Výhra na ledě Tampy!

03.04.2022, 08:37 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Střetnutí finalistů SC dopadlo lépe pro Montreal. Dokázal nakonec vyhrát na ledě Tampy v samostatných nájezdech 5:4.

Blesky po první třetině vedli 2:0 a vypadalo to na jednoznačný zápas. Pak ale snížil Caufield na 2:1. Na branku Kutcherova odpověděli Schueneman a Anderson a rázem bylo 3:3. Do střelecké listiny se zapsal ještě domácí Brayden Point a hlavně Jesse Ylonen, jehož gól znamenal že si oba týmy zahrají prodloužení. Největší šanci v prodloužení měl Brayden Point, kterému ale puk v poslední chvíli ujel z hojkejky. V nájezdech se jediný prosadil Nick Suzuki a Canadiens tak poráží Lightings.

Branky a nahrávky: 9. Stamkos (Kučerov, Hedman), 14. Cirelli (N. Paul), 32. Kučerov (Hedman, Killorn), 40. B. Point (Palát, Kučerov) - 29. Caufield (R. Pitlick), 34. Schueneman (Suzuki), 36. Josh Anderson, 43. J. Ylönen (Poehling), rozh. náj. Suzuki

Kdo se postavil do brankoviště?
Brian Elliott (TBL)- 4 OG, 27 zákroků , úspěšnost zákroků 87,10 % odchytal 65:00
Jake Allen (MTL), 34 zákroků, 4 OG, úspěšnost zásahů 90,24, odchytal 65:00.

Hvězdy utkání:
1. Nikita Kučerov (TBL) 1+2
2. Victor Hedman (TBL) 0+2
3. Corey Schueneman (MTL ) 1+0

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarPravda, měli jsme plno šancí i před dorovnáním stavu, ale i Elliot celkem zachytal.
Tentokrát s tebou u neúspěšné challange souhlasím, tady nebylo o čem a bral jsem to jako formalitu, mrknou na video a odmávnou to a hovno. Je to jak říkáš pokaždé jinak. Naštěstí nás to nemuselo mrzet.
Moc se mi líbí jak se Marty nebojí zapojit mladé beky i v OT, Romanov mi přišlo že z ledu neslezl, ale nakonec neměl TOI až tak velký. Moc tady o něm nemluvíme, ale taky udělal velký pokrok a ten zmatkář ze začátku sezony je pryč.

Za mě je pořád top Tampa na východě, stále je to tým bez slabého článku. Carolina je to samé jen jim chybí na každém postu něco do hvězd Tampy, taky bude otazník co Anderson v PO.
 
AvatarTak máme přímé srovnání asi nejsilnějších týmů na východě za sebou a tohle poslední bylo jednoznačně naše nejlepší vystoupení z těch tří - nejen kvůli tomu, že jsme ho vyhráli, ale předváděli jsme nejaktivnější hokej. Jen ta koncovka není dobrá. Opět otevřu nešťastné téma bránění gólmanovi - to jako co měl Allen dělat při druhém gólu, když ho Cirelli doveze i s pukem až do brány...??? Nikdy tohle posuzování nepochopím, pokaždé úplně jinak! Suzuki výborný nájezd.
Co se toho srovnání našich posledních soupeřů týče, tak pokud budu vycházet z těch tří zápasů, tak za mě fakt nejkomplexnější Carolina!
 
AvatarHezké, moc hezké, výhry jako tuto i minulou sobotu s Leafs nám hodně vylepšují renomé z této sezóny a zejména konečně baví nás, fanoušky. Je před námi hodně práce, ale tohle se mi líbí.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Tampa Bay Lightning
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík