Další pokračování slavné rivality dnes v noci

01.03.2014, 20:19 | Preview |  Jaroslav Francek
 

Toronto vs. Montreal je jedna z největších rivalit v NHL a dnes se napíše její další pokračování. Čtvrté z pěti utkání těchto soupeřů se večer odehraje v Bell Centre. Poté Habs odlétají na západní pobřeží USA. Pro Habs to bude již třetí zápas po přestávce, naposled vyhráli 6:5 po nájezdech nad Pittsburghem, Toronto sehraje druhé utkání, to první prohráli s Islanders 5:4 v OT.

Montreal pravděpodobně nastoupí se stejnou sestavou jako v Pittsburghu. Peter Budaj bude krýt bránu i dnes, jelikož Carey Price stále není na sto procent fit. Zarážející je, že i dnes trénoval Danny Briere jako centr až čtvrtého útoku. 2+1 v posledním zápase asi na přesvědčení Michela Therriena o jeho kvalitách nestačilo. Sestava tedy stále stejná, Parros ve čtvrtém útoku, Ryan White i Michael Bournival už s týmem trénovali, ale do zápasu nejsou připraveni naskočit, Brandon Prust zatím na ledě chyběl. Dále Weise se ukazuje jako velice dobrá posila, po jeho příchodu do Montrealu tým získal 9 z 10 bodů.

Toronto nevstoupilo do poolympijské části NHL právě nejlépe, ale v zápasech s Montrealem se tohle neřeší. Spoléhat budou opět na svou jedničku Berniera a pak na dvojici amerických olympioniků Riemsdyka a Kessela. Utkání začíná v jednu hodinu.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
02.03.2014 10:43 | reagovat
Luke | go-habs-go@seznam.cz
AvatarZápas jsem neviděl, ale podle sestřihu to vzadu pěkně hořelo a procházeli si přes obranu, jak chtěli. Se docela divím, že jsou z toho dva body... Ale ne, že bych je nebral smajlik smajlik
 
AvatarNo tak zase nervák a zase prodloužení, tentokrát pro nás, ale opět můžeme mluvit o štěstí, protože z 2-0 na 2-3 a navíc ještě ve vlastní přesilovce, to je neomluvitelné! Jinak naše přesilovky už mě vážně nebaví, to je děs a hrůza, jak tam stojíme a všechno se to pinká na dva obránce na modré, kteří buď tedy vystřelí nebo to podělají jako při vyrovnávacím gólu! Musím říct, že Toronto má přesilovky úplně někde jinde a hlavně se v nich POHYBUJE... Nakonec jsme sice ze dvou góly dali, ale nebylo nikdy po nějaké kombinaci - byť u toho rozhodujícího byla velice pěkná přihrávka Markova. Nevím, jak je to v pravidlech při zalehnutí puku gólmanem mimo brankoviště, ale tohle vyloučení v prodloužení mi přišlo hodně přísný a být fandou Leafs, jsem asi dost na.raný...!
 
Avatarmě snad švihne....ve dvou zápasech za sebou dostaneme gól ve vlastní přesilovce smajlik
a čemu absolutně nerozumim, bylo to už v minulým zápase, proč Desharneis nastupuje proti nejlepším útokům soupeře...
 
AvatarViděli jste už nejnovější 24CH (obleky)? smajlik

http://video.canadiens.nhl.com/videocenter/console?catid=66&lang=en

k zápasu - Doufám, že budeme hrát při nejmenším stejně jako proti Pens.
 
AvatarBohužel dnes nemůžu sledovat, tak doufám, že vše klapne. Nicméně bych čekal Briera u Plekyho, Chuckyho u Ellera a Weise ve čtvrté řadě, no ale sestavu bohužel dělá MT, ne já smajlik
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Toronto Maple Leafs
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík