Nashvile nedal Montrealu šanci a veze si domů výhru 4:1

06.01.2019, 06:29 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Craig Smith vstřelil v Bell Centre dva góly a vrátil Nashville zpět na vítěznou dráhu. Dva kanadské body během zápasu na ledě Montrealu zaznamenali také Mattias Ekholm (1+1) a P. K. Subban (0+2). Jediný gól Canadiens vstřelil ve druhé třetině Shea Weber.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:No nic, já si třeba nemyslím, že Blues nemají mužstvo na postup do PO - určitě mají a mají ho kvalitněji poskládaný než my! Jen se jim prostě zatím nedaří tak, jak by mělo vzhledem k té kvalitě hráčů.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já tady nedělám žádné jasné soudy jen tím říkám, že by to chtělo po těch dvou prohrách konečně zabrat. Můžeme prohrát, to je jasné. Detroit je tým, který absolutně nemá na postup do PO. My na něj máme, ale zase nemáme na to tam uspět. Jak jsem řekl, Detroit a třeba ani Blues na postup absolutně nemají a jestli my chceme do PO, tak sbírat body proti těmto týmům je povinností. Výhra ale není předem jistá v žádném zápase, to máš samozřejmě pravdu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Detroit si snad dáme? Z čeho usuzuješ, že by to mělo být pro nás automatické? Třeba z výsledku jejich a našeho zápasu s Nashvillem (oni ho vyhráli, my prohráli...)? Vím, že každý zápas je jiný, ale dělat takovéhle jasné soudy předem nemám vůbec rád! Naopak tady si myslím, že oni jsou ve výhodě už jen kvůli dni volna...
 
AvatarReakce na příspěvek:Myslím hnusnější z obou stran, prostě se bránilo a čekalo se, kdo udělá tu jednu chybu, která rozhodne zápas. Že ji uděláme takto trapně my, jsem si teda nemyslel. Proti Preds se aspoň hezky dívalo na soupeřesmajlik Tady Min předvedla jen škaredý defenzivní hokej a mělo to jít do prodloužení, protože oba týmy si bod zasloužily
 
AvatarReakce na příspěvek:No tak proti Bostonu a Predators doma tohle bylo mnohem lepší...smajlik. Aspoň co se našeho výkonu týče.
 
AvatarHnusnější zápas jsem dlouho neviděl. Šancí moc nebylo na obou stranách, brankáři chytali dobře. Bohužel Petry si dnes vybral bídný zápas, měl tři námazy a ten třetí již skončil gólem. Toto se snad nedělá ani v žáčcích. Navíc ještě zaškobrtnutí předvedl, prostě zápas blbec. V takovýchto zápasech je potřeba, aby fungovaly přesilovky, bohužel z nich zase nic nebylo a tak máme opět nulu...
 
AvatarZápas jsem také neviděl píše se tady, že jsem byli lepší, než proti Preds. To je sice fajn, ale k čemu to je, když zase nemáme ani bod. Pravda bez gólu se vyhrát nedá, ale Detroit si snad proboha dáme. Stejně si ale myslím, že naše bídná minulá sezona a křečovitý herní projev v posledních čtyřech zápasech stojí za neprofesionálním přístupem faktoru B. (Bergevina).
 
AvatarReakce na příspěvek:Taková hrubice, to je fakt ostuda. To je Petry, skvělý bek, ale někdy umí udělat takový kiks, že až oči přechází. Nicméně na remízu nula nula hrát nejde, když nedáváme goly nemůžeme vyhrát. To jsou jednoduché počty. Ale zápas jsme neviděl, nevím jaké jsme měli nebo neměli šance.

Snad zranění Webbyho nebude vážné. Bohužel nás ted dohání rozpis, první půlku jsme měli dost jednoduchou, málo B2B, teď to začne.

Carey nebude na All Star, což je asi jen dobře.
Překvapil MB přidáním Schlemka na waiver, to jsem vůbec nečekal. Palec nahoru. Ještě aby ho někdo stáhnul Chiarelli stahuje tragédy jako Petrovic a Manning tak by mohl vzít i Schlemka smajlik
 
AvatarVýkon sice o poznání lepší než proti Predators, výsledek však stejný, protože Petry zahrál ve vlastním obranném pásmu jako žáček...smajlik. Navíc Weber out se zraněním v obličeji od nastřeleného puku a dnes zápas v Detroitu. Začíná nám krušnější období...
 
07.01.2019 14:21 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Myslím, že za 4 roky budeme contender :D Do tý doby budeme ale docela zajímavej bojovnej týmek.

Taky jsem týpek s křišťálovou koulí koukám smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Nedá pokoj smajlik smajlik

Snad zrovna tobě nemusím říkat, že tohle ještě nic neznamená, týmů co měli nabušený prospect pool už bylo a nic z toho. Jde o to prospecty v hlavním tým šikovně zkombinovat s veterány a spousta dalších věcí, jsme teprve na začátku. Světýlko už začíná být vidět, ale reflektor je daleko.
 
AvatarReakce na příspěvek:Z toho, co jsem na MS20 viděl, jsem s našimi prospekty moc spokojený a tito dva společně s Primeauem mi přišli jasně nejlepší - i když Ylonena jsem viděl vlastně až ve finále a tam zařídil první gól skvělou střelou... Teď jen aby se v naší organizaci někde neztratili a natrvalo a pevně se usadili v prvním týmu a táhli ho!
Co se zápasu s Predators týče, tak jak už bylo řečeno, ani na chvíli jsem v tom utkání neměl pocit, že bychom mohli získat nějaké body - no, možná ještě po tom našem vstřeleném gólu, ale to bychom nesměli hned inkasovat...smajlik. Price tentokrát neměl úplně svůj den a hra v poli, no, prostě jsme byli horší a to téměř ve všem! Je to jenom pokračování nevýrazného výkonu proti Dallasu i Vancouveru, kde jsme to sice nějak urvali, ale tady jsme narazili na kvalitnější tým a ten rozdíl byl ihned jasně patrný... Proti Minnesotě si nedělám iluze, bude to v bledě modrém.
 
06.01.2019 16:58 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
AvatarReakce na příspěvek:Ryan Poehling named WorldJuniors MVP and top forward, Alexander Romanov top defenceman :)

Zdravím s MB a Timminsem z Venkůvru. Ještě třeba čelovka na ten konec tunelu, nebo už světýlko vidět? :D
 
AvatarJak se píše podemnou, to zkrátka nebylo na dva body ani náhodou. Carey teda moc nepodržel, kromě první branky to mohl mít, ale je to jedno, oni by protlačili něco jiného, protože byli mnohem lepší a to i bez nějakých závarů ve třetině. Sarose jsme v podstatě ani moc neohrozili mi přišlo. Nemastný neslaný zápas, snad se od něj odrazíme a na Minny vletíme, máme jim co vracet.

Gratulace našim prospektům ke kompletní medailové sbírce. Já toho bohužel z MSJ moc neviděl, tak nechci úplně hodnotit, Finy jsem neviděl bohužel ani jednou, ale na Ylonena každý pěje chválu, rozhodně tam nehrál druhé housle. Romanova, Primeaua a Poehlinga jsem viděl v semifinálovém boji, rozhodně nezklamali a MVP trofeje mají zaslouženě. Mají před sebou tunu práce, ale vypadá to moc dobře.
 
AvatarTak Tady byl bohužel jasně poznat rozdíl v kvalitě obou týmů, přestože Preds nemají teď zas až takovou formu. Náš přechod do útoku byl pomalý a křečovitý. Preds mnohem lépe bruslili a skvěle napadali. Tyhle dva týmy, to je prostě nebe a dudy. Střelecká aktivita Preds byla dvě třetiny jednoznačná a nám střely přibývaly takovým dost propagačním způsobem. No prostě dnes jsme si vyhrát nezasloužili. smajlik
 
AvatarHosté byli prostě a jednoduše lepší, ve všem. V rychlosti, v soubojích. Ne, že bychom neměli šance, hned na začátku, kdy Price si připisoval lehké zákroky jel Armia sám na branku, Domi tyčka, po té Benn. Jenže pořád to nebylo ono. Ve druhé části do branky vůbec nic, tam jsme snad 1x vystřelili. Přišlo mi, že jsme bez energie, navíc se nějak podivně rotovalo se sestavou. Dnes to byl slabý zápas...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Nashville Predators
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 26.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Theo: Není to házení hrachu na zeď - ty ... | více
  • Ano, nejak takhle jsem to ohledně Savarda myslel. A ... | více
  • Jinak hodnocení celkem přesný. A byl bych překvapený, kdyby Ylönen ... | více
  • Jsem asi poslední, kdo by byl Savardův fanoušek, ale: ... | více
  • No vidíš a já problém s jeho pomalostí mám ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík