Nové kontrakty podepsali Tomáš Plekanec, Cory Urquhart a Marvin Degon a obránce Mathieu Biron. Novým příchozím je Jamie Rivers.

06.07.2007, 12:00 | Aktuální téma |  redakce
 

Ani ve čtvrtek nebyl v Montrealu klid. Nový kontrakt podepsal Tomáš Plekanec, Smlouva je na dva roky - kolik si Tomáš vydělá to zatím nevíme ale snad to bude dost - zaslouží si to.

Podepsali ale i další hráči co patří Canadiens - jedná se útočníka Cory Urquharta (Hamilton) a obránce Marvin Degona (Hartford). Tito hráči budou s největší pravděpodobností nastupovat na farmě. To by memuselo platit o 27-letém obránci Mathieu Bironovi, který odehrál celou "vítěznou" sezónu Hamiltonu v AHL. A nevedl si jako obránce vůbec špatně. Biron přišel v prosinci ze San Jose výměnou za Patricka Traverseho. V NHL již odehrál 256 utkání takže v případě nějakého zranění by byl dobrou volbou. Sezónu ale asi začne opět v AHL. Biron prodloužil smlouvu o jeden rok.

Úplně novým příchozím je zkušený obránce Jamie Rivers, který naposledy nastupoval za St. Louis. Pravděpodobně to také nebude výrazná posila, ale jeho zkušenosti z 454 zápasů v NHL by se mohly hodit.

 

 

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarSamozřejmě, že to nevadí, jen mě přišly ty příspěvky tady a tam hodně podobné, proto jsem se ptal. Já píšu občas na nhlpro.cz pod nickem "habs".
 
22.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Máš pravdu píšu že na NHLpro.cz, píšu jako montreal.Původně jsem chtěl psát i sem pos tou značkou,ale měl jsem obavu,aby si to někdo špatně nevysvětlil.Nechal jsem název svého mailu.Vadí to?
 
AvatarMám podobný názor jako Lukáš - z níže jmenovaných by mě scházel snad jen Johnson, ale taky si myslím, že dopadne jako Bonk. Niinimaa a Downey jsou pro nás absolutně zbyteční, doufám, že je nepodepíší. Aebischer by mě až tak moc nevadil, ale při tom přetlaku dobrých gólmanů u nás je taky přebytečný. Takže vlastně posledním, na koho se čeká, je Ryder. A pak se uvidí, ale osobně si myslím, že tím podepisování před sezónou končí.
 
20.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Tak jste hoši měli pravdu,Aebischer je v Phonixu.Ať se ti daří Davide,dík za tvé služby!Na NHLpro.cz je soupis klubů a výše jejich rozpočtů + to co zbývá do platového stropu. http://www.nhlpro.cz/clanek/9353-rozpocty-klubu-a-jejich-letni-aktivity Podle tohoto článku máme k dispozici 8,597,300 dolarů do výše platového stropu.Což by mělo na Rydera bohatě stačit a ještě zbýt.Bude to dobré -Rydera podepíšou a zbyde i na Johnsona!!!
 
AvatarJo, je to hezký přehled. A pro nás vypadá hodně příznivě, protože když odečteme 3-3,5 mil., které nejspíš dostane Ryder (byť je to podle mě moc), zbývá nám slušný prostor pro kvalitní doplnění mužstva, třeba na poslední chvíli. S Johnsonem spíš nepočítám. Aebischerovi přeju, aby skutečně tou jedničkou byl a konečně se předvedl, ale ruku na srdce - gólman na Stanley Cup to není.
 
AvatarVelu, ty píšeš na nhlpro.cz příspěvky pod nickem "montreal", viď? Jestli ne, tak by to byla obsahově veliká náhoda i co se týče stylistického projevu dvou lidí.
 
19.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Podpis smluv těchto hochů z farmy je podle plánu.Takže dobrý.Georghes už to možná zkusí i v prvním týmu.Takže zbývá podepsat Johnston,Aebischer,Niinima,Downney,jinak nikdo.Snad krom Johnsona,nikdo tak důležitý.A měli bychom být komletní.Ovšem bez toho 50 golového toužebně očekávaného námi fandy křídla.To se bohužel nedá nic dělat.
 
19.07.2007 12:00 | reagovat
newt
Gorges uz za Habs nastupoval, takze se s nim podle me pocita do zakladu. Johnson nejspis zmizi stejne jako Bonk, skoda, ale je nahraditelny.. Aebischera a spol. nastesti nahrazovat ani nechceme, ani nepotrebujeme :)
 
17.07.2007 12:00 | reagovat
Petr
Naprosto souhlasím s Mírou. Sheldon mě taky hodně zklamal. Nikde není psáno, že u Oilers budou tolerovat jeho neskutečný hrubky v obraně, tak jako u nás. Obránce má hlavně bránit a rozehrávat, góly jsou takový příjemný přídavek. Myslím, že se bez něj obejdeme a budeme hodně dobří.
 
15.07.2007 12:00 | reagovat
Míra
Když jsem si přečetl, na kolik Souray podepsal v Edmontonu, tak mě jeho dřívější prohlášení o setrvání v Montrealu přišly přímo směšné. Tady dostal nabídku, která byla v průměru snad ještě lepší, jen byla o rok kratší. Jestli tohle mu vadilo při takovém "zájmu" v Canadiens zůstat, tak u mě hodně propadl. Když chtěl jít pryč kvůli rodičům, tak proč to neřekl na rovinu, vážil bych si ho daleko víc. Místo toho velkohubá prohlášení a skutek utek... Jo a taky mě dostávají ty řeči po podpisu nové smlouvy v novém působišti - "Rexal Place je nádherné místo pro hokej, už se nemůžu dočkat, až vyjedu na jeho led..." To mi vždycky přijde, jako že to předešlé působiště byla nějaká hrozná díra a bylo to utrpení tam hrát. Stručně řečeno - bude nám chybět, ale hráče s takovým přístupem snad nepotřebujeme!
 
14.07.2007 12:00 | reagovat
newt
On Sheldon je z Alberty, pry to podepsal kvuli rodicum.
 
13.07.2007 12:00 | reagovat
Theo33 | m.a.t.e.j@centrum.cz
dost me sheldon zklamal mel sme ho dost rad a prisel mi to srdcar ale kdyz si vemu tady mu nabyzeli 5,2mil a bevzal to pak tedy privedli romana a tam mu nabydli 5,4mil a vzal to:-(Pritom rikla ze chce zustat u nas nemusel se stehovat fanousci ho tady milovali nechapu skoda sheldone je to ztrata ale dozadu byl opravdu ztraceny i ten vek roman je o tri rky starsi nevim ejstli yvdrzi do 37 v NHL ve slusny forme proto si ymslim ze pro dalsi sezony je roman preplacenej pristi sezonu to bdue ale jeste dobry!
 
13.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
,,Král je mrtev,ať žije král"Sbohem Sheldona,sluší se za tvé služby poděkovat.Tedy díky!Ano Teo 33 s tou láskou vůči HABS to má trochu Sheldon popletené.200000 ho nemohlo vytrhnout i když připouštím,že neznáme podmínky ve smlouvách.Ty mohly být rozdílné.Ovšem milující manželka se kvůli dvacce neopouští!!Snad mu to půjde i v Edmontonu.Náš nový král je Roman Hamrlík a podle mě jsme neprohloupili.Hamrlík zpevní defenzivní činnost a dokonce se s ním i počítá do přesilovek.Srategii ozřejmil Bob a jsem rád,že mluví mým jazykem.To jest mládí vpřed. http://www.hokejportal.sk/index.php?p=clanok&clanok_id=11655 Osobně bych přívítal to křídlo,ale nepřijde-li nevadí.Kluci příchozí z farmy to zvladnou.Jen jim dát šanci.Navíc přišel Kostoupolos i ten by nám měl pomoci.Pleky chce víc zodpovědnosti.Tak mu ji dejme! http://hokej.idnes.cz/chci-mit-zodpovednost-rika-utocnik-plekanec-fm0-/nhl.asp?c=A070712_125239_nhl_cig Jediná velká starost je podpis Rydera.Mohli si ušetřit arbitráž,protože soudce z 80% stejně přiklepne hráči částku o kterou žádá.Je to jenom zdržovací taktika Boba,nakonec mu dají stejně o co žádá.Ztratit ho by byl průšvih,ale to se snad nestane!!
 
13.07.2007 12:00 | reagovat
Frankie 33
Táák a Souray je pryč:-( škoda,celkem jsem si ho oblíbil,ikdyž dozadu byl místama dost laxní,ale je to prostě škoda:-( Jsem zvědav co předvede v Edmontonu
 
AvatarJá to musím pořád porovnávat třeba s Plekancem nebo Higginsem, kteří jsou podle mě naprosto kvalitativně srovnatelní - nejsou sice takovými střelci, ale jsou mnohem komplexnějšími hokejisty. No a ti berou 1,6 respektive 1,7 mil. USD na rok. Proč by tedy Ryder měl mít 3 mil.?
 
11.07.2007 12:00 | reagovat
newt
To je samozrejme pravda a kez by to tak v NHL bylo, ze se hodnoti "celej" hrac.. jenze sam vidis, jak se zvesela preplaceji hlavne strelci. Sourayho ma spousta fanousku za nejlepsiho hrace tymu, byt prave on byl zaroven velkou brzdou, protoze nedokaze poradne rozjet akci z vlastniho pasma, jako to naopak umi Markov. Ale stejne se vsichni zajimaji o Sourayho. Proste ten cuch na goly je videt nejvic, zvlast v Montrealu, kde rozeni strelci uz leta chybi.
 
AvatarVzhledem k tomu co se stalo napr. ohledne Vanka se mu nedivim ze se snazi vytriskat co nejvic penez dokud muze :-( :-)
 
10.07.2007 12:00 | reagovat
newt
Je pravda, ze Ryder ma "pravo" si rikat o vic, protoze v utocnym tymu by vedle hvezdnyho centra sazel goly jak na bezicim pase.. v Montrealu nehraje svoje maximum a i tak dokazal za sebe poskladat tricetigolovy sezony. Dal bych mu klidne 3 miliony. Ale musi zlepsit hru dozadu, tam mu to jeste hapruje. Snad zustane, prisli bysme o jedinyho proverenyho strelce v tymu!
 
AvatarNa seznamu.cz jsem se dočetl, že Edmonton lákal Rydera, ale ten jejich nabídku odmítl... To by mohlo vypadat na jeho setrvání u Canadiens, což by byla jen a jen dobrá zpráva!
 
10.07.2007 12:00 | reagovat
Frankie 33
Ryder musí zůstat.Je to borec,kdo jinej pak ty goly bude dávat?Snad zůstane,mám ho rád.
 
AvatarTak podle posledních zpráv Canadiens nabídli Ryderovi 2,2 mil. na rok, ale on nesouhlasil a jde k arbitráži. No já nevím, ale mě přijde ta nabídka odpovídající jeho schopnostem.
 
AvatarPokud mohu věřit údajům v jednom článku, tak Tomáš Plekanec měl podepsat na 2 roky za 3,2 mil. USD, přičemž po oba roky by pobíral polovinu.
 
06.07.2007 12:00 | reagovat
gagner | jan.kolar@hornets-team.com
Jediný co mě z toho udělalo úsměv, tak ten Plekanec ... ostatní asi moc nevyužijem
 
06.07.2007 12:00 | reagovat
velu | velu@volny.cz
Pleky byl naše priorita a jsem fakt rád,že je zase definitivně náš.To je válečník k nezaplacení a určitě se ještě zlepší!!Obránce Biron podle mě naskočí co nevidět.O jeho kvalitách se ví.Riverse můžou taky použít.Obranců co se specializují vyloženě na bránění,není nikdy dost.Je mu 32 je to zkušený matador navíc s Cullimorem zřejmě nepočítají./nechápu proč jsme ho vlastně za Samsonova brali,když ho zřejmě nechtějí/Obránce Degona vůbec neznám.Z jeho statistik se vlastně nedá nic vyčíst,je to zřejmě hráč pro farmu.http://stats.theahl.com/stats/player.php?id=1116
 
06.07.2007 12:00 | reagovat
gagner | jan.kolar@hornets-team.com
Jediný co mě z toho udělalo úsměv, tak ten Plekanec ... ostatní asi moc nevyužijem
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 25.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík