Lídr konference dnes hostí Montreal

22.01.2014, 19:45 | Preview |  Jaroslav Francek
 

V jednu hodinu dnes padne v Pittsburghu úvodní buly mezi opět vysoko v tabulce postaveným Penguins a Montrealem Canadiens. Bude to druhé letošní utkání, to první v Bell Centre vyhráli domácí 3:2. Svá poslední utkání oba dnešní soupeři moc nezvládli. Pens včera podlehli Floridě vysoko 1:5 a v sobotu Montreal nestačil na Toronto 3:5.

Na soupisce Habs pro dnešní zápas lze pozorovat jedno staronové jméno. Z farmy byl povolán Louis Leblanc a bude hrát ve čtvrtém útoku společně s Moenem a Bournivalem. Nathan Beaulieu sice byl hned v sobotu poslán zpět na farmu, aby se v neděli hned vrátil, takže jej dnes taky uvidíme v obranném páru s Gorgesem. První útok bude nezměněn Eller-Plekanec-Gionta, druhá Desharnaisova řada jako obvykle, třetí útok Prust-Briere-Bourque a o čtvrté řadě již byla řeč. První obranný pár tvoří Subban s Markovem, druhý pár jsme si již představili a třetí dvojici dnes budou překvapivě tvořit veteráni Murray a Bouillon. Diaz, Jemelin a Parros tak budou pouze zdraví náhradníci. V brance bude Carey Price již po čtyřicáté v sezoně.

Pens celou sezonu laborují s obrovským množství zraněných. Velké porce zápasů letos vynechali Letang, Malkin, Martin, Scuderi, Neal nebo stále dlouhodobě zraněný Dupuis, tedy velice důležití hráči. Ve svých posledních zápasech Pittsburgh dokonce nastupoval v sestavách, kde 3. a 4. útok tvořili hráči s mizernými zkušenosti z NHL, nicméně přesto se vyhrávalo. Ale hráči se z marodek vrátili a dnes by měl chybět jen Dupuis, Benett a Gibbons. V brance bude Marc-Andre Fleury. Svěřenci Dana Bylsmy tak jsou téměř kompletní v čele se Sindym Crosbym, uvidíme, jak na to zareaguje náš Montreal Canadiens.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo, je to zbytečné.
 
Avatarno, jak tak koukám, to jsem teda nemusela vůbec pouštět počítač radši smajlik asi jsem věděla, proč jsem si zapomněla nařídit budík...
 
AvatarMarkov si myslím může říct klidně i osm mega za rok, k duhu mu jde ta jeho národní hrdost, kdy pomoct doslova rozdává svým krajanům po hrstech.
 
AvatarReakce na příspěvek:No zato ty zas perlíš :D
Moen, Prust by určitě nikam jít neměli, solidní dvojku máme! Jinak souhlas, ze všech UFA bych si podpis rozmýšlel leda u Raphy.
Na nového trenéra asi můžem zapomenout.
 
22.01.2014 23:11 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarTy furt s tím Vanekem smajlik
Jinak z obrany nechat asi jen Subbana a Gorgese, zbytek bych poslal pryč a nahradil to mladejma klukama, všechny bez smlouvy nepodepisovat a zbytek zkusit vytrejdovat aspoň za drafty, k tomu nějakou slušnou dvojku do brány, to stejný v situaci okolo gionty, desharnaise, briera, parrose, moena, prusta a postavit konečně pořádnej tým s NOVÝM TRENÉREM, kterej nebude mrdat s lajnama a nechá funčkní alepsoň tu jednu (ano narážím na EGG! Tu lajnu nám záviděla většina NHL a jak to dopadlo, Eller se ztrácí, Gallagher taky nehraje svoje a neýt toho že je Chucky zraněnej, kdoví jak ten by hrál..)
 
AvatarReakce na příspěvek:Tak Moulson bude v létě na UFA trhu jeden z nejžhavějších artiklů, takže je zájem od mnoha klubů jasný. Pokud ho teda Sabres nevymění před TDL. Já bych stejně nejraději Vaneka.
Dneska to bude zajímavé, Markov se Subbanem hráli perfektně a umí se doplnit, Nate s Joshem zní taky dobře a veteráni snad svoje odkroutí, jen se hrozím střídání, kdy na sebe narazí Murray a Crosby s Kunitzem. Jemelin na tribuně je určitě dobrý krok. Situace kolem Raphy začíná být zajímavá. Nechováme se k němu tak, že bychom mu chtěli v létě nabídnout novou smlouvu, nebo určitě lepší než má doteď, kterou určitě bude požadovat, což by mohlo značit prostor nejen pro Natea a Tinordiho, ale také pro Pateryna... Uvidíme.
 
22.01.2014 21:47 | reagovat
bartrand | bartrand@ymail.com
AvatarMám vsazeno 2:6 tak snad kluci nezklamou.. Mimochodem..


?#?Sabres? Matt Moulson is a very popular name among ?#?NHL? GM's looking to boost their clubs into a playoff run and has Moulson has attracted the interest of the ?#?Senators?, ?#?Kings?, ?#?Rangers?, ?#?Coyotes?, ?#?Ducks?, ?#?RedWings? & ?#?Canadiens? among other teams!
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 05.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak Toronto zase v hajzlu...smajlik. Nikdy by mě nenapadlo, ... | více
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík