Montreal vs Boston - 1:2 v prodloužení

04.03.2018, 07:43 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Po povedeném dvojzápase  s Islanders stál před Montrealem těžší oříšek - rozjetý Boston. Vedení v zápase se ale ujal Montreal. V deváté minutě skoroval Gallagher.

Poté Boston rozjel svou útočnou mašinu. Niemi celkem v zápase čelil 50-ti! střelám. Už to vypadalo že zápas skončí nejtěsnějším rozdílem, ale 3min před koncem srovnal DeBrusk.

Prodloužení si již Boston pohlídal a výhru zajistil Brad Marchand.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarBez Danaulta za nás v Sunrise včera hrálo pouze 7 útočníků, kteří letos nebyli v AHL. To asi vystihuje vše. Z toho ještě je jeden z nich Logan Shaw, jenž tam měl namířeno a svými kvalitami tam i patří.

Sere mě, že nám dal gol Haley, takový dřevák...

Protrpět to musíme a doufat, že mladým něco dají i tyhle zápasy, kdy se prohrává.

 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak...
 
AvatarReakce na příspěvek:Nezbývá nic jiného než to přetrpět, ale koukat se na to fakt nedá. Florida nehrála nic extra, ale stačí jí využít nějakou přesilovku, přestát pár našich šancí, které stejně neumíme proměnit a je to. Ať už je konec...
 
AvatarDalší hrůza, dostáváme jeden příděl za druhým, tentokrát navíc bez gólu a to si troufnu říct, že Florida byla slabším soupeřem než Jersey...smajlik. Jsou to pro fandy holt muka to dotrpět do konce...
 
AvatarReakce na příspěvek:DLR sem nikdy nemusel, přišel mi hrozně nemotorný a pomalý, ale musím říct, že jak dostává teď více šancí, tak se mi líbí. Navíc je mnohem bruslivější:) S buly souhlas, ale to je průser všem centrů... K zápasu nemá cenu nic moc říkat, děs v první části, pak už jsem jen proklikával zápas, který asi stál za prd...
 
AvatarReakce na příspěvek:Hlavně opravdu čumím, že dostal šanci a že je v sestavě ne na úkor Reillyho nebo Juulsena, ale sedí Schlemko. Nepamatuju, že bychom někdy měli v sestavě tolik mladých beků s veteránem na tribuně. Ty jo?

Jen ať hrajou, ještě bych rád viděl v sestavě McCarrona na úkor Froeseho a L. Shawa. Nějak stabilněji. DLR měl dobrý zápas, tak snad ho to nabudí a bude si víc věřit. Jen to buly má hrozné.
 
AvatarStrašná první třetina a vlastně ani zbytek zápasu nebyla žádná krása... Je fakt s podivem, jak jednoduché góly my dostáváme - nyní dorážky, teče... Na ten náš hokej už se nedá koukat celý zápas, když člověk vidí tu hru bez zájmu, jen to tam prostě nějak odehrát a hotovo. Holt to budeme muset nějak přetrpět a modlit se, že nám na draftu spadne do klína něco kvalitního, protože jinak se v tomhle budeme plácat dlouho... Jinak debut si odbyl Valiev a nic moc, ale je mi jasný, že to chce čas.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jasně, 6 týdnů, nevím kde se mi tam vzaly měsíce smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:6 týdnů, ne? 6 měsíců už by asi případný trejd ovlivnilo:) Jinak je to jedno, snad si zahrají více mladí...
 
AvatarMete i Max 6 měsíců mimo. Zranění nejsou nikdy dobrá, ale u nás na tom vlastně moc nezáleží. Max a jeho případný trejd to snad neovlivní, není v lize dva roky, aby musel o svých kvalitách někoho přesvědčovat. Tak zase dostanou prostor jiní. Jen je trochu tragikomické, že náš nejlepší brankář/obránce/útočník jsou zranění v tak tragické sezoně.
 
AvatarReakce na příspěvek:Mladí beci se mi taky líbí, jen ten Alzner tam všechno kazí. Je sranda ho pozorovat jak zachází s pukem, má jen tři naučené činnosti. Buď to předá partnerovi v beku ať to vyveze, hodí to o sklo ven a nebo namaže. Čili to, co umí beci v třetím páru každého týmu AHL a my takovému vemenu platíme takové prachy smajlik Alzer by měl Bergevinovi odvádět desátky z platu, protože si on nezaslouží ani dolar.

A k tomu tvému postřehu, taky jsem si toho všiml a je to vtipné smajlik NHL je neuvěřitelně vyrovnaná, o PO bojují na Východě čtyři týmy pod osmičkou, na Západě tři. Jsem zvědav jak to dopadne a kdo ostrouhá. Hlavně Blues jestli to fakt doserou až do konce.

A k těm vyloučením, souhlasím naprosto. Taky často kroutím hlavou co vše se dneska píská nesmyslně. Stává se z toho místy balet.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jinak ještě k těm vyloučením - kolikrát se fakt nestačím divit, za co všechno se udělují 2 minuty, viz včera třeba pád Pastrňáka, který snad upadl únavou nebo co a náš hráč jde za to ven...
Nejvíc mě ale baví pohled na tabulku Východní konference - je směšný, že při tom všem marasmu, co letos předvádíme, ztrácíme na osmou příčku jen 8 bodů. Když si vezmu, v kolika zápasech jsme si to úplně zbytečně podělali, tak by dnes bylo naprosto v klidu reálné bojovat o tu osmou pozici... Je ale jasný, že v PO s tímhle nemáme co dělat, o to je tohle úsměvnější smajlik.
 
AvatarReakce na příspěvek:Drouin to tam opravdu odfláknul jako prase, už jak Marchand dostal puk, tak jsem si říkal, že ho tam nechají jezdit jak na autostrádě... Jinak byl Boston samozřejmě lepší, ale po tom, jak jsme brzy dali góla, jsme úplně rezignovali na nějakou výraznou útočnou aktivitu a výrazně jsme jim to ulehčili. Niemi fakt výbornej, zatím mě nepřestává překvapovat... Líbí se mi Reilly, dobře bruslí a nebojí se ani nějaké konstruktivní rozehrávky - to samé Juulsen.
 
AvatarZápas to byl teda neskutečně utrápený, na první pohled bylo vidět, kdo je lepší, ale stejně jsme mohli vyhrát. Drouin podělal co mohl, nesmyslně vyhodí puk, když nebyl až tak pod tlakem a samozřejmě Ruins vyrovnají, člověk by řekl, že pak zápas odjezdí na krev po tom co to tak podělal, ale omyl, v OT se dívá na Marchanda jako na svatý obrázek a jen přihlíží jak dává gol a rozhoduje zápas. Je to první sezona, ještě tak špatná a ostatní okolnosti mu taky moc nejdou naproti, ale pokud takhle bude hrát dál, tak ho v Montrealu nečeká velká budoucnost.

Ruins jen díky své nemohoucnosti zápas nerozhodli dávno předtím, odstřelovali mantinel a plexi a netrestali naše námazy, zaváhání, nepřesné přihrávky, fauly a že toho všeho bylo. Niemi ale držel. Kdyby nám na bodech záleželo tak napíšu zlatý bod, ale co na tom záleží. Dostali jsme další lekci, tak se z ní snad poučíme.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Boston Bruins
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 02.05
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Já jsem si byl jistý, že Panthers si s ... | více
  • Tak Winnipeg vyhučel až překvapivě rychle, to jsem nečekal... ... | více
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík