Lov kachen dopadl výborně

21.12.2016, 07:46 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Hosté dokázali skórovat jako první - už v 6. minutě díky střele Cogliana, pak už se ale radovali pouze domácí. Konkrétně po střelách Byrona, Plekance, Petryho, Paciorettyho a Terryho. Montreal tak jen potvrdil svou formu v domácích zápasech a skvělou obrannou hru, Anaheimu povolil vystřelit pouze 13x.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarJe mi líto, že jsme je nedokázali zastavit. Zároveň bych chtěl popřát všem fanouškům Habs. Šťastné a veselé a vše nejlepší v novém roce.smajlik
 
AvatarTak žádný tlak, byli jsme v tom zápase jasně lepším týmem, jen prostě dát góla je pro nás nadlidský úkol smajlik! Naše hra se mi postupem času víc a víc líbila, oni vůbec nevěděli, co mají hrát, což třeba dokumentuje stav střel v půli poslední třetiny 7-0 pro nás za tu třetinu... Ale opět, efektivita rozhodla a navíc mě naši totálně vytáčeli těmi vyloučeními - všichni ví, jak jsou výborní na přesilovkách, ale my jim dáváme naprosto stupidními prohřešky (Radulov, Pacioretty, chyba střídačky...) jednu šanci za druhou! Taky to byl na konci první části rozhodující moment smajlik. Velká škoda téhle prohry...
 
24.12.2016 03:42 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarBohužel dnes jim zachytal sovět. Jinak jsme byli lepším týmem (kromě přesilovek). Výkon ale slušnej. Jinak všem Veselé Vánoce a v Novém roce hlavně zdraví.
 
AvatarReakce na příspěvek:Připojuji se k přání a v novém roce hlavně zdraví, bez toho to bohužel nejde. A třeba nám Habs udělají radost...
 
AvatarReakce na příspěvek:Bylo by to hezký, ale v naší současné situaci a v jejich rozpoložení trošku sci-fi...smajlik.
Jinak taktéž všem přeji pohodové vánoce, hlavně bez nějakých stresů smajlik.
 
23.12.2016 13:41 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarDnes vyhrajem. Monty se pomsti :-)

Zároveň všem fanouškům Habs přeji klidne vánoční svátky :)
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak dělat nějaké vítězné streaky v dnešní NHL není sranda. My si na to navykli loni a letos na těch začátcích sezony, ale takhle to nefunguje. Sem tam se zadaří, viz ted Minny, Flyers nebo CBJ (ti jsou ale trochu z jiného světa), ale běžné to není.

Jinak jak psal i Míra, zápas byl úplně v pohodě hratelný, Minny měli víc štěstí a přesnější mušku.

BTW Carey dostal 3 goly, 4. byl do EN smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlik smajlik já to spíš myslel tím pesimismem ještě před zápasem. Situaci vidím stejně jako ty. Nejsme bohužel v úplné pohodě, však není divu, když máme dost zraněných. U Caryho souhlas, s god mode přešel na nadprůměr a ten soft gol je toho dalším důkazem. Bohužel. No a přesilovky, na ty tady pliveme všichni celý rok. A na místo toho, aby se zlepšovaly, tak mi přijdou v současné době snad nejhorší za hodně dlouhou dobu, nejsme schopni tam vymyslet nic.

Nasazení golmanů dost ovlivnuje i to, že Carey je vždy upřednostnovaný na domácí zápasy kvůli fanouškům, kteří platí velké prachy za to vidět jeho a ne Montoyu, se vší úctou k němu. My ale na CBJ musíme vlítnout bez ohledu kdo je v bráně, jinak to bude zase průser.
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak já jsem třeba výhru čekal, protože i zápas samotný ukázal, že Wild jsou sice dobrým týmem, ale na vyhrát jsme v klidu mohli - žádná převaha z jejich strany tam nebyla. Jen byli prostě efektivnější. To v Columbusu to bude jiná káva - tam budeme pod tlakem určitě!
Jinak si myslím, že teď je ten pravý čas velice vážně se zabývat doplněním mužstva - a to na postu beka určitě, možná jeden solidní útočník, pokud to byla pravda s tím Burmistrovem nebo Hanzalem, určitě bych byl pro jednoho z nich všemi deseti!
 
AvatarKdo z vás tady předpokládal výhru, wild jsou v neuvěřitelné pohodě. Já jsem si byl tak na 95% jistý, že prohrajeme. Je pravda, že wild třeba v přesilovkách zrovna nijak nezáří, ale rozhodně jsou na tom lépe než my. Celkově hrají mnohem jistěji a hlavně umějí udělat vítěznou sérii. My v poslední době neumíme dlouhodobě vyhrávat. Maximálně tak dvě výhra v řadě a konec. Docela by mě zajímalo, čím to je. Už by to chtělo, aby se vrátil Chuckie. Jinak souhlasím s Mírou, že Carey není v poslední době tolik jistý. Dostat čtyři banány za zápas u něho není zvykem. No Columbus bude těžký soupeř, máme jim co vracet. Dostaneme od nich vánoční dárek v podobě dalšího debaklu?
 
AvatarReakce na příspěvek:smajlik smajlikNjn, nejde být pořád bez chybičky, je pravda, že nějaké lehčí branky v posledních zápasech dostal. Musí začít fungovat přesilovky, jinak prostě prohry budou přicházet. Jinak souhlas, chybý Chucky, díky tomu pokles u Radulova. Já se jen moc bojím, co začne vymýšlet MT... Columbus nám předvádí, jak jsou přesilové hru důležité. Dneska se bojím, že nám to také předvede, ale každá série jednou končí, takže to bude dnessmajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Jak Mírovatím, co tady bereš slovo Boží nadarmo smajlik? Jestli je to synonymum pro reálné vidění situace, tak si můžeš pogratulovat... smajlik. Wild byli prostě efektivnější, Price pustil lehký gól, v přesilovkách opět vůbec nic a mimo několika závarů před brankou vlastně žádná extra gólovka - z toho plyne prohra. A už dnes lituju Montoyu, že ho Therrien zase takhle předhodí jako oběť - asi věří na léčbu šokem, ale podle mě je to debil a měl to pořadí gólmanů otočit!
Jinak Price poslední dobou malinko ubral a není takovou jistotou jako cca před měsícem...
 
AvatarAaaaah, dost blbá výhra. Carey si první gol ještě bude asi dlouho vyčítat, ale je to taky jen člověk. Škoda, na výhru to určitě bylo, ale v tak těsném zápase jeden hodne soft gol udělá hodně. Speciální týmy opět tragédie, to už ani není třeba komentovat.

Docela nechápu MT, proč drtí Webse 30 minutami na ledě, když dnes hrajeme nejtěžší zápas roku v Columbusu? Že nevěří Hanleymu a dá mu nicotný TOI bych ještě pochopil, ale Redmond je solid a pět minut mohl určitě Websobi z času na ledě ukrojit.
Pozitivem je určitě Lehkonen, dnes jeho pátý gol v prosinci. Bohužel Radu má slabší období, Chucky mu chybí nejvíc z týmu. Ale taky je to jen člověk a to tempo si nemohl udržet celý rok.

CBJ si smlsnul na Pens 7:1, docela teď Mírovatím a začínám se obávat co mi zítra ráno Habs předčasně nadělí pod stromeček, až se budu dívat...
 
AvatarTěžší B2B zápasy nám NHL schedule ani nemohl nachystat. Dnes Wild na 8W streaku a zítra Blue Jackets na 10W streaku. To je naprosto brutální. Dnes Carey, zítra asi dostane šanci na pomstu Monty. Ghetto zpět na farmě nepochopitelně. MT si zase více oblíbil Terryho, který je víc 2way a víc použitelný na hru na obou stranách hřiště... No já bych raději Ghetta, docela slušně s ním zametáme smajlik Povolán byl Hanley, protože Jemelin čeká narození potomka, tak je jeho start nejistý. No nic, nezbývá než fandit a věřit našim! Já věřím, že po slušném výsledku z tohoto B2B můžeme porazit každého a jít daleko.
Go Habs Go!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Anaheim Ducks
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 28.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
  • Ty vole, aby už se fakt prase vyznalo v ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík