Souboj dvou zdrcených soupeřů ve Wells Fargo

12.12.2013, 15:43 | Preview |  Jaroslav Francek
 

I takto by se dal nazvat dnešní zápas mezi Philadelphií Flyers a Montrealem Canadiens. Jak všichni víme, Montreal dostal od LA šest gólů. Naštěstí soupeř na tom není o moc lépe, ten včera dostal od Chicaga 7:2. Bude to tedy zápas o to, komu se lépe podaří dostat psychicky zpět, jelikož tak vysoké porážky na týmu stopu zanechají. Habs a Flyers se už letos střetli hned na začátku sezony v Bell Centre, kde vyhráli domácí 4:1

Domácím se letos zatím moc nedaří. Po odvolání dlouholetého kouče Lavioletta a jeho nahrazení Berubem kýžené zlepšení nepřišlo a výkony jsou pořád jako na houpačce. Hvězdný Giroux tápe, stejně tak Voráček. Letní posila Lecavalier je zase pořád na marodce. Jedna z mála věcí, která klape, je brankoviště obsazené Stevem Masonem. Ray Emery už tak hvězdný není a spíš ukazuje, že loňská sezona byla náhoda a především zásluha hvězdného Chicaga na jeho číslech.

Danny Briere se poprvé vrátí do své bývalé domácí haly, sám očekává dobré i špatné přijetí. Týmu bude stále chybět Rene Bourque a to minimálně do pondělí. Podle vše by se měla dát dohromady opět výborná EGG line ve známém složení Galchenyuk-Eller-Gallagher, což je určitě dobrá zpráva. Gallagherovi to vedle Desharnaise a Paciorettyho moc nešlo, takže je to určitě dobrá změna. Další podrobnosti o sestavě nejsou známy, doplníme je později.

George Parros bude dnes hrát, ovšem není známo koho nahradí, pravděpodobně někoho z dvojice White-Bournival.

Douglas Murray nahradí v sestavě Bouillona

V brance bude Carey Price

Danny Briere nahradí Gallaghera na křídle Desharnaisovy řady s Paciorettym

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:ta obrana, to je děs. A není to záležitost posledních dvou zápasů, jenom se to dosud neprojevilo...v útoku nějaký šance byly, EGG line ke gólu měla několikrát dost blízko, Plekyho lajna taky (kdyby teda Gionta s Moenem uměli proměňovat ty krásný přihrávky od Plekyho...).
docela by mě zajímalo, kam se ztratilo to, co naši hru zdobilo zhruba od půlky listopadu...přesilovky nic, hra pět na pět taky nic moc. Ještě, že ta oslabení zvládáme celkem dobře. Tak jako tak, pokud ještě na nějakej bod chceme urvat, klíčový bude uhájit ještě ty necelý dvě minuty z Emelinova trestu. Pokud inkasujeme, tak to bude zřejmě konečná.
Jinak začínám se zase hrozit, s jakým smícháním útoků Therien zase přijde...
 
AvatarReakce na příspěvek:Je to v háji, je na nás deka. Vepředu je vidět snaha, ale je to vše v křeči a vzadu se kupí chyba za chybou. Jediná naděje je nějaký kontaktní šmudla, ale i tak dnes v body nevěřím.
 
13.12.2013 02:03 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Udělal to 2x...poprvé to ještě Price chytil..... a jezdíme jak bez života....
 
AvatarReakce na příspěvek:Asi tak. Nic jsme nevymysleli a jen to tam odjezdili. Gól po zbytečné chybě. Jestli nezaberem, tak papa body
 
13.12.2013 01:47 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarHokej o ničem....phila lepší... Emelin strašnej.... snad se vzchopíme.
 
AvatarReakce na příspěvek:Tisíceré díky smajlik
 
12.12.2013 23:57 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarDneska jedeš ty, držim ti palce! smajlik smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Četl jsem o tom na hf, prý tam má Sutter nějaké problémy se Scrivensem. Samozřejmě si nic jiného nepřeju, než aby to dnes podělal, ale za tím, že to je letos dost nadprůměrný gólman, si stojím.
Co report, dáš to dnes nebo to je zase na mě? :D
 
12.12.2013 23:21 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:S LA sem narážel že jak hráli s Torontem, Scrivens seděl namísto aby ho postavili ale jak sem řek, nepatří to sem. A uvidíš, Mason to dneska pustí
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak proto ani ne, spíš, že si Masona při B2B Berube šetřil na nás. Krpu? Nerozumím smajlik Nervák jsem, ale tady nemám nervy vůbec, nevím jak jsi na to přišel? smajlik Spíš mě nebaví dokolečka omílat a někomu dokazovat, že Mason zrovna letos určitě není typická díra v brance Phily. Jedním dechem dodávám, že snad dneska vybouchne. Dokonce jsem o něm slyšel i zvěsti, že by mohl jen on nebo Holtby do Soči jako trojka jakožto rozvoj brankářských talentů v Kanadě.
 
12.12.2013 22:10 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarReakce na příspěvek:O tom že chytal Emery vím, bylo to proto že loni hrál za Chicago, tak aby si zahrál (o to víc nechápu co udělali za krpu LA ale to sem nepatří smajlik ) a podívej se na jeho statistiky posledních 5 zápasů, co je psáno jako průměr je sice fajn ale o aktuální formě to nevypovídá ani zbla smajlik. Seš horznej nervák, víš o tom? smajlik
 
AvatarAno, obrázek byl v řádném rozměru a JPG, ale název kompu je jekýsi složitý, tak to asi bylo tím. Díky za vyřešení, já to dopsal a jel pak hned domů z koleje a pak se ještě někde zastavoval.

Bartrand- vole úspěšnost 92,26 ti přijde špatná či co? Na to jakou oni hrajou vpředu tužku? A když jsem tady od vás slyšel respekt, tak ten teda teď vůbec nejde z Girouxe, Voráčka nebo Simmondse, ale z jejich obrany a Masona. Chicago je trochu jiné kafe a když se podíváš pořádně, tak zjistíš, že chytal Emery.

Podrobnosti o naší sestavě přidám do článku.
 
12.12.2013 20:13 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:A napísal som aj Formesovi tak uvidíme čo napíše, od neho by sme sa mohli dozvedieť viac. smajlik
 
12.12.2013 20:06 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Čo sa týka tých obrázkov, napísal som to aj do adminu. Skúste potom pri pridávaní obrázkov jednoducho ich názvy písať bez medzier a bez didaktiky. Myslím názov obrázku keď ho máš ešte v PC. Ako našel som na webe podobný problém ale nie som až taký zbehlý v javascripte aby som to pochopil. Ale súvisí to nejako s tými názvami obrázkov. smajlik
 
12.12.2013 19:58 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarPřenáším diskuzi semka, aby se to vedle neztratilo.. Pevně věřim tomu že Parda tam dával fotku v daných rozměrech i formátu. Mě to prostě teď nedávno nešlo taky, a to sem si volil přímo rozměr a formát v programu automaticky (mám to tak nastavený, šetří mi to moře času). Prostě občas to asi blbne. Možná by nebylo marný to přemazat trošku, problémy by pak třeba zmizely.

A k zápasu, trošku vtipný, nebo aspoň mě to rozesmálo, je že Philla nad Chicagem vedla 0:1 smajlik .
Tohle jsou ty Masonovi oslňující statistiky jo? http://www.nhl.com/ice/player.htm?id=8473461 Body jsou povinnost, nejlíp bez ztráty, Boston hraje s Edmontonem a je jasný, kdo tam získá body, tak my musíme taky
 
Avatardneska očekávám 2 body...ten jeden zápas by nás neměl poznamenat. To Flyers jsou na tom hůř už z toho důvodu, že hrají ihned po tom debaklu, což by mohlo hrát v náš prospěch. Navíc jejich výsledky nejsou ideální po většinu sezóny.
Hlavně, abychom se vyvarovali těch hrubek v obraně. A doufám, že padne hodně gólů do sítě Phily, že si naši útočníci budou chtít vynahradit ten minulej zápas. smajlik
Ale co mě zajímá je složení útoků...a asi se budu opakovat, ale když Therien míchá formace, proč ještě nerozhodil Plekyho s Giontou??
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík