Montreal má cenný skalp - porazil silný tým Winnipegu

08.02.2019, 11:40 | Reportáž ze zápasu |  Martin Formánek
 

V první třetině se prosadily oba týmy, když se hned v 5. minutě prosadil Scheifele a Jets vedli. O 3 minuty později přispěchal s odpovědí Drouin a bylo srovnáno. Po zbytek třetiny byl domácí tým aktivnějším, ale další gól se Habs vstřelit nepovedlo.

V prostřední části se prosadili pouze domácí zásluhou Drouina a skóre se tak zastavilo na 2:1. Oba týmy měly několik vyložených šancí, ale Price i Hellebuyck nedali střelcům šanci.

Ve třetí třetina strhli domácí vedení na svou stranu když se ve 45. minutě prosadil dělovkou Weber. V 52. minutě se radoval z dorážky Danault a v 55. minutě zasadil hřebíček do rakve střelou z jedničky Kotkaniemi. Za hosty ještě korigoval skóre Lemieux, který dostal kotouč do branky po odrazu od Price. Canadiens pokračují v solidních výkonech a připisují si další 2 body. Naopak Winnipeg odjíždí z Montrealu s prázdnou.

 
 
 
 
 
 

Diskuse

 
 
AvatarReakce na příspěvek:Omlouvám se za gramatickou chybu.
 
AvatarReakce na příspěvek:Já vím, že Toronto má obrovskou útočnou sílu. Prostě si ale stojím za tím, že dva góly byli po našich jasných chybách. U vyrovnávacího gólu si Weber nepohlídal tu přihrávku a v prodloužení Danault u gólu Taverese také dost zaváhal, ale asi už to nemá cenu řešit
 
AvatarReakce na příspěvek:Přesně tak, byl to vyrovnaný zápas se silným soupeřem a rozhodně jsme nijak nepropadli. Jediné, co můžu vyloženě kritizovat, jaou přesilovky - hlavně ta čtyřminutová byla naprosto tragická! Bod není špatný, jak píšeš, mohly být dva, ale taky žádný. Kdybychom tak rychle nedostali vyrovnávací gól, mohlo se to možná vyvíjet jinak - to jsou však jen kdyby...
 
AvatarReakce na příspěvek:Taky se podívej, proti komu jsme hráli??? Za mě pěkný hokej z obou stran. U nás propadla čtvrtá formace, která pak už dostávala jen minimum času. Co je jediné mínus tak jsou přesilovky, hlavně ta v prodloužení, tam musí lítat puk na branku jeden za druhým, ale my jsme ani nevystřelili, to mě mrzelo a bylo jasné, že Toronto to potrestá. Kaňkou je pořád Domiho přehrávání akcí, střelu má fantastickou, ale málo kdy ji od něj vidíme... Máme bod, bylo na dva, ale taky nemusel být žádný. Prostě hokej jak má být a já se bavil.
 
AvatarBod je dobrý, ale rozhodně to dnes nebyl tak pohledný výkon, jako proti Jets. První třetina se mi z naší strany vůbec nelíbila. Začali jsme solidně, ale bohužel jsme si nechali dát rychlé góly. První gól Toronta, tam zaspal Weber,který si tu přihrávku měl jednoznačně pohlídat a druhý, tam to Price zřejmě neviděl, to bylo trochu nešťastné. Vrcholem ovšem byla čtyřminutová přesilovka, ve které jsme se absolutně nedokázali usadit v pásmu a kromě šance Tatara jsme nevymysleli vůbec nic, tragédie.
Druhou třetinu odstartoval Tatar krásným gólem, to byla paráda, tam se Andersen ani nepohnul, Gallagherův gól možná trochu sporný, ale je pravda, že Andersen si tu branku posunul sám. Drouin dnes moc neoslnil, umí dávat pěkné přihrávky ale často se mi zdá, že má puk a vůbec neví co s ním. Pošle prostě přihrávku naslepo jen, aby to prostě někam doputovalo. Smutné je, že to kolikrát ani nikam nedoputuje a mě to neskutečně vytáčí. Zdálo se mi, že dnes ani finská lajna nebyla tolik aktivní a Kotkaniemi se tak trochu ztrácel. No nic, teď Nashville a Tampa, to nebude nic příjemného.
 
09.02.2019 17:57 | reagovat
Theo33 | Matts88@seznam.cz
Avatarhttps://www.youtube.com/watch?v=1GWQ0SrGoTI He´s back!
 
09.02.2019 17:45 | reagovat
lordrahl | l.rahl@seznam.cz
AvatarTak tu máme první trade :
zajímavý je každopádně.


The Canadiens have acquired Dale Weise and Christian Folin from the Philadelphia Flyers and have traded David Schlemko and Byron Froese.

Flyers are retaining Folin’s salary and Laval has lost their Captain.

Weise will report to the Laval Rocket while Folin will report to the Habs.
 
AvatarReakce na příspěvek:Jo taky na to čekám, každý zápas co vidím mu to tam tlačím očima. Šance má, ale ne a ne to tam padnout.
 
AvatarReakce na příspěvek:Celý ten útok měl parádní večer - Drouin 2 plus 2, Danault 1 plus 3, Gallagher 0 plus 2...smajlik. Jak jsem psal, byli v tom zápase dominantní! Já teď jen netrpělivě čekám, až se konečně trefí Mete, moc by si to zasloužil...
 
AvatarReakce na příspěvek:Dany měl 4 body, 1 3 smajlik Asi nejpovedenější zápas sezony, těším se, večer na to mrknu.
těším se na Toronto.
 
AvatarOpravdu parádní představení. Krásně se na hokej koukalo a přejet silné Jetz určitě potěší. Danault 5 bodůsmajlik Konečně se předvedl Drouin, snad takových zápasů bude víc a víc. Tým teď opravdu šlape a já doufám, že to vydrží co nejdéle.
 
 
Související zápas
 
 
detail zápasu
 
 
vs. Winnipeg Jets
 
 
přehled všech zápasů
 
 
Nejnovější články
 
 
archiv článků
 
 
Napsali jsme 18.04
 
 
 
 
Tabulka
 
P.TýmZ.SkoreB.
 
celá tabulka
 
 
Aktuálně z fóra
 
  • Savard je rozporuplna osobnost, veteran, oblíbený v kabine, ale ... | více
  • Jinak k tomu přirovnání Hutsona - ano, malinko připomíná ... | více
  • Hutson - minule první zápas a první bod, dnes ... | více
  • Výborně napsané Pardo, kloubouk dolů. Souhlasím se vším. Myslím, ... | více
  • Neřekl bych, že to byla nevydařená sezóna, spíš tato ... | více
 
 
 
 

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, jakožto další zde zobrazené vlastnické materiály jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L. P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.

Web created by Martin Formánek (martin.formanek(at)gmail.com) | design by Aleš Koňařík