Montoya vychytal nulu, Habs domáci premiéru zvládli

19.10.2016, 07:27 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Al Montoya zastoupil v zápase s Pens Careyho Price znamenitě. Americký brankář nepovolil obhájci Stanley Cupu jediný přesný zásah a dotáhl Canadiens k výhře. Ve velmi dobrém světle se ukázal také David Desharnais, který se naopak dvakrát trefil.

Branky a nahrávky: 1. Pacioretty (Petry), 33. Desharnais (Pacioretty), 45. Radulov (Galchenyuk, Montoya), 54. Desharnais (Petry, Markov)

A. Montoya (MTL) - odchytal 60:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 100 %
M. Fleury (PIT) - odchytal 60:00 minut, 28 zákroků, úspěšnost 87,5 %

Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 2 střel, čas na ledě 15:40

1. Al Montoya (MTL)
2. Max Pacioretty (MTL)
3. David Desharnais (MTL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarRychle jsem projel prodloužený sestřih a tam to bylo jen o nás, Careyho zákrok tam nebyl snad ani jeden. Goly jsme jim darovali po chybách našich beků za to my jsme si otevřeli střelnici a krásně nám to tam zase napadalo. Sice byli bez Smitha, ale nás se taky nikdo loni neptal na Caryho absenci.
Takže s Carym zpět vítězně, v sobotu v Bostonu bude super zápas a nevidím důvod, proč bychom neměli brát body i tam.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím, podle mě to vidíš moc černě.

Dneska by se měl vrátit Carey!!! Jinak bez změny v sestavě.
 
20.10.2016 09:34 | reagovat
wp2t | wp2t@email.cz
Reakce na příspěvek:Ano škody po působení PKeje, kdy on nedovolil nikomu jinému ani zkusit rozehrát, když on byl na ledě, jsou značné. Ale snad se z toho postupně vyhrabem. Zatím je dobře, že trpělivou a spolehlivou obranou sbíráme body.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ty nevidíš ty rozdíly ve hře? Vždyť to neplatí jen o tomhle zápase, i když tady to bylo asi nejmarkantnější - kromě cca poloviny zápasu s Buffalem jsme byli ve zbytku vždy přehrávaní a hlavně to nemělo vůbec žádný systém! Kombinační přechod do útoku, to jsem snad neviděl ani jednou. Většina přesilovek naprosto marných - než se vůbec dokážeme nějak dostat do pásma, je konec... Na začátku jsou všechny týmy, přesto všechny tři působily mnohem svěžejším dojmem! Jasně, jsou tam světlé momenty, ale ty mdlé jednoznačně převládají. A v tom posledním zápase bylo naším největším štěstím, že jsme tak brzy přišli celkem lacino k úvodnímu gólu, jinak to mohlo dopadnout s námi špatně. A samozřejmě ve všech zápasech Montoya - výborný!
 
AvatarReakce na příspěvek:Já ti nevím Míro, já jsem maximálně spokojen. Nezvedám SC nad hlavu, jsou odehrané směšné tři zápasy, ale já nevím, kde bereš ty problémy. Nikde jsem neviděl nějakou obrovitou převahu, za kterou bychom se měli stydět, odehráli jsme proti šampionovi ligy super match se skvělým koncem.
Jsme efektivní, dáváme goly a sbíráme body. A že nás místy zavírali v třetině? No a? Podívej se i na jiné zápasy, stává se to i Chicagu, i LA všem. NHL je strašně vyrovnaná. Raději budu hrát takhle než hrát na oko hezky a prohrávat zápasy a být směšný v ofenzivě, to už jsem tady taky měli...
Radulov, Petry, Gally bezvadné výkony, zvedl se hodně Max a samozřejmě vzadu perfektní Monty.
Krásný ceremoniál, pobavil konec, kdy se už čekal konec a najednou Carey s ohlušujícím aplausem. Už aby byl zpátky v bráně, než že by Monty chytal zle, ale prostě Carey je jen jeden.
Proti Arizoně to bude těžké, i když co je dneska v NHL lehký zápas.

 
AvatarReakce na příspěvek:Ale zase ty branky, co jsem viděl, tak ty náročné oko rozhodně pošimraly... DD dal 2 branky do prázdné, ale dal. Pleky zatím opravdu nic moc... Každopádně co do bodů, tak první zápasy nad očekávání, herně je to horší, ale budu hodnotit až za 15 zápasů, teď mi stačí, že sbíráme body...
 
AvatarAbsolutně nechápu, jak mohl tenhle zápas dopadnout takovým skóre pro nás...smajlik! Herně jsme byli skoro celý zápas horší než Penguins a budu se pořád dokola opakovat - není to vůbec nic hezkého pro oko diváka! Měli jsme obrovské štěstí, že Montoya pokračoval ve výborných výkonech a že tentokrát byla naše efektivita na velmi dobré úrovni. Zápas byl plný vyloučení, z nichž některá na straně Penguins moc nechápu a být jejich fanouškem, asi bych byl dost naštvaný...
Něco pro Pardu - tentokrát musím uznat, že Radulov hrál dobře a dal pěkný gól. Tím ale můj názor na něj rozhodně neměním! Celý jejich útok byl víc vidět, ale pořád je to třeba od Plekyho pod jeho možnosti...smajlik. To i ten nýmand Desharnais dal včera 2 góly...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Pittsburgh Penguins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 20.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík