Flyers přeletěli přes Montreal

20.01.2019, 06:44 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

Vítězná série Montrealu skončila na domácím ledě proti Philadelphii. Stav tohoto zápasu byl až do 38. minuty bezbrankový, poté ale Philadelphia vstřelila tři góly v rozmezí deseti minut a prakticky tak rozhodla o svém vítězství. Zápas se snažili zdramatizovat Max Domi a Brett Kulas, ale Philly si výhru pohlídala.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
23.01.2019 19:29 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Reakce na příspěvek:Dík. Teď jsem se díval, že poslední informace u Shawsiho je že trénuje ale nebruslí - a že se na brusle nevrátí dřív než po Allstar game...tak hlavně, že to snad není otřes mozku, ale něco s krkem... Juulsen zatím v Lavalu nic moc, Fleury taky zůstane letos na farmě, ale Sklenička s Moravčíkem by nakouknout mohli / Oullet hraje vyloženě nadprůměr. Ale to by musel dolů Alzner i Reilly.
 
AvatarReakce na příspěvek:Juulsen nevím, Shaw je na IR a zatím bez informace kdy by mohl být zpět.
 
23.01.2019 12:36 | reagovat
DenTennessee | dhavas@seznam.cz
Kluci a holko, nevíme jak je na tom Shaw a Juulsen? smajlik
 
AvatarTaké se mi zdá že v přesilovkách až moc kombinujeme a v situaci, kdy by se dalo normálně v pohodě vystřelit a ohrozit bránu, tak se to snažíme vyšperkovat až nevím kam. Ono se to asi řekne tomu, kdo to jenom sleduje a neví jaká je to opravdu na tom ledě dřina. Prostě si pořád ale říkám, jak by ty přesilovky mohly být z naší strany jednoduché, kdybychom zakončovali z pozic, ze kterých to normálně jde. Na druhou stranu, jak už se tady psalo, my hrajeme pouze na protiútoky a brejky a gól po usazení v útočném pásmu, to se u nás stává v posledních zápasech málokdy. Chce se mi z toho plakat.smajlik
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně, Domi a Drouin zabíjí naše přesilovky. Ty jejich nesmyslné nahrávky jsou úplně do očí bijící. To si s něma neumí Kirk sednout? Jejich styl hry v PP je jak se říká kudy vydáme, zkratkou, to sice delší a horší cesta ale pojedeme tam, tak stejně oni nahrávají, místo jednoduché nahrávky zkouší crossy přes pásmo a deset hokej protihráčů, už toho mám plné zuby.
A taky se opět ukázalo jak nám nevyhovuje tvořit, v první třetině jsme je mohli krásně zaříznout, je to labilní a v nepohodě hrající tým, ale ne my to tam pižláme a přesně jsem čekal že první skončí puky za Niemim. Dostali se nahoru a už to jelo, mají dobré hráče a když se jim dá líznout tak hrají. Do toho skvělý Hart a byli jsme bez šance.
Individuálně lze vyzdvihnout tak Hudona, který se snažil a snad v sestavě zůstane minimálně ještě v poslední zápas Pauliho banu. Jinak děs a trápení.
 
AvatarByli jsme poraženi naší zbraní, hrou na brejky a defenzívou. My jsme museli tentokrát tvořit a i přes tlak v první třetině, tam zase tolik tutovek nebylo. Prostě naše klasické trápení v koncovce. No a když k tomu přičteme super přesilovku, tak je z toho nula bodů. Já nechápu, jak se za dvě minuty nedostaneme v přesilovce ani do pásma. Co vytváříme za přihrávky viz Domi, to je šílenost a myslím, že tým je v přesilovce v totální depresi a neví, co hrát. Myslel jsem, že s Weberem to bude o dost nahoru, ale je to stejná píseň...
 
AvatarObavy se přesně vyplnily, na Flyers neumíme a nechali jsme jim oba body. Stejně jako v našich posledních zápasech ani tady výsledek neodpovídá obrazu hry, tentokrát jsme ale lekci z produktivity dostali my! Nevyužili jsme velkou herní převahu z první třetiny, kde to bylo téměř na jednu branku (i když nás zachránila tyč...), ale jejich mladý gólman v kombinaci s naší špatnou koncovkou čisté konto zachránili a od druhé části se hra víc vyrovnala. No a pak dva rychlé góly z dorážky a teče, pak ve třetí únik 2 na 1 a bylo hotovo. Naše góly byly jen korigující a absolutně nic neřešily. Jak jsme tady vyzdvihovali v minulých zápasech naší kvalitní defenzívu, tak tentokrát to určitě neplatilo, viz třeba čtvrtý gól... Je velká škoda, že když Boston i Pittsburgh prohráli, tak jsme toho nevyužili zrovna proti soupeři, který se letos tak trápí, což v první třetině i jasně potvrdil...
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Philadelphia Flyers
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 19.03
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Naprostý souhlas, herně jsme byli snad celý zápas lepší, ... | více
  • Ty vole z čeho chceme dávat góly? Takových šancí ... | více
  • CP30 nebo CP31, to je prece jedno :-) vse ... | více
  • Letos v listopadu to bude 7 let co jsem ... | více
  • To bych se asi hecnul a zajel se podívat, ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík