Dallas si z Montrealu veze plný počet bodů

31.10.2018, 08:18 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Dallas hrál v Montrealu týmově a nakonec za to získal dva body. Montreal byl aktivnější a především ve třetí části šel tvrdě za vyrovnáním, nicméně hosté z Texasu si dokázali své vedení uhlídat. Jediný gól domácích vstřelil Gallagher.

Branky a nahrávky: 43. Gallagher (Tatar) - 22. Lindell (Shore), 28. Heiskanen (Shore, Lindell), 50. Shore (Faksa), 58. Radulov (Benn).

C. Price (MTL) - odchytal 59:38 minut, 18 zákroků, úspěšnost 85,7 %
B. Bishop (DAL) - odchytal 59:53 minut, 34 zákroků, úspěšnost 97,1 %

1. hvězda utkání: Devin Shore (DAL)
2. hvězda utkání: Ben Bishop (DAL)
3. hvězda utkání: Esa Lindell (DAL)

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Nech to být nebo to tu budeme řešit ještě dlouho a nemá to cenu...
Jinak tedy dnes vydřené a vybojované vítězství, které je o to cennější, že jsme dokázali po výborné první třetině a perfektním nástupu do druhé části a totálním obratu Caps zvednout hlavu ve třetí části, zatopili jsme výrazně pod kotel a přineslo to velmi sladké ovoce smajlik. Opravdu zasloužené vítězství, kdy nás nerozhodily ani ty největší neproměněné tutovky a na konci jsme byli za aktivitu a bojovnost až do konce odměněni. Kotkaniemi první dva góly v NHL a rovnou v jednom zápase, hmm... Super zápas!
 
AvatarReakce na příspěvek:\\\"Price už nikdy nebude tím Pricem, který nás v kritických momentech VŽDY vytáhnul z bryndy... Bude to celkem kvalitní gólman, ale už ne výjimečný\\\".

Toto jsou tvá slova, toto je odepsání. Pokud ne, tak asi neumím česky.

 
AvatarReakce na příspěvek:Ano, nějak takhle to je a takhle na něj, možná bohužel, musíme nahlížet a mít na něj takové nároky. A jestli si Parda myslí, že když ho nazvu \"celkem kvalitním gólmanem\", tak jsem ho vlastně odepsal, tak to pak fakt nevím...smajlik. Pořád se tu vytahují nějaké jiné příklady apod., ale opakuji snad posté - tohle je jen můj pocit, když ho sleduji v bráně a porovnám to s těmi pocity absolutní jistoty, co jsem míval u něj kdysi. To není o žádných statistikách...
 
AvatarReakce na příspěvek:Carey a asi ani nikdo jiný už nemůže zopakovat sezónu 14/15, ta se povede 1x za život. Pořád ale věřím, že bude top brankář. Nevím, jestli podle stats, stačí si vzít zápas s Dallasem, 15 zákroků a několik obdržených branek. S kolika mohl něco dělat? S žádnou, ani v sezóně 14/15 by žádnou nechytl. Jde o to, jak bude hrát obrana, která minulý rok hrála ještě hůře než teď s Dallasem. Pokud bude hrát jak s Bostonem, pak Carey může mít čísla top 3 brankáři, pokud bude nechávat střílet hráče do prázdné a tečovat metr před brankovištěm, tak ani Carey Price nic nezmůže. A Míra to podle mého myslel tak, že kdysi to bývalo Price................... ostatní TOP brankáři... zbytek a teď už se dočkáme TOP 5 (doufejme že s Pricem) a ostatní. Což vzhledem k jeho smlouvě je dost zavazující pro něj a měl by se blížit spíše k TOP 1-2... Já věřím, že naše mužstvo šlápne a budu hrát hokej, který pomůže i Careymu, protože pak i on pomůže týmu...
 
31.10.2018 22:21 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
btw. jsem nadsenej jak po minuly sezone mame na centru Domiho Danaulta Kk Pecu a v zaloze cekaji prospekti..
.
 
AvatarReakce na příspěvek:\"Price už nikdy nebude tím Pricem, který nás v kritických momentech VŽDY vytáhnul z bryndy... Bude to celkem kvalitní gólman, ale už ne výjimečný\".

Toto jsou tvá slova, takže jsi ho odepsal.

Já si rozhodně protiřečím. Jen říkám, že ano, už to nebude bůh v brankářské výstroji jako v 14/15, ale že pořád na to má být Pricer jak ho známe z dalších mnoha let, kdy byl na špici držel nás nad vodou. On si tu smlouvu nevybojoval touhle jedinou sezonou. Tak a proto ti říkám, že mi přijde zcestné a hlavně unáhlené jej takhle odepisovat po jedné sezoně a pár zápasech. Takže ne, o tom to není. A proto jsem ti dal ty příklady jiných golmanů, kteří měli taky různé vrtochy v kariéře, ale vyšplhali opět na špici.

Já sleduju NHL kratší dobu co ty, ale je tam nebo bylo tolik hráčů, co si klesli skoro na dno a dostali se zpět na vrchol. Teď mě bez přemýšlení napadá třeba Eric Staal. Tak nevím, proč by to nemohl být i Carey.
 
31.10.2018 15:54 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Já to chápu taky - ale myslím, že náš ještě překvapí a výjimečnej docela bude (i když tady je to hodně subjektivní hodnocení) - pro mě to znamená, že bude v top 5, pokud tým bude hrát tak jak teď hraje (což je otázka)
 
AvatarReakce na příspěvek:Sorry, ale ani teď nepochopil, trošku si tam protiřečíš, taháš tam zase věk apod. Theo to napsal naprosto přesně, takový pocit z toho mám i já. To všechno není nic proti Priceovi, jak mi tady někteří píší, že bych měl uznat to a to - právě ti to nepochopili... Já ho vůbc neodepisuju, říkám, že bude kvalitním gólmanem, ale už ne výjimečným, na jakého jsme si zvykli a za co vlastně taky dostal tak královskou smlouvu - to je můj pocit, když ho nyní sleduji v těch zápasech. A o tom to je.
 
AvatarReakce na příspěvek:Nevím proč pořád tvrdíš, že tě tady někdo nepochopil. Já ti říkám pořád dokola, že asi nezopakuje sezonu 14/15, ale ty soudíš z JEDNÉ nepovedené sezony a letošních pár zápasů, že už nás nikdy nebude tahat z brindy a nebude to brakář co sám vyhrává zápasy. To je přece hovadina jako Brno. Neříkám, že nemáš pravdu, Carey je můj favorit, ale stát se to může. Budu to těžko rozdýchávat, ale možné to je. Na to jsem ti napsal xy brankářů, kteří hrají super hokej i v pozdních třicítce, takže rozhodně pro Caryho není pozdě a pořád v té top 3 může být. Mě tyhle soudy po pár zápasech a jedné nepovedé sezoně přijdou strašně unáhlené, proto jsem ti to takto napsal. Pochopil jsem tě moc dobře, neboj se.


Ad Radu- on byl vždy tak trošku buran, koneckonců je to Rus smajlik Takže se takové reakce i daly čekat, mě to pobavilo. Už u nás nehraje, už jsem se přes to přenesl, i když ti to Theo asi nezdá smajlik Ale na ledě je to pořád bestie a ještě dlouho bude a to je to hlavní o co kráčí a co jsem na něm tak miloval.
 
AvatarReakce na příspěvek:Ale já bych neřekl, že vyloženě nepovedený, spíš nešťastný - v první třetině jsme s nima točili, že nevěděli, kam se vrtnout... Jen ta koncovka byla špatná a to po celý zápas. Po těch jejich dvou gólech jsme se dostali do útlumu, ale pořád tam bylo dost šancí na srovnání.
 
AvatarReakce na příspěvek:Konečně někdo, kdo pochopil ty mé příspěvky přesně tak, jak byly myšlené...smajlik!
 
31.10.2018 10:38 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Tím samozřejmě netvrdím, že je špatný, to vůbec ne! Ale vzhledem ke svému renomé a řekněme si upřímně \"šílenému\" platu, prostě musí v TOPu po většinu sezony.
 
31.10.2018 10:36 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarBishop, jj starý dobrý Bishop.

Trápil nás v Ottawě, trápil v Tampě a trápí i teď. I kvůli zdraví spíš průměrný brankář NHL, ale neumí na něj.

Radulov se ukázal jako totální NEprofesionál. podobně jako jeden nejmenovaný český hráč, co v NHL už není. Radulov věděl co ho čeká a nadělal si do gatí - bez respektu k reportérům, bez respektu k fanouškům, které \"přeci tak miloval\".

Bučení chápu.

Míro: Tvůj názor na Price chápu a sdílím stejný. Bez ohledu na zdraví, sílu obrany a ač ho máme rádi sebevíc on musí být TOP 3 gólman ligy, prostě musí a předvádět podobné výkony jako v Bostonu častěji. Protože za poslední rok pamatuji snad jediný - doma proti Tampě, kdy předvedl ten neskutečný zákrok v OT. Jinak tu sílu, sebejistotu z něj necítím ani zdaleka jako dřív. Takže ti rozumím.

 
AvatarDost nepovedený zápas, ale já prohru čekal. Stars se ted hodně nedařilo a ještě nevyhráli venku, navíc na ně moc neumíme, tak jsem čekal, že se do nás dost zakousnou. Ale šance jsme měli velké, mohli jsme po první třetině vést a vypadalo by to jinak. No, bohužel.

Už jsem to tu zmiňoval několikrát, ale nechápu pořád proč není Byron na PP. PP očividně nefunguje a pořád to hrajeme s jedním bekme, čehož taky nejsem moc fanda a střelec jako Byron na PP nechodí vůbec. Armia tam je zbytečný, to samé Shaw když je v sestavě. A zkusil bych hrát na 3 2, dát šanci Metemu nebo vzadu dvojici Petry a Reilly.

Radu smajlik smajlik smajlik
Former Canadien Alexander Radulov didn’t want to talk to the media who showed up at the Bell Centre for the Dallas Stars’ morning skate on Tuesday, walking past them and simply saying: “No.”

He still didn’t want to talk to the Montreal media after the Stars’ 4-1 win over the Canadiens Tuesday night in which he scored the final goal into an empty net.

A Stars media-relations person said Radulov was unavailable because he was undergoing post-game treatment. When J.F. Chaumont of the Journal de Montréal spotted Radulov in the treatment room beside the Stars locker room he asked the Russian if he could come out to talk.

“Talk to Bergy,” Radulov told Chaumont.

Scherbak na farmě na conditional shift, snad se taky dostane pak do sestavy.
Ted nás čeká Washingnot a Tampa, to bude jo ořech.
 
AvatarJeště teda děsivé přesilovky, tam jsme nebyli skoro v pásmu, navíc jsme v ní i inkasovali. Smutné bylo, že Dallas je zahrál podobně, ale v té první po šťastné akci skóroval a těsně po konci druhé také dal branku...
 
AvatarŠkoda, že jsme nevyužili příležitosti v první části, kde jsme dominovali. Ovšem nemůžeme udělat tolik stupidních faulů, kterým dominoval hned ten první. Bishop to velmi dobře zavřel. Lehkonen špatný, potřebuje dát branku, jedna je zatím sakra málo. Nájezd odfláknutý, nenaznačil, jen jel a vystřelil mezi betony, no není to Kašpar:) Body jsme ztratili nedisciplinovaností a špatnou koncovkou...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Dallas Stars
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 29.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Tak to Motor bohužel nedotáhl. Zase Popeláři Binec s ... | více
  • Motor si ten postup zaslouží daleko víc. Hra Třince ... | více
  • A nyní už 3-3 smajlik smajlik smajlik! Třinec je ... | více
  • Mi cizinci v ELH nevadi, vadi mi bridilove jako ... | více
  • Nemohu si to odpustit, sorry - MOTOOR!!! I když ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík