I Detroit byl nad síly Canadiens...

19.02.2020, 07:41 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Výhra nad nejslabším letošním účastníkem NHL Montrealu není přána. Je to pořád dokola. Canadiens, se jak jinak, dostali do dvou gólového vedení. Po gólech Thompsona a Petryho ale to pro tým z Montrealu obvykle nic neznamená. 9 min před koncem srovnal Green. A do vedení poslal Red Wings 5 minute před koncem Athanasiou. Konečný výsledek 4:3 pro Detrioit

Asi nám začal i výprodej hráčů, jako první se do St.Luis poroučel bek Marco Scandella, který za Habs odehrál 20 utkání. Jako protihodnota je výběr v druhém kole letošního draftu a podmíněnou volbu ve čtvrtém kole draftu 2021.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, Domi svou deku na Kovyho přenesl, jejich pohyb nemá šťávu, snaha jde vidět hlavně u Kovyho, ale nemá to žádnou dynamiku ani nápad.
Weal je ok, já bych tam zkusil třeba právě Kovyho k Tunovi a Danym, ale je to vlastně stejně jedno, prosrali jsme to tak či tak.
Scandellu chtěl údajně MB prodloužit, ale Marco chce zkusit na trh. Tím pádem ho tady můžeme mít v létě zase, ale určitě se bez něj obejdeme a asi by mělo zaznít, že jsme za něj dostali druhé kolo a my jej získali za čtvrté. Picků tak máme miliardu zase, ale co nám to je platné, když se u nás pořád resetuje a drží veteráni v týmu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Scandella nebyl špatný, ale žádný zázrak to také nebyl, takže za mě nahraditelná ztráta. Weal tam nehrál špatně, vymyslel třeba výbornou přihrávku při přesilovkovém gólu Suzukiho... To je daleko víc v hajzlu Domi, teď na to, podle mě, dojíždí i Kovalčuk, když s ním nastupuje.
 
AvatarJe tohle vůbec možné, to jsme vážně ty tragédy ani napočtvrté neporazili? Nemám slov Takhle ztratit vedení ve třetí třetině je prostě hnus. Ještě ke všemu je pryč Scandella, kterého je opravdu velká škoda.

To jako v první lajně byl místo Gallyho Weal? Nemám s ním jako s hráčem problém, hrozně se mi líbí jeho pohyblivost, ale do první lajny bych ho asi nedával. Na druhou stranu v téhle sezoně už je to jedno.
 
AvatarReakce na příspěvek:Sdílím tvé zhnusení, je mi z toho na blití, tohle je naprostý trapas, jiné nesprosté slova mě nenapadají.
 
AvatarTotální tragédi a šašci pro zbytek NHL - to jsme my! Protože komu se podaří 4x za sezónu prohrát s absolutně nejhorším mužstvem ligy? Jenom nám... Víc k tomu nemám, je to pořád dokola - zase vedeme, v první třetině to vypadá, že si s nimi budeme hrát jako kočka s myší, aby se nám naopak na konci vysmáli oni, protože jsme totální lemplové! Suzuki už mě začíná pěkně srát s tou svou laxností a dneska to opět ukázal při rozhodujícím gólu - co je platné, že dal góla v přesilovce, když to potom takhle podělá! Přijde mi, že se po ledě víceméně plouží, bez náznaku nějakého nasazení a jen když dostane puk, tak se trochu jeho pohyb změní.
Tohle sledovat je za trest, už tam není nic, na co by se člověk mohl těšit...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Detroit Red Wings
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík