S Tampou Bay sice jen o gól, ale s prohrou...

29.12.2019, 08:22 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Canadiens pokračují v náročném venkovním tripu, ze západní Kanady se přesunuli na slunný jih USA. Hned prvním soupeřem byla silná Tampa Bay.

Do zápasu oproti předchozím utkáním vstoupil Montreal skvěle. Góly uzdraveného Kotkaniemiho a Maxe Domiho se ujali vedení 0:2. Pak ale přišla smršť Tampy, která během 13minut obrátila skore na 4:2. Kontaktní gól na 4:3 se podařilo vsítit Chariotovi. Nicméně Tampa opět navýšila, když se trefil Cirreli. V závěrečných minutách se Montreal snažil o zázrak, podařilo se to jen napůl. Na 4:5 snížil v přesilovce Jordan Weal.

To ale bohužel bylo vše, Tampa si výhru již pohlídala. Montreal jede z Tampy s prázdnou. Další pokus o body z "Floridy" se koná hned v noci, kdy Canadiens hrají s místními Panther

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarMíra- za ty předešlé roky jeho v podstatě dokonalých výkonů jsme si zvykli na standart, který nebyl zdravý, nevím jak to napsat, aby to nevyznělo blbě, zkrátka Carey nám poskytoval celé ty roky trochu deziluzi svými skvělými a hlavně konstantními výkony a celá ta deziluze dělala z našeho průměrného týmu nadprůměrný, on nás nesl na zádech a proto ty skvělé základní části po Therrienem a těch pár vyhraných PO sérií. Tým před ním je stále nic víc než průměr a Carey s věkem samozřejmě šel dolů a nemůže ty tu defenzivní labilitu a stupidní chyby krýt pořád donekonečna a tohle jsou toho výsledky. Ty od něj očekáváš pořád to samé vzhledem k tomu že víš co dokázal v minulosti a k jeho platu, na to máš právo, ale já se na to dívám jinak a mám plné zuby svádění viny za každou prohru na něj (teď to myslím obecně, ne jen tady) a to ne že bych chtěl nebohého milionáře Caryho bránit, ale protože mě to sere z hokejového hlediska. Spousta fans je mimo realitu, vidí nás mezi špičkou a právě Carey by nás tam měl opět a zase donést na svých zádech. Ovšem my na to nemáme tým a Carey nemůže mít Hart trophy formu věčně. A taky nemládne. Vím, že těmito svými kecy jdu proti proudu a u tak placeného hráče bude vždy kritika za každou maličkost, ovšem je třeba se na to dívat i trochu z dálky a taky třeba vidět jak to funguje i jinde mimo Montreal. Tak vybrečel jsem se a zpět do reality smajlik

Zápas mě stál hodně nervů, Barkovova lajna si tam dělala co chtěla, dáme si dva vlastní góly a to se pak těžko vyhrává i přes pět vstřelených branek. CJ to shrnul stručně a jasně- \"You can\'t play pond hockey in this league and expect to win hockey games,\". Je to furt dokola, miliarda střel, v tom jsme na špici ligy, hm super, my moc střel nedovolujeme, ale to soupeřům stačí, neb mají plno vyložených šancí díky naším chybám a pak se nikam hrnout nemusí, kdežto my střílíme dost branek, ale nadřeme se na ně.

Chybí Armia, pochválit je třeba Suzyho, ten opravdu rostě v super top 6 hráče, Domi a jeho pět gólů v řadě je taky úctyhodné, moc se mi líbilo sebevědomí Peteyho před jeho gólem, moment před ním ho Bobr vychytal, ale napodruhé si věřil, i když volný Domi na kruzích klepal a řval o přihrávku, hezký moment.

Na východě se situace pro PO nevyvíjí vůbec dobře a asi je to tak správně, protože na PO nemáme, týmy před námi jsou lepší. Našlapaný Metropolitan sežere obě WC a cesta do PO je pro nás tak možná pouze přes první tři místa v divizi, což před Ruins, Leafs a Tampu nepůjde lehce, nejsme ještě ani v polovině, ale já to vidím s účastí v Po bledě.
 
30.12.2019 09:35 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarPoslední 2 zápasy jasně vypovídají o tom, že opět nejsme PO tým. Zkrátka nedokážeme zvládat momenty kdy se láme chleba. Viz ztracená vedení- góly v posledních minutách třetin, neschopnost dostat puk ze třetiny apod.
Dle mne PO mineme o pár týmů,které to zkrátka ustojí a kdyby jsme se tam náhodou vmáčli jsme venku v prvním kole o tom nepochybuji.
 
30.12.2019 02:38 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarS takovou obranou hrou alá \"co je to za klauni\" co dnes předvádíme, se body sbírají opravdu těžko.
 
AvatarMíro, to trochu přeháníš, dva góly padly z dorážek, kdy první střela šla do betonu nebo hrudi tuším a betonem puk nepokryješ, potřebuješ sekundu na to abys puk přikryl a tu sekundu Carey v ani jednom případě nedostal. Jinak ale ano, určitě tenhle zápas nebyl jeho nejlepší, ovšem on nám to neprohrál, Killornův druhý gol měl mít, na druhou stranu takový hráč nemůže mít tolik prostoru a času sám tak blízko brány, další góly špatné pokrytí, tzn. Carey nás nepodržel, ale jemu obrana moc pomoci taky neposkytla. A to jsme ještě měli dost štěstí, jeli tam několikrát v přečíslení, do toho ten neuznaný gól, který podle mě klidně mohl platit, já puk nijak vysoko hokejkou trefený neviděl.

Zápas blbec, já mám z Amalie areny respekt a těch prvních 18 minut ač krásných mi přišly jak říkají Amíci too good to be truth a taky že přišlo vystřízlivění. Jsme dobrý tým, ale kdyby ta převaha byla opravdová, tak jim dáme 3-4 góly, tím je zařízneme a zápas se dohraje, ale toho my nebyli schopni i přes to, že Tampa byla zralá na ručník, to si je třeba říct.

Škoda, v Sunrise si snad spravíme chuť.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík