výkonech těch šancí nemůže dostat víc.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo jo, kde se mihne Plakanec nebo Montreal tak to je moje :D
Dobře si to napsal smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:A to já zase problém se Štěpánkem jako jedničkou mám - své důvody jsem už napsal a ano, hraje v tom roli i to, že Kovář je od nás...smajlik. Ale v první řadě v tom hraje roli výkonnost a ta je momentálně jasně na straně Kováře - proto nesnáším ten Lojzovo alibismus!
 
AvatarReakce na příspěvek:Koukám, že taky čteš všechno...smajlik. Tak musíš ty rádoby "novináře" nějak kontrolovat, takovou kravinu a navíc už téměř historickou a oni by to tu rozmazávali pořád dokola...
 
Avatarhttp://www.sport.cz/hokej/ms2012/clanek/425329-krejci-s-plekancem-problem-nebude-to-jen-v-nhl-je-to-vyhecovane.html#article-artcl
smajlik smajlik smajlik policajt Míra ihned v diskuzi zakročil, tak to má být.
 
AvatarČlověk jeden den není na netu a tolik novinek! Tak předně jsem rád, že máme konečně GM. Nedokážu posoudit, zda-li je Bergevin dobrá nebo špatná volba, to až ukáže čas. Ale příchází ze zdravé organizace Hawks, kde to Bowmani drží pevnou rukou, tak snad si tyhle zkušenosti odnese i k nám.
Strašná škoda Subbana... Těšil jsem se na něj fakt hodně!!! smajlik
Ohledně MS. Nemám problém s pozicí jedičky Štěpánka, přeci jen má zkušenost z MS a to je jiné než EHT. Ale Lojza jasně řekl, že dá šanci i Kovářovi a ta šance bude asi větší než jeden zápas ve skupině jak se většinou dvojkám dává.
Útoky se ještě vyladí během tréninků a zápasů, to bych neřešil.
Červuse je věčná škoda, my asi byly jako zájemci z kola ven, když jsme dosud neměli GM... Aby nás to nemrzelo.
 
AvatarReakce na příspěvek:A nejenom během EHT - Štěpánek v KHL letos zrovna moc nezářil. Jenomže Lojza dnes znovu zopakoval to, čeho jsem se obával - Štěpánek bude jedničkou a jako argument tu je jeho větší zkušenost... Bože, to je debil!
Jinak u Radulova ses trochu spletla - v play-off veliké zklamání a absolutní neochota bojovat, takže pro Predators žádná velká ztráta.
 
AvatarReakce na příspěvek:Zrovna jsem to chtěl napsat... Takže z plánované spolupráce s Plekym nebude nic - ale 3,7 mil. na rok mi přijde na nováčkovskou smlouvu docela dost.
 
AvatarČervenka v Calgary...
 
AvatarReakce na příspěvek:taky se mi víc během EHT líbil Kovář. Jinak doufám, že Alois Hadamczik někde nalezne číslo na Erata. To by byla taky solidní opora týmu smajlik Přece jenom prohrávaj 2:0 na zápasy a ještě do nočního zápasu prej nezasáhnou A.Kostitsyn a Radulov, což jsou v Play-off opory týmu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pokud bude více vytěžovaný Kuba Kovář, který je momentálně kvalitativně úplně někde jinde než Štěpánek, tak obavy o nás nemám. Bohužel, Lojza dá víc prostoru Štěpánkovi, protože je to prostě Lojza...smajlik. Jinak mi přijde naprosto nesmyslné čekat na někoho ze série Flyers-Devils, protože tady to vypadá na dlouhou bitvu. Spíš bych se porozhlížel po Západní konferenci...
 
02.05.2012 15:03 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:bergevin*
 
02.05.2012 14:55 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:HABS na facebooku prohlásili že nejde o kachnu a Bergevina je opravdu novým GM HABS.
Tak, teď by chlapec mohl vzít novýho trenéra a vyhodit gomeze..
 
02.05.2012 14:05 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:No včera som na RDS.ca sledoval jedno video, kde práve preberali situáciu okolo voľby nového GM. A za hlavných kandidátov tam označili Juliena BriseBoisa a spomínaného Marca Bergevina, takže touto aj keď ešte nepotvrdenou informáciou nie som veľmi prekvapený. A myslím si, že nech by bol novým GM BriseBois alebo Bergevin, v každom prípade to bude dobrá voľba. Veď priznajme si narovinu horšie ako za PG a BG to už hádam byť nemôže. smajlik No uvidíme ako si nový GM poradí so súčasnou situáciou v MTL, lebo už by som chcel vidieť na toto poste človeka, ktorý aj vie čo to vlastne práca GM je. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:já doufám, že přijede ještě někdo z NHL. Hlavně teda do obrany. Ale šikovný křídlo typu Eliáš nebo na druhý straně Voráček k Plekymu místo Tenkráta by taky nebyl k zahození smajlik
co se týče brankářů s těma problém nemám. Snad nechá chytat i Mrázka aspoň proti Itálii.
a jestli jste četli rozhovor s Krejčím, že s jako kapitánem Plekym nemá problém....proč by měl mít? vím, že se píše, že měli nějakej konflikt, ale na youtube jsem našla jenom nějakou strkanici...
 
AvatarReakce na příspěvek:Velmi zajímavé a myslím, že pro Habs nadějné, pokud je to pravda... Jinak k sestavě na MS, útok velmi dobrý. Opravdu mi tam nesedí jen Tenkrát, který si myslím, že na to nemá, ale třeba se nahecuje. Za to se zatím obávám obrany, snad se ještě přemluví Michálek a ještě by se hodil třeba Polák ze Stl, to by pak bylo jiný kafe. Brankáři záleží, jak se vyspí, Pavelec by byl lepší, ale žádný propadák od nich nečekám...
 
02.05.2012 11:58 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:Pro mě velmi neověřená zpráva :) Zatím s tím došlo jen NHLpro a Chicago Tribune (http://www.chicagotribune.com/sports/hockey/blackhawks/chi-canadiens-to-name-bergevin-new-gm-20120501,0,2786635.story)
 
AvatarReakce na příspěvek:Pro mě velmi dobrá zpráva smajlik.
 
02.05.2012 11:20 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
Avatarhttp://www.nhlpro.cz/clanek/22002-ani-roy-ani-mcguire-novym-montrealskym-gm-se-stava-bergevin
 
02.05.2012 10:59 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarŽe bychom znali nového GM?

Podle zatím neoficiálních zpráv zveřejněných v listu Chicago Tribune se novým generálním manažerem Montrealu stane Marc Bergevin, dosavadní asistent GM Jestřábů. Někdejší obránce působil v NHL aktivně v letech 1984 až 2004. Poté získal zaměstnání u Blackhawks, kde postupně zastával funkce skauta, asistenta trenéra a ředitele pro hráčské záležitosti. Asistentem Scotta Bowmana se stal loni po odchodu Kevina Cheveldayoffa do Winnipegu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak nemilá zpráva ohledně Subbana:
"Kanadský obránce P.K. Subban opouští kemp reprezentačního mužstva a vrací se domů. Kmenový hráč Montrealu přijde o start na mistrovství světa kvůli menšímu zranění kolena z přípravného zápasu se Švýcarskem. Léčení si vyžádá jeden až dva týdny. Subban v sezoně odehrál jednaosmdesát zápasů a posbíral šestatřicet kanadských bodů."
Škoda, těšil jsem se na něj na MS smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale to se tak nějak dalo čekat a mně tam možná trochu vadí jen ten Tenkrát, s Frolíkem nemám absolutně žádný problém. Ale je pravdou, že Michálek by tam byl mnohem lepší než Tenkrát, o tom žádná... Škoda toho Červenky, ten by k Plekymu taky pasoval dobře. No, ještě jsem zvědavej, na koho bude ještě Lojza čekat z NHL, protože některé série tam vypadají na dost rychlou záležitost...
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, Carey byl nejdůležitějším hráčem po celou sezónu. Cole se přeci jen za Martina zpočátku hledal, taky není divu, když jezdil po sestavě křížem krážem.
Hlasování o Subbanovi dost pomohl konec sezóny, kdy byl prostě skvělý. Cca od ASG byl jako v minulé sezóně. Kdyby se hlasovalo v prosinci, tak to asi dopadne jinak.
Jinak víceméně souhlas.
 
Avatartrochu mimo téma: co říkáte složení český repre po příjezdu Michálka s Krejčím?
http://hokej.idnes.cz/sraz-hokejove-reprezentace-v-praze-pred-ms-f2m-/ms-hokej-2012.aspx?c=A120501_165918_ms-hokej-2012_lge
To, že je Pleky teď v druhý lajně mi nevadí, ale to, že má na křídlech Frolíka a Tenkráta, se mi moc nelíbí (můj osobní názor).
 
Reakce na příspěvek:Podle mě MVP jednoznačně Carey a dost bych nesouhlasil s P.K. jako s druhym nejlepším bekem se zbytkem víceméně souhlas.
 
01.05.2012 14:30 | reagovat
Mireaux | lang@mestolysa.cz
Avatarsouhlasíte??
http://canadiens.nhl.com/club/page.htm?id=79582#top
 
30.04.2012 21:13 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
Avatarhttp://www.nhlpro.cz/clanek/21988-habs-maji-vyhlednuteho-favorita-na-post-generalniho-manazera
hm smajlik
 
AvatarJsem rád, že se líbí smajlik
 
30.04.2012 19:08 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:tak tak smajlik
 
Avatarpěkný článek, těším se na další. smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Spíš já díky za velmi pěkný článek...
 
AvatarDíky Michale smajlik
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 14.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Jak už jsem psal, docela mě překvapil Winnipeg, i ... | více
  • Celkem tady chcípl pes, tak se vás ptám. Jak ... | více
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík