Téměř rok od Výměny. Zakončí Subban první rok v Nashvillu Stanley Cupem?

30.05.2017, 08:18 | Aktuální téma |  Martin Formánek
 

Psal se 29. červen roku 2016. Tehdy kluby Montreal Canadiens a Nashville Predators provedly Výměnu. Ano, výměnu s velkým V. Do kanadského mužstva se stěhovala dosavadní tvář Preds Shea Weber, opačným směrem zamířil P. K. Subban, bavič montreálského Bell Centre. Posuňme se o 11 měsíců vpřed, na programu je finále Stanleyova poháru a jedním ze dvou účastníků je i Nashville. Se Subbanem v sestavě.

P. K. Subban strávil v Montrealu sedm let, ovšem nikdy během té doby se zisku Stanleyova poháru nepřiblížil tak blízko jako v premiérovém ročníku za Nashville Predators. Pokud by se excentrickému obránci povedlo s Predators v jejich první účasti ve finále uspět, zmíněná výměna by tak ani ne rok od jejího provedení, dostala víc než zajímavou trešničku.

Osmadvacetiletý rodák z Toronta, kterého si v městě country od prvního dne oblíbili, nyní, pár hodin před startem finálového boje proti obhájcům z Pittsburghu, připomněl, co řekl loňské léto.

„Nechci se nějak vyzdvihovat nebo něco podobného, ale když mě vyměnili, řekl jsem, že věřím, že s tímto týmem budu mít jedinečnou příležitost vyhrát Stanley Cup. Možná mnou kvůli tomu někteří lidé opovrhovali. Ale já v naše mužstvo prostě věřím," sdělil P. K. Subban před odšpuntováním finále.

V Nashvillu nedostává Subban na ledě takovou porci jako v Montrealu, Preds totiž mají ve svých zadních řadách několik dalších opor, jenže Subbanovi jde především o týmový úspěch. „Myslím, že můžu říct, že jsem určitě šťastnější. Dělám každý den svou práci a je jedno, jestli hraji 32 minut, nebo 15. Jsem rád, když můžu udělat cokoliv, co pomůže k vítězství," prozradil muž, který zatím v 16 duelech play off zaznamenal 10 bodů (2+8).

Je pravidlem, že před samotným startem závěrečné série sezóny NHL, se hráči obou celků finále účastní tzv. dne s médii. U jiných hráčů směřovala většina otázek vyloženě jen k blížícím se finálovým střetnutím, v případě Subbana ale bylo jasné, že převahu budou mít dotazy vracející se na skoro rok starou výměnu.

„Jedna z věcí, nad kterou jsem často přemýšlel, bylo, jak zapadnu do kabiny, kde byl Shea Weber 12 let. Byl v Nashvillu osobností, zažil tu skvělou část kariéry. Myslím si ale, že když se on stěhoval do Montrealu, měl v hlavně podobné věci," vzpomínal Subban na chvilky bezprostředně po výměně během předfinálového dne s médii, během kterého mimo jiné také sám vyzpovídal některé své spoluhráče.

Od prvního dne, kdy Montreal a Nashville výměnu provedly, se diskutovalo o tom, kdo ji vyhrál. Z dlouhodobého hlediska se většina expertů shodla, že v tomto obchodu zvítězili Predators, první týdny základní části ale ukazovaly, že ani Canadiens na ni rozhodně netratili. Weber hrál totiž výborně, zatímco Subban byl maličko za očekáváními. Ovšem o několik měsíců později jsou misky vah naopak na Subbanově straně. Každopádně nebylo divu, že otázka „Kdo tuhle výměnu vyhrál?" Subbana neminula ani před finále.

„Něco jsem týmu přinesl já, něco Shea. Možná máme ve hře nějaké podobnosti, ale také jsme v určitých věcech odlišní. Oba týmy jsou jiné a ve svém stylu hry hledají něco jiného," vyhnul se Subban přímé odpovědi na otázku a pokračoval: „Nemyslím si, že já jsem ten, kdo byl měl hodnotit to, kdo tuhle výměnu vyhrál. Nechávám to na vás, na novinářích. Vy máte všechna čísla a statistiky," odpověděl s úsměvem. „Soustředím se jen na náš tým," uzavřel Subban.


Zdroj článku: http://nhl.cz/temer-rok-od-vymeny-zakonci-subban-prvni-rok-v-nashvillu-stanley-cupem/5012724. Děkujeme!

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Vidíš to moc černě, toto opravdu je velice solidní trejdy pro nás a stačí se podívat na reakce celého hokejového světa, který MB plácá po rameni za dobrou práci. Můžeš říkat co chceš, ale Drouin je pořád velice mladý ofenzivní hráč, který už letos měl dobrou sezonu s tím, že je u něj velký předpoklad k dalšímu zlepšení, aby dělal pravidelně 60-70 bodů. Obětovali jsme velký talent, to je fakt, ale pořád to neznamená, že to někdy bude NHL hráč, velkých talentů končícíh na farmě nebo v Evropě už bylo. Tím neříkám, že si to myslím nebo že si to přeju, ale možné to klidně je.

A opakuji, v lize se podepisují a trejdují veterání a vyčpělí střelci za neskutečné prachy, aby pak dali s bídou 15-20 golů, a my získáváme mladého hráče, na kterém jde stavět ofenziva za velice příznivou cenu.

Strach z něj nejde, ale hokej směřuje už jiným směrem. Ano, přál bych si centra typu Getzlaf, ale wingeři určitě už nemusí být žádní hulkové. Podívej se na Pens- Crosby, Kessel, Guentzel a vůbec celý útok kromě Malkina jsou prckové. Speed, speed, speed, o tom to celé dneska je.

Problémový hráč to vůbec není, četl jsem o něm několik článků a v juniorce nebo později nikdy neměl problém, byl tam pouze ten incident, kdy prostě chtěl hrát víc a nebo jít jinde. A že měl pravdu jasně ukázal svou pozdější hrou, poté co dotrucoval, takže tady byla chyba na straně managementu Bolts, že je pořádně neodhadli dříve. A také samozřejmě samotný hřáč, resp. jeho agent se měli zachovat jinak, to je nepopiratelné, ale chyba je na obou stranách.

Jak to bude s Raduem, uvidíme. Čeká nás toho hodně, tak jisté není nic.

Jinak ten Hudon nakonec má dvouletý kontrakt, kde první rok je two way, druhý už je one way.
 
16.06.2017 00:43 | reagovat
newton | newton@trioptimum.com
AvatarReakce na příspěvek:Dlouho jsem tu nebyl, ale musel jsem se přijít podívat smajlik

Rexxi, myslím, že Drouina podceňuješ. Je mladej a je to obrovskej talent. Loňský playoffs hrál skvěle, letos přes padesát bodů, je to playmaker, co zároveň prokličkuje celej tým a perfektně trefí odkrytý místo, o kterým neví nikdo na stadionu..

A dá rozum, že takovejhle kluk nebude zadarmo. Sergachev samozřejmě bolí, ale my potřebujeme útok, útok, útok, už tisíc let pořád dokola. Ne snad, že by to v SC šlo bez obrany, ale podívej na Pens, jak vyhráli nad týmem s defenzivou snů. A co se parametrů týče, pár centimetrů a kilo navíc by bylo super, ale on to dohání obrovskou silou na puku a maximálním hokejovým IQ. Doporučuju tenhle sestřih (jen góly) a všímat si, jaký drobný rozhodnutí dokáže v mžiku udělat, vždycky ten správnej krok, dva navíc atd.

https://www.youtube.com/watch?v=Qy_uWgz2SkQ

Za mě super, prachy super, délka kontraktu super. A to mi ten kluk jako člověk není sympatickej - ale hrát za Habs je pro něj splněnej sen a vsadím se, že jeho motivace teď bude trojnásobná. V trénincích byl prej dříč už v juniorce.

Ale abych jen nebásnil, obrana samozřejmě potřebuje pořešit a otázka centra zůstává otevřená. Drouin by ho tipuju zvládnul hrát, ale radši bych ho viděl na křídle v lajně s Galchenyukem.. kterej se ale taky zdá být jednou nohou venku.
 
16.06.2017 00:26 | reagovat
Rexxarus | rexxarus@seznam.cz
AvatarSry, ale tak růžově ten trejd nevidím. Jasně, že potřebujeme posílit útok, ale obětováním obránce, který měl nahradit Markova? Teď čtu, že Drouin u nás podepsal na 5,5 mega na šest let!!! Co dosud dokázal, že MB hodil takový ranec? K tomu si přičtěme pověst problémového hráče plus ne zrovna hrůzu nahánějící parametry (180cm 85 kg), takže do našeho souboru "sedmi trpaslíků" skvěle zapadne. Takže dle mého padá na 90% možnost, že podepíšeme Radulova. Super Marcu, opět si nezklamal! Stejně, dokud nezískáme pořádného centra první lajny, tak si o Stanley cupu můžem pořád jenom nechat zdát smajlik smajlik smajlik
 
AvatarPořád to zpracovávám... Sergyho ztráta mě hodně mrzí, ale za sice velký talent, ale neprověřený, který ještě nic v NHL neukázal, jsme dostali hráče s obrovským ofenzivním potenciálem a skillem, kterého Tampě záviděla celá liga. A to v době, kdy se skill a scoring nezískává vůbec snadno a lacino, přeplácí se veterání a vyčpělí střelci, no to fakt není k zahození. A jak zrovna my potřebujeme scoring, není třeba ani mluvit. Jak jsem řekl, snad se kluk nepodělá z tlaku z domácího klubu. Tu jeho anabázi jak trucoval v Tampě bych mu snad i odpustil. To si doma nedovolí.

Tampa a její první budoucí pár Hedman-Sergy taky ovšem nahání hrůzu... Uvidíme, jak se vývoj Sergyho vyvine, ale přeju mu vše dobré. Velice sympatický klučina.

Jinak sleduje tady někdo rozhovory s MB pravidelně? Nejprve popřel, že neshopuje Subbana a co následovalo? Trade Subbana. Na konci sezony řekl, že nebude obětovat své top prospecty. A kdo se pakuje? Náš top prospect smajlik

BTW, Hudona jsme podepsali na dva roky a konečně one way, taky důležitá zpráva, která by neměla ve stínu trejdu zapadnout.
https://www.nhl.com/canadiens/news/the-canadiens-signed-charles-hudon-to-a-two-year-contract/c-289942676


Co umí Drouin? Spoustu věcí...
https://www.youtube.com/watch?v=tpvMfO9Xte0
 
AvatarWhat the fuck!!!!!!!! Drouin za Sergyho a druhé kolo u nás. Ty picky jsou conditional, ale i tak podle mě výborná výměna, Drouin má neuvěřitelný potenciál a letos už z něj hodně ukázal. Jediné čeho se bojím je tlaku na něj jakožto frankofonního hráče u nás, ale snad se s tím popere. Sergy je velká ztrátat, ale tak to už v trejdech chodí.

Good job, MB
 
AvatarReakce na příspěvek:No snad to je fakt jen blbý drb...

Tak oni ten cap hit taky musí něčím a někým zaplnit, moc si nebudou moci vyskakovat, takže by se jim mohl hodit. Já si to taky spíš víc přeju než že bych si to reálně myslel, ale proč ne.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, ale dát za Stepana AG a 1st pick, to by byla katastrofa... Jinak Vegas si Plekyho nevezmou, nic by tím nezískali...
 
AvatarReakce na příspěvek:Aha, já někde četl, že chráněný je, tak nevím.

Rumours neřeším dokud se něco neupeče černé na bílém. Však to známe, my jsme pokaždé v každém drbu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Cože, za Stepana tohle smajlik??? To musí být špatný vtip nebo je MB permanentně zhulenej!
 
15.06.2017 08:21 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pleky nebude chráněný - má "jen" Modified NTC, pokud si dobře vzpomínám.

Nepočítám ale, že by ho LV vzali.
 
AvatarDo pondělí se měli vyjádřit hráči s No Movement klausulí, jestli ji odvolají. My samozřejmě ani nevíme, jestli o to byl třeba Pleky požádán. Docela by mě to zajímalo.
 
15.06.2017 08:12 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarZatím rumors, ale pokud je něco pravdy na AG 1th round pick for Stepan/Duchene (spiš Stepan), tak MB ztratí i u mě důvěru.

Ač AG nikdy nebude první centr, ani jeden z těchto dvou není a ofenzivní upside u Galchenyuka je daleko větší. 30 gólů v 21 letech, plus přidat ještě první kolo. Takový trejd by mě zklamal, ale něco takového se podle všeho delší dobu peče...

Z realných možností, by se mi líbil Drouina dostat do týmu...

NB8 už má asi taky spočítáno.
 
AvatarReakce na příspěvek:Pens si to zasloužili jendoznačně a jak říkáš, to jak se dokázali vypořádat se zraněními je fakt obdivuhodné. Vše jim hrálo do karet, odepisovaná bývalá jednička si při zranění Murrayho vzpomněla na svá nejlepší léta a hlavně díky MAF vyařadili Caps. Nebýt jeho a kdyby MAFa poslali už před PO někde do pryč a měli jako dvojku nějakého veterána nebo mladého, tak by dneska SC neslavili. Kunitz, několik let už ho mají Pens vlásce asi jako my měli DD, ale přišel a poslal ve do finále... A o tom to vše je.

Já jsem neřekl, že jim Rinne posral SC, ale bylo očividné, že Murray je jinde a byl vždy jistý a pustil minimum lehkých golů. Vybral si jeden slabší zápas v Nashvillu, jinak to byla zed. Nemám ted u sebe čísla, ale myslím si, že Preds snad v každém zápase Pens přestříleli a rozhodně to nebyly žádné testovací střely. kdežto Rinne taky podržel, ale několikrát hodně zklamal a pustil lacinné goly. A to se ve finále SC neodpouští a na výsledku se musí projevit.
 
AvatarReakce na příspěvek:Byli lepší, Murray tam předváděl psí kusy, aby to odvrátil, ale bohužel, jak jsem už řekl, je to hokej a chyby sudích k tomu patří. Stát se to nám a už se nám to tady stalo (samozřejmě pouze ve srovnání s tímto zápasem v nedůležitých zápasech ZČ) a byl jsem vzteky bez sebe, ale nenaděláš nic. Na upísknutí challange není.
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, tady se je opravdu MB třeba zastat. Taky s tím naprosto souhlasím. Zase se to otřepané kliše o nutnosti mít prvního centra letos potvrdilo. Preds byli bez Johansena pořád skvělý tým, ale jendoznačně slabší vepředu a třeba to rozhodlo.
 
13.06.2017 02:22 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJako by mi mluvili z duše. Skvělý článek.

http://montreal.ctvnews.ca/call-of-the-wilde-in-search-of-a-1c-1.3454149
 
12.06.2017 15:27 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Pittsbutghu jeden v G6 stačil....a kdyby ten gól platil (neupískl se), tak by myslím vyhráli, páč dle sestřihu byli lepší (a hlavně by je to ještě nakoplo).
 
AvatarReakce na příspěvek:Je třeba ale zároveň říct, že je až obdivuhodný, jak procházeli Penguins s tolika zraněnými celým PO a i když se jim pak někteří vrátili, stále třeba hráli bez svého nejlepšího beka Letanga... V útoku byli mnohem efektivnější a ano, byl tam postupem času rozdíl v gólmanech, i když to bych úplně jako tu nejzásadnější věc neviděl - Pittsburgh uměl lépe naložit s šancemi a nebylo to v žádném případě vždy o gólmanovi. Kdo ví, jak by to včera dopadlo, kdyby Nashvillu uznali ten regulérní gól...
 
12.06.2017 12:22 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarJak říkáte, 4th linerů jsme loni měli jako máku. Chápu že depth potřebujeme, ale radši bych ty peníze pro 4 lajnu dal 1 centrovi nebo Radulovovi a nechal hrát ve 4 juniory at se vyhrají a před PO možná posiloval na jejich úkor. Znova opakuju že bez elitního 1 centra se dál než do 1 kola nedostaneme, stačí se podívat na vítěze posledních SCupů
 
AvatarReakce na příspěvek:I to je NHL, nám už se to taky několikrát stalo a neuděláš s tím nic. Sudí byl bohužel v rohu a přes Murrayho puk neviděl, je to k nasrání, ale i to je hokej. Nic to nemění na tom, že gola nedali v G5 a jeden v G6 je taky málo, na to se nevyhrává.
 
12.06.2017 11:57 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Gól dali, ale pruhovanej šáša se upísknul. Je to škoda, byli lepším týmem.

Flynna nebrat, Martinsen ok.
 
AvatarReakce na příspěvek:Rinne a jeho nevyrovnanost určitě velký faktor, ale celkově je třeba umět vyhrávat i venku. A když se nedá gol dva zápasy po sobě, tak to by nepomohl k výhře ani Carey... velká škoda, měli dobře našlápnuto.
 
AvatarFlynn je krok mimo, nevím, co by nám měl přinést. Ale Martinsen špatný podpis není. Dneska si asi vedení oddychlo, ale já jsem zklamán, Tučňáci s plačkou další SC, škoda Preds měli neskutečně našlápnuto, chytnuli v PO formu, bohužel Rinne ji postupem času v PO ztrácel a to rozhodlo...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nadšení tady snad neprojevil nikdo, za mě to je prostě jen ok, za ty prachy není co ztratit. V ZČ hrál solidně, v PO nic moc, ale s šancí pro něj problém nemám. Trejd za Ghetta jsme tady nikdo nepochopili, to jsme byli všichni za jedno a to ani po vysvětlení MB, že hráčů s jeho potenciálem a tělesnou stavbou máme na farmě víc. Ale bohužel.
Pokud je to pravda a jednání s Flynnem probíhají, tak to si taky nevím, co si o tom myslet. Já proti němu nikdy nic extra neměl, ale jak správěn říkáš, šanci musí dostat jiní a to hlavně Mac.
Mě spíš sere, že bude podepsaný Markov.

Před námi je určitě zajímavý měsíc:
21.6. expansion draft
23-24.6. Entry draft
1.7. Free agency

 
09.06.2017 16:02 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarPrý jednáme s Flynnem.
Hmm, tak to mě MB tedy netěšíš. A přiznám se, že zatím nesdílím ani vaší náklonnost podpisu s Martinsenem.

Ač já tolik výhrad na MB nemám, jak 99% fans Habs, ale trejd za Svena mi přišel absolutní úlet. Ok v zápase s Rangers vypadal Martinsenen jako norská verze Lindrose v nejlepších letech. Bohužel od toho momentu nepředvedl zhola nic a nevím, jestli je tohle cesta.

Je tu Big Mike (je opravdu Martinses lepší než on?), který potřebuje čas na ledě (ne na tribuně) je tu Hudon, Scherbak, který potřebují minuty na ledě. Proč si držet hráče jako Martinsen a Flynn.

Každopádně se těším, věřím, že druhá polovina června bude hodně zajímavá a čeká nás v lize opravdu hodně trejdů :)
 
AvatarRadu se prý rozvádí a ted už to nějak započalo, tak začíná vyjednávat o své budoucnosti, když už manželka nemůže mít nárok na jeho nový kontrakt. Chytrý kluk. Každopádně jsem nevěděl o jeho rozvodu, loni dost před sezonou mluvil jak je ted soustředěný na rodinu a ted tohle, no je to jeho věc, snad to nebude mít vliv na výkony na ledě (pokud u nás prodlouží).

Finále máme srovnané, ted už musí Preds "jen" něco ukázat v Pittsburghu a bude to dobré!
 
07.06.2017 09:20 | reagovat
RTW | HHECTOR@azet.sk
AvatarReakce na příspěvek:Andreas si to zaslúžil, na rozdiel od takého Kinga predvádzal slušné výkony. Len chcelo by to big trade a získanie elitného centra, pretože bez toho sa ďalej nepohneme. Kľudne by som obetoval aj Galchenyuka, nakoľko z neho u nás prvý center nikdy nebude!
 
AvatarReakce na příspěvek:Za mě spokojenost, ten chlapík se mi loni u nás líbil, minimálně předváděl velmi dobré nasazení a solidní hru tělem.
 
AvatarMartinsen prodloužen o rok za drobné, one way. Za mě ok, proč ne.
http://www.hockeyinsideout.com/news/andreas-martinsen-gets-one-year-one-way-contract-from-canadiens
 
AvatarReakce na příspěvek:Zápas výborný od Preds, přesto si to Pittsburgh pohlídá - jak psal Michal, 2x oni doma neprohrají. Ale hokej v noci od domácích výborný, to se musí nechat!
K té výměně - Tavares je supertřída, to je bez debat, přesto je to strašná raketa za něj! O jedno méně v tom výčtu, je jedno o co, a bylo by to perfektní - ale vím, že to je jen zbožné přání...
 
AvatarReakce na příspěvek:To bych bral bez mrknutí oka okamžitě, kéž by...

Dal jsem si zápas ráno a zaprvé poklona k fans Preds, to byla atmosféra že si i naši fans můžou jít zahrabat a Subby určitě nelhal, když řekl, že před lepší kulisou ještě nehrál. A druhý klobouk dolů před Preds, docela si Pens dali k večeři, Malkin a Crosby poprvé ever bez střely na bránu, to se jen tak nevidí. Ten tým šlape perfektně, otočit sérii určitě můžou, jen to bude chtít víc takových výkonů od Rinneho jako včera. Bez toho to neklapne a Pens obhájí.
 
AvatarReakce na příspěvek:Preds jsou doma hrozně silní, věřím, že zvládnou i další zápas, pokud ne, Pens už si to pohlídají, i kdyby na 7, 2x by doma neprohráli... K trejdu, já bych ho bral. Tavares je to, co nám chybí. Z Galchenyuka u nás první cetr nebude, jinde možná ano, ale zde ne. Prvního centra potřebujeme, bez něj nikdy nic neuhrajeme a Tavares je extra třída. S ním by se ještě více zvedl Max. Obranu máme dobrou a i když bychom přišli o velkou naději, tak pro SC se holt riskovat musí. Ovečkina rozhodně nebrat, ale myslím, že to není snad ani v myšlenkách vedení...
 
04.06.2017 10:14 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarcompletely all in?

During a discussion with Jean-Charles on the air with 91.9 Sports, Bossy suggested the Isles send Tavares to the Canadiens for forward Alex Galchenyuk, defenceman Mikhail Sergachev, goaltender Charlie Lindgren and this year’s first round pick.

Finále věřím, že Nashville vyrovná. Zatím to vypadá jako finále Vancouver - Boston.
 
AvatarReakce na příspěvek:Souhlasím, doufám, že k tomu nikdy nedojde. To bychom měli šíleně placeného Oviho, poté šílené placeného Caryho, Webbse a nějaká depth by přestala existovat.
 
AvatarReakce na příspěvek:Před dvěma, třemi roky bych asi jásal, dneska mě to vůbec nebere a do mužstva bych ho nechtěl, byť je to stále extratřída - ta cena za něj by totiž byla příšerná a zase bychom ztratilipotenciál do budoucích let, jako tomu bylo již mnohokrát (McDonagh apod.).
 
02.06.2017 21:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarJPP: The Montreal Canadiens, Dallas Stars and Vegas Golden Knights are in a bidding war for Alex Ovechkin.
 
AvatarReakce na příspěvek:Fajn dokument, zase to odkrylo staré rány...

 
AvatarReakce na příspěvek:Včera mi to smázli než jsem se na to stihl podívat, tak snad to tam vydrží.

Jinak co říkáte na finále zatím? Potvrdily se mé obavy, Rinne rozhodně není špičkový brankář a začíná se to potvrzovat. 2:0 už je o hovně, ale pořád Pred věřím.
 
01.06.2017 09:22 | reagovat
Frankie33 | patrick33@seznam.cz
AvatarTakový hráči se prostě nevyměňují...
 
31.05.2017 23:03 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarMalý dodatek k článku :)

https://www.youtube.com/watch?v=_9rA1hwbnXM
 
 
Krátké zprávy
 

12.02. | Do Montrealu příchází veterán Nate Thompson + pátá volba v draftu 2019. Opačným směrem do Los Angeles putuje čtvrtá volba v draftu 2019.

10.02. | Do Montrealu přichází z Philadelphie obránce Christian Folin a útočník Dale Weise. Opačným směrem putuje David Schlemko a Byron Froese.

27.02. | Joe Morrow odchází do Winnipegu za 4. kolo draftu 2018.

27.02. | Z Minnesoty přichází Mike Reilly za 5. kolo draftu 2019.

05.01. | Al Montoya se se stěhuje do Edmontonu za výběr v letošním draftu. Pokud Montoya naskočí do konce sezony alespoň v sedmi zápasech, Canadiens získají volbu ve čtvrtém kole. Pokud podmínka sedmi zápasů splněna nebude, půjde o kolo páté.

24.11. | Torrey Mitchell byl vyměněn do Los Angeles. Do Montrealu putuje pátá volba v draftu 2018.

15.11. | Canadiens podepsali smlouvu s finským golmanem Antti Niemim. Všichni fanoušci Habs doufají že to není reakcí na zraněného Priceho. To by znamenalo že Price se jen tak k chytání nevrátí...

18.10. | Mark Streit po vzájemné dohodě s klubem ukončil kontrakt a tím i působení v Montrealu.

27.01. | Do Montrealu přichází obránce Nikita Nesterov. Opačným směrem do Tampy putuje Jonathan Racine a šestá volba v draftu 2017

24.12. | Veselé a pohodové vánoce a vše NEJ nového roku přeje redakce!

 
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 24.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík